Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Deja91 wrote:Pozdrav svima...standardna prica,dugo pratim forum...i rado ga posecujem...
Koliko sam cuo,vec veceras su pregovarali sa Djumijem i ja mislim da je veoma blizu da nas preuzme... :)
Koliko znam,Djumi je na "pregovorima" cele ove nedelje...

ali u Bg sa polaznicima za A licencu trenerske skole i danas je bas vodio opsezne pregovore sa ser Todetom i kako mi je Sale javio veceras,uspeli su da se "dogovore" i on je od danas ponosni vlasnik A licence
budababa

Post by budababa »

Ono što je sigurno je da Đumi ovde nije u ulozi provincijskog dečaka koji je zalutao u veliki grad, gde samo čekaju da ga prevare. Zna puno ljudi iz srpskog fudbala i njegovog okruženja, sa mnogima je sarađivao, ... Ukratko, zna sa kime i sa čime ima posla, stekao je dosta iskustva od svoje prve epizode u Voši. Odluka ostaje samo njegova, a verujem da ima dobar pregled situacije, da zna u šta se upušta i kakve ga prepreke (eventualno) čekaju na novom radnom mestu. Uostalom, ima li lepšeg izazova nego preuzeti Vojvodinu u ovom trenutku? Uopšte, preuzeti je u bilo kom trenutku?
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

I ja sam primetio da gospodin Djumi nije aktivan na forumu nekoliko dana,verovatno zna nesto sto mi ne znamo.Kako god ima podrsku od vecine prisutnih na ovom forumu...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Stara Garda wrote:...danas je bas vodio opsezne pregovore sa ser Todetom i kako mi je Sale javio veceras,uspeli su da se "dogovore" i on je od danas ponosni vlasnik A licence
Cestitke za Todeta!!! "Sigurna je mreza nasa..."
ice

Post by ice »

Verujem da Djumi zna šta je najbolje za Vošu,ali i da se ne plaši izazova.Sa optimizmom čekam naredni dan.
Babić je izgleda sam prelomio,da li više nije hteo da bude marioneta ili je video da sa ovim igračima nešto bolje ne može da napravi,a možda je to bio i visoko moralni čin,ostaće zagonetka.U svakom slučaju ponovo ćemo dobiti novog stručnjaka.
Najbitnije od svega jeste to da on ima odrešene ruke,a to kod nas uopšte nije uobičajena situacija.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Kamenica

Post by Kamenica »

Lepe vesti oko Djumijevog preuzimanja Vose u po nas veoma kriznim trenucima...

Sto se tice Sose. Covek je zeleo odresene ruke, nije ispostovan. Otisao je i to je to. Najpametniji potez, nece biti pamcen po zlu k'o na primer Stepi.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
servalsorim

Post by servalsorim »

Волео бих јако да чујемо и Сосину причу!!!
...uno di noi...
Modernista

Post by Modernista »

Kamenica kontradiktoran si ?

Stepi nas je urnisao. Bio sam na dvomecu sa Austrijom i on je trenerski potpuno izlapeo.

Stepi je u Bundesligi pre dvadeset godina bio odlican. I Cuku dok je vodio, istrcavali su kontre k'o matori...

Brane Kanada - ko ako ne Djuricic ?
Samo Borbeno !
Friend

Post by Friend »

Ja se izvinjavam,ali gde mogu da se prijavim za posao trenera Vojvodine :lol: ?
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Friend wrote:Ja se izvinjavam,ali gde mogu da se prijavim za posao trenera Vojvodine :lol: ?
I šta ćeš posle te tri nedelje? :lol:
Io odio Belgrado
Friend

Post by Friend »

Red Marquis wrote:
Friend wrote:Ja se izvinjavam,ali gde mogu da se prijavim za posao trenera Vojvodine :lol: ?
I šta ćeš posle te tri nedelje? :lol:
Isto što i do sada ,sedeti i pisati ovde :lol: .
ssnigd

Post by ssnigd »

servalsorim wrote:Волео бих јако да чујемо и Сосину причу!!!
Verovatno cemo opet da gledamo konferenciju na kojoj ce Bata da grli nekog od nasih bivsih trenera(u ovom slucaju Sosu) i da govori kako smo stekli prijatelja do groba. A onda posle dva meseca Sosa ce da stane u red sa Stepijem i da ceka svoje pare.
Neverovatno je da pred prvenstvo Stepi ceka svojih 20K evra sto mu dugujemo, a mi se sada hvalimo kako smo potrosili milione na pojacanja i jos 100K na pripreme. PA BRE KO OVDE KOGA ZAJEBAVA :!: :!: :!: :!:

Inace ni od Djumija ne ocekujem da provede previse vremena u Vosi, ocekujem njegov otkaz negde u petom, sestom, eventualno sedmom kolu narednog prvenstva taman kada ispadnemo iz Evrope i kada zaostanemo za vodecima 10 bodova. Naravno ako on uopste i bude novi trener.
Djumi Tue Jan 19, 2010 3:59 pm wrote:Znam nesto drugo a to je sigurno:Ako se nekada vratim u Vosu promenicu sve sto mislim da treba da se menja u to nebi smeo niko od Vas da sumnja :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
limanfkv

Post by limanfkv »

servalsorim wrote:Волео бих јако да чујемо и Сосину причу!!!
:!:
0.0625
Koral

Post by Koral »

Da li je istina da su čelnici Vojvodine pregovarali ovih dana sa Lotarom Mateusom? Zna li neko više o tome?
dapokalypto

Post by dapokalypto »

Koral wrote:Da li je istina da su čelnici Vojvodine pregovarali ovih dana sa Lotarom Mateusom? Zna li neko više o tome?
Ponovo radi bioskop :lol: :lol: :lol:
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
Post Reply