Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Ljudi, pre nego sto odem da pijancim, odlucio sam da dam predlog za nadimak naseg Gruzijca. :D

Moj predlog glasi Crni bombarder.

:D

Koji su vasi predlozi, pa da demokratski izglasamo. :D
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Kao sto sam i najavio...stigao je.
Na prvi pogled odaje utisak finog i vaspitanog momka. Zna sta se od njega ocekujei kaze da ce se truditi da opravda sve nade koje polazemo u njega.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Image
ogi
Administrator

Post by ogi »

Neka je dobro dosao!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Jos jednom, po 10000. put, pokazalo se da beskrajno titranje novinarima i novinskim kucama donosi samo kontra efekat.

Vojvodina je u svoje redove dovela jedno od, potencijalno, najboljih pojacanja u svojoj istoriji (ili barem u redu najboljih), a na doceku nije bio ni jedan jedini novinar, izuzev g-dina Slobodana Bajića. Gde su sada ti mondoi, sportali, dnevnici, sosovi i svi ostali. Subota popodne, pa jos sneg. Ko je blesav da sedi i da ceka nekoliko sati da Gruzijac dodje (avion kasnio tri sata).

Politika kluba u pogledu medija je nedelotvorna, neefikasna, nekonzistentna i kao rezultat ce imati, i vec ima, veliki SIPAK. Mogu samo da se ceskam po glavi, ali i dalje ne kontam zasto klub nije poslao nekog svog u Antaliju? PA MI NEMAMO JEDNU FOTOGRAFIJU SA HEBE*** PRIPREMA????? Bajke o pionirskom poslu u priblizavanju kluba Novosadjanima, manite me vise te price molim Vas.

Image
Slobodan Bajic uzima prvi intervju od Đorđi Merebasvilija
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Zaista sramota za te novinare,jos jednom se pokazuje da su aktuelni samo titovi blizanci i ba se oni samo forsiraju i da nam nije tolko azuriran novi sajt nebi nas ni ovaj prelazni rok toliko bilo sve su kupili odande kopy paste..
Sto se tice Gruzijca njegova cena na transfermarkt.de je procenjena na 300000 (nzm koja je valuta u pianju) sve u svemu mislim da se radi o odlicnom igracu u sta sam se uverio gledajuci prvu tekmu gana i Dinama,bas ih je vozao i svidja mi se sto barata sa obe noge,nadam se da za Marija i njegovu manekensku setnju vise nema mesta,cak sta vise mislim da bi pre Maria sansu trebao da dobije Tumbasevic...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Siva Eminencija

Sve pohvale za Slobodana Bajica, covek je profesionalac par ekselans. O ostalima koji sebe nazivaju novinarima, izlisno je trositi reci. No ne brinite, bice oni tu...u julu ili avgustu sa svojim pasosima da zaglave vrata aviona koji prevozi ekipu na utakmicu lige UEFA.
vladans

Post by vladans »

http://www.sportal.rs/news.php?id=21028

Gruzijac je danas oko 17.30 časova sleteo na aerodrom "Nikola Tesla" i odmah produžio za Novi Sad, gde su ga u hotelu "Park" dočekali predsednik Vojvodine Ratko Butorović i BROJNI novinari...

Novinarstvo u zemlji Srbiji..
Koral

Post by Koral »

Da je došao kod njih bio bi Ronaldinjo a ovako je na svim forumima od njihove publike opisan kao smešan, žalostan... Nadam se da ćemo konačno imati prilike da im "brknemo" u oči, pošto do sada to nije bio slučaj
ssnigd

Post by ssnigd »

Giorgi dobrodosao 8)
Upravi cestitke na dovodjenju jednog ovakvog igraca :wink:
Za dalje nadam se da ce ispuniti ocekivanja svih nas, ali nemojmo od njega da ocekujemo poteze a la Mesi, pa da posle ne bude velikih razocarenja a onda i pljuvacine, jer smo po tome poznati :roll: Neka se momak privikne, na saigrace, tenera, zemlju. Imace Misu koji ce da bude velika olaksica u adaptaciji.

Pitanja za Eminenciju. Da li ce Djole put Antalije ili ostaje u Novom Sadu :?: S obzirom da je prvenstvo Gruzije u toku, jel Gruzijac fizicki spreman, bez nekakvih povreda "a la Stojka" :?: Hvala 8)
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

To sto je novinarska sila bojkotovala Giorgija, to je njihova sramota. Od beogradskih medija nisam nista ni ocekivao. Nikada necu zaboraviti kada je neki lik iz Tunisa pre par godina dosao u Partizan. Novinar groblja je napisao da Tunizanin ima veci potencijal i od Maradone. Pogadjate, Tunizanina je pojeo mrak. Sta sve ljudi nece napisati za 100 evra i kilo brlje! Mene je ozalostila sramota nasih medija. Juce sam tokom dana pitao Giorgija na njegovoj facebook stranici da li dolazi u Vosu. Covek je odgovorio sa jednim velikim yeeeeessss. Kulturno vaspitan momak, siguran sam da cemo se ponosti njime i na terenu i van terena.

I ovo nam je jos jedna skola. Izgleda da nece biti hleba dok ovaj forum ne iznedri jednog sportskog novinara...

Sada citam da je Giorgi rekao da mu je Misa o klubu pricao u superlativima.
Misa je dobricina od coveka! Vecina igraca bi pljuvalo klub do daske da sede na tribini.
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Sve cestitke upravi na ovom izvanrednom transferui iskreno se nadam da ce se GM brzo uklopiti u tim. Prava steta sto ne dovedosno jos i onog igraca iz Indjije jer bi onda tacno zakrpili sve pozicije na kojima je skripalo (bekovi, centarhalf, kreator igre i napadac).
tulip

Post by tulip »

Siva Eminencija wrote:Kao sto sam i najavio...stigao je.
Na prvi pogled odaje utisak finog i vaspitanog momka. Zna sta se od njega ocekujei kaze da ce se truditi da opravda sve nade koje polazemo u njega.
Meni Georgie na prvi pogled odaje utisak, da je došao da j**e gancije (i svaki ubuduće da nam bude takav), pa onda sve redom u Ligi Evrope.
DAJ GOL!!!
Siva Eminencija

Mereba je zaista na mene ostavio jako pozitivan utisak od momenta kada je usao u hotel Park. Bio je vidno raspolozen i nasmejan i rado prihvatio kratak razgovor. Naravno da je Misa Hucisvili jedan ekstra pozitivan lik i njemu pripada veliki deo zasluga za dolazak Georgija. Bio bih nepravedan kada u tom kontekstu ne bih pomenuo i njegovog menadzera, koji mu je 6 meseci pricao da je Vosa super klub za njega i najzdravija sredina u Srbiji.
Merebasvili se ne vraca u Antaliju, u ponedeljak ima lekarske preglede, pa pocinje sa laganim treninzima do povratka ekipe.
shecky

Post by shecky »

Ne znam za vas ali ja bi ga zvao Djidji ,nekako je naj lakse zar ne?
Jedva cekam da ga vidim na terenu sa svojim haubicama :)

ps molio bih ljude koji odrzavaju teren na Stadionu da naprave ojacanje za mreze jer postoji mogucnost da prilikom Djidjijeve bombe ona pocepa mrezu a ako to sudija ne vidi nece nam se priznati gol :)
Post Reply