Transferi
- Uvek sa tobom
Izvor: Sportal.rs
Voša: Potpisao Đurišić, Holanđanin na probi
Ambiciozno rukovodstvo Vojvodine nastavilo da ojačava igrački kadar za prolećni deo sezone. Novo lice u SC "Vujadin Boškov" u Veterniku, od utorka je Duško Đurišić (32), iskusni štoper, eks fudbaler OFK Beograda, koji je potpisao ugovor na godinu i po dana.
Đurišić je, inače, od odlaska sa Stare Karaburme godinu dana bio u švajcarskom Sionu, a onda je za tri godine promenio isto toliko klubova (Sedan, Lokeren, Hapoel Petah Tikva). Najduže se zadržao u članu nemačke "cvajte" Paderbornu čiji je dres nosio od 2005 - 2008. godine. Poslednji klub pre Vojvodine bio mu je Apolon iz Limasola. Duško je inače suprug srpske odbojkašice Vesne Čitaković - Đurišić.
Istovremeno, u Novi Sad u utorak je stigao i robustni Holanđanin Hari Gomans (26, 190cm, 90kg) i on će u narednom periodu biti na probi. Gomans je pod ugovorom sa holandskom Rodom, a minulu polusezonu proveo je u belgijskom Roselaru. Četiri sezone, od 2000. do 2004, igrao je za Fortunu Sitard (57 utakmica - 11 golova), odakle se preselio u Ekscelsior (27/4), gde je igrao dve godine. Kratku epizodu imao je u Vesterlou pre nego što se vratio u Holandiju, odnosno MVV (33/73). Jednu sezonu (2007-2008) proveo je u Viteseu (7/27), koji ga je posle godinu dana prodao Rodi.
Voša: Potpisao Đurišić, Holanđanin na probi
Ambiciozno rukovodstvo Vojvodine nastavilo da ojačava igrački kadar za prolećni deo sezone. Novo lice u SC "Vujadin Boškov" u Veterniku, od utorka je Duško Đurišić (32), iskusni štoper, eks fudbaler OFK Beograda, koji je potpisao ugovor na godinu i po dana.
Đurišić je, inače, od odlaska sa Stare Karaburme godinu dana bio u švajcarskom Sionu, a onda je za tri godine promenio isto toliko klubova (Sedan, Lokeren, Hapoel Petah Tikva). Najduže se zadržao u članu nemačke "cvajte" Paderbornu čiji je dres nosio od 2005 - 2008. godine. Poslednji klub pre Vojvodine bio mu je Apolon iz Limasola. Duško je inače suprug srpske odbojkašice Vesne Čitaković - Đurišić.
Istovremeno, u Novi Sad u utorak je stigao i robustni Holanđanin Hari Gomans (26, 190cm, 90kg) i on će u narednom periodu biti na probi. Gomans je pod ugovorom sa holandskom Rodom, a minulu polusezonu proveo je u belgijskom Roselaru. Četiri sezone, od 2000. do 2004, igrao je za Fortunu Sitard (57 utakmica - 11 golova), odakle se preselio u Ekscelsior (27/4), gde je igrao dve godine. Kratku epizodu imao je u Vesterlou pre nego što se vratio u Holandiju, odnosno MVV (33/73). Jednu sezonu (2007-2008) proveo je u Viteseu (7/27), koji ga je posle godinu dana prodao Rodi.
- Grof Žekula
- Administrator
-
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 13217.html
Dobro i kazu ovi,sad ima stvarno razloga da ode kod lekara
Dobro i kazu ovi,sad ima stvarno razloga da ode kod lekara

DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
- Grof Žekula
- Administrator
- servalsorim
- Uvek sa tobom
Ne znam za tog Djurisica msm imacemo 2 penzionera za bekove mada kapa dole g.Plecu ja ga obozavam!
Sto se onog Holandjanina tice msm ajd ok moze..pozajmica pa ako se pokaze moremo ga i kupiti , 600.000e.
A sto se Alina tice....meni je jako zao tog coveka jer kao sto se zna nije imao bas ruzicasto detinjstvo..tako da ga razumem ,to nesto je jace od njega i to ti je to... a mislim kad bi se sredio da bi bio fantastican igrac,i tu je jos veca zal za ovakvo stanje.
Sto se onog Holandjanina tice msm ajd ok moze..pozajmica pa ako se pokaze moremo ga i kupiti , 600.000e.
A sto se Alina tice....meni je jako zao tog coveka jer kao sto se zna nije imao bas ruzicasto detinjstvo..tako da ga razumem ,to nesto je jace od njega i to ti je to... a mislim kad bi se sredio da bi bio fantastican igrac,i tu je jos veca zal za ovakvo stanje.

Iz moje perspektive los prelazni rok, a jedino sto me sprecava da kazem katastrofalan je veliki broj klinaca koji su krenuli pripreme sa prvim timom... Ne bih se nesto preterano zaletao sa iluzijama o njihovom statusu u prolecnom delu, mada se (priznajem) ipak nadam, za dobrobit svih nas-navijaca ovog kluba, a i zbog same Fk Vojvodine, da ce ta deca dobiti pravu sansu, sansu na terenu, a ne na konferncijama i po novinama kroz one moram reci smarajuce price o nasoj omladinskoj skoli, smarajuce jer je svi iz kluba spominju i dizu u nebesa, a nemaju muda da zaista daju sansu nekom klincu...Opet kazem, jedino sto me sprecava da kazem da je prelazni rok bio katastrofalan su nasa deca koju su prikljucena prvom timu, ali ukoliko se nastavi po starom i ta deca budu poslata na pozajmice, a ostatak koji ostane bude gurnut u prikrajak(u zaborav) , za mene ce ovo biti jedan od najgorih prelaznih rokova od...Imamo jos uvek sanse da nesto pozitivno izvucemo iz ovog prelaznog roka(tako sto se necemo po ko zna koji put ogresiti o nasu decu)! Mislim da se Panta totalno pogubio, prvo dovodi iskljucivo strance(ciji je broj od sledece godine limitiran) i to strance najblaze receno sumnjivog kvaliteta, a neki od dovedih igraca pak imaju neprihvatljivo puno godina, a kao slag na tortu tim nije kompletiran ni sto se tice odlazaka ni dolazaka, a pripreme su vec pocele?! Po meni izuzetno neprefesinalno radi taj sportski deo kluba, ako tako nesto kod nas uopste i postoji... Prekinite bre vise da se gubite sa probama, strancima i starcima, krenite ozbiljnije da pratite domace trziste, tim formirajte od nasih igraca iz omladinske skole, a ono sto fali odresite malo kesu, citiram MALO i dovedite proverenog domaceg igraca, nemojte sami sebe da ismevamo vise bre...
Last edited by Grba_NS on Tue Jan 12, 2010 10:02 pm, edited 1 time in total.