17. kolo: Metalac-Vojvodina 3:1

Locked
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

ice wrote:Možda će zvučati čudno,ali bili smo najbolji za ono kratko vreme kada je ekipu vodio Zagorčić.
To pokazuje da ova tim može nešto da uradi,ali i da su nam treneri bili potpuni promašaj.
Ako Djumi sedne na našu klupu tek na leto,ne vidim zašto tim ne bi mogao da vodi Zagorčić uz pomoć Dunđerskog?
Zagorčić ima učinak od 100% - 4:0 protiv BSKa u gostima.
Ima problem licence, pa ne znam koliko dugo može da sedi na klupi.
menager

Post by menager »

novosadjanin wrote:kupa...
p.s.Eh da su nam Pavlovic i Milovic iz Javora...

!
bas tako...juce su odigrali skoro savrsen mec...posebno me je prijatno iznenadio pavlovic..nisam ocekivao onako kvalitetnu partiju..sigurno medju 3 najbolja leva beka u srbiji...uostalom kompletna odbrana javora je odigrala manje vise odlicno...jucerasnji mec je najbolje mogao da vidi kako treba da funkcionise odbrana...a bas je odbrana goruce pitanje u fk vojvodina...e sad, dosta toga zavisi i od trenera, a curcic je maher za postavljanje bedema pred golom..cisto sumnjam da bi ta odbrana isto tako funkcionisala da je npr predvodi sosa babic...

ne bih da dramim nesto, ali sa ovakvom odbranom, vosa nema nikakve sanse protiv partizana u kupu...ili ce da se prenu ili ce na svakom mecu da bude 3+ i 4-6...kuca se gradi od temelja...dzaba napadacki potencijal ako odbrana sve ponisti...

curcic bi sad lego go budali samar i kompletna odbrana javora...ali to je sta bi bilo kad bi bilo...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Taj Pavlovic je presao iz Vose u Javor. Sto je i trebalo da se desi posto je decko bio zamena prvom srafu ekipe.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Kamenica

Post by Kamenica »

U p***u materinu...

Retko kada opsujem... Ali prevalio sam put do Kragujevca, da gledam Vosu- radovao se kao malo dete bodovima na strani, a video jedinu svetlu tacku u prelaznom roku. Bilbiju. Decko ume da igra i nogom i glavom, odlicno zna da proigra na sredini terena, ali sta to vredi- kada ga 32-godisnji igrac Metalca krlja tokom cele utakmice. Nisam zeleo da se javljam, da dajem prognoze. Pokupio sam stvari, otisao na utakmicu. Onakav kukavicluk ne pamtim odavno. Mater vetru, ali mislim da Djumi mora da preuzme ekipu, jer od Sose nema 'leba.

Spartak je zasluzeno na trecem mestu, ali verujem da na "Karadjordju" preuzimamo trece mesto.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Locked