Red Marquis wrote:Pošto sam ja bio taj koji je Marija "prodao" za 17 miliona+Rikelme u Boku Juniors pre tri dana na ovom forumu

, moram priznati da je ova cifra od 1,3 miliona premala
Šalu na stranu, nisam od onih koji se obraduju prodajama naših igrača, zato što smo videli i naučili da prodaja ne znači automatski i pare u klubu(slučaj Kačar), ovo je drugačije. Malo kome sam želeo da vidim leđa od prvog dana dolaska, kao njemu. Sve najbolje, i da te vidimo u dresu zvezde protiv nas što pre. Bundes liga za čoveka kome pamtim oba(cifrom,2) starta za svo vreme provedeno u Vojvodini. A tek pretrčani metri, ne kilometri...Da nije tužno, bilo bi smešno.
p.s.Ajde Stepi,i centarfora u Ajntraht preporuči...
Ovo zadnje apsolutno potpisujem.
Čak bi mi bilo i draže da se njega ratosiljamo nego Marija,možda za nijansu manje ne poštuje naš klub od pomenutog,ali je i mnogo pogubniji po našu igru.
Ali,ljudi na našu veliku žalost,sve ovo je jedna velika FARSA!
Sada sam ubeđen da za nas nema nade i da se nastavlja po starom.Dovoljno je pročitati izjave Đurovskog i Butorovića i videti da su to gluposti i cirkus.
Pogledajte kakve je gluposti Mario izjavio.Gospodin je u Rimu,a teže ga je dobiti nego papu,kakva je to veličina.A ta veličina bi i peške za Nemačku,a u Voši je jedva peške išao sa jednog kraja terena na drugi.Vidim da je sav oduševljen.I Stepi mu je sad omiljeni trener,jao kakvo proser......
Ali kada vidimo šta je Bata izjavio,u stilu kakvih sada 1,3 miliona,mi hoćemo 2(iako bi ovoga i dzabe trebalo dati a ne oberučki prihvatiti ponuđenu sumu),jasno je da od transfera neće biti ništa i da je samo u pitanju marketing i igrarija kao u slučaju našeg bivšeg kapitena Popovića koga je za 1,7 miliona tražio tobože neki italijanski prvoligaš,a on posle završio u nekom grčkom anonimnom klubu.
Potpuno ista i preslikana situacija sa dva kao bela medveda zaštićena igrača,a držite me za reč,videćete šta će se i ovde dogoditi!
Uh,što mrzim ovakve igrače i sve individue oko njih na čelu i sa ovim našim kolovođom.