20. kolo: Vojvodina-Partizan 1:2

Locked
djape_ns

Post by djape_ns »

shecky wrote:Svaka cast vama koji idete na mec i koji jos uvek imate motiva da gledate 11 degena kako ih boli k***c i za vas i za Vojvodinu...kako ce posle tekme koju pucamo 100%%%.. ,ici negde na kaficu uz osmeh a ti ces da kidas zivce u narednih 10 dana zbog jos jednog brukanja.
Sad sam jos besniji nego u subotu!
Ja ne idem nema sanse em ne mogu em necu!
Nek im tate i mame idu pa nek njih jebu u razum!
Hvala sto nama slepima otvaras oci.... ako si odlucio da posle mnogo godina odustanes od ove borbe s vetrenjacama, pusti nas ''slepe'' da nastavimo pricu, kakva god ona bila... (postovima tipa : svaka vam cast sto vi idete a obe boli k.... nije ni vreme ni mesto) Ako mi ne odemo ko ce? mislis da je upravi vazno da li ce nas biti ili nece na utakmici? mislis da prave pricu za grad ili navijace? samo ces im olaksati posao kad vide da nema prepreke!

p.s. Vojo poprilicno je glupo porediti pa cak i metaforicno fk Vojvodinu s nekim zaludjenikom za nekom budzotinom tj. BMWom, ja bi to pre nekako upakovao u pricu s' entuzijastima koji ne odustaju od nekog old timera, cak i kada on izgubi sjaj zbog koga su ga i zavoleli, i kad ga uzjasu neki bednici koji tu neprocenjivu vrednost ne znaju da cene.

Nikom nista ne zameram na forumu, al nikako mi ne ide u glavu to nametanje misljenja i sugerisanje. Pustite bre ljude da rade sta im je volja...
Al ajd' ako ste se vec vecina izjasnili gde cete biti u sredu u 15h evo i ja cu: NA KARADJORDJU, ISKIDACU SVOJE GRLO A NAJVEROVATNIJE I ZIVCE I NE ZALIM, JER TO RADIM IZ NEKE SVOJE POBUDE I NAVIKE!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Ovaj post pisem za sve one koji nece u sredu da dodju na stadion iz razloga jer ne igramo lepo, ne stojimo dobro na tabeli itd.
Ostavicu par linkova gde mozete videti koji smo na tabeli bili na kraju prvenstva pre samo par godina, koji nam je bio skor, na osnovu toga mozete i zakljuciti koliko leprsavo smo igrali :lol: , ALI SVI SMO TADA ISLI NA KARADJORDJE!

Sezona 2003/2004: Link

Sezona 2004/2005: Link

Sezona 2005/2006: Link
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Turija

Post by Turija »

novosadjanin wrote:Turija pojasni mi sledece: u potpisu ti stoji ,,АLI BEZ OBZIRA NA SVE ,,VOJVODINU" NEĆU IZNEVERITI, MAKAR DOSPELA I U PODSAVEZ" -Miroslav-Mika-Antić, a ovde iznad si napisao da ako ne vidis pomak na terenu da neces doci na utakmicu?! :D Zar neces izneveriti Vošu ako ne dodjes na ovu, za nas specificnu, utakmicu (ne igramo sa BSK-om!) ? Ne treba da dodjes zbog igraca ili uprave ili ne znam koga, treba da dodjes zbog neceg sto je iznad svega, zbog nase Voše cije ime i obraz moramo u sredu odbraniti!
Da, neću izneveriti (iako izgleda apsurdno).Ja ovu utakmicu vidim na sledeći način:
- prvo, kao veliki test za igrače Vojvodine, a ne navijače.Hajde, neka oni samo jedanput obodre nas, a ne stalno (i uzaludno) mi njih.Ova utakmica je prava prilika, da na domaćem terenu pobede jednu prosečnu gostujuću ekipu, pred punim gledalištem protivničkih znamenja :oops: (za šta su sami krivi) i dokažu da imaju petlju i fudbalsko znanje.I, ako u subotu razvale zvezdu, kao Herta lanjskog šampiona Nemačke, eto 3000 ljudi (što reče Voja) protiv jednog potpuno neatraktivnog BSKa ( bez ikakvih ,,pozivnica").
-drugo, ova utakmica takmičarski nama uopšte nije važna (iako se veštački predstavlja kao biti ili ne biti).Radi se o biti ili ne biti u vezi nečeg drugog, a ne o osvajanju 3 prvenstvena boda (ona je jako važna samo za partizane).Tim pre, našim igračima je još lakše da u sredu pobede (jer nemaju imperativ osvajanja bodova).Oni treba da osvoje nešto drugo: poštovanje i ljubav navijača, kao i simpatije Grada.Da li to mogu, na njima je da pokažu?
Protiv Čukaričkog smo videli šta može da donese jedan velik inat ( koji je dovoljno da ih ,,drži "samo 3 dana, jer i drugi blizanac je u još većem rasulu, sa trenerom gorim nego što je bio predhodni).
-treće, mi ovog proleća imamo da odigramo samo 2 (slovima dve) važne utakmice u kojima se traži od igrača pojedinačni i kolektivni maksimum.Pa zar za takve minimalne zahteve, treba tolika nesrazmerna energija sa tribina?Ko nije potrošio energiju, doći će.Ko jeste, treba mu dati vreme da je obnovi.Ne vidim ništa posebno dramatično za Vošu, sve do 14 aprila 2010.
Svako će uraditi onako kako lično smatra da treba.
Srećno svim našim akterima na terenu, klupi i tribinama! A ko je zaposlen (i da hoće), teško da može doći u sredu u 15h :cry:

PS
U sredu ne dolazim, ali zato dolazim u četvrtak na odbojku.Imam itekako zašto :!: Ti momci zaslužuju pune tribine, u četvrtoj utakmici protiv aktuaelnog šampiona, gde u Plejofu vodimo sa 2:1 i u četvrtak rešavaju ko će u Finale i po novu Titulu.
A, KUP JE ZAISTA NAŠ ( već osvojen, onomad) :!: :hurray:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Koral

Post by Koral »

Voja wrote:
igoork wrote:Pa gledam Hertu ispadaju ljudi iz lige a statiod pun cele sezone!
Samo sto ta ista Herta odvali sampiona zemlje sa 5:1 u gostima.Pa Vosa kad bi pobedila 5:1 na Marakani,na obicnoj utakmici posle bi odmah doslo 3000 gledalaca vise.
Pitanje za tebe i sve ostale koji ne planiraju da dođu na stadion, a šta ako Voša njih isto tako odvali u Sredu? Ko može da garantuje da nije moguće? Samo je lud mogao da prognozira i taj rezultat koji je Herta ostvarila... Da dopustimo da bude očigledno Grobarski stadion?
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Pustite Voju na miru covek je mozda sujeveran! Mozda cak i pobedimo jer ako se ne varam on nije bio na utakmici protiv zvezde kada kada je kizito postao legenda fcv ! :lol:
dapokalypto

Post by dapokalypto »

Ko hoce da dodje nek dodje, ko nece mozda se predomisli, najvise mi je zao onih koji bi dosli ali ne mogu zbog raznoraznih obaveza.. Za sebe znam, bicu u sredu na tribini i pored svega sto se desava u zadnje vreme jer moju ljubav ne mogu da pomute par losijh rezultata.. Idem da navijam za nasu VOJVODINU i tako ce biti sve dok me bude bilo..
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Mi se samo nešto prebrojavamo...sad oko toga ko će da ide a ko neće.
Oni koji neće doći(mislim na one koji ne žele doći, ne one koji ne mogu) nek podrže nas koji dolazimo, nemojte da širimo defetizam i ovde toliko.

Baš zato što malo očekujemo od naših igrača, možda se i obradujemo u sredu. A teško ćemo im pomoći ukoliko na tribine uđemo već skenjani...
I njima je pola ekipe boranija...svašta može da se desi...
Io odio Belgrado
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

A da li je to sto ce u sredu da izadje na crtu partizanima zaista nasa FK Vojvodina, ona za koju su navijali moj deda i otac? Ili je u pitanju neka prevara, neki stranac meni potpuno nepoznat koji se preobukao u voljene boje pola belo pola crveno? Meni stvarno vise nije jasno, jer u ovim danasnjim igacima i ljudima koji trenutno vode klub ja sve manje mogu da identifikujem onaj duh i vrednosti zbog kojih je 3 generacije moje porodice toliko vremena provelo na stadionu...

Da li nedolaskom na stadion razocarani navijaci izdaju Vojvodinu ili je to sto se danas predstavlja Svetim imenom FK Vojvodina odavno izdalo sve nas, i one razocarane i one koje jos uvek drzi neka nada, inat, prkos ili vec nesto?

Imam utisak da ogromna vecina osoba koje danas cine kolektiv FK Vojvodine nije svesno velicine tog imena, kapitala koji su ostavile generacije Velkera, Boskova, Toze, Takaca... i da imaju makar i malo obraza i osnovnog ljudskog vaspitanja njih bi morala da bude sramota pred tim velikanima i legendama cije su dresove nasledili ako na terenu pruze manje od maksimuma. Istrcati na teren u bojama FK Vojvodine treba svima da bude najveca cast i privilegija - ko se ne oseca tako njemu ne sme biti mesta u klubu!

Ne radi se tu o trofejima i titulama - ono sto je problem je nepostovanje koje pokazuju oni koji bi trebali da predstavljaju nas klub (i na terenu a i oko njega) prema imenu FK Vojvodina, prema tradiciji koju to ime predstavlja, prema svima nama kojima je to ime u srcu, pa na kraju krajeva i prema samima sebi - jer takav pristup ni njima nece nista dobrog doneti u buducnosti. (Cast izuzecima, da ih ne imenujem svi znamo ko su!)

Rezultat je najmanje bitan - pokazite zube, da zelite pobedu, ostavite teren krvlju i znojem natopljen, ne samo sada u sredu vec svaki put kad istrcite na njega, i bice to sasvim dovoljno.

Da li je to sto trazimo od vas toliko veliko?

Ili ste vi zaista toliko mali i jadni?
ice

Post by ice »

Ja ću dolaziti na stadion i dalje.
U sredu i posle toga na Marakani daću sve od sebe i pružati svima odreda podršku.
Ako te dve utakmice izgubimo i igrači se ponovo pokažu kao najobičnija mrtva puvala,doći ću opet na stadion i protiv BSK-a,ali DA IM SE SVIMA %#"$%##%%#$%%$#$$%%% i još %$&$##""$&$%##%$%%.
Pa dokle da od nas prave budale i magarce?
Dočekaćemo i leto,uprava će tada moći da svede neke račune,ako se ni tada ništa ne bude promenilo,pa ne znam ili ćemo nekog sve sa govnjivom motkom da teramo ili da se svi ubijemo,a stadion neka sruše i neka podignu neki supermoderan tržni centar.
Jednostavno neću mirno da čekam momenat kada ćemo stogodišnjicu postojanja kluba dočekati kao iznutra uništen klub sa igračima kojima se baš fućka za sve,a svi redom nas kantaju kako i kada hoće.
Ako to neko može mirno da posmatra i bulazni kako ima vremena i da će biti bolje i kako je njemu samo bitno da se pojavi na stadionu,onda njemu svaka čast!
Znam ja da će ovi iz uprave i oni nesposobnjakovići na terenu da se uljuljkaju time što će dobiti našu podršku i ovoga puta kao i aplauze na kraju i u slučaju poraza,znam da će brže bolje već uveče pojuriti negde da se pošteno provesele,znam da će pomisliti da mogu da rade i dalje šta im se prohte,ali preporučio bi im da na drugačiji način protumače to naše ćutanje i podršku.
Jednom će biti prevršena svaka mera,a onda povratka nazad neće biti.

Neka jednom u životu pokušaju da shvate šta nama znači ovaj klub i šta bi i njima trebalo da znači i šta mogu da dobiju time što će ostaviti srce(ako ga imaju) i dušu na terenu.A možda su oni samo obične beskrvne utvare koje će uvek biti niko i ništa i koje će jednostavno nestati u sivilu sopstvene lenjosti i sebičnosti.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Darko Lovric: "Kao i svake nedelje mi je zao sto moram da napisem da ne mogu doci ali navijam i srcem i dusom da pobedimo.SAMO NAPRED VOSO!!!" 8)
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Somborac

Post by Somborac »

Image
nenad69

Post by nenad69 »

djurovski mora igrati protiv partizana,takodje i stjepanović oni su jedini kreativci u erkipi,možda bi medojević mogao na klupi,na važnim utakmicama je loše odigrao,setite se zvezde,on bio krivac za gol,ajuru i gruzijac u sredini,bilbija i mrdja u napadu,razmisliti i o kesiću,brkiću poljujano samopouzdanje.
One and only

Post by One and only »

Molim forumase da se ne nastavljaju na post iznad, jer je Nenadu cilj samo da provocira. Iskulirajte. :cheers:

Sutra cu ici na Karadjordje samo zato jer ne mogu sebi da dozvolim da prepustim mrtvim grobarima da budu domacini. Slazem se sa @Radoye da ovo nije ta nasa Vojvodina koju mi zelimo da gledamo i koju smo tako jako zavoleli.
United of Vojvodina
nenad69

Post by nenad69 »

One and only wrote:Molim forumase da se ne nastavljaju na post iznad, jer je Nenadu cilj samo da provocira. Iskulirajte. :cheers:

Sutra cu ici na Karadjordje samo zato jer ne mogu sebi da dozvolim da prepustim mrtvim grobarima da budu domacini. Slazem se sa @Radoye da ovo nije ta nasa Vojvodina koju mi zelimo da gledamo i koju smo tako jako zavoleli.
zašto prijatelju,djurovskog je svaki trener hvalio,kesić je odlično branio dok je brkić bio povredjen,stjepanović zna da napravi višak,inividualno je jači od tadića,pričajmo malo o fudbalskim stvarima,taktici ako to ne poznaješ nisam ti ja kriv
milos

Post by milos »

Ma nemojte da pravimo cirkus od foruma i da nekolicina ljudi postavlja kriterijume po kojima moraju da se formiraju misljena svih koji navijaju za Vojvodinu.Hajde da postujemo svacije misljenje.Zaista nije ni vreme ni mesto za ironiju.Zato je u ovoj zemlji svima nama tako kako je... :? Niko nema prava da omalovazava niti ljude na forumu niti bilo koga pogotovo na ovakav nacin kada nekog ne gledas u oci.Oni koji su hrabri da podrze promene kakve zele i kakve god smatraju ispravnim neka izadju pred ljude i suoce se sa njima...Sve drugo je suludo...Ko god da bude na terenu treba da dobije podrsku,zato sto sta god mi pricali, igra za nas tim.Nesretni timovi tesko pobedjuju.Osovno pravilo liderstva.Hajde da nasa Firma bude pravi lider,neko ko ce da bude spreman da se nosi sa situacijom uvek,ne samo kada ide dobro...Podrska za Vojvodinu,podrska za trenera,podrska za sve igrace...Svak ima pravo da kaze sta misli i ceni koga hoce,bio to Djurovski ili Brkic ili Tadic ili ko god drugi...To su ljudi koji igraju za nas tim,necemo valjda dozvoliti da ih mi jos vise guramo dole.Svi glavu gore i svi na stadion...Pa neka bolji pobedi...Srce na teren,lopta u mrezi...Svako ce na kraju dobiti svoje po zasluzi..Ne osudjujmo svoje jer nam tek tada nema pomoci...Sami sebi u stomak skacemo...Ja verujem da svi oni koliko i mi zele ovu pobedu,da se ne lazemo prvo zbog sebe samih pa onda sve ostalo...DA BI NEKO IGRAO ZA NAS MORAMO BITI UZ NJEGA...SVE OSTALO STVARA MRZNJU KOJA NECE DOBRO DONETI NI NJIMA NI NAMA...SVIMA CE BITI BOLJE...
Locked