Vaši komentari...

Izaberimo najboljeg, putem interneta...
Post Reply
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ssnigd wrote:Na slici na naslovnoj je Lovric a ne Plec. :wink:
Da, stvarno.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Realno,Plec i jeste do sada nase najvece iznenadjenje... tako da zasluzuje to prvo mesto,ali... ljudi,krenuo je Kiza Sampion :wink:
Image
milos

Post by milos »

razocarava to koliko ovaj forum koji je fantasticno vodjen svaka cast za to,jedan od najboljih ne sluzi za konstruktive ideje i komentare vec za ispoljavanje licnih kompleksa i frustracija nekih ljudi,svi oni nek se zapitaju za koga navijaju,pa uvek je bilo i bice nekih koji nam se manje ili vise dopadaju,dokle vise o lazeticu da je mica iz curuvije niko ga ne bi ni primetio,koga vise to zanima,eeee,steta sto nema vise ni pravih navijaca :shock:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Malo statistike:

U proseku na ovih 9 utakmica glasalo je po 27 clanova foruma. Najvise je glasalo nakon utakmice sa Hajdukom u Kuli (37) a najmanje nakon utakmice sa Cukom u BG (18 ).

Do sada je makar i jedan glas dobio 21 igrac, iako je samo 13 njih dobilo dovoljno za bodove. Ako rasporedimo igrace po ukupnom broju glasova, tabela izgleda ovako:

Marcelo Pletsch 181
Dragan Mrđa 171
Dušan Tadić 164
Mario Đurovski 136
Miroslav Vulićević 127
Nnaemeka Ajuru 103
Aleksandar Kesić 89
Danijel Aleksić 81
Slobodan Medojević 78
Joseph Nestroy Kizito 75
Slaven Stjepanović 73
Mitar Peković 66
Janko Tumbasević 29
Alin Stoica 28
Željko Brkić 19
Vlatko Grozdanoski 15
Boban Maksimović 9
Darko Lovrić 9
Ivan Gvozdenović 3
Goran Smiljanić 1
Dejan Karan 1

U proseku, za osvajanje 1 boda potrebno je bilo 23,44 glasova (minimum 13, maksimum 33)

Prosek za 2 boda je 35,88 (minimum 20, maksimum 69) a za "trojku" 57 (minimum 42 - dva puta, maksimum 95).

"Cetvorku" jos nije dobio nijedan igrac, izmakla je Kesicu nakon utakmice sa partizanom za samo 1 glas.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Svaka cast majstore...
Image
Turija

Post by Turija »

milos wrote:razocarava to koliko ovaj forum koji je fantasticno vodjen svaka cast za to,jedan od najboljih ne sluzi za konstruktive ideje i komentare vec za ispoljavanje licnih kompleksa i frustracija nekih ljudi,svi oni nek se zapitaju za koga navijaju,pa uvek je bilo i bice nekih koji nam se manje ili vise dopadaju,dokle vise o lazeticu da je mica iz curuvije niko ga ne bi ni primetio,koga vise to zanima,eeee,steta sto nema vise ni pravih navijaca :shock:
Miloše, ja ne znam koliko imaš provedenih godina na tribinama FK Vojvodine, ali čini mi se ne mnogo, kad ovako pojednostavljeno sagledavaš stvar.Uopšte se (ovde) više ne diskutuje o Žarku Lazetiću, kao bivšem igraču Vojvodine, već Lazetiću kao pojavi, sinonimu sirove protekcije (neko je ovde već napisao da se ne seća jedne sezone, a da u ekipi nismo imali bar jednog lodera).Nadam se da se razumemo.
Malo više nego pretenciozno sa tvoje strane je, da samo posle par dana članstva i par postova, iznosiš ishitrene ocene i zaključke o društvu kojem si se priključio.Malo više strpljenja, dobro bi ti došlo ( i za otvaranje novih topika) i malo više konzistentnosti u mislima, da (prepo)znamo o čemu diskutujemo. I mnogo, mnogo više gramatike Srpskog jezika.Baš iz razloga da bi Forum bio onakav - kakvog ga želiš (mada, moram priznati, meni nije najjasnije, iz tvoje uvodne rečenice, kakav je on?Da li je jedan od najboljih, ili služi za ispoljavanje ličnih kompleksa i frustracija :?: (prilog: citat iz tvog posta
ovaj forum koji je fantasticno vodjen svaka cast za to,jedan od najboljih ne sluzi za konstruktive ideje i komentare vec za ispoljavanje licnih kompleksa i frustracija nekih ljudi,svi
) :?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Nesto sad gledam tabelu ovih igraca na naslovnoj strani,i mislim da i ona odlicno pokazuje POZICIJE u timu na kojima smo najtanji.Nema drugog stopera,nema Kizine pozicije,nema jednog veznjaka ala Stojka...
Image
ice

Post by ice »

Voja wrote:Nesto sad gledam tabelu ovih igraca na naslovnoj strani,i mislim da i ona odlicno pokazuje POZICIJE u timu na kojima smo najtanji.Nema drugog stopera,nema Kizine pozicije,nema jednog veznjaka ala Stojka...
Potpuno si u pravu,a jasno se zapaža i loša igra Lovrića,Stjepanovića kao i Tumbasevića koji je dosta bio i standardan.O Liliki Rekreativu da i ne trošim reči.Takođe fali i jedan napadač,recimo prva rezerva koji bi često preokrenuo meč,eto Hucišvili se baš i nije naigrao.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Bogme se opasno zakuvalo u igracu sezone.... nikad neizvesnije!!!
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Danasnji SPORT 8)

Image
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Boktevideo alaj smo citani... :lol: :lol: :lol:
Milan

Post by Milan »

Radoye, ne misliš li da se glasanje za utakmicu u KŠ prerano zaključalo? Igralo se u nedelju, a ti stavio katanac već u ponedeljak. Jeste da nisu ni zaslužili glasove, ali opet...
Pozrav!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mozda si u pravu, mozda sam malo zbrzao, ali skoro citav dan niko nije glasao pa sam mislio da i nece vise niko da glasa...
fudbal.iz.rs

Post by fudbal.iz.rs »

Pozdrav svima,
po izboru clanova Fudbal foruma u idealnom timu jesenjeg dela JSL nasla su se dva igraca Vojvodine:

Joseph Kizito - na poziciji levog beka
Dusan Tadic - na poziciji levog krila

:seeya: :cheers:
Forum o srpskom fudbalu:
http://www.srbfudbal.com
Image
Buca

Post by Buca »

hahaha zato ni nemamo gledalaca na stadionima...
kakav ste vi kriterujum imali pa izabrali ovu 2?Gde je Vulicevic,iza Ninkova pretpostavljam,Boze moj Ninkov je za reprezentaciju za Barsu,ma dajte bre...Valjda ljudi videli onu akciju sa sos-a kada Tadic dribla pa ga izabrali sta ces?najboljih 20 metara u ovoj polusezoni!Gde je Plec? eno ga kontemplira verovatno..Jedan je Vujadin Savic ale ale.Is bre...
edit sada sam pogledao da nije Kiza u postavi vec Plec..moja greska
edit 2 tuga,stvarno tuga...ipak je Kiza ufff
Kup je Nas!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Post Reply