Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Siva Eminencija wrote:A koliko je samo ruznih komentara i uvreda napisano na racun uprave kluba pre samo par dana...
Izgleda da su onda kritike urodile plodom! :wink:
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Cita uprava forum, ali svoje poteze ne moze prezentovati zato sto bi mi hteli da cujemo ono sto zelimo. Igraci koji su dovedeni ( tu mislim na Adamsa, Bilbiju, Mojsova i Marebasvilija)praceni su mesecima. Pregovori su teski i komplikovani. Novca nema na bacanje, a vecina vas prica o "dresenju kese", fudbal u Srbiji je skupa pasija. Ne donosi dobit, a trosi mnogo.
KAPA DOLE UPRAVI VOJVODINE, A POSEBNO PREDSEDNIKU...taj covek bez obzira na sve VOLI VOJVODINU.
Svan

Post by Svan »

Siva Eminencija wrote:A koliko je samo ruznih komentara i uvreda napisano na racun uprave kluba pre samo par dana...
U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi.
Јарбола на куп на посети са Партизан? Моћи.И када игра?
dapokalypto

Post by dapokalypto »

Lala sa zapada wrote:
A samo juce gledali smo Liliku kako pada preko lopte. :lol:
Ma`l nisam pao sa stolice od smeha !

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
Turija

Post by Turija »

Siva Eminencijo, potpuno se slažem sa Tobom da novaca nema na bacanje, ali i da ima za pametno ulaganje, kao što je sada ovo urađeno (ipak smo mi inkasirali neke sasvim solidne pare, za naše prilike, u proteklih par godina).Ne smemo se ponašati trijumfalistički (jer još nismo Trijumfovali - a tek sada nas čeka najteži posao: sklopiti mozaik).Neka promašaji postanu pouka (na koje ne bih sada podsećao, bolje da ih što pre svi zaboravimo i okrenemo se budućnosti).
Ja sam prvi put zadovoljan, kako je prelazni rok priveden kraju.Realno, očekujem da ćemo igrom i rezultatom privući pažnju sportske javnosti i vidno povećati posetu na našim utakmicama, što bi me istinski radovalo (ali sam si rekao: u dobru se ne ponesi.... mislim da mi nismo ovde ponižavali Vojvodinu, samo smo bili očajni, jer smo osećali da možemo i zbog toga vapili za rešenjem).
Nadam se da će ovo kvalitetno ulaganje u naš Tim, doneti ono što je godinama (od 1989) falilo Vojvodini:
ZDRAVU KONKURENCIJU (jer, samo tako možemo do cilja).
Sada nastupa najteže vreme: trenutak istine za naše igrače.Svako od njih će morati pokazati i dokazati fudbalski kvalitet, ili izgubiti mesto na terenu.Zato nam je bio potreban ovakav FINANSIJSKI ULOG, koji je najjači pokretač reda, rada i odgovornosti svakog pojedenca u kolektivu.Zbog toga sam večeras jako zadovoljan, jer smo probili led, ili zvučni zid, i priključili se naprednijem delu fudbalske današnjice.Malo sportske sreće, uz pono umešnosti u vođenju ekipe i tu smo- gde i treba da budemo: ravni blizancima, a neponiženi, odnosno prijatno iznenađenje u Evropi.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Citam zadnjih par strana i sve mi nije jasno, da li sam pogresio sajt...Pise fkvojvodina.com... kanda nisam... Ima leta(tj. u ovom slucaju proleca) za nas, izgleda...

Treba stupiti u kontakt sa Kizom sto pre, nevezano od stava ljudi u klubu. Ukoliko Kiza promeni misljenje, mislim da bi i ljudi iz uprave nasli za shodno da se dogovore sa njim nesto konkretno, a opet prihvatljivo za obe strane. Mislim da bi tim potezom Vosa dobilo i kljucno pojacanje pred prolecnu polusezonu. Igraca krajnje sumnjivog temperamenta, ali velikog srca, koji bi, ukoliko to on sam pozeli, postao nesumnjivi vodja ovog tima. Tima koji sa ovim imenima moze da se upise u istoriju nama dragog kluba. Dugo je u klubu, poznaje tim odlicno, navijaci ga vole, i povrh svega ima kvalitet i za znatno bolje lige od srpske. Trebalo bi da iz naseg kluba ode kao legenda, na rukama navijaca, barem sa trofejom kupa, a ne kao neko ko nije ostavio traga u klubu

KIZO JAVI SE !!!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
lexa

Post by lexa »

Svaka cast za ovaj prelazni rok!

Ukoliko se i na leto napravi slican prelazni rok to ce biti jedan veliki korak
napred.
Bilbija je vec pokazao da se radi o jako dobrom igracu,a Adamsu ce sigurno
trebati jedan period da se adaptira na novu sredinu.
Mojsova ne poznajem dovoljno ali prijatelj iz Makedonije ga hvali na sva usta.
Ne smem ni zaboraviti Merebashvilija. Gledao sam ga na utakmici Dinamo Tbilisi- C.Zvezda
i moram priznati da me tada odusevio.
Ni sam ne znam koliko puta sam se u toku utakmice zapitao "Kako je moguce
da jedan ovakav igrac igra u Tbilisiju".
Verujte,dobili ste paklenog igraca kakvog bi pozeleli i mnogo veci klubovi
od Vose.
Djumi

Post by Djumi »

lexa wrote:Svaka cast za ovaj prelazni rok!

napred.
Bravo lexa ovo je sustina cele price.Onda i evropske utakmice nece biti problem tj Vosa bi mogla da zapocne nesto sto se zove EURO VOJVODINA.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Koral

Post by Koral »

Djumi wrote:

napred.
Bravo lexa ovo je sustina cele price.Onda i evropske utakmice nece biti problem tj Vosa bi mogla da zapocne nesto sto se zove EURO VOJVODINA.
Voša bi morala da počne nešto što se zove Evro Vojvodina. Od osvajanja domaćih trofeja nema nikakve koristi, niti se to isplati. Rezultati u Evropi moraju biti prioritet
One and only

Post by One and only »

Polako ljudi sa tom Vojvodinom u Evropi. Nadamo se da je ovaj prelazni rok dobro odradjen, ali kakav ce biti na leto. Poslednjih godina u svakom prelaznom roku smo menjali skoro pola tima, tako da je pitanje kako ce nam tim izgledati na jesen. Nas klub je i dalje bez plana za buducnost, svaka sezona pocne istom pricom "Pohod na titulu" i na tome se zavrsi. Nemamo dugorocni plan i to je najveci problem. Ukoliko ovaj tim bude i na jesen, onda mozemo da se nadamo nekom uspehu u Evropi i ligi. Mislim da sada imamo veoma lepu priliku da uzmemo kup, a o Evropi cemo razmisljati na leto.
United of Vojvodina
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Koral wrote:
Djumi wrote:

napred.
Voša bi morala da počne nešto što se zove Evro Vojvodina. Od osvajanja domaćih trofeja nema nikakve koristi, niti se to isplati. Rezultati u Evropi moraju biti prioritet
Druze, ne mogu se sloziti. Od domacih trofeja moze ispasti korist. Grad nece pomoci dok budemo vecito treci i dok zavrsavamo evro pricu u avgustu. Osvojimo titulu i siguran sam da bi i gradske strukture malcice promenile stav. Nije tako daleko ni proslava veka od osnivanja nase ljubavi. Ulazak u ligu sampiona je olaksan za klubove iz regiona nakon najbnovijih reformi, samo kada bi klub imao jasan i dugorocan plan...
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Pitao bih Djumija sta misli o Djordje Cotri, meni se on dopada i neodoljivo me podseca na Aleksandra Kolarova?! Mislim da bi bio dobra solucija na leom beku!
Mare

Post by Mare »

Koral wrote:
Ima puno koristi i od domacih trofeja!!!Mozda i najveca, PUBLIKA, vracanje ljudi na stadion, pridobijanje gomile klinaca i na kraju konacno pun stadion SLANINARA!!!
Djumi

Post by Djumi »

Grbo Cotra je bio izuzetno talentovan jer ga znam jos dok je igrao u Batajnici.Medjutim nesto se desilo sa njegovim razvojem koji je iz ko zna kojih razloga usporen.On sada igra Jelen ligu u Radu i iskreno morao je vec da uradi mnogo vise nego do sada.Nije jos kasno za njega ali mislim da je za velike domete zakasnio.Velika steta :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Gruzijac stigao (naslovna strana sajta)!
Post Reply