Siva Eminencijo, potpuno se slažem sa Tobom da novaca nema na bacanje, ali i da ima za pametno ulaganje, kao što je sada ovo urađeno (ipak smo mi inkasirali neke sasvim solidne pare, za naše prilike, u proteklih par godina).Ne smemo se ponašati trijumfalistički (jer još nismo Trijumfovali - a tek sada nas čeka najteži posao: sklopiti mozaik).Neka promašaji postanu pouka (na koje ne bih sada podsećao, bolje da ih što pre svi zaboravimo i okrenemo se budućnosti).
Ja sam prvi put zadovoljan, kako je prelazni rok priveden kraju.Realno, očekujem da ćemo igrom i rezultatom privući pažnju sportske javnosti i vidno povećati posetu na našim utakmicama, što bi me istinski radovalo (ali sam si rekao: u dobru se ne ponesi.... mislim da mi nismo ovde ponižavali Vojvodinu, samo smo bili očajni, jer smo osećali da možemo i zbog toga vapili za rešenjem).
Nadam se da će ovo kvalitetno ulaganje u naš Tim, doneti ono što je godinama (od 1989) falilo Vojvodini:
ZDRAVU KONKURENCIJU (jer, samo tako možemo do cilja).
Sada nastupa najteže vreme: trenutak istine za naše igrače.Svako od njih će morati pokazati i dokazati fudbalski kvalitet, ili izgubiti mesto na terenu.Zato nam je bio potreban ovakav FINANSIJSKI ULOG, koji je najjači pokretač reda, rada i odgovornosti svakog pojedenca u kolektivu.Zbog toga sam večeras jako zadovoljan, jer smo probili led, ili zvučni zid, i priključili se naprednijem delu fudbalske današnjice.Malo sportske sreće, uz pono umešnosti u vođenju ekipe i tu smo- gde i treba da budemo: ravni blizancima, a neponiženi, odnosno prijatno iznenađenje u Evropi.