19. kolo: Smederevo-Vojvodina 1:0

ice

Post by ice »

igoork wrote:Djumi na SOS-u uzivo!!!
Šta je pričao,kasno sam se uključio,analiziraju Partizan?

A kako niko ne vidi onaj SMEŠNI skok i loše postavljanje Nestorovića uoči gola?
Koliko nas je već taj amater koštao do sada?Hajduk,Metalac,sad Smederevo,važno je da je po nekim ocenama(samo ne znam kojim) protiv Čukaričkog bio dobar. :roll:
Turija

Post by Turija »

Vojo, gde si pročitao to o čemu si iznad napisao?
Ja čitao ovde sve ispočetka, i u svakom postu našao da Brkić snosi deo krivice za primljeni gol (uz različite komentare i analize).Ali i dalje ostajem pri onome što sam napisao :
da je šut gotovo neponovljiv (u smislu da uđe u mrežu), čime ne umanjujem njegovu lepotu, nameru i putanju.Drugim rečima, svaka čast za gol, a Brka je mogao i bolje.
Ono što ne razumem je zašto te nervira više pažnje za Brkića, ako je on jedini A reprezentativac iz današnjeg sastava Vojvodine?
Otvori neko drugo pitanje i komentarisaće se i to (verovatno na različite načine), pa nećemo samo o Brki i Mrđi :lol: :wink:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote:Ono što ne razumem je zašto te nervira više pažnje za Brkića, ako je on jedini A reprezentativac iz današnjeg sastava Vojvodine?
Turija... Brxa sam ovaj put naveo kao primer,a govorio sam generalno o nama forumasima... kad nam je nesto drago (Brx,Meda,Djumi,Vojvodina...) postajemo malo "slepi kod ociju" i uvek krivicu trazimo na svakom drugom mestu,samo ne na onom jedinom,na kome se ona i nalazi.

Nije meni namera ovde na forumu, da "pljunem" bilo koga od nas i od nasih.Nikada ne bih rekao nijednu pogrdnu rec ni za jednog igraca koji nosi crveno-beli dres,niti mu sta opsovao.I oni su ljudi,bore se za sopstvenu egzistenciju,e sad... to sto napisem za nekoga da zna ili ne zna fudbal,to nije pljuvacina,vec jednostavno neko moje sagledavanje situacije.Pa ako se vratis Turija u proslost malo,provrsljas nekim mojim postovima,primetices recimo da se Voja nikad nije zadovoljavao time sto neko od igraca: navija za Vojvodinu,ljubi grb kluba,u stampi - navija za Vosu isl. vec je uvek imao isti arsin i isti pogled na sve igrace u startu,bez obzira da li su "nasi" ili ne.Pa ces isto tako primetiti da je za Voju recimo Vladimir Buac (tada ljubimac svih navijaca) uvek bio jedan od ona "dva igraca manje" u startu.Drugi je nazalost jos tu,u timu.Primetices da je Voja u startu dao svoj sud o Draganu Mrdji i kako se on pokazao,primetices da je Voja i Alina Stojku ocenio mnogo pre drugih (elem,jedan ga nazvao i velemajstorom fudbala i novim Sesticem :wink: ).... da ne bude da sam sad ja neko i nesto ili neka baba Vanga :lol: bilo je tu i pogresnih procena... Recimo iz ovdasnje ekipe sam Igoru Djuricu predvidjao najuspesniju ino karijeru od svih tadasnjih igraca,pa sam omanuo... bilo je tu svega jos,ali sad pisem po sopstvenom secanju i iz jednog prostog razloga,da vam pokazem da i dan danas stojim iza svojih reci i da mi je misljenje uvek isto.Da nisam prevrtljivac koji ce danas pljuvati,sutra hvaliti.Pohvalio sam Mrdjine golove protiv Cuke jer su zaista bili fudbalski,ali nisam promenio svoje misljenje o Mrdjinim kvalitetima.

E sad,da se vratim na Brxa jos malo.Mislim da mi forumasi imamo jednu veliku privilegiju sto nam u goste povremeno dodju i nasi igraci tj. trener.
Bio je i Brx tu jedno vreme,a nadam se da potajno jos uvek "viri" :wink:
pa mi je pomalo krivo,sto ne mozemo ili bolje receno ne umemo da iskoristimo te privilegije i nase "posetioce" tj. njihove nastupe na samom terenu svojim konstruktivnim razgovorima,dobronamernim savetima i pravovremenim kritikama da podignemo na nivo vise nego sto je trenutni.

Konkretno,zasto bi mi svaki Brxov (i opet Turija kazem,ne mora biti Brx,ali eto,samo tri slova u nicku,pa mi nekako "legao" :lol: )kiks vesto zamaskirali!?Pa to moze samo da mu steti,nikako da mu donese dobro.
Zasto bi recimo Turija (ciji je Brx ljubimac,to je ziva istina 8) ) pisao post opravdanja za gol koji Brx primi u mladoj reprezentaciji na jakom takmicenju (ako se ne varam) po sredini gola i za koji po svim fudbalskim rezonima snosi bar malo krivice,pravdajuci ga time,kako su te lopte po sredini gola najteze i sl. Zasto bi se Brxu zaboravio gol koji smo primili protiv Austrije?Ili gol koji videsmo na pripremama sa nekih 30 i kusur metara,pa i ovaj danasnji.... zato sto je reprezentativac!????Reprezentativac je i Dragan Mrdja :lol:

Sami sebi zamazujemo oci... Zasto se niko od nas ne bi zapitao sta se to desava sa Brxom?Jer je pad forme ocigledan.Ima li decko mozda kakav problem!?Ovim ne mislim nista lose,nego jednostavno... voleo bih da se i on pojavi ovde i upusti u razgovor sa nama,jer ako su problemi na terenu... mozda to i do trenera dodje (putem foruma) :wink:
Mozda nas golman ima i sam neki predlog,objasnjenje.... mozda bi mu znacile i nase reci podrske... ok je covece,gresis,ali... mi smo uz tebe i daj da svi radimo na dizanju te forme... za Afriku.

iz istog razloga sam i Djumiju postavio ono pitanje u proslom postu,jer mi se cini da ce Djumi u ovom mandatu pokusati da iskopira neka resenja na terenu koja je patentirao pre pet godina.Sve je isto,samo su imena drugacija.Pa me zato zainteresovalo.... da li ce se ipak prilagoditi igracima koje ima ili :wink:

Isto tako,mogao sam Djumija pitati kako to da nema promena u timu kako je dosao na mesto sefa.I naravno dobiti odgovor opravdanja :lol: ,ali bih ga onda pitao,zasto sa istom ekipom koju je Sosa vodio onda makar nema pomaka u prikazanoj igri na terenu.Zasto stagniramo?Ma... imao bi Voja milion pitanja jos,ali.... sve je to na kraju izgleda... pisanje uz vetar.Pricamo,mudrujemo,filozofiramo,nerviramo se... i na kraju... siva eminencija dodje i u jednom postu nam sve objasni :lol: Iz svega covek na kraju moze da zakljuci da FK Vojvodina ne da je institucija,nego je cak i drzava u malom (svaka mera je u rukama vlasti).

eto Turija,isprovocirao si me... zadovoljan? :wink:

p.s.jedan od primera koje sam navodio gore (pre nekih 6 meseci):wink:
Voja wrote:moje vidjenje je da je Stoika dobrano promasena investicija.Vidim da ste ga svi zavoleli,videli neotkrivenog maga u njemu,medjutim mene apsolutno nijednim potezom nije ubedio da zasluzuje dres prvotimca Vojvodine.Vecito namrogodjen,slab u duelima,(ocito) slabog organizma... i jos jedna za mene neverovatna cinjenica,porazavajuca rekao bih za takvog maga.Covek u svakom mecu ima sut sa 15 metara sam,neometan ka golu protivnika,i svaku suta kao ragbista.Jel to majstor fudbala!?
Last edited by Voja on Sun Mar 21, 2010 12:15 am, edited 2 times in total.
Image
DUB

Post by DUB »

ice wrote:
ево га опет
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Slazem se sa tim da treba nesto da se menja.Naravno zna se kako se kaze, "Riba smrdi od glave".Do sada nisam nijednom napadao upravu na ovom forumu,jer nisam video svrhu toga,bez obzira na moje licno nezadovoljstvo njihovim radom.A sada mogu slobodno da kazem da bi im rado video ledja.Moje misljenje je da bi u slucaju da Bata i kompanija odu iz kluba,za novog predsednika trebalo postaviti nekog naseg bivseg asa, za kojega su svi sigurni da voli klub.Jasno je da od "biznismena" nema vajde,ne verujem da bi bilo koji medju njima bio bolji od Bate.A verovatno ni ne bi stojali u redovima za upraznjenim mestom.Toga vise nema ni kod blizanaca.Tako da je meni najrealnije da na celo kluba dodje neko kome ce Vojvodina i njeni interesi biti na prvom mestu,a ne licni marketing i reklamiranje svojih ljubimaca medju igracima.Dodao bih jos da mi od bivsih asova,prvo na pamet padaju Saula i Govedarica.Njih dvojica mi se nekako uklapaju u moju viziju Vojvodine.I stvarno bih voleo da oni zauzmu vodece funkcije u klubu.U svakom slucaju ovo je za sada samo zelja,koja je u ovom trenutku poprilicno nerealna.Treba sacekati reakciju Bate,mada sumnjam da ce preuzeti odgovornost za ove ocajne rezultate kluba i da ce povuci potez koji mi toliko prizeljkujemo...
šumar

Post by šumar »

Ako slavimo onaj gol Kizita protiv Zvezde/usralo ga, hvala bogu/, nije pošteno osporavati ovaj koji smo danas primili.
Nažalost, niz loših rezultata i ono što je najgore,očajnih igara se nastavlja.To smo mi i to je to.Možda je vreme da se svi mi/većina sa ovog foruma/ otreznimo i spoznamo bolnu istinu.A ona je da mi imamo igrače istog/sličnog/ kvaliteta kao Jagodina,Spartak,Mladost iz G.Milanovca,Smedereva...itd.Da ni Medojević ni Tadić ni Vuličević ni Pleč ni Ađuru ni ovaj Gruzijac, kako li se već zove, a pogotovo ovo čudo neviđeno iz Gane i ostali ,nisu nikakvi fudbalski znalci i da takvih ima u svakom selu.I u Temerinu, naprimer.
Ako nekom slučajno to još nije jasno, verovatno će biti i njemu kad nas oderu i Partizan i Zvezda i kada dođemo blizu zone ispadanja za par dana.
igoork

Post by igoork »

DUB wrote:
ice wrote:
ево га опет
Analizirali su sve utakmice,i ja sam se kasno ukljucio pa nisam cuo za nas.
Ukljucio sam se taman na kraj naseg priloga,Djumi je bio komentarisao Nestorovica ali nisam stigao na vreme da cujem o cemu se radi... :(
DUB

Post by DUB »

shecky wrote: ...a Kup me ne interesuje uopste jer je moguce 3 boda za finale kupa...
а колико већ у суботу 3 бода за куп...
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:eto Turija,isprovocirao si me... zadovoljan? :wink:
Kako da ne :!:
Volim kad se raspišeš (,,isprovociraćeš" na pisanje i one forumaše koji to ne čine baš suviše često :lol: )
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Treba spustiti loptu na zemlju. I treba podrzati nase momke do kraja sezone. Vec je na zimskoj pauzi bilo jasno da cemo titulu sanjati jos barem jednu ipo godinu. Mislim da su glave ovde na forumu jos uvek vruce, ali treba biti razuman i sloziti se da je fudbal jedna cudesna igra, kao i da je lopta okrugla. Krivac za poraz od Smedereva? Bez veze je upirati prstom, kad taj prst mozes samo da iscasis od upiranja. Da li je Mrdja, da li je Nestorovic, da li je moja baka...prica nije na mestu. Moji postovi su takodje ovde bili cesto napisani pod nekim trenutnim dejstvom neke od emocija, ali jedno je uvek ostalo. Vosu volim. A ti momci koji sad igraju za nas su jedini koje imamo. Trener je dosao pre svega 10-ak dana, pripreme nije prosao, a na istim smo pretrpeli par ozbiljnih udaraca(nedolazak Mojsova, levi bek sumnjivog kvaliteta...). Takodje Merebasvili nije prosao pripreme sa Vosom, Bilbija je jos uvek vrlo mlad igrac, a mozda i mi ocekujemo previse odmah. Dodatno se pojavila i neka vrsta krize kod pojedinih igraca, i sve ove stvari su dovele do ovih losih rezultata. Da li je ovo kraj sveta? Nije. Da li moze bolje? Moze. Zasto nije bolje? Nije na nama da to znamo.
Moj stav je da treba momcima pruziti punu podrsku do kraja sezone. Ima par razloga. Jasno je kao dan da neki od njih nemaju vise zelje da igraju za nas. Neki nisu dovoljno kvalitetni. Nisu oni krivi sto igraju, krivi su razni kvazi menadzeri, i ko zna ko sve jos. Nama je u interesu da tim igracima vidimo ledja na leto. Mrdji treba dati svaki penal(sem kupa) do kraja sezone da puca. Nek bude prvi strelac, da probamo da dobijemo neki bolji novac od njega. Tadica treba istrpeti do kraja sezone. Nestorovica i ne, posto necemo inkasirati gotovo nista od njega, a jasno je da od njega i nece biti puno bolji igrac. Zahvalnica sto je pristao da obuce dres Vojvodine, zatim klupa ili promena sredine. Da ne idem dalje, ima jos primera. Treba treneru dati odresene ruke da odradi ovu sezonu sto bolje moze, da proba lagano do kraja sezone da uvede nase klince u 11. Treba istolerisati i celu sledecu sezonu, jer cinjenica je da postoji zdrava osnova na kojoj mozemo da gradimo buduce uspehe, ukoliko bude sluha od strane uprave za to. Uprava je druga prica. Da li su dobri? Nisu. Da li su najgori? Pa i nisu. Tu zavrsavam. Necu reci da li sam za ili protiv, jer vise ni sam ne znam. Jedina stvar koja mi nije jasna je, da ako vec imaju interesa da guraju necije igrace, sto ne guraju dobre? Valjda ce i oni sami imati vise koristi od toga. Lajanje uz vetar.

Razduzio sam. Cilj do kraja sezone bi trebao da bude jasan. Probati se docepati treceg mesta i probati uzeti nacionalni kup. Ne uciniti to i nije kraj sveta. Navikli smo i na losije sezone od ove. Koliko sam zivaca izgubio u poslednjih 15-ak godina ni sam ne znam. Koliko cu jos izgubiti, ni to ne znam. Ali Vosa ce ostati i kad mene ne bude. I ja cu je voleti dok god me ima. I mnogi koji ne zasluzuju da nose Vosin dres ce prodefilovati kroz klub u narednim godinama. I mnogi koji zasluzuju ce biti oterani kao psi.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Rabba wrote:...
Posto Vosa svakako uzima titule sa 23 godine razmaka (66 - 89), ima nesto u tome sto divanis, sledeca nam je taman 2012. na redu...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

STRAŠNO je kako smo loše odigrali utakmicu. Ubedljivo naša NAJGORA predstava ove sezone! Žali Bože pređenog puta, potošenih novaca i vremena...Imao sam šta pametnije raditi.

Za 90 minuta smo šutnuli 2 (DVA) puta prema golu (samo jednom u okvir), a od 42. minuta kada je Vulićević "zaradio" isključenje (bukvalno, jer je i sam mogao put svlačionice), mi nismo šutnuli ni jedan jedini put.

To što je FIRMA meč napustila pre poslednjeg sudijskog zvižduka, uz ono čuveno "Igrate ko p**ke" sve govori. Nije problem izgubiti, ali JESTE se ovako, kao juče, ponašati na terenu!

NEMOĆ u pravom smislu. Bez ideje da bilo šta učinimo ili probamo da uradimo. 20 minuta od primljenog gola, pa do kraja, mi smo bili NAJGORI.

Uz tu bezidejnost i neorganizovanost, neverovatno je da dopustimo da dobijemo takve batine. U životu nisam video da nas je neko tako "prebio" (Mrđa je zaista momački izdržao sve nalete krampona i lakata halfova domaćih i na tome mu treba čestitati). Ne verujem da će Bilbija (doslovno iznet sa terena) i Vule (zadnjih 5 minuta skakao na jednoj nozi) i hodati kako treba narednih dana. Sramotno je da samo dva igrača uzvrate - zato kapa do poda Tumbi i Vuletu. Ako ste u istom rangu što se fudbalskog znanja tiče, Vi ostali nemojte izigravati princeze nego uzvratite - to je ključan detalj, jer zbog tog "pritiska" da će dobiti batina, Merebašvilija i Bilbije NIJE NI BILO NA TERENU! U 45 sekundu meča, sudija je treći put zaustavio igru zbog prekršaja igrača Smedereva - jasno su stavili do znanja, još u prvom minutu meča, šta nameravaju, a i uspelo im je - legitimno pravo da nas zaplaše je urodilo plodom.

Čitav tok meča je nagoveštavao da će se završiti kako je i počelo - 0:0. Posle isključenja, Smederevci nisu ni kanili ozbiljnije napasti, mi nismo znali kako to da učinimo. Gol Živkovića (fantastičan) plod je direktnih i vezanih grešaka Nestorovića, Đurišića i Brkića. Brka je sličnu takvu (lošu) intervenciju imao i u prvom poluvremenu, samo što je tada fijuknulo pored roglja, ali sam to pripisao Suncu...u ovom drugom, kobnom slučaju, zasmetalo mu je ko zna šta! Samo On zna...

Bilo je zanimljivo pratiti (kad od igre nije bilo NIŠTA) i to kako se domaći navijači sa zapadne tribine verbalno obračunavaju sa predsednikom našeg kluba, koji je, faktički, sedeo 2 nivoa više od njih. Ko bi rekao da će njega neko nazvati "Mađarskom p***om"! Tragikomedija, kao i ono što se dešavalo na terenu.
Casual

Post by Casual »

Sad citam u Dnevniku izvestaj.
Zanimljivo je to da je Tadic poceo sa klupe, a da smo mi opet igrali sa 3 zadnja(defanzivna) vezna igraca - Adjuru, Tumba, Medojevic. I onda se pitamo zasto ne mozemo da damo gol i zasto nema ideje u napadu. Ako zaista tezimo ka ofanzivnom fudbalu cemu onda evo vec drugi treci put igramo sa ova 3 igraca u startnoj postavi. Jednostavno, jedan od njih mora na klupu. Koliko sam razumeo, Djurovski verovatno nije ni krenuo put Smedereva jer nije ni ulazio u igru(nek me neko ispravi ako gresim). Igrali jos: Tadic, Smiljanic, Adams

i još nešto, pokažimo da pre svega volimo klub, zato:
SREDA SVI NA KARADJORDJE!!!!!!!

Ne dozvolimo ovim poljoprivrednicima da nas pobede na tribinama!
Volem Vošu!
Somborac

Post by Somborac »

Da dovedemo bilo koja tri najbolja igraca iz domace lige, uklopili bi se u sivilo :!:

Nije kriv ni Bata, koji zeli najbolje za klub, ni Djumi koji je jako kratko da bi mogao da se vide prvi obrisi njegovog rada. Kriva je politika dovodjenja retarda u klub, koji nemaju motiva, zelje, volje za trud, rad, disciplinu i dalji napredak :!:

Imaju propale karijere, sada ovde imaju idealne uslove u Novom Sadu za provod,obezbedjene stanove i hranu i lepu platu. Igraju kao rekreativci, ponasalju se kao primitivci najveci! Takvu su i klimu stvorili, treneri se menjaju, a oni se provode na racun Vose. Dok se trulez potpuno ne odstrani i dok svi ne budu bili posveceni klubu, sportskom nacinu zivota, nema nam napretka :!:

Mora se mnogo stroze kaznjavati nepostovanje klupske discipline, mogli bi i mi da pomognemo klubu, tako sto cemo ih lepo docekati u gradu :twisted:
shecky

Post by shecky »

Casual i Somborac...
Mene boli patka da idem u sredu na utakmicu em radim em me libo ko ce pobediti na terenu i tribinama...
A sto se tice krivice izvini somborac ali ko dovodi te RETARDE iz fudbalske velesile montenegra..? mozda sami dodju a?
Locked