Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Marcello

Post by Marcello »

POTPISUJEM :!:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
umbro

Post by umbro »

8) +1
Jedan je Djumi Slaninar!
fruskogorac

ISKRENO ...

Post by fruskogorac »

Nemam nameru da sa bilo kim polemisem niti da bilo koga branim. Reci cu samo jedno, a mislim da su to cinjenice:
1. Od "Sive Eminencije" uvek stizu friske, iz prve ruke informacije kada je NASA VOSA u pitanju.
2. Svi smo bili razocarani da Marketing NASE VOSE nije u funkciji. Od "Sive Eminencije" su proizisla dva dvd diska. Dva puta po 120 minuta uzivanja i nostalgicnog secanja ...

Gresim li ?!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ne razumem sto se sada ceo forum okomio na Sivu Eminenciju?! Njegovo je pravo da iskaze svoje misljenje o vama(nama) kao sto je vase pravo da iskazete svoje misljenje o upravi i ljudima iz uprave, tako da zaista ne vidim razlog zasto bi se on bilo kome izvinjavao na forumu!
Ja se prvi necu izvinjavati nikome iz uprave zato sto sam rekao sve sto sam rekao na pocetku prelaznog roka, jer smatram da je to bilo neophodno!

Njegovim postovima se uvek obradujem jer donose prave i proverene informacije, informacije koja mozda ne bi ni znali da on ne pise na forumu!
igoork

Post by igoork »

Tuzno je to sto nam se serviraju price o prodaji igraca kao opstanku u klubu a desavaju se suste suprotnosti.

Ako izuzmemo ovaj prelazni rok kupovani su igraci sa 28+ godina koji uglavnom nisu igrali sezonu pre dolaska,koji su i pored toga sasvim prosek,koji su dosli raznoraznim vezama itd.

E sada ja shvatam kao razumno bice da se mora od necega ziveti i da se igraci moraju prodati jer drugog nacina nema.
Ali voleo bi da mi objasne uprave Vojvodine,Zvezde,Partizana itd. kako misle da prodaju igraca koji ima 30 godina i koji je prava lutrija da li ce uopste uraditi nesto u nasoj ligi a komoli negde drugde?
Primer Stoika! Neka se kaze zivimo od prodaje igraca i to svima treba da bude jasno. OK slazem se ali ne moze onda Aleksic da sedi na klupi i propada da bi igrala neka matora drtina. Ne moze da se proda za 2 mil i da niko ne zna ni da li je to istinita cifra. Ne moze Medojevic da sedi na klupi i greje je Adjuru-u i onda kada se ovaj povredi pocne da igra i svi odjednom dodju do zakljucka kako je ovaj mali biser naseg fudbala. Treba ljudi da postoji neki plan majku mu. Da se ne dovode igraci samo da bi se doveli nego da se vidi jel nama takav treba jel ga ima u omladinskim selekcijama itd.
Treba da se forsiraju mladi igraci i da se pravi strategija prodaje istih na duze staze. Ali izgleda da su ovde ipak krivi navijaci...
Izvinjavam se ako sam nesto zaboravio ali od nervoze prosto ne mogu da se skoncentrisem kako treba... :rage:
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Ljudi,vreme je za primirije!Sto se reklo,reklo se,ne treba otici u krajnost.Ja sam prvi protiv ovakvog nacina vodjenja kluba i cak i u vezi ovog Gruzijca mislim da je bila neka "mutna trgovina",ali ajde da se sad malo smiri situacija.Ne treba napadati Sivog,nije Sivi Bata,on se pita otprilike kao i mi.Zna se ko je glavni i ko treba da trpi kritike (mada se do njega ne moze dopreti).Sivi je tu da prosledi info iz kluba i treba da smo mu zahvalni na tome.Toliko za sad.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
shecky

Post by shecky »

Ja sam zahvalan Sivoj Eminenciji na informacijama koje daje ,svakako da nam svima znace ,eto uvek budemo medju prvima koji saznaju neku vazniju vest.
Ja se neljutim na njega mene nicim nije uvredio ,ako ja njega jesam ,ili bilo koga drugog ovde ,izvinjavati se necu, ta rec mi nije u vokabularu.(valjda sam dobro ovo napisao :) )
Imam pravo na svoje vidjenje stvari i dosta mi je vise cekanja i vecitih obecanja da ce biti bolje evo radi se.. itd itd.
90% stvari sto je Sivi rekao su tacne , ali mislim da onih mojih 10% imaju mnogo vecu tezinu.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

igoork wrote:Tuzno je to sto nam se serviraju price o prodaji igraca kao opstanku u klubu a desavaju se suste suprotnosti.

Ako izuzmemo ovaj prelazni rok kupovani su igraci sa 28+ godina koji uglavnom nisu igrali sezonu pre dolaska,koji su i pored toga sasvim prosek,koji su dosli raznoraznim vezama itd.

E sada ja shvatam kao razumno bice da se mora od necega ziveti i da se igraci moraju prodati jer drugog nacina nema.
Ali voleo bi da mi objasne uprave Vojvodine,Zvezde,Partizana itd. kako misle da prodaju igraca koji ima 30 godina i koji je prava lutrija da li ce uopste uraditi nesto u nasoj ligi a komoli negde drugde?
Primer Stoika! Neka se kaze zivimo od prodaje igraca i to svima treba da bude jasno. OK slazem se ali ne moze onda Aleksic da sedi na klupi i propada da bi igrala neka matora drtina. Ne moze da se proda za 2 mil i da niko ne zna ni da li je to istinita cifra. Ne moze Medojevic da sedi na klupi i greje je Adjuru-u i onda kada se ovaj povredi pocne da igra i svi odjednom dodju do zakljucka kako je ovaj mali biser naseg fudbala. Treba ljudi da postoji neki plan majku mu. Da se ne dovode igraci samo da bi se doveli nego da se vidi jel nama takav treba jel ga ima u omladinskim selekcijama itd.
Treba da se forsiraju mladi igraci i da se pravi strategija prodaje istih na duze staze. Ali izgleda da su ovde ipak krivi navijaci...
Izvinjavam se ako sam nesto zaboravio ali od nervoze prosto ne mogu da se skoncentrisem kako treba... :rage:
Sustina.
ice

Post by ice »

Da,zaista je nejasno ko je prvi počeo da se ponaša samozadovoljno i da nam natrljava nos i to samo zato što je dovedeno par dobrih igrača od čijih će se budućih transfera deliti dobit,a sve u stilu ono što je ranije bilo puj pike ne važi i vi ste budale što sve to niste prećutali.
A da li smo se mi ovde ponašali isto tako osiono kada je predsednik svojevremeno najavljivao titulu pa je nismo osvojili,ili kada je pričao da ćemo pokoriti pola Evrope,ili da ćemo blizancima pokupovati pola ključnih igrača ili opet za Aleksića dobiti 12 miliona funti,a možda onda kada je pregovarao ISTOVREMENO sa 6 renomiranih stranih trenera?
Naravno da nismo.
I o kojim se parama ovde priča kada se zna da naš vrli predsednik BUKVALNO PLIVA u njima?Do sada je možda više uložio nego što je dobio,ali budite uverene da kada bude odlazio iz kluba,da baš i neće biti takva situacija.A zašto je u minusu to može da zahvali jedino svojim vernim kompanjonima Gajiću i Dubroji koji su mu onomad pre 2 godine okrenuli leđa i rešili da ućare i ponešto za sebe.Čudo jedno,a toliko se vole,citiraću šta je početkom leta Butorović izjavio vezano za Gajića na onoj neviđenoj kratkoj skupštini:"Ja nikada neću moći da budem broj jedan jer će za mene gospodin Gajić uvek biti taj broj jedan." I taj "broj jedan" posle hoće u skupšinu zvezde,zemljo otvori se.
A da,zaboravio sam i priču u vezi sa predsednikom Rudara iz Pljevalja,a znamo svi mi ko je dotična persona,evo puni su mediji pričama o njemu.
Ako je naš predsednik ubogi privrednik koji jedva nekako pliva u finansijskim tokovima uzburkanim ekonomskom krizom,pa neka ode iz kluba i reši se te muke po njega zvane FK Vojvodina pošto mu je kako je to spomenuto to velika muka i trošak.
A neće on da ode zato što voli Vojvodinu uprkos svemu,da,zaboravio sam.U stvari izgleda da niko ne voli Vojvodinu više od njega,tako da se iskrenim zaljubljenicima u naš klub mogu proglasiti samo oni koji su do kraja zaljubljeni i u našeg predsednika.
Ali u svoj toj ljubavi i dalje ima mesta i za onu zavičajnu pa nam razni dvojci iz Grblja i Čelika dolaze u klub,valjda da bi bili na platnom spisku,dovode se i neki drugi,a klubom žari i pali bivši sudija koji je nameštao utakmice,a posle i Vojvodinu oštetio za pare od nekoliko transfera i ko zna šta ne još.Menadzeri vršljaju po klubu,a sve u cilju da bi njihovi miljenici imali zagarantovano mesto u timu.Vidim da je sva ta ljubav apsolutno bezuslovna.

Ne želim da potenciram sve ove stvari i to koliko je pogrešno svako poređenje sa nekim inostranim klubovima,ali dajte pustite bar nas navijače da imamo svoje mišljenje i da možemo da izrazimo neslaganje sa pojedinim potezima.
Ako je poenta svega da vidimo ko može da dublje uvuče jezik u predsednikovu ........,onda mislim da smo svi mi na pogrešnom mestu.

I da,nisam znao da samo zaposleni u klubu idu u Jagodinu i Čačak o svom trošku,svima nama ostalima koji smo puni kao brodovi sve to mora da finansira neka turistička organizacija,verovatno zato što smo idealni reklameri i manekeni.

Na kraju krajeva,mislim da je vreme da na ovom forumu nema mesta za likovanje ili izigravanje uvređene mlade,treba da vodimo što konstruktivniju raspravu(i kritičku razume se po potrebi) i da imamo isti cilj,a to je da nam klub postane koliko toliko uspešan,a možda čak i uzoran kolektiv,nije valjda to baš toliko nemoguće?
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Cizma

Post by Cizma »

Ovaj ICE je zesci kriticar , ocigledno ne moze da podnese Butorovica to je jasno kao dan , i to je ok , njegovo misljenje , ali dajte ljudi budite malo realni , neki su se mnogo digli i misle da se moze sve preko noci , a zaboravljaju gde je klub bio pre 4 god , sa raznim prasicima itd itd

PS - KUP je N A S
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Cizma wrote:Ovaj ICE je zesci kriticar , ocigledno ne moze da podnese Butorovica to je jasno kao dan , i to je ok , njegovo misljenje , ali dajte ljudi budite malo realni , neki su se mnogo digli i misle da se moze sve preko noci , a zaboravljaju gde je klub bio pre 4 god , sa raznim prasicima itd itd

PS - KUP je N A S
Ne bih da glumim advokata ice-u, ali zar su tebi 4 godine, preko noći? Šta sve nije dobro?
Trofeja nije bilo, reflektora nema, dve tribine su skraćene zbog atletike, a treća je izgrađena da bi držala semafor, igrači iz bivše bratske nam republike nekako prečesto završavaju u našem klubu, da ne pričamo o prečestim pojačanjima otpacima iz BG-a...silna lažna obećanja o ko zna kojim stranim igračima i trenerima zbog kojih smo bili predmet podsmeha u Srbiji...ovo sve u vreme Batine vladavine...A i Rabren je i dalje tu...To što je bolji predsednik od Kostića i Gajića i nije bilo teško. Finansije ne bih ni da dotičem, jer tu ne znam činjenice...
I nemojte večito patiti od amnezije svake polusezone...Daleko smo mi još od tog kupa.
p.s. Uprkos rečenom, dobrodošao na forum :wink:
Io odio Belgrado
Cizma

Post by Cizma »

Hvala na dobrodoslici :-)

Ja ne kazem da je Bata sjajan , imao je gresaka i on , pre svega mislim na to sto se svake godine od kad je on predsednik naglasava borba za titulu i na kraju ne bude nista . Ja sam siguran da bi i on voleo titulu i kup vise nego ista , ali to se ne moze naruciti a kad sam rekao da se ne moze sve preko noci , to sam i mislio , 4 godine su jako mali period da se od kluba koji je bio pred gasenjem , do guse u finansijskim problemima (dugovanjima) , u vreme kada Vojvodina nema aba bas nikakve uslove za rad i napredak a da ne spominjem igraca za prodaju , u vreme kad je svetska ekonomska kriza gde velikani svetskog fudbala tipa Man Utd , Real , Barca , Liverpool ne znaju sta ce , u vreme kada Crvena Zvezda i Partizan vec vise od 10 godina ne biraju sredstva da dodju do trofeja i vize za Evropsku scenu a uz to ih i razne politicke stranke partije kako god guraju na sve moguce nacine , u vreme kada Vojvodina nesme da bude prvak zbog nama svima poznatog politickog razloga , u vreme kada Bata udje u polemiku sa gradskim vlastima jer mu ne daju da o svom trosku kao i sve ostalo renovira stadion , srusi kucicu , pokrije istok , digne istocnu tribinu , stavi reflektore , Bata prihvati sve i preuzima Vosu . Ljudi , lako je nama ovde komentirati i iznositi nasa misljenja i zelje , ali realnost je sasvim drugacija , uostalom , ako Bata nije pravi za nas klub , dajte vi predloge koga bi vi hteli da vidite kao predsednika . Molio bih nekog domaceg :-) a ne razne Milane Mandarice , Arapske Seikove itd jer to zaista nije realno u ovom trenutku . POZZ
ice

Post by ice »

Cizma wrote:Ovaj ICE je zesci kriticar , ocigledno ne moze da podnese Butorovica to je jasno kao dan , i to je ok , njegovo misljenje , ali dajte ljudi budite malo realni , neki su se mnogo digli i misle da se moze sve preko noci , a zaboravljaju gde je klub bio pre 4 god , sa raznim prasicima itd itd

PS - KUP je N A S
Grešiš,mnogo grešiš.
Da ne mogu da ga podnesem,situacija bi bila mnogo drugačija i sasvim bih drugačije pisao,a očigledno je da baš nisi upućen u moje dugogodišnje pisanje na ovom forumu inače bi znao neke stvari.Ima ljudi koji ne mogu da ga podnesu i oni su to i istakli odmah prilikom njegovog izbora.
Ali nije uopšte poenta u tome ko koga podnosi.Poenta je u našem klubu,to jest Vojvodini,čiji napredak i što bolje funkcionisanje treba da bude cilj svima nama,a ne napredak pojedinih nas ili napredak u debljanju dzepa pojedinih ljudi iz uprave.

Inače,ako ne može sve preko noći,kako si onda siguran da je kup naš,daj opredeli se za nešto,nemoj da si kontradiktoran?

Hm,4 godine je malo,dobro,ali za 4 godine unapred i 8 godina će biti malo i tako u nedogled.To je isto kao i one priče dan danas da je Miloševićev režim i dalje isključivo za sve kriv.
Gde je bio klub pre 4 godine?I gde bi bio danas da Butorović nije došao?E baš mi fali jedan elaborat zasnovan na temeljnim činjenicama i proučavanju baziranom na iskustvenim opažanjima,pa da svi mi to vidimo gde bi to tačno klub bio.Ako hoćeš konkretno ime za eventualnog drugog predsednika,budi i ti ovde konkretan.I niko nije licitirao nikakvim imenima,mislim da to i nije cilj naše rasprave.
Partizan i Zvezda ne biraju sredstva?
Možda,ali ni mi ne biramo "pečenja".
Realnost?
Da li je to ona u vezi sa predsednikom Rudara iz Pljevalja?A porušeni zid na Petrovaradinskoj tvrđavi?Samo nemoj o realnosti,ionako smo mi svi ovde turili glave u pesak još pre 4 godine,a sve zarad ljubavi prema klubu očajnički se nadajući da će se videti svetlo na kraju tunela.
Politički razlog?
Koji li je taj?

Lepo sam napisao,ako je cilj ovog foruma da se takmičimo ko može dublje da zavuče jezik zna se već u čiju šupljinu,onda stvarno....
I razmislite,ali zaista onako malo dublje pre nego što nešto napišite.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Friend

Post by Friend »

Čizma,da te pitam,koje je vreme to optimalno i realno po tebi da se nešto uradi po pitanju rezultata jer kažeš da je 4 godine malo?Iz tvog teksta se može naslutiti da mi nemamo nikakve šanse da u narednih 100 godina bilo šta uradimo po pitanju trofeja u ovoj zemlji jer su oni rezervisani za "projekte".Opet se samo pitanje nameće,što onda klub i da postoji?Da li da bi neki prodavali nečiju ili bolje rečeno našu decu i tako zaradjivali ogromne svote novca,a da niko nikome neće položiti račune.To se onda po meni ne može nazvati fudbalski klub,već prodaja dece u belo roblje,gde su oni koji vode klub robovlasnici,a naši igrači robovi.Ja takvu Vojvodinu neću da gledam,ako već sada stižu signali iz kluba da opet na leto ostajemo bez najboljih i najmladjih igrača(Medojević,Šušnjar,Vuličević...) koji prvo bivaju proglašeni za najveće talente,a onda odigraju za klub nekih 20-tak utakmica i budu prodati za šerpu ribe,a škart koji niko neće ponovo ostaje i to sve pod parolom drugačije se ne može i to je realnost.Što bi ja i bilo ko više išao i gledao tako nešto što se naziva fudbalski klub?Što ću ja da dozvolim da mene neko 4 godine(barem da je samo te 4) pravi budalom,jer Bože moj to tako treba.Nećemo mi doveka imati takve talente,doci ce vreme kada će se desiti da u nekoj generaciji i neće biti super talentovanih klinaca,pa šta onda da radimo?Sve se nešto bojim da onda "ovi" što tako vole i žele više nego mi ovde, ne spakuju kofere i odu,jer je ovaj "izvor talenata" presušio.Šta onda?
ssnigd

Post by ssnigd »

mondo wrote:FIFA kaže: Mereba, igraj za Vošu

FIFA odobrila transfer Gruzijca Merebašvilija u Vojvodinu.

Dileme više nema - Gruzijac Georgi Merebašvili ubuduće će nositi dres Vojvodine, sa kojom će pokušati da osvoji Kup Srbije.

S obzirom na to da je Vojvodina za nekoliko sati probila rok u zimskom prelaznom roku, u kojem je dozvoljeno da se prave transferi, čekao se odgovor Međunarodne fudbalske federacije.

U sredu je taj odgovor stigao, rečeno je MONDU u Vojvodini. Očekivano, FIFA je dozvolila prelazak Merebašvilija iz Dinama iz Tbilisija u novosadski klub.

Merebašvili je potpisao ugovor na dve i po godine, a nesumnjivo je da je reč o veoma kvalitetnom fudbaleru koji ima tek 23 godine.

U prethodne dve sezone proglašavan je za najboljeg igrača gruzijskog prvenstva, a u njegove kvalitete su letos mogli da se uvere stručni štab i fudbaleri Crvene zvezde, kada su igrali protiv DEinama u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Post Reply