Marketing kluba
-
-
- servalsorim
-
- dapokalypto
Slicna prica je bila i kad sam ja radio na jednoj lokalnoj televiziji kao kamerman-snimatelj.. "Nadji reklamu i imaces platu". A mi po ceo dan u studiju i na terenu, od ujutru do uvece, katkad i do sledeceg jutra..Siva Eminencija wrote:Svako ko u klub dovede sponzora, ima 25% od vrednosti ugovora. Dakle, izvolite i pokazite sposobnosti.
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
-
Meni samo nije jasno šta će nam sponzor koji nam daje 10 automobila,kao da niko u klubu ne poseduje automobil?Imaju ih i to sve reprezentativne.Šta ćemo time dobiti,odnosno je li to imalo u funkciji nekog napretka kluba?
A ako pogledamo to potpisivanje ugovora,atmosfera je bila tako pompezna kao da smo potpisali ugovor sa Microsoftom da nas sponzoriše.
A naravno da u svemu tome niko neće da odreši kesu,to je već odavno jasno.Ali kada se proda Aleksić,itekako će se stavljati ponešto u kesu.
A ako pogledamo to potpisivanje ugovora,atmosfera je bila tako pompezna kao da smo potpisali ugovor sa Microsoftom da nas sponzoriše.
A naravno da u svemu tome niko neće da odreši kesu,to je već odavno jasno.Ali kada se proda Aleksić,itekako će se stavljati ponešto u kesu.
Bato majstore vodi nas do titule 

S obzirom da zivim u realnom svetu i da nisam nikakav faktor tj.da nisam zaposlen u FK.Vojvodina vec sam samo njen navijac,moja jedina "obaveza" tj.pomoc klubu je da kupim sezonsku kartu i da dolazim redovno na utakmice,a na ljudima koji vode klub da nadju sredstva da ga finansiraju,ako umeju..a ako ne da to prepuste onima koji umeju..Siva Eminencija wrote: Sustina je da zivis u realnom svetu, a ne virtualnom.
Sve ostalo je demagogija
- Uvek sa tobom
Potrebno je da prodje odredjeno vreme, da bi se zvanicni sajt ubacio u Google-ov spisak rezultata pri pretrazi. Sto vise ljudi budu kao rezultat pretrage birali tu destinaciju, tako ce se ona penjati na lestvici najverovatnijeg zahteva korisnika. Valjda nisam previse konfuzanUvek sa tobom wrote:Da li se i vama desava da preko google-a jako tesko nalazite zvanicni sajt?

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Samo da se nadovežem na Budin upis. Bitan je i sadržaj sajta, ključne reči, kao i tehnika u kojoj je izrađen. Zvanični sajt je izrađen u flash-u, što nije najbolje rešenje optimizacije za pretraživače, čak šta više. Pored toga, bitna stavka za pozicioniranje na jednom od prvih mesta pretrage za određenu ključnu reč su i relevantni linkovi sa drugih web sajtova (vezanih za tematiku kojom se bavi sajt za koji se radi SEO - Search Engine Optimization), koji već imaju izgrađenu poziciju na pretraživačima.