Medi za uspomenu sa ove tekme
Moguce,stvarno jeste diskutabilno...a i da nije bio ofsajd,opet su nas pokrali i nije nam ni prvi ni poslednji put.Samo bih hteo da pitam,kakvo je bilo stanje na zapadu,koga je bilo vise?Jer kad je krenulo dovikivanje sa zapadom,kolko sam ja video ustali su samo oni do severa...nije ih bilo ni 150.ice wrote:Ali onaj prvi igrač je dao gol,ne onaj bliži golu,mada na snimku to može da zavara.Jako je diskutabilno.Bogdan96 wrote:Drugi nas gol je bio ofsajd.
To niko ne može znati,deo do juga sigurno većinski nije naš,ali i tamo ima naših samo nisu tako aktivni i verovatno i ne čuju dobro sever.Bogdan96 wrote:Moguce,stvarno jeste diskutabilno...a i da nije bio ofsajd,opet su nas pokrali i nije nam ni prvi ni poslednji put.Samo bih hteo da pitam,kakvo je bilo stanje na zapadu,koga je bilo vise?Jer kad je krenulo dovikivanje sa zapadom,kolko sam ja video ustali su samo oni do severa...nije ih bilo ni 150.ice wrote:Ali onaj prvi igrač je dao gol,ne onaj bliži golu,mada na snimku to može da zavara.Jako je diskutabilno.Bogdan96 wrote:Drugi nas gol je bio ofsajd.
Na zapadu oko mene, bio sam u centru, 80% seoski djilkosi. Strasno! Vas je na severu bilo zaista puno, ali niste se bas nesto preterano culi.Bogdan96 wrote: Moguce,stvarno jeste diskutabilno...a i da nije bio ofsajd,opet su nas pokrali i nije nam ni prvi ni poslednji put.Samo bih hteo da pitam,kakvo je bilo stanje na zapadu,koga je bilo vise?Jer kad je krenulo dovikivanje sa zapadom,kolko sam ja video ustali su samo oni do severa...nije ih bilo ni 150.