Transferi
Transfermarkt sve više postaje tragikomičan sajt.Čini mi se, da kad bi npr neki iole poznatiji klub, preko veze registrovao i nekog antitalenta, on bi na Transfermarktu odmah vredeo bar 100.000 E.Ridiculous.
Ja ne znam koliko pojedini igrači vrede na fudbalskom tržištu, i ne želim da licitiram sa imenima i ciframa, ali da će neko bacati zdravi keš u doba SEKE, teško verovatno.
Ja ne znam koliko pojedini igrači vrede na fudbalskom tržištu, i ne želim da licitiram sa imenima i ciframa, ali da će neko bacati zdravi keš u doba SEKE, teško verovatno.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Pa njihove procene variraju od igraca do igraca.Turija wrote:Transfermarkt sve više postaje tragikomičan sajt.Čini mi se, da kad bi npr neki iole poznatiji klub, preko veze registrovao i nekog antitalenta, on bi na Transfermarktu odmah vredeo bar 100.000 E.Ridiculous.
Neke procene su sasvim realne,dok kod nekih (uglavnom kod manjih klubova i slabijih liga) znaju pogresiti.
VIZIJA JE UZROK A FUDBALSKI PROIZVOD JE POSLEDICAlexa wrote:...mislim da je kod nas jako tesko nesto tako sprovesti u delo.

U istoriji fudbala bilo je ljudi, onih koji su započeli posao s neznatnim kapitalom, ali su imali jednu dobru osobinu: osjećaj za donošenje pravih odluka u pravo vreme. Nakon toga je za njih bilo manje važno jesu li te odluke bile plod intuicije, inteligencije, ili puke sreće.
Konačni uspeh je njihova najbolja potvrda.
Čovek koji vodi klub mora stalno imati na umu kako njegove odluke utiču na podređene i klub u celini. Za razliku od toga, "one koji rade", zaposlene, zanima samo kako neka odluka nadređenog utiče na njih. Na koji način se odlučuje, to ujedno određuje i uspešnost pojedinca i uspešnost kluba.
Kreativni ljudi su pre nadareni nego inteligentni.(Ili je mama rodila ili nije)
Kreativne ljude motivišu izazovni problemi.
Kreativni ljudi imaju znatiželju mladih i u starijem životnom dobu.
"Naša sudbina se oblikuje u onim trenucima kada donosimo odluke!"
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Neki su ovde napisali neke svoje zelje oko pojacanja. Evo ja vas castim sa par predloga pa ako Bata ili neko od vasih funkcionera cita
ovaj forum neka obrate paznju na te igrace.
Rec je o mladjim igracima cije vreme tek dolazi. Pratim vec neko vreme ove igrace i za neke od njih odgovorno tvrdim da ce napraviti dobru karijeru
i da cemo jos mnogo cuti o njima.
-Dragan Djakovic
-21.08.1990
-FK Modrica Maxima
-Stoper
-5 nastupa za BiH U19 (1 gol)
-Levan Kutalia
-01.05.1989
-Gruzijac
-FK Slavija Sarajevo
-Vezni/napadac (zaista univerzalan igrac)
-Video ->http://www.youtube.com/watch?v=jaENEzrIVao
-Nikola Maksimovic
-25.11.1991
-FK Sevojno
-Defanzivni vezni
-Clan U19 reprezentacije Srbije
-Video -> http://www.youtube.com/watch?v=vbB5pTsX ... re=related
-Nenad Kiso
-30.04.1989
-FK Cukaricki
-Vezni
-5 nastupa za mladu BiH reprezentaciju
-Marko Rajic
-30.07.1991
-FK Cukaricki
-Napadac
-Video -> (iz prosle sezone kada je igrao za Zemun) http://www.youtube.com/watch?v=G2BHksjvwys
ovaj forum neka obrate paznju na te igrace.

Rec je o mladjim igracima cije vreme tek dolazi. Pratim vec neko vreme ove igrace i za neke od njih odgovorno tvrdim da ce napraviti dobru karijeru
i da cemo jos mnogo cuti o njima.
-Dragan Djakovic
-21.08.1990
-FK Modrica Maxima
-Stoper
-5 nastupa za BiH U19 (1 gol)
-Levan Kutalia
-01.05.1989
-Gruzijac
-FK Slavija Sarajevo
-Vezni/napadac (zaista univerzalan igrac)
-Video ->http://www.youtube.com/watch?v=jaENEzrIVao
-Nikola Maksimovic
-25.11.1991
-FK Sevojno
-Defanzivni vezni
-Nenad Kiso
-30.04.1989
-FK Cukaricki
-Vezni
-5 nastupa za mladu BiH reprezentaciju
-Marko Rajic
-30.07.1991
-FK Cukaricki
-Napadac
-Video -> (iz prosle sezone kada je igrao za Zemun) http://www.youtube.com/watch?v=G2BHksjvwys
Ova dva igraca se vec prate pola godine(Panta).Problem sa Sevojnom je sto Maksimovica hoce da kupi Atalanta a Rajic je na arbitraznoj komisiji sa Cukarickim.lexa wrote:Nikola Maksimovic
-25.11.1991
-FK Sevojno
-Defanzivni vezni
-Marko Rajic
-30.07.1991
-FK Cukaricki
-Napadac
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
-
Da, da, zna li neko šta je sa Nezirijem? Taj dečko je brutalan, i kao igrač i kao Slaninar. Od kada je otišao iz FCV, redovno se čuo sa Firmom, momak je od glave do pete Slanina, iako je to tek postao sa dolaskom u klub. Sećam se da je zvao navijače pred finale kupa i da je zvao pred svaku važniju stvar za klub i navijače, ali već neko vreme nisam ništa čuo o njemu.gerrard wrote:Posle dugo vremena nepisanja...reko da napisem i ja rec-dve
Mislim da bi za levog beka ako Kiza ode idealno pojacanje(ako je u dobroj formi)bio Bojan Neziri...Decka pamtim kao dobrog,probojnog moze se reci ofanzivnog beka,e sad napisah ovo u zagradi zato sto mi se cini da dugo nije odigrao takmicarsku utakmicu,nek me neko ispravi ako gresim,a za ova ostala pojacanja treba dovoditi ljude koji ce ginuti na terenu pa makar bili i beogradski otpaci
Pitam čisto što me zanima šta je sa momkom, velikim fudbalerom i Slaninarom, ne zato što mislim da bi mogao da nas pojača. To kažem sećajući se njegovih izdanja u svetom dresu i u mladoj repki i na osnovu toga mislim da bi za njega u ovom trenutku karijere povratak u naše redove realno bio korak u nazad...
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
-
video sam ga letos prijavljivao je ispite na timsu i bio je bez kluba u to vreme ...Brick Liman wrote:Da, da, zna li neko šta je sa Nezirijem? Taj dečko je brutalan, i kao igrač i kao Slaninar. Od kada je otišao iz FCV, redovno se čuo sa Firmom, momak je od glave do pete Slanina, iako je to tek postao sa dolaskom u klub. Sećam se da je zvao navijače pred finale kupa i da je zvao pred svaku važniju stvar za klub i navijače, ali već neko vreme nisam ništa čuo o njemu.gerrard wrote:Posle dugo vremena nepisanja...reko da napisem i ja rec-dve
Mislim da bi za levog beka ako Kiza ode idealno pojacanje(ako je u dobroj formi)bio Bojan Neziri...Decka pamtim kao dobrog,probojnog moze se reci ofanzivnog beka,e sad napisah ovo u zagradi zato sto mi se cini da dugo nije odigrao takmicarsku utakmicu,nek me neko ispravi ako gresim,a za ova ostala pojacanja treba dovoditi ljude koji ce ginuti na terenu pa makar bili i beogradski otpaci
Pitam čisto što me zanima šta je sa momkom, velikim fudbalerom i Slaninarom, ne zato što mislim da bi mogao da nas pojača. To kažem sećajući se njegovih izdanja u svetom dresu i u mladoj repki i na osnovu toga mislim da bi za njega u ovom trenutku karijere povratak u naše redove realno bio korak u nazad...
Igra cini mi se u Gyoru,u Madjarskoj...E sad kako i koliko,to vec ne znamkuzma liman wrote:video sam ga letos prijavljivao je ispite na timsu i bio je bez kluba u to vreme ...Brick Liman wrote:Da, da, zna li neko šta je sa Nezirijem? Taj dečko je brutalan, i kao igrač i kao Slaninar. Od kada je otišao iz FCV, redovno se čuo sa Firmom, momak je od glave do pete Slanina, iako je to tek postao sa dolaskom u klub. Sećam se da je zvao navijače pred finale kupa i da je zvao pred svaku važniju stvar za klub i navijače, ali već neko vreme nisam ništa čuo o njemu.gerrard wrote:Posle dugo vremena nepisanja...reko da napisem i ja rec-dve
Ponos Novog Sada
Nakon Metalurg Donjecka i Wolfsburga, nacinio je, po meni, los potez prelaskom u veoma slabi Brisel koji iste sezone ispada u II belgijsku ligu. Neziri je igrao, dao je i par golova. Nakon toga odlazi u Djer kada isti preuzima Bekvalac, medjutim nije se tamo naigrao. Cak sta vise ne pamtim da je uopste igrao. Koji su razlozi ne znam.
0.0625
O Transfermarktu...
Ako nasi toliko vrede, odmah ih sve treba prodati, do poslednjeg. Sa 24 milke, 10 ekipa moze da se napravi koje ce postizati iste rezultate. Meni deluje da je TM nasao "rupu" u internet trzistu, tj. da je ponudio statistiku sa procenom vrednosti, sto ili niko ili malo ko jos radi osim njih, naravno uz ogromnu posetu, ali su im zato i procene prilicno nepouzdane.
Ako nasi toliko vrede, odmah ih sve treba prodati, do poslednjeg. Sa 24 milke, 10 ekipa moze da se napravi koje ce postizati iste rezultate. Meni deluje da je TM nasao "rupu" u internet trzistu, tj. da je ponudio statistiku sa procenom vrednosti, sto ili niko ili malo ko jos radi osim njih, naravno uz ogromnu posetu, ali su im zato i procene prilicno nepouzdane.
-
Davidov četiri godine u Partizanu
Fudbalski klub Partizan potpisao je u Beogradu četvorogodišnji ugovor sa dosadašnjim igračem Hajduka iz Kule, Aleksandrom Davidovim.
"Njemu je ugovor isticao za šest meseci i imali smo dogovor da ga, uz nadoknadu, pustimo u Partizan ili Crvenu zvezdu. Njegova izričita želja bila je da ode u Partizan i mi smo to poštovali", rekao je finansijer i predsednik Hajduka Nikola Džomba.
Davidov ima 26 godina i igra na poziciji krila.
Džomba je kazao da klub iz Kule od ranije ima dobre odnose saPartizanom i da će Davidov biti pravo pojačanje za "crno-bele".
"Ti odnosi su dobri još od vremena kada je Tomislav Karadžić bio predsednik tog kluba, a i sada kada je prvi čovek Dragan Đurić. Davidov će biti veliko pojačanje za beogradsku ekipu. Što se finansija tiče, nismo dobili mnogo jer mu je ugovor isticao za šest meseci, ali dobićemo određeni procenat od njegovog sledećeg transfera", dodao je Džomba.
Pre Davidova, Partizan je u ovom prelaznom roku doveo Vojislava Stankovića iz OFK Beograda i Predraga Mijića iz subotičkog Spartaka.
Molim poklonike lika i dela ovog igrača da pažljivo pročitaju tekst,na stranu to što nam ne treba igrač takvog profila jer na toj poziciji na kojoj on igra nismo deficitarni.
A Dzomba majstor opet je zeznuo Partizan kao i sa Fejsom,a takođe smo opet mi bili sredstvo za postizanje njegovog cilja.Dakle nije obrnuto da je navodno Partizanovo interesovanje dizalo cenu dotičnom kod nas.
I dalje ne mogu da se načudim koliko su neki ljudi ovde slepi kod očiju,nerealni u procenama i sve bi učinili samo da opravdaju naše rukovodstvo.
P.S.-Srećna Nova godina svima i nadam se da će ona doneti i realnija razmišljanja svima nama.

Fudbalski klub Partizan potpisao je u Beogradu četvorogodišnji ugovor sa dosadašnjim igračem Hajduka iz Kule, Aleksandrom Davidovim.
"Njemu je ugovor isticao za šest meseci i imali smo dogovor da ga, uz nadoknadu, pustimo u Partizan ili Crvenu zvezdu. Njegova izričita želja bila je da ode u Partizan i mi smo to poštovali", rekao je finansijer i predsednik Hajduka Nikola Džomba.
Davidov ima 26 godina i igra na poziciji krila.
Džomba je kazao da klub iz Kule od ranije ima dobre odnose saPartizanom i da će Davidov biti pravo pojačanje za "crno-bele".
"Ti odnosi su dobri još od vremena kada je Tomislav Karadžić bio predsednik tog kluba, a i sada kada je prvi čovek Dragan Đurić. Davidov će biti veliko pojačanje za beogradsku ekipu. Što se finansija tiče, nismo dobili mnogo jer mu je ugovor isticao za šest meseci, ali dobićemo određeni procenat od njegovog sledećeg transfera", dodao je Džomba.
Pre Davidova, Partizan je u ovom prelaznom roku doveo Vojislava Stankovića iz OFK Beograda i Predraga Mijića iz subotičkog Spartaka.
Molim poklonike lika i dela ovog igrača da pažljivo pročitaju tekst,na stranu to što nam ne treba igrač takvog profila jer na toj poziciji na kojoj on igra nismo deficitarni.
A Dzomba majstor opet je zeznuo Partizan kao i sa Fejsom,a takođe smo opet mi bili sredstvo za postizanje njegovog cilja.Dakle nije obrnuto da je navodno Partizanovo interesovanje dizalo cenu dotičnom kod nas.
I dalje ne mogu da se načudim koliko su neki ljudi ovde slepi kod očiju,nerealni u procenama i sve bi učinili samo da opravdaju naše rukovodstvo.
P.S.-Srećna Nova godina svima i nadam se da će ona doneti i realnija razmišljanja svima nama.

Bato majstore vodi nas do titule