Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Minja
Administrator

Post by Minja »

Jedan od te trojice neka postane ozbiljan igrac, i bice ekstra. A, koliko ih poznajem, bice tu i bolje brojanje 8)
vojvodina jedna jedina

Transferi

Post by vojvodina jedna jedina »

Pre dve tri nedelje sam u Zurnalu procitao vest o tome kako Zvezdini skauti prate dva najbolja igraca Veternika.U pitanju su Njegos Nozinic i neki Juznoamerikanac,mislim da je iz Uragvaja.Da li neko od forumasa poznaje igracke kvalitete ove dvojice,posto je ocigledno da odskacu kvalitetom u njihovoj sredini cim ih je stariji blizanac primetio...
Turija

Post by Turija »

Pozajmica Stevanovića Borcu iz Banja Luke je najzad pravi potez uprave, pogotovo ako je utanačen dogovor sa Bilbijom :!:
Ako pristigne i Joksimović iz Inđije, skinuće sa sebe još jednu veliku fleku ovog prelaznog roka.A, nadam se da ćemo (u Antaliji) nekako prodati one koji su u štampi ,,već bili viđeni za odlazak preko grane", i da ćemo ove koji su potpisali kao ,,pojačanja konkurencije" proslediti nekom drugoligašu na šestomesečnu proveru.
PS
Taj štoper Makedonac, na odabranim snimcima ,,the best", ne izgleda loš?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Koral

Post by Koral »

Koral wrote:Klub Makedonija Đorđe Petrov se raspao. Izbačen je iz prvenstva i igrači masovno napuštaju tim. Dvojica koja se posebno izdvajaju su veoma hvaljeni reprezentativac Makedonije, štoper Danijel Mojsov http://www.youtube.com/watch?v=4B0_jdmqmy8 kao i Žorže Ambouret levi bek Gabona igra i na Afričkom kupu nacija. http://www.youtube.com/watch?v=1PhlXx8ragE
Drago mi je da su moj predlog uvažili. Pisao sam ovde o Danijelu Mojsovom, koga sam inače imao prilike da gledam. Momak je najveći talenat u Makedoniji i iskren da budem ovo je jako dobra vest. Sigurno će preko Vojvodine u neki od najvećih klubova. Ima veliki potencijal, jak je i veoma borben mladić. Ima već par nastupa za A reprezentaciju Makedonije.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Koliko znam u Veterniku igraju dva momka, reprezentativca Dominikanske Republike, mislim da se prica o jednom od njih, vezano za crvene
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Milan

Post by Milan »

Siva Eminencija wrote:Mitosevic, Katai, Novakovic...ce na prolece ozbiljno konkurisati za prvih 11. Nece, koliko ja znam(ali nista nije sigurno)nece ici nigde na pozajmice. Bice to odlicna prilika za njih da dokazu da imaju kvalitet za nasu Voshu, a kliub ce mnogo dobiti njihovom afirmacijom. To su sve dobra deca, vaspitana i pristojna, sto je najvaznije vole svoj klub i pozelimo im srecu.
Nadam se da cemo sutra imati lepih zvanicnih vesti iz kluba...Radi se punom parom na tome.
Ovaj post ohrabruje! Nadam se da ćemo ipak ugledati toliko željenu svetlost na kraju tunela...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Milan

Post by Milan »

Grba_NS wrote: Mrdja bi trebao u nastavku prvenstva da ima drugaciji status i smatram da vise nece biti nedodirljiv jer mu za 6 meseci istice ugovor i klubu vise nije u interesu da ga posto poto gura radi prodaje i zaista zelim da verujem da ce igrati najbolji spic u nastavku prvenstva, bio to Bilbija, Adams(za koga nisam siguran koja je njegova pozicija, napadac ili krilni napdac), Mrdja ili pak Hucisvili...Kapiten ce u nastavku morati da da sve od sebe, da pruzi maksimum na terenu jer je i on sam svestan da zbog ugovora koji istice nece biti guran kao do sada, sto bi trebalo da prouzrokuje daleko efikasniji napad u nastavku sampionata!

Hmmmmm. Preneću reči uglednog člana F89 foruma:

Мрђа је пристао да продужи уговор, а данас се очекује долазак делегације из Бањалуке на потписивање уговора тако да ако не буде неких обрта од сутра би Билбија требао и званично да буде наш играч.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Jambo

Post by Jambo »

Ovo su mnogo lepe vesti!Jos ce ovaj prelazni rok biti dobar!
Butorovicu-THE END !!!
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Kako pise "Dnevnik" izgleda da je dolazak sve trojice gotova stvar. U tom slucaju imali bi znatno kvalitetnija resenja na tri od cetiri "goruce" pozicije.
Dejan

Post by Dejan »

Svaka cast za ljude koji vode prelazni rok!

Mojsov je izuzetan igrac i mislim da ce odmah biti veliko pojacanje.

Sta tek reci za Nemanju Bilbiju, decko je sve podredio fudbalu,
ocekujem da bude vece pojacanje nego sto se misli (odlicno izvodi sve prekide, ima strasan osecaj za prostor i gol...)

Milan Joksimovic je sigurno najkvalitetniji mladi, levi bek u zemlji.

Veliki plus ce biti, ako sve dovedu pre polaska u Antaliju!
smor

Post by smor »

Najzad neka lepa vest, samo da opet nesto nepodje po zlu......
Mare

Post by Mare »

Neću da kvarim veselu atmosferu, ali ipak poučeni prethodnim iskustvom mislim da bi bilo najbolje da sačekamo zvanične potvrde o ovim transferima! Dosta je najava bilo i u prethodnim prelaznim rokovima pa na kraju ništa ili vrlo mali deo se realizovao. Ukoliko dođe do realizacije, možemo reći da je odrađen vrlo dobar posao, reč je o mladim i vrlo talentovanim igračima. Ukoliko je tačna informacija da je Mrđa produžio ugovor, to bi bio još jedan plus uprave i to sa aspekta istih aršina za sve, tu naravno mislim na onaj potez sa Kizitom, gde je dosta forumaša postavilo isto pitanje ako je Kiza suspendovan zato što neće da produži ugovor koji mu ističe u junu, zašto onda i Mrđa nije suspendovan! Odmah da naglasim da taj potez neopravdavam i da smatram da je ipak morao biti licenciran bez obzira na sve, ipak je čovek tu 5 godina!
P.S. S obzirom na uvođenje pravila o ograničenju broja stanih igrača od sledeće sezone, bilo bi zanimljivo videti koliko imamo igrača sa stranim pasošem pod ugovorom, računajući tu i ova potencijalna pojačanja!
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

MRDJA PRODUZIO, BILBIJA POTPISAO, STIZE MOJSOV.
OVO JE ZVANICNO
POZDRAV
tulip

Post by tulip »

Bilbija je extra vest i dostojna zamena za odlazak Aleksića. Želeo bih da se i Mojsov ukrca u avion za Antaliju, jer sa reprezantativcem Makedonije dobijamo ponovo neprikosnovenu half liniju, kao u vreme Pekare i Djurića. Lovrić, Peković su bili odlični, srčani igrači, pošteni ljudi, ali sa nedovoljnim kvalitetom za Vošine ambicije.
Želeo bih da se iznadje dogovor sa Kizom, da se licencira i da se posle ovih 6 meseci razidjemo kao ljudi.
DAJ GOL!!!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Siva Eminencija wrote:MRDJA PRODUZIO, BILBIJA POTPISAO, STIZE MOJSOV.
OVO JE ZVANICNO
POZDRAV
Tako se radi, sve pohvale za ove poteze :!:

Image
Image
Image

Uz izvinjenje na nesto slabijem kvalitetu fotki usled tehničkih problema
Post Reply