Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Iskreno da vam kazem i generacija u kojoj je igrao MILAN BELIC iako sa malo znanja su ginuli i borili se grcevito za opstanak....
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Milan

Post by Milan »

Turija wrote:bila je to Ekipa sa kojom se Klub mogao pohvaliti i izaći pred gledaoce.Ličili smo na organizovan tim, a ne skupljenu družinu ,,krivinaša" u akciji traženja leba bez motike (na našim fudbalskim terenima).
Ovo niko ne spori. Nije mi bila namera da svojim postom bilo kako omalovažim tu generaciju. Šta više, kapa do poda!
POŠTO OBRAZ ???!!!
car jovan

Post by car jovan »

Milan wrote:
Turija wrote:bila je to Ekipa sa kojom se Klub mogao pohvaliti i izaći pred gledaoce.Ličili smo na organizovan tim, a ne skupljenu družinu ,,krivinaša" u akciji traženja leba bez motike (na našim fudbalskim terenima).
Ovo niko ne spori. Nije mi bila namera da svojim postom bilo kako omalovažim tu generaciju. Šta više, kapa do poda!
Та генерација је у европи играла добро,али кад је почело домаће првенство прича је остала иста.Добро се сећам утакмице против распале звезде у том тренутку,још распалије него сад,а ми смо важили за фаворите,кад на крају 1:2.Рекао сам после те утакмице да их више никад нећу гледати.Наравно после су уследили порази од Обилића код куће и партизана у гостима,на крају смо завршили 4,и то само захваљујући бомбардовању,јер нас је Рад стигао на табели по броју бодова.Према томе џаба добрих партија против Вердера,Бастије,Балтике...кад су против бг близанаца били као пичкице,једини који заслужује похвале бар по мени је Здравко Дринчић.У ту генерацију сам веровао али ме је као и све остале разочарала,та генерација је много обећавала,али на крају ништа.
Milan

Post by Milan »

Krenuli smo odlično i u prvenstvu. Čini mi se da smo u prvih 8 kola imali 7 pobeda i jednan remi. Tada sam prvi put video naslovnu stranu Žurnala posvećenu samo Voši (Tošina slika preko cele strane, uz neki komentar o zahuktaloj Vojvodini). A zatim smo posustali. Mislim da je tome prvenstveno doprinelo učešće i IT kupu tj. umor i tempirana forma za to takmičenje, a zatim su usledili i potresi u samom klubu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Passion

Post by Passion »

Turija wrote:Moj je utisak da nismo.A zašto, to već ne znam?
Ja sam cuo price da smo tu utakmicu prodali na poluvremenu.A dal su istinite, to ne znam.
vladans

Post by vladans »

Milan wrote:Krenuli smo odlično i u prvenstvu. Čini mi se da smo u prvih 8 kola imali 7 pobeda i jednan remi.
Prva dva kola smo pobedili,drugo u Kragujevcu,Radnicki sa 3:2,da bi onda kuci sa ciganima predvodjenim kosanom odigrali klasicnu kukavicku utakmicu,bunkerisali se kao da nam je dosao Real i naravno izgubili,al to je vec istorija..Ta ekipa nam je bila najbolja u poslednjih dvadeset godina,mogu samo da zamislim kako bi se samo prosetali prvenstvom da su imali neke druge dresove...
the Gari

Post by the Gari »

Milan wrote:Krenuli smo odlično i u prvenstvu. Čini mi se da smo u prvih 8 kola imali 7 pobeda i jednan remi. Tada sam prvi put video naslovnu stranu Žurnala posvećenu samo Voši (Tošina slika preko cele strane, uz neki komentar o zahuktaloj Vojvodini). A zatim smo posustali. Mislim da je tome prvenstveno doprinelo učešće i IT kupu tj. umor i tempirana forma za to takmičenje, a zatim su usledili i potresi u samom klubu...
Tako nekako. Mada mislim da nismo ni imali kad da posustanemo u prvenstvu te godine baš zbog pomunutih "potresa" u klubu koji su se više nego ikad odrazli i na ekipu (tj. njen sastav). I posle IT kupa je to delovalo sasvim u redu. Jedini minus (do tog ogomnog koji je kasnije usledio) bila je ta utakmica sa blizancima (1:2) koju pamtim po najgoroj igri ikad tih momaka i (ako se dobro sećam) velikih kartonskih krigli piva na Velikom jugu 8)

Mislim da je ta ekipa ustvari recept kako to treba da izgleda danas. Naravno da mi svi najviše volimo da gledamo momke koji su uz Vošu ceo život (Brka, Meda...), ali nemoguće je da u jednom trenutku možemo da nakupimo 11 ili 16 sa takvim i igračkim i ljudskim kvalitetima. Zato, mislim da kod izbora igrača najvažniji njihov profesionalizam i voljni momenat. Realno, ne možemo očekivati da neko ko je odrastao u drugom gradu (ili državi) od malena navija za Vošu, ali može da igrama pokažee poštovanje prema klubu i svima nama. Tada su to radili Mrdak, Matijašević, Drinčić, pa čak i onaj retard Lazetić koji se realno preporodio u Voši. Danas su takvi Vule i Pleč. Čekamo ostale...
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Krle

Post by Krle »

Udbasi doveli jos jednog. Nase pripreme pocinju sutra, ako se ne varam. Ko ce na njih otici? Opet se desava da cemo odraditi pripreme, na njima prodati dvojicu-trojicu, nakon priprema dovesti neke kojima ce trebati pola sezone da se "uigraju", pa i njih prodati, i tako u krug. Vazno da se pare vrte, a sto nema igre, nema igraca, nema rezultata (bas tim redom) to nikoga ne zabrinjava. Mi cemo kakati po forumima, bicemo veciti treci (ako ne bude zelenog stola iz Cacka), a ekipa iz uprave ce da se tapse po ledjima masnih ruku i punih dzepova.
Gde su ta jbna pojacanja?
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Krle wrote:Udbasi doveli jos jednog. Nase pripreme pocinju sutra, ako se ne varam. Ko ce na njih otici? Opet se desava da cemo odraditi pripreme, na njima prodati dvojicu-trojicu, nakon priprema dovesti neke kojima ce trebati pola sezone da se "uigraju", pa i njih prodati, i tako u krug. Vazno da se pare vrte, a sto nema igre, nema igraca, nema rezultata (bas tim redom) to nikoga ne zabrinjava. Mi cemo kakati po forumima, bicemo veciti treci (ako ne bude zelenog stola iz Cacka), a ekipa iz uprave ce da se tapse po ledjima masnih ruku i punih dzepova.
Što se mene tiče, ako ih nisu doveli do početka priprema, bolje da ni ne dovode nikog. Sit sam tog neprofesionalizma, kupovanja igrača pred prvenstvo, a ne pred pripreme.
Kad ode Mario u Švabiju, Duća u Sampdoriju i Dani u CSKA...i ja u Juventus :D , onda će morati naći nam adekvatne zamene...pa makar bio februar. No, dobro sa ovim praznicima je što nije bilo nikog da daje neke nove bombastične izjave...normalnih nedelju dana konačno.
Io odio Belgrado
ssnigd

Post by ssnigd »

Red Marquis wrote:
Krle wrote:Udbasi doveli jos jednog. Nase pripreme pocinju sutra, ako se ne varam. Ko ce na njih otici? Opet se desava da cemo odraditi pripreme, na njima prodati dvojicu-trojicu, nakon priprema dovesti neke kojima ce trebati pola sezone da se "uigraju", pa i njih prodati, i tako u krug. Vazno da se pare vrte, a sto nema igre, nema igraca, nema rezultata (bas tim redom) to nikoga ne zabrinjava. Mi cemo kakati po forumima, bicemo veciti treci (ako ne bude zelenog stola iz Cacka), a ekipa iz uprave ce da se tapse po ledjima masnih ruku i punih dzepova.
Što se mene tiče, ako ih nisu doveli do početka priprema, bolje da ni ne dovode nikog. Sit sam tog neprofesionalizma, kupovanja igrača pred prvenstvo, a ne pred pripreme.
Kad ode Mario u Švabiju, Duća u Sampdoriju i Dani u CSKA...i ja u Juventus :D , onda će morati naći nam adekvatne zamene...pa makar bio februar. No, dobro sa ovim praznicima je što nije bilo nikog da daje neke nove bombastične izjave...normalnih nedelju dana konačno.
Nije bilo sto se tice dolazaka, ali zato odlazaka :roll: Tri dana nista o nama u medijima i odmah evo danas granulo pet clanaka o nasim najtrazenijim igracima. :roll: Uopste ne vidim neku lepu buducnost za FK Vojvodina, zao mi je sto ovako pricam jer sam obicno nepopravljivi optimista ali ovo je strasno. Nadam se da cu ih ureci, ali.... Znamo se dobro i previse rekao bih :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Peković otišao...
Krle

Post by Krle »

Siva Eminencija wrote:Peković otišao...
Nek mu je sa srecom, kad je vec nama nije doneo. Ali nije njegovo ime bilo prvo na listi za odlazak... :wink:
aNS

Post by aNS »

Ето како наша управа ради, прво отера оног који се барем трудио.
buraz

Post by buraz »

aNS wrote:
jeste da se trudio, videlo se htenje i zelja ali smo zbog par njegovih gresaka izgubili dosta bodova!
Jedna je crvena a druga je bela....
aNS

Post by aNS »

buraz wrote:
aNS wrote:
jeste da se trudio, videlo se htenje i zelja ali smo zbog par njegovih gresaka izgubili dosta bodova!
Схватам ја то, али ми није јасно зашто није прво отеран један лакић и њему слични. Пековић можда није имао квалитет за Војводину али је човек на свакој утакмици дао све од себе. То је само моје мишљење.
Post Reply