I ja sam mislio,mada kad sam video da demantuje Kizita,primetio je da mu se trese stolica...Jambo wrote:Sve si rekao ali imam neki osecaj da Batu boli k..a. za nas.Uvek sa tobom wrote:ukoliko se nesto drasticno ne promeni do kraja prelaznog roka(u sta cisto sumnjam)na prvoj utakmici protiv Hajduka zna se....UPRAVA NAPOLJE
A ti veruješ Dubroji?ssnigd wrote:Zeljo zgradu je gradio Dubroja i to ne iz Vosine kaseTo je Dubroja izjavio
A zaboravio si da dodas u one silne troskove i trosak boravka u hotelu Park u karantinu i to po ceni goroj nego kod najgoreg neprijatelja
Naravno da ne verujem DubrojiZeljafcv wrote:A ti veruješ Dubroji?ssnigd wrote:Zeljo zgradu je gradio Dubroja i to ne iz Vosine kaseTo je Dubroja izjavio
A zaboravio si da dodas u one silne troskove i trosak boravka u hotelu Park u karantinu i to po ceni goroj nego kod najgoreg neprijatelja
Zaboravio sam da dodam boravak u hotelu Park, pa normalno je da će da naplati, lep hotel, naplatio bi im i ja da kojim slučajem požele da imaju karantin kod mene kući.
Sim, što bi uveo i dobar sistem kažnjavanja u slučaju prikazane igre iz poslednja 3 meča.
![]()
Ans, sviđa mi se ovaj termin, "projekat Kačar" je dostigao svoj vrhunac u Fk Vojvodina, u Meridijan super ligi, jednostavno ne bi više mogao da napreduje u Srbiji, ugušio bi se, nebi dobili sigurno veće pare za njega, pretpostavljam da bi prošao slično kao i Kiza sada.
E ovo je sustina!Red Marquis wrote:Neki ih i dalje brane. Nema nama pomoći.
Ako klub vode ljudi koji ne rade u skladu sa duhom i tradicijom i u interesu kluba, FK Vojvodina delom više nije ona koju volimo, delom nije naša.
Ako u klubu velikom i sve većom većinom igraju ljudi kojima ovaj klub, grad i njeni navijači ne znače ništa, FK Vojvodina delom više nije naša.
Ali ako navijači to počinju da podržavaju, bilo ćutanjem, bilo odobravanjem, onda FK Vojvodinu nema ko da spase da ona prestane da bude naša potpuno.
Nije na nama, običnim navijačima, koji nemaju uticaja u klubu, da donosimo rešenja, nalazimo zamene (kao što će branioci Bate i kompanije reći-ajde, ko da nas vodi?), naše je da vidimo i prepoznamo problem, i da izrazimo svoje nezadovoljstvo, ne moramo ni da uspemo u nameri, ali moramo to da želimo. Zašto? Pa zato što ako ti lopov upadne u kuću, ugleda te, a ti samo uzdahneš i on zbriše, ti si kriv što će on opet doći...
A da, nekima će ova metafora biti glupa, jer mi ni nemamo lopove u upravi
p.s. Ja lično, ne tražim mnogo. Zdravu konkurenciju u timu, naglasak na omladinskoj školi, i u upravi ljude koji vole ovaj klub. I ljudski odnos prema svima koji su bili ili su sad u njemu. Može jedan igrač da laže, ali ne može stalno neki skandali i svađe da izlaze iz ovog kluba...nemoguće je da tu sve štima...