Transferi
na transfermarktu se na naslovnoj strani pojavila interesantna informacija oko doticnog levog Tosica. Naime, decko od veceras nema klub. Stoji tekst na naslovnoj pa ako neko zna svapski nek podeli info sa nama
Google translate kaze da je izje*o klub oko pozajmice u Duizburg, na cemu su mu se u klubu zahvalili na paznji i pozeleli srecan nastavak karijere, naravno sto dalje od bremenskih zeleno-belih
Google translate kaze da je izje*o klub oko pozajmice u Duizburg, na cemu su mu se u klubu zahvalili na paznji i pozeleli srecan nastavak karijere, naravno sto dalje od bremenskih zeleno-belih
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Red Marquis
- Moderator
- kafe bagdad
kafe bagdad wrote:Koliko citam u danasnjem Dnevniku i dalje se pregovara sa Joksimovicem, ima li kakvih novosti u tom slucaju?
Dnevnik wrote:Јоксимовић опет актуелан
Јуче је једна од главних тема био одлазак младог фудбалера новосадског Пролетера Немање Човића у Парму.
- Није смело да нам се догоди да нам такав играч испред носа оде у Италију – признаје директор Миодраг Пантелић.
Ваљда од бојазни да им још један пик не промакне, Новосађани озбиљно размишљају да у своје редове доведу левог бочног играча прволигаша Инђије Јоксимовића, о којем је већ било речи док је екипа тренирала у Ветернику. Радо би Војводина ангажовала и играча по десном боку, али за сада таквог нема на нашем тржишту.Znam samo da je Panta iskreno zeleo da dovede i Covica i JoksimovicaDnevnik wrote:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Provereno znam da Joksimovic zeli da dodje u Vosu ali da ima interesovanja iz Zvezde ima.lexa wrote:Joksimovic je odlican igrac,ali iz pouzdanih izvora sam cuo da on zeli u Zvezdu.
Navodno je veliki navijac Zvezde.
a sto se tice toga za koga navija veruj mi da neznam ali slozices se samnom da Vosa ima malo navijaca u Uzicu odakle je on.
Ma svakako,ali ne mora nista znaciti to sto je on veliki navijac Zvezde.Djumi wrote:Provereno znam da Joksimovic zeli da dodje u Vosu ali da ima interesovanja iz Zvezde ima.lexa wrote:Joksimovic je odlican igrac,ali iz pouzdanih izvora sam cuo da on zeli u Zvezdu.
a sto se tice toga za koga navija veruj mi da neznam ali slozices se samnom da Vosa ima malo navijaca u Uzicu odakle je on.
Ukoliko proceni da je za njegovu karijeru bolje doci u Vojvodinu mozda
odluci glavom a ne srcem.
Sve to je tačno,ali često možemo da čujemo i izjave tipa da je taj i taj igrač vatreni navijač recimo Zvezde,da je od malena delija na severu,da je išao na gostovanja kao klinac i slično.Možda je na to Lexa mislio?
Mada,po meni sve to je nebitno,svi igrači su profesionalci i igraće za onog ko više ponudi,a zalaganje mora biti maksimalno(naravno ako si došao u ozbiljan klub gde postoje neka pravila i standardi).
Po meni,jedino je bitno da što više klinaca poniklih u našoj školi dobije priliku da igra,ipak među njima ima dosta njih koji baš vole Vošu.
Dakle,ne treba da izbegavamo one koji navijaju za blizance,već da kad god je to moguće "jurimo" one koji vole Vošu.Kod njih se ponekad može naći neki ekstra motiv više i što je najbitnije ređe se javlja osećaj zasićenosti sredinom.
Mada,po meni sve to je nebitno,svi igrači su profesionalci i igraće za onog ko više ponudi,a zalaganje mora biti maksimalno(naravno ako si došao u ozbiljan klub gde postoje neka pravila i standardi).
Po meni,jedino je bitno da što više klinaca poniklih u našoj školi dobije priliku da igra,ipak među njima ima dosta njih koji baš vole Vošu.
Dakle,ne treba da izbegavamo one koji navijaju za blizance,već da kad god je to moguće "jurimo" one koji vole Vošu.Kod njih se ponekad može naći neki ekstra motiv više i što je najbitnije ređe se javlja osećaj zasićenosti sredinom.
Bato majstore vodi nas do titule 

Iskreno ako je izjavio zvanicno da navija za Zvezdu onda ni ne treba da nam dodje!
Ne zato sto smo sad kao besni u ljubomorni nego zato sto je on trenutno niko i nista u nasem fudbalu,i posto kontam da je rec o mladom igracu koji dolazi iz malog kluba to je prilicno glupava izjava!
To moze Brka da izjavi ili Meda kao sto i jeste nedavno..Kacar itd itd. ali jedan fudbaler Indjije koji je mlad ...msm...Da se ja pitam ,neka ga..nek ide tamo.
Ja znam da u Vosi igra par cigana ali cute rade i igraju a neki od njih kao sto je Mrdja je i zeleo da dodje u Vosu,zar ne? Mislim kad se vec vracao u nas fudbal zasto nije otisao u Zvezdu?
Jel se secate Petkovica? I on je cigan ali dok je igrao za nas borio se trcao imao lepe centarsutove ,igrao je profesionalno.
Tek kad je otiso kod onih.. tek je onda pricao kako ih voli itd itd.....
Ne zato sto smo sad kao besni u ljubomorni nego zato sto je on trenutno niko i nista u nasem fudbalu,i posto kontam da je rec o mladom igracu koji dolazi iz malog kluba to je prilicno glupava izjava!
To moze Brka da izjavi ili Meda kao sto i jeste nedavno..Kacar itd itd. ali jedan fudbaler Indjije koji je mlad ...msm...Da se ja pitam ,neka ga..nek ide tamo.
Ja znam da u Vosi igra par cigana ali cute rade i igraju a neki od njih kao sto je Mrdja je i zeleo da dodje u Vosu,zar ne? Mislim kad se vec vracao u nas fudbal zasto nije otisao u Zvezdu?
Jel se secate Petkovica? I on je cigan ali dok je igrao za nas borio se trcao imao lepe centarsutove ,igrao je profesionalno.
Tek kad je otiso kod onih.. tek je onda pricao kako ih voli itd itd.....
Realno gledano, koliko mladih fudbalera u Srbiji NE navija za jednog od blizanaca?shecky wrote:Iskreno ako je izjavio zvanicno da navija za Zvezdu onda ni ne treba da nam dodje!
Ako nam je samo to za koga neko (ne) navija kriterijum ko zasluzuje da igra za nas, onda ne treba ni 75% naseg podmlatka od petlica navise ikada da zaigra za nas.
Nisu sigurno ni Lane i Krasa od rodjenja navijali za Vosu vec su se tome kod nas naucili. Da smo se tada vodili tvojom logikom oni nikada ne bi obukli nas dres.
Mozda je on hteo u zlezdu, ali da li je zlezda htela njega?shecky wrote:Ja znam da u Vosi igra par cigana ali cute rade i igraju a neki od njih kao sto je Mrdja je i zeleo da dodje u Vosu,zar ne? Mislim kad se vec vracao u nas fudbal zasto nije otisao u Zvezdu?

lexa malopre si nacuo da navodno navija za Zvezdu a sad vec tvrdis da je veliki navijac.Da nije malo mnogo.lexa wrote:Ma svakako,ali ne mora nista znaciti to sto je on veliki navijac Zvezde.Djumi wrote:Provereno znam da Joksimovic zeli da dodje u Vosu ali da ima interesovanja iz Zvezde ima.lexa wrote:Joksimovic je odlican igrac,ali iz pouzdanih izvora sam cuo da on zeli u Zvezdu.
Joksimovica sam upoznao kad sam vodio Omladinsku reprezentaciju Srbije u Bosni.Doveo sam ga u Indjiju zato sto je neobicno talentovan i brz a uz to je i 1990 godiste.Ima jedan klip na YouTube pod nazivom Joksimovic i Dubajic 1 0 pa pogledajte.Inace je veliki prijatelj sa nasim Medom i mislim da su cesto bili zajedno u sobi na okupljanjima reprezentacije.Joksa je pre svega veliki potencijal ali i takmicar.Te price da je dao neku izjavu kako navija za Zvezdu ili ide na njihove utakmice su za mene smesne.
"Ko navija za Zvezdu ili Partizan,taj ne treba Vosi", ovo je potpuno pogresno
razmisljanje.
Dobro kaze Radoye,pogledajte samo koliko ljudi u Srbiji ne navija za Zvezdu
ili Partizan,jako malo.
Kad bi se svi klubovi vodili tom logikom na sta bi to licilo,recimo jedan
Spartak iz Subotice ne bi mogao sastaviti ekipu za mali fudbal a ne
imati 25 i vise igraca na raspolaganju.
Pa evo ja navijam za jedan drugi klub i ne bih imao nista protiv da recimo
jedan provereni navijac Vojvodine (recimo Brkic) zaigra za moj klub.
Ako ce on davati maksimum na terenu,dobrodosao je.
To je po meni zdravo razmisljanje jer jedno je navijacka scena,a drugo je
ono sto mi gledamo na terenu.
Igraci su ljudi od krvi i mesa koji pre svega sebe vole najvise,i dace sve od
sebe bez obzira u kojem klubu igrao jer je to za njihovo dobro.
Morate razlikovati dve stvari,navijaci su na tribinama,a igraci na terenu.
razmisljanje.
Dobro kaze Radoye,pogledajte samo koliko ljudi u Srbiji ne navija za Zvezdu
ili Partizan,jako malo.
Kad bi se svi klubovi vodili tom logikom na sta bi to licilo,recimo jedan
Spartak iz Subotice ne bi mogao sastaviti ekipu za mali fudbal a ne
imati 25 i vise igraca na raspolaganju.
Pa evo ja navijam za jedan drugi klub i ne bih imao nista protiv da recimo
jedan provereni navijac Vojvodine (recimo Brkic) zaigra za moj klub.
Ako ce on davati maksimum na terenu,dobrodosao je.
To je po meni zdravo razmisljanje jer jedno je navijacka scena,a drugo je
ono sto mi gledamo na terenu.
Igraci su ljudi od krvi i mesa koji pre svega sebe vole najvise,i dace sve od
sebe bez obzira u kojem klubu igrao jer je to za njihovo dobro.
Morate razlikovati dve stvari,navijaci su na tribinama,a igraci na terenu.