17. kolo: Metalac-Vojvodina 3:1

Locked
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Lala sa zapada wrote:I koja je razlika izmedju Babica i svih prethodnih trenera? Ja iskreno mislim da Sosa ne bi ni drzao kapitena i Tadica u prvoj postavi. To je 2/3 napada. Da li je Sosa kriv za fijasko sa Mojsovim? Da li je Sosa kriv za slucaj Kizito i jos jedan slucaj vestackog ozivljavanja karijere u vidu Djurisica?
SlobaNN wrote: Nije Babić kriv što mu je u poslednjem trunutku uzet Mojsov, a nije ni doveden kvalitetan levi bek.
Mozda Babic stvarno nije kriv (tj. SIGURNO nije samo on kriv), ali neko mora da jeste. Ko? I hoce li taj neko konacno da odgovara?
Red Marquis wrote:A sad paljba po Babiću kao da će to da nešto reši...Jel bi novi trener imao štopera da upari sa Plečom? Jel ima levog beka da crnogorca izbaci iz postave? Jel bi imao smelosti da Mrđu pošalje na klupu i da zadrži posao nakon toga?
...
A vi opet očekujte od Bate da nešto uradi, da izvuče zeca iz šešira i da možemo nastaviti san o osvajanju kupa, umesto da barem jednom čujemo više uprava napolje na Karađorđu...
E, sad se vec polako priblizavamo sustini problema... :wink:
soderstorm wrote: Evropske utakmice nam ni ne trebaju.
Jasta, sto da se nerviramo sto stadion ne ispunjava uslove, bolje ovako lepo se ni ne plasiramo pa nema neuroze.

...ali, sve ovo ustvari nije ni vazno, bitno je da imamo novu zgradu na Veterniku, 'bes sve ostalo... :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=WeGX2hU9cTY

Igra se drevna igra,vrlo lako prepoznatljiva;
mada su sada mutnija vremena – pravila su jasnija:
izađemo-kao, odigramo-kao, pobedimo-kao,
- opet najebemo kao Žuti!

Teren je u očajnom stanju, izgleda kao da gore biti ne može.
Od celog stadiona ostalo je samo trulo parče svečane lože.
Navijači spremni da ubijaju zbog voljenog tima,
a uprava, dok utakmice namešta, jeftinim kineskim vatrometom
odvlači pažnju od nove pljačke.

Nešto tu mora da se menja.
Neko bi trebalo da plati.
Ovako svako radi samo za dobrobit gazde klubova
- punimo tuđe džepove!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

ice wrote:A kao Mojsov se odlično pokazao na pripremama?
Ne valja mnogo toga,ali ne možemo da kažemo kako Babić nije kriv uopšte.Ipak je on uspeo da izgubi vezano od ekipa od kojih nikada nismo gubili.Uspeo je i da nam opet nabije kompleks gostujućih terena.
Ali nije to toliko ni bitno,druga bi bila priča da nemamo pravog čoveka koji ga može menjati,ali MI IMAMO I TO JE NAŠ DJUMI!
Djumija imenovati za novog šefa stručnog štaba,samo nas on može izvući iz ove zbrke,a jedini može i Kizu da vrati.Zar je moguće da niko ne misli kao ja ovde?
Još nešto.Ako još jednu utakmicu odgledam sa Mrđom kao starterom,zaista ću razmisliti ima li više smisla sve to pratiti.Goniti ga napolje,dosta se samoreklamirao kod nas.
A Nestorović nek se tera u Palić kod Bulatovića i Božovića i neka tamo osnuju nikšićko-pljevaljski klan.
Mojsova je u reprezentaciju Makedonije uvrstio Katanec. Mojsov je cuvao jednog Toresa. Misljenja sam da iznosimo preuranjene zakljucke. Mojsov je izleteo iz aviona i odmah zaigrao na pripremnoj utakmici.

Bojim se da cemo gledati Mrdju do kraja prvenstva. Tesko ce on i Tadic zavrsiti na klupi...
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
ice

Post by ice »

Ma nije poenta u Mojsovu.Nekako sam ubeđen da ni sa njim ne bi bilo mnogo bolje bez obzira što ne osporavam njegove kvalitete.
Naravno,najodgovornija za sve je uprava.Vuku loše poteze,mada se mora priznati da ni oni nisu krivi što nas je na primer Đenova zavrnula.
Ali Babić je po meni totalna trenerska neznalica,sve do ovog meča nisam ni zucnuo protiv njega,ali ljudi što je mnogo,mnogo je.
Jeste,pitanje je koliko se on pita u vezi mnogih stvari,ali svi znamo Djumija i da čovek ima svoj integritet,stoga sam ubeđen da bi sa njim bila mnogo bolja priča.A ne sumnjam da bi Djumi našao nekog igrača koji bi nam digao odbranu,ko zna,možda bi mladi Kovačević bio dobro rešenje?
Ja sam za Djumija i od sada ću se za njegovu promociju na našoj klupi svesrdno zalagati.
Što se tiče Mrđe,ako bude igrao,treba ga pošteno i počastiti.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

ice wrote:Ma nije poenta u Mojsovu.Nekako sam ubeđen da ni sa njim ne bi bilo mnogo bolje bez obzira što ne osporavam njegove kvalitete.
Naravno,najodgovornija za sve je uprava.Vuku loše poteze,mada se mora priznati da ni oni nisu krivi što nas je na primer Đenova zavrnula.
Ali Babić je po meni totalna trenerska neznalica,sve do ovog meča nisam ni zucnuo protiv njega,ali ljudi što je mnogo,mnogo je.
Jeste,pitanje je koliko se on pita u vezi mnogih stvari,ali svi znamo Djumija i da čovek ima svoj integritet,stoga sam ubeđen da bi sa njim bila mnogo bolja priča.A ne sumnjam da bi Djumi našao nekog igrača koji bi nam digao odbranu,ko zna,možda bi mladi Kovačević bio dobro rešenje?
Ja sam za Djumija i od sada ću se za njegovu promociju na našoj klupi svesrdno zalagati.

Ice, pametan si covek, zar ne mislis da bi upravo Djumijev integritet bio prepreka da odsedi na nasoj klupi vise od par nedelja?

Znamo kako bi gospodin Djumi odreagovao na naredjenje da moraju da igraju taj, taj i taj.
lala sa Istoka

Post by lala sa Istoka »

ice wrote:Ali Babić je po meni totalna trenerska neznalica,sve do ovog meča nisam ni zucnuo protiv njega,ali ljudi što je mnogo,mnogo je.
Ja sam za Djumija i od sada ću se za njegovu promociju na našoj klupi svesrdno zalagati.Što se tiče Mrđe,ako bude igrao,treba ga pošteno i počastiti.
shecky

Post by shecky »

Necu mnogo da pametujem .... nije Babic kriv!
PA sa kojim trenerom smo mi nesto postigli od Ljupka jos?
Samo sa Tosom intertoto i to je sve a ni to u principu nije nista bilo sem par jakih meceva.
Elem imam predlog mozda je klinacki al po meni to ce igrace vise uvrediti nego bilo koje psovke i sl.
Znaci 8. Marta da se ode na trening i da im se uruce buketi cveca.
Владика
Administrator

Post by Владика »

budababa wrote:3-1... Pojacanja, ej...
Miodrag Pantelic wrote:Najbolji prelazni rok za Vojvodinu u poslednjih petnaestak godina
ice

Post by ice »

Lala sa zapada wrote:
ice wrote:Ma nije poenta u Mojsovu.Nekako sam ubeđen da ni sa njim ne bi bilo mnogo bolje bez obzira što ne osporavam njegove kvalitete.

Ice, pametan si covek, zar ne mislis da bi upravo Djumijev integritet bio prepreka da odsedi na nasoj klupi vise od par nedelja?

Znamo kako bi gospodin Djumi odreagovao na naredjenje da moraju da igraju taj, taj i taj.
Ne mislim da ćemo promeniti i četvrtog trenera ove sezone,mislim da bi Djumijeve pozicije bile čvrste,a i bilo bi rezultata,u to sam uveren.
Na kraju krajeva,pa majku mu,valjda se i mi navijači nešto pitamo?
Dajmo Djumiju podršku i tako ujedinjenima nam niko ništa ne može.
Zašto da nas stalno prati taj luzerski karakter?
Možda bih i ja donedavno ovako razmišljao kao vi,ali upravo sam od Djumija naučio da se isplati biti borac do kraja.
DJUMIJA ZA NOVOG TRENERA!
Babiću,pakuj kofere,Bato plati dugovanja ili se teraj,Panteliću,otrezni se!

Prelazni rok ipak nije promašaj,treba samo neko poput Djumija da složi kockice,dobro i da malo krpi odbranu.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ice wrote:Na kraju krajeva,pa majku mu,valjda se i mi navijači nešto pitamo?
Ocin se pitamo, pa lepo su nam to i direktno tim recima kazali ovde na forumu, da ih boli briga za nas i sta mi mislimo...
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Misljenja sam da gospodin Djumi treba da bude trener samo uz cvrstu garanciju celokupne uprave da ce imati odresene ruke. Pritom ne mislim samo na izbor startne postave. Zato bi mi bilo i najdraze da dobije sansu na leto kako bi poceo u egalu sa blizancima.

Naravno, priklonicu se odluci vecine. Dakle, hajde da krenemo sa reci na dela. Zasto se ne napravi neki transparent Djumi trener za sledecu domacu utakmicu? Prvi cu dati odredjeni novcani iznos.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Ajde da vidimo i snimak sa utakmice. koliko sam shvatio, ispromasivali smo se u prvom poluvremenu. Bas me zanima.

Mada, to nista ne menja, pukli smo i unistili dobru energiju sa priprema.

P.S.

Pitanje za g.Djuricica: Kako bi izgledala poslednja linija kod Vas? Meni deluje da tu resenja nema. Sve sto se sada radi je obican krpez.

Karan na beku? Alo bre... pa ko tu koga...?
Last edited by Minja on Sat Mar 06, 2010 7:12 pm, edited 1 time in total.
ice

Post by ice »

Lala sa zapada wrote:Misljenja sam da gospodin Djumi treba da bude trener samo uz cvrstu garanciju celokupne uprave da ce imati odresene ruke. Pritom ne mislim samo na izbor startne postave. Zato bi mi bilo i najdraze da dobije sansu na leto kako bi poceo u egalu sa blizancima.

Naravno, priklonicu se odluci vecine. Dakle, hajde da krenemo sa reci na dela. Zasto se ne napravi neki transparent Djumi trener za sledecu domacu utakmicu? Prvi cu dati odredjeni novcani iznos.
Nešto treba uraditi pod hitno,to je sigurno.
Ne brini,znaju u upravi kakav je Djumi,pa ako hoće neku marionetu za trenera,neće ga izabrati.Ovo im je šansa da pokažu da imaju bar još malo zdravog razuma,a uostalom i sami sebi će naškoditi sa ovakvom situacijom kakva jeste.Navijači će im svi okrenuti leđa,neće biti zadovoljni ni igrači,kao i zaposleni u klubu,a na neke nove novčane prihode bolje i da zaborave.Da li će zarad sitnih interesa sve pustiti da ode niz vodu?
Na njima je odluka i to će morati ekspresno da deluju.
A mi iako nemamo pravo odlučivanja,imamo bar pravo glasa i to na našem "Karađorđu" ili u SC-u "Vujadin Boškov".
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Zar se ne secate reci Sive eminencije od pre dve tri nedelje:"Mozete vikati,urlati uprava napolje onaj ili ovaj" uzalud trosite energiju.Na osnovu ovoga mozemo da zakljucimo koliko se mi navijaci pitamo...
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

ice wrote:
Lala sa zapada wrote:Misljenja sam da gospodin Djumi treba da bude trener samo uz cvrstu garanciju celokupne uprave da ce imati odresene ruke. Pritom ne mislim samo na izbor startne postave. Zato bi mi bilo i najdraze da dobije sansu na leto kako bi poceo u egalu sa blizancima.

Nešto treba uraditi pod hitno,to je sigurno.
Ne brini,znaju u upravi kakav je Djumi,pa ako hoće neku marionetu za trenera,neće ga izabrati.Ovo im je šansa da pokažu da imaju bar još malo zdravog razuma,a uostalom i sami sebi će naškoditi sa ovakvom situacijom kakva jeste.Navijači će im svi okrenuti leđa,neće biti zadovoljni ni igrači,kao i zaposleni u klubu,a na neke nove novčane prihode bolje i da zaborave.Da li će zarad sitnih interesa sve pustiti da ode niz vodu?
Na njima je odluka i to će morati ekspresno da deluju.
A mi iako nemamo pravo odlučivanja,imamo bar pravo glasa i to na našem "Karađorđu" ili u SC-u "Vujadin Boškov".
OK, otvorite temu sa poll-om Djumi trener. Demokratski cemo odluciti koji je najbolji nacin da izrazimo zelju za postavljanjem gospodina Djumija na mesto trenera ( transparent, peticija, uzvici na utakmici itd.)

Rok za glasanje da bude sto kraci kako bi se ideja mogla sprovesti u delo u najkracem vremenu.
vojvodina jedna jedina wrote:Zar se ne secate reci Sive eminencije od pre dve tri nedelje:"Mozete vikati,urlati uprava napolje onaj ili ovaj" uzalud trosite energiju.Na osnovu ovoga mozemo da zakljucimo koliko se mi navijaci pitamo...
U pravu si, ali cutanjem samo precutno odobravamo...
Stexman

Post by Stexman »

Ala su nam se deca popiskila na svecice! Ja garantujem da niko iz uprave i kluba uopste ni nezna da nam je danas rodjendan!?
Locked