novosadjanin wrote:Za pocetak prelaznog roka oterati igrace koji nemaju kvalitet za Vojvodinu: Lovric, Pekovic, Lakic, Gvozdenovic, Stojka, Djurovski, Maksimovic i Hucisvili. METLA!
Ako stigne neka solidna ponuda prodati i Kizita, Tumbasevica, Tadica, Stjepanovica, Grozdanoskog, Adjurua, Mrdju i Aleksica!
...a, ko poslednji ode, nek ugasi svetlo...
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Ne smejem se ja nasoj deci nego onima koji tvrde da cemo sa njima igrati bolje! Jos jedna potvrda da ne razmisljate mozgom ..tj. procitas mi post pa iz njega konstatujes ono sto si hteo da da cujes a ne ono sto sam zaista reko.
A sto se tice Danija..pa zar nisam reko da je Stepi verovatno bio u pravu kad ga je kritikovao?! Tu je fizicki ali u glavi ko zna gde..
Овако долази прелазни рок, очекујем пуно замазивања очију и довођење играча који су вишак у неким екипама, испаљивање Брзићевих јужноамериканаца и једини критеријум за трансфер ће бити
БАТО ХОЋЕМО МЕТЛУ!!!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Treba obratiti pažnju na igrače koji igraju pripremne utakmice za Vojvodinu preko nedelje. E tu ima par igrača koji bi pružili više od mnogih aktuelnih prvotimaca.
Nadam se da će ljudi koji ih prate umeti da iskoriste njihovu energiju koja je itekako potrebna Vojvodini u nastavku prvenstva.
shecky wrote:Ne smejem se ja nasoj deci nego onima koji tvrde da cemo sa njima igrati bolje! Jos jedna potvrda da ne razmisljate mozgom ..tj. procitas mi post pa iz njega konstatujes ono sto si hteo da da cujes a ne ono sto sam zaista reko.
A sto se tice Danija..pa zar nisam reko da je Stepi verovatno bio u pravu kad ga je kritikovao?! Tu je fizicki ali u glavi ko zna gde..
ja ne tvrdim da cemo mi igrati bolje vec da od ovoga mnogo losije nece biti a tvrdim da postojeci sastav ne moze mnogo bolje trece mesto je realnost za njih jer nemaju kvalitet,a klinci imaju prostor za napredak nadogradnju i kasnije cist profit,a usput si stvorio i pokojeg igraca za repku dok ovako razigravamo ove lelemudice iz crne gore i crnogorce iz vrbasa pa jeste videli vi onog lakica pa decko je kritican pa sta je ono pa u sseoskim ligama ima boljih bekova,tumba ne donosi kvalitet,adjuru pas izgleda nije nikad ucio pa procenat njegovih dodavanja je ispod 50% ,pekovic treca liga,djurovski nista...itd
Nemamo mi pare za te igrače,to jest za njih treba platiti obeštećenje a mi to NIJEDNOM nismo uradili.
Samo smo dovodili igrače po nekom dilu iz Bežanije,Zete i Javora.U te dilove je bilo uključeno sve,samo novac ne,kao što se moglo i videti na primer prošle nedelje protiv Javora.
Mi ne možemo da otkupimo više nijednog trećeligaškog igrača jer naš vrli predsednik neće da plaća uopšte obeštećenja.
A za ovog Adamsa ko zna šta je u pitanju,i to je neka teška mutljavina.Da taj košta Bog zna koliko,mogao se za te pare dovesti neki od domaćih igrača tipa Punoševca,Bilbije,Kaizija,Kaluđerovića,Trajkovića.....
Što se tiče Rakića,ne sviđa mi se,dosta je kljakav i nespretan sa loptom,sporo reaguje,slabo prima loptu,dobili bi smo Mrđu 2,možda još i goreg.
Ovi ostali igrači koje je Djumi predložio bi bili pun pogodak,ali nema šanse da će iko iz kluba poslušati makar deo toga.A da,treba platiti i obeštećenje.
novosadjanin wrote:Za pocetak prelaznog roka oterati igrace koji nemaju kvalitet za Vojvodinu: Lovric, Pekovic, Lakic, Gvozdenovic, Stojka, Djurovski, Maksimovic i Hucisvili. METLA!
Ako stigne neka solidna ponuda prodati i Kizita, Tumbasevica, Tadica, Stjepanovica, Grozdanoskog, Adjurua, Mrdju i Aleksica!
...a, ko poslednji ode, nek ugasi svetlo...
Sto se prve grupe igraca tice, nadam se da se slazes da za njih nema vise mesta u Vojvodini. Sto se druge grupe tice, pod solidnom ponudom ne podrazumevam istu sumu za sve igrace. Npr 100.000€ za Grozdanoskog(koji ce na kraju otici i za dzabe) do opet npr 5miliona€ za Aleksica koji se polako priblizava godinama kada je Kacar otisao u Hertu, a mnogo manje je pruzio od Gojka do sada i cena mu sa vecim brojem godina opada. Ali kako su odigrali ovu polusezonu tesko da cemo ikoga iz ove druge grupe prodati, mozda jednog-dvojicu... Tako da eto imamo njih 7(Grozdanoskog ne racunam zbog sukoba sa upravom) plus: Brkica, Kesica, Vulicevica, Pleca, Karana, Medojevica, Mitosevica, Stevanovica, Smiljanica, Kataija, Susnjara i Adamsa. To je 19 igraca i potrebno je jos bar 5 pravih pojacanja.
Kakve su sanse da se dovede Stepanov, makar na pozajmicu???
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Ja ne vidim razlog da se tera Hucisvili,a da prethodno nije dobio pravu sansu.On nije odigrao u zvanicnim utakmicama 270 minuta.Najbolji je na pripremama i na prijateljskim,ali jednostavno nije dobar sa Butketom,pa nema mesta za njega.Ne terajte one kojima nije ni data sansa,setite se samo Sepuje,koji je eskplodirao cim mu je data sansa(nazalost u drugom timu).Slicno vazi i za Leandra iz napretka.Dajte pravu sansu Misi!!!
Slažem se, u potpunosti sa tvojim mišljenjem. Jedino mi je bilo čudna ideja da se odjednom oslobodimo 10 do 15 igrača. To ni Inter ne može sebi da priušti...
Ali, džabe je sve to, prijatelju moj...Nije seda glava došla ovde zato što voli Vojvodinu, već je stari mačak "nanjušio slaninu", tj. došao je da uzme i on koju kintu (i naravno, usmeri izvesna sredstva u legalne tokove). Jesmo izgledali kao trulež poslednja, ali nam je omladinska škola i tada bila vrhunska. Dakle, malo uložim, pa mi se posle desetostruko vrati. Ono sređivanje upravne zgrade i slične stvari, bile su, naravno, samo zamazivanje očiju, da se pridobiju navijači...da neko ne talasa previše...mada, ovi naši nikad nisu ni talasali nešto, koja god uprava da je bila...a bilo je razloga i uprava - na pretek. Da li ste ikad čuli: "Uprava napolje" na našem stadionu? Ako ikada i čujete, to će biti sa zapada ili istoka. Dokle više da se pravimo tute, kao "ništa nam nije jasno"...
Neke stvari su ovde toliko jasne, da i malo dete može da vidi o kakvom se vrzinom kolu radi.
Jedini problem jeste u tome, što niko, od nas, poštenih građana i navijača, ne sme da digne glas, jer u ovoj državi je najopasnije reći šljamu da je šljam! Sve je dozvoljeno, jedino to nije.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Odlucih da ipak prestanem kompletan bojkot. Procitao sam dva teksta iz teme "Zasto volim Vojvodinu"(il tako nekako, izvinjavam se sto sam, verovatno, promasio naziv, ali znate na koju mislim). Ona dva preuzeta teksta. I smirili su moju uzarenu glavu. Nasao sam se u njima.
Sta reci na sve ovo? Nista. Ni prvi ni poslednji put smo popisani. Dobro. Idemo dalje. Prelazni rok dolazi, mnogi ce otici, mnogi ce doci. Ni to nije nista novo. Jasno je da se mora izolovati zdrava osnova ove ekipe, i oko njih izgraditi ostatak tima. Mozda i po svaku cenu. Moje misljenje je da su jezgro tima sledeci igraci: Brkic, Vulicevic, Kizito, Pletsch, Ajuru, Medojevic. Pri tome, Kizitu i Plecu podici plate do, za Srbiju, astronomskih visina. Da li je 200 000E godisnje puno za nasu ligu? E onda im dati 250 000(barem Kizi). Covek je zasluzio da mu podignemo spomenik, a ljudi bi da mu vide ledja. Ja ne bih. Dajte mu novac, da se obezbedi, da ne mora da ide! Ima 27(skoro 28 ), vise nije toliko mlad da bi ga uzimali veci klubovi. Nama, mislim, da je savrsen. Traku na ruku, pare u dzep, ugovor na pet godina, i promovisati ga u legendu. Slicno za Pleca. Takvi igraci nam trebaju kao hleb nasusni. I ostale koje sam naveo obezbediti. Svakom ugovor na preko 100 000E godisnje. Svi koji dolaze(i nasi iz skole i iskrzani likovi sa strane) na istu vagu. Ugovor na jednu sezonu za male pare za dokazivanje(ne samo igracko vec i ljudsko, prema klubu), a zatim u zavisnosti od performansi ili plata ili sut karta.
Evo kome bih dao jos sanse za dokazivanje: Tumbasevic, Hucisvili, Kesic, naravno komplet nase dece(da ih ne nabrajam, bez Tadica i Aleksica), Stojka, Grozdanoski i eventualno Aleksic(posle dobrih roditeljskih batina).
Ostalo na listu, i ne zahtevati previse, sem mozda za Tadica i Aleksica(ako dodje jako dobra ponuda).
Nove ne bih komentarisao. Neki drugi put. Potencijalni novi, Arsenijevic, Skuletic - NE, Tanasijevic - Za njega bi valjda trebalo uvek da ima mesta u Vosi, Rakic - sto da ne, uz strogu ocenu na kraju sezone
Idemo dalje... Ovo pise Zidak,gari koliki god alkos bio ovo ne bi tek tako izmislio:
Dok je kratio vrijeme sa starim prijateljima u Vila Tini na Bukovackoj i raspravljao treba li otici u Šangaj ili ne, saznali smo da u džepu drži još dva kluba. Jedan je turski Fenerbahçe, koji bi cak i više platio nego Kinezi, a u subotu je došao poziv iz - Petrovaradina. Vojvodina bi željela angažirati Ciru Blaževica i bila bi spremna platiti 500.000 eura za njegov dolazak u Novi Sad. Ciro važe ponude...
van der iV a.k.a Totti wrote:Ja ne vidim razlog da se tera Hucisvili,a da prethodno nije dobio pravu sansu.On nije odigrao u zvanicnim utakmicama 270 minuta.Najbolji je na pripremama i na prijateljskim,ali jednostavno nije dobar sa Butketom,pa nema mesta za njega.Ne terajte one kojima nije ni data sansa,setite se samo Sepuje,koji je eskplodirao cim mu je data sansa(nazalost u drugom timu).Slicno vazi i za Leandra iz napretka.Dajte pravu sansu Misi!!!
U potpunosti se slazem za Misu
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
Charlie wrote:Idemo dalje... Ovo pise Zidak,gari koliki god alkos bio ovo ne bi tek tako izmislio:
Dok je kratio vrijeme sa starim prijateljima u Vila Tini na Bukovackoj i raspravljao treba li otici u Šangaj ili ne, saznali smo da u džepu drži još dva kluba. Jedan je turski Fenerbahçe, koji bi cak i više platio nego Kinezi, a u subotu je došao poziv iz - Petrovaradina. Vojvodina bi željela angažirati Ciru Blaževica i bila bi spremna platiti 500.000 eura za njegov dolazak u Novi Sad. Ciro važe ponude...
Kakve bismo tad tek izjave slusali,pomozi Boze....