Ajoj mama, gori slama! Pa, ovakav igrac ne postoji u nasoj ligi, a i sire... Ako da samo jedan ovakav gol u polusezoni, oni sa Topcidera ima da se pozelene i izjedu se od muke. A jos kad bi njima metnuo po oji... Neprocenjivo...
SezioneFCV wrote:Zvezdasi Merebu sigurno dobro pamte!
Nego sta! Secam se da mi je otac jos u vreme duela izmedju Tbilisija i cerge govorio da ima jedan strasan Gruzijac.
I sada je taj igrac u nasim redovima!
Mereba ce imati minimum jedan gol i jednu asistenciju u svim duelima koji nas cekaju sa blizancima na prolece. Da ne govorim kako ce se provesti mladi radnici i slicni.
ssnigd wrote:na raznim live score sajtovima se prati mec sa Slavijom. Trenutno vodimo 1:0 Mudrinski
edit: 2:0 Katai
Vid`, vid` Srbobrance
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
E fala je bogu da i ja docekam da Vojvodina konacno nema problema sa realizacijom! Jedino sto me jos uvek brine je to da nase mlade i efikasne igrace ne krene maler, sto je ranije uvek bio slucaj(ili je u pitanju neka "visa" sila). Al to cemo videti kad krene prvenstvo. Dobra stvar je sto sad imamo dosta mladih, i jako raspolozenih fudbalera.
A jos jedna dobra stvar za razbijanje malera, je smestaj fudbalera u hotelu Titanik.