Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Sedista kompanija u Novom Sadu, ali sedista stranaka koje upravljaju i odlucuju u Beogradu....ili se mozda varam.
budababa

Post by budababa »

Stvarno ne bi bilo zgoreg da se svi detalji ugovora iznesu na videlo, pa nije ovo transfer nekog igraca pa da se o tome cuti :mrgreen: Uostalom, sam je predsednik svojevremeno izjavio da ce svi finansijski poslovi biti javni, zar ne?
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Siva Eminencija

Ugovor je na dve godine, Vojvodina na koriscenje dobija 10 automobila make VW Polo i JETTA, 5 sada a drugih 5 u junu naredne godine.
servalsorim

Post by servalsorim »

Siva Eminencija wrote:Ugovor je na dve godine, Vojvodina na koriscenje dobija 10 automobila make VW Polo i JETTA, 5 sada a drugih 5 u junu naredne godine.
...па тако нешто могао је и Дуле Далтон сам да изведе...
...uno di noi...
Minja
Administrator

Post by Minja »

Ako je klub dobio pet automobila, onda je vrednost ugovora 5 x mesecna lizing rata. Mozda gresim, recimo oko 200-250 evra po automobilu, znaci oko +/-1000-1250 evra mesecno. To je 12000+ godisnje, a kada pristignu i ostala vozila bice x2

Malo ili mnogo stvar je ukusa.
Siva Eminencija

Svako ko u klub dovede sponzora, ima 25% od vrednosti ugovora. Dakle, izvolite i pokazite sposobnosti.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Da li je sustina da se sponzori jure ili da oni nas jure?
Image
dapokalypto

Post by dapokalypto »

Siva Eminencija wrote:Svako ko u klub dovede sponzora, ima 25% od vrednosti ugovora. Dakle, izvolite i pokazite sposobnosti.
Slicna prica je bila i kad sam ja radio na jednoj lokalnoj televiziji kao kamerman-snimatelj.. "Nadji reklamu i imaces platu". A mi po ceo dan u studiju i na terenu, od ujutru do uvece, katkad i do sledeceg jutra..
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
vladans

Post by vladans »

Siva Eminencija wrote:Dakle, izvolite i pokazite sposobnosti.
Jel mozemo da budemo ozbiljni ako nije problem,ovakve doskocice su najblaze receno bespotrebne..ako si pak bio ozbiljan,mene odmah utefteri u one nesposobne..
Siva Eminencija

Nije doskocica, nego je realnost, ali ako neko ne veruje to je vec njegov problem.
Sustina je da zivis u realnom svetu, a ne virtualnom. Sadasnja ekonomska, drustvena i svaka druga realnost nalaze da Ti moras juriti sponzore. Sponzore trazi i Mancester Junajted, niko se sam ne nudi da daje novac.
ice

Post by ice »

Meni samo nije jasno šta će nam sponzor koji nam daje 10 automobila,kao da niko u klubu ne poseduje automobil?Imaju ih i to sve reprezentativne.Šta ćemo time dobiti,odnosno je li to imalo u funkciji nekog napretka kluba?
A ako pogledamo to potpisivanje ugovora,atmosfera je bila tako pompezna kao da smo potpisali ugovor sa Microsoftom da nas sponzoriše.
A naravno da u svemu tome niko neće da odreši kesu,to je već odavno jasno.Ali kada se proda Aleksić,itekako će se stavljati ponešto u kesu.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
vladans

Post by vladans »

Siva Eminencija wrote: Sustina je da zivis u realnom svetu, a ne virtualnom.
S obzirom da zivim u realnom svetu i da nisam nikakav faktor tj.da nisam zaposlen u FK.Vojvodina vec sam samo njen navijac,moja jedina "obaveza" tj.pomoc klubu je da kupim sezonsku kartu i da dolazim redovno na utakmice,a na ljudima koji vode klub da nadju sredstva da ga finansiraju,ako umeju..a ako ne da to prepuste onima koji umeju..
Sve ostalo je demagogija
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Da li se i vama desava da preko google-a jako tesko nalazite zvanicni sajt? :roll:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
budababa

Post by budababa »

Uvek sa tobom wrote:Da li se i vama desava da preko google-a jako tesko nalazite zvanicni sajt? :roll:
Potrebno je da prodje odredjeno vreme, da bi se zvanicni sajt ubacio u Google-ov spisak rezultata pri pretrazi. Sto vise ljudi budu kao rezultat pretrage birali tu destinaciju, tako ce se ona penjati na lestvici najverovatnijeg zahteva korisnika. Valjda nisam previse konfuzan :? Najbolji primer je taj da trenutno prvo mesto zauzima Wikipedia, sto i jeste logicno, jer je u pitanju globalna online enciklopedija. Na drugom mestu smo mi 8)
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
KDA

Post by KDA »

Samo da se nadovežem na Budin upis. Bitan je i sadržaj sajta, ključne reči, kao i tehnika u kojoj je izrađen. Zvanični sajt je izrađen u flash-u, što nije najbolje rešenje optimizacije za pretraživače, čak šta više. Pored toga, bitna stavka za pozicioniranje na jednom od prvih mesta pretrage za određenu ključnu reč su i relevantni linkovi sa drugih web sajtova (vezanih za tematiku kojom se bavi sajt za koji se radi SEO - Search Engine Optimization), koji već imaju izgrađenu poziciju na pretraživačima.
Post Reply