Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

kuzma liman wrote:
novosadjanin wrote:Otkud ti to da ne postuje klub? Ja sam recimo procitao njegovu izjavu kako ga je Vojvodina fudbalski vratila u zivot, kako je zvezda za njega zavrsena prica, ljubi grb posle postignutog gola, ima korektan odnos sa Firmom...
6.3.2010

15:45h

Meda : dragane ocemo ici da pozdravimo navijace ?
Mrdja : ma koji navijaci to su Pi**e (i odlazi u svlacionicu )
Da, a prema istim tim navijacima se okrenuo i sa njima proslavio svoj slucajni gol protiv Kule.

U svetu kapitena, navijaci su ok kada on da gol, ali su pizde kada on ne postigne gol.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
ice

Post by ice »

Pa kada sam ja na kraju prelaznog roka ovde lično predsednika kritikovao(i to bez dlake na jeziku) dok su ostali bili u euforiji,nazivan sam žešćim kritičarem bez razloga.
Eto,i sada se trudim da budem realan,šta imam od toga što bih sada teškom artiljerijom udario na upravu,predsednika....?
Sezona je počela dragi prijatelji,u njenom toku mogu da se menjaju igrači i treneri.Imali smo priliku kada je bilo vreme za to da dignemo glas protiv najodgovornijih za sve.Ali mnogi nisu hteli,valjda više vole da se dodvoravaju.Nije nam smetao Rabren,crnogorski klan,nesposobni Panta,predsednikove idiotske izjave i laži....
Treba biti principijalan.
Ono što je najbitnije u svemu ovome,našoj Voši treba naša podrška u teškom momentu.I tu ne mislim na onu vrstu podrške gde se svi pojavljujemo na stadionu i aminujemo sve što se dešava.A i podrška se ne mora pružati isključivo na samom stadionu,postoje i drugi načini.
I ne mislim da je bilo ko od navijača kriv za ovo što se dešava,naprotiv tu postoje ljudi koji su principijalniji od bilo koga drugog.
Da se osvrnem na toliko branjenog Mrđu(pa taj je zaštićeniji od belih medveda koliko samo advokata ima).
Uopšte nije on poenta cele ove priče.Ne odlučujem ni ja,a niti bilo ko od vas da li će on protiv Čukaričkog biti u startnoj postavi.Valjda možemo da iznesemo neko svoje mišljenje,pa priča o taktici i igračima je sama srž postojanja ovog foruma.
No,ne mogu da prihvatim da se svi igrači stavljaju u isti koš.Da pljujemo jednog Medu,Brku,sutra ćemo i mladog Šušnjara ako uđe u zadnjih 10 minuta,a svi ti momci će nam doneti puno radosti,uveren sam u to kao i u činjenicu da im je Voša u srcu.
Zar da potrošimo,smrtno uvredimo tako dobre,mlade momke,da ih oteramo među blizance gde će da tresu mreže?
A sve zarad toga da se "gospodin" Mrđa,ili Đurovski i slični ne bi uvredili.Ili oni koji su ih i doveli tu,možda oni koji na njima ubiraju procenat?
Niko da se javi i da uputi koju reč ohrabrenja našim mladim momcima,skoro niko osim Turije(znam da ima još nekoga i izvinjavam se što i njih ne spominjem,nije to poenta) da stane u odbranu Brke,niko osim mene da razmeni po koju reč sa mladim Lukom koji piše u omladinskoj sekciji,a momak je od malena zavoleo Vošu,jedva se neko nađe da istakne kako bi i Vuk tu i tamo trebao da dobije šansu(moram da spomenem 021,on je to redovno naglašavao),mladi Stevanović od kada je pozajmljen Borcu kao da je mrtav za ovaj forum....
Ali zato kada je reč o Mrđi,ili Đurovskom za koga svi znamo da navija za Zvezdu ili o lenštini Tadiću,halavom Stjepanoviću,javlja se na desetine pro-bono advokata.
Pogledajmo se malo i svi mi u ogledalo(i ja naravno) i zapitajmo da li smo zaista tako pošteni i fer i da li nam neke lične sujete pomućuju rasuđivanje po pitanju boljih dana za Vošu?

I shvatite svi već jednom,situacija je alarmantna,za dva kola nam može sledovati borba za opstanak,trebaju nam neka rešenja odmah!
Nešto mora da se uradi,a kako ne mogu da se pomeraju brda i planine,uhvatimo se za ono što je realno.
I bilo koje rešenje je bolje od nikakvog,verujte.Bar neka promena.
Last edited by ice on Tue Mar 09, 2010 2:07 am, edited 3 times in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

kuzma liman wrote:
novosadjanin wrote:Otkud ti to da ne postuje klub? Ja sam recimo procitao njegovu izjavu kako ga je Vojvodina fudbalski vratila u zivot, kako je zvezda za njega zavrsena prica, ljubi grb posle postignutog gola, ima korektan odnos sa Firmom...
6.3.2010

Nije da gotivim Mrdju ali sumnjam da je ovo rekao...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Uvek sa tobom wrote:
kuzma liman wrote:
6.3.2010

od reci do reci ! :evil:
Kamenica

Post by Kamenica »

kuzma liman wrote:
Uvek sa tobom wrote:
kuzma liman wrote: 6.3.2010

od reci do reci ! :evil:
I ja da potvrdim da je Mrdja ciganin ovo izgovorio. Bagro, napolje iz kluba!
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Milan

Post by Milan »

Ice, svaka ti čast za poslednji post!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Iz Dnevnika: (razgovaraju S.Savić i M.Pantelić)

Da li se razgovaralo o statusu Džozefa Kizita?

- Kizito je licenciran. Ponudili smo mu dobre uslove da produži ugovor. Verujem da bi za sve nas, računajući i njega, bilo najbolje da ih prihvati i odigra mečeve do kraja sezone. Sada je on na potezu – istakao je Pantelić, izrazivši nadu da će Vojvodina što pre uspeti da prevaziđe krizu.

Ako umem da čitam - on jeste, znači, licenciran, ali to još NIJE prihvatio (nove uslove). Nešto me jeza hvata da ni neće...DAJ BOŽE DA GREŠIM!!!
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

kuzma liman

Ajde mi (nam) lepo navedi argumente i dokaze da je Mrđa to izgovorio.
Druže, to su jako teške reči i sa time se nije šaliti.Ukoliko je to istina OČEKUJEM da ga na svakoj narednoj utakmici izviždimo kada god primi loptu!!! I ne samo to, već da mu damo do znanja da je apsolutno nepoželjan u klubu i da ako ga ONI neće oterati učinićemo to MI!!!
E zato te molim da tvoje tvrdnje budu osnovane.Reci konkretno na koju si foru čuo.Molim te.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Passion

Post by Passion »

trelos gia fcv wrote:kuzma liman

Ajde mi (nam) lepo navedi argumente i dokaze da je Mrđa to izgovorio.
Druže, to su jako teške reči i sa time se nije šaliti.Ukoliko je to istina OČEKUJEM da ga na svakoj narednoj utakmici izviždimo kada god primi loptu!!! I ne samo to, već da mu damo do znanja da je apsolutno nepoželjan u klubu i da ako ga ONI neće oterati učinićemo to MI!!!
E zato te molim da tvoje tvrdnje budu osnovane.Reci konkretno na koju si foru čuo.Molim te.
Upravo to...i da je to rekao,nije mi jasno kako je iko od navijaca to mogao da cuje...ne branim ga,al nemozemo ga optuzivati za nesto bez cvrstog argumenta...
Somborac

Post by Somborac »

Tema je o trenerima, a meni je nejasno kako sosa dobije podrsku usled 4 poraza od poslednjih 5 utakmica, a sve sa slabasnim rivalima!
Mare

Post by Mare »

Somborac wrote:Tema je o trenerima, a meni je nejasno kako sosa dobije podrsku usled 4 poraza od poslednjih 5 utakmica, a sve sa slabasnim rivalima!
To je stvarno čudno ako uzmemo u obzir kako su kod nas menjani treneri i ako znamo da su trenerske glave u Voši padale i za mnogo manje stvari!Da li su to neki novi vetrovi ili...
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Somborac wrote:Tema je o trenerima, a meni je nejasno kako sosa dobije podrsku usled 4 poraza od poslednjih 5 utakmica, a sve sa slabasnim rivalima!
Razlog verovatno lezi u tome sto sosa ima ugovor samo do kraja ove sezone, a da su se u upravi pomirili da od ove sezone nema nista ( ne znam koliko bi morali da mu isplate u slucaju otkaza)...Mislim da je gotovo izvesno da ce Djumi biti trener sledece sezone!
nboya
Administrator

Post by nboya »

I meni je pala na pamet ona prica o kupovanju bodova za sledecu sezonu. Da su ovi porazi neplanirani ne bi bilo ni podrske Babicu, nismo bas poznati po strpljenju.
UPRAVA NAPOLJE!!!
vladans

Post by vladans »

Neki na ovom forumu imaju ili izuzetno kratko pamcenje ili izuzetno "konzistentno misljenje"...Pre samo par meseci i tri poraza u nizu od tih slabasnih ekipa,taj isti Sosa je imao i autoritet i kvalitet,dok eto sad,posle jednog poraza sve to vise nema,sad je gori i od onog proslog i od onog pretproslog...Prosto je neverovatno da Vojvodina ima sposobnost da ukalja toliki broj ljudi i od njih napravi najvece neznalice,dok jedino covek koji ih dovodi ostaje neukaljani znalac..

Zato,dobronameran savet uvazenom clanu ovog foruma i nasem bivsem treneru,glasi-sto dalje od trenerske klupe Vojvodine to bolje jer su ovi (ne)ljudi sposobni i najbolje da upropaste a i ko zna,mozda budete imali retku privilegiju da budete banovani sa ovog foruma,jer kao sto reko na pocetku,mnogo je njih sa kratkim pamcenjem..
Alan Ford

Post by Alan Ford »

shecky wrote:Jedini problem je nedisciplina i neprofesionalnost igraca ,covek koji je hteo to da promeni je smenjen.
Ko je smenjen, o kome je rec?
Post Reply