Lista zelja igraca od strane navijaca...

Locked
nboya
Administrator

Post by nboya »

Sta mislite o Ivelji.
Ovu polusezonu je igrao na pozajmici u Macvi (iz OFK-e), nadavao se golova (jucerasnji protiv Novog Sada je bio sjajan), a i rimuje se sa Vukelja. :)
UPRAVA NAPOLJE!!!
Dejan

Post by Dejan »

Treneru da li mozete nesto vise da nam kazete o Bojanu Margicu iz Mladosti(L) da li je vec bio na probi u Vosi i da li ste upoznati o kakvom se igracu radi?
Hvala!
Jos jednom napominjem raspitajte se o Banetu Gecicu iz OFK.Kikinde de sice se ona prica da moramo igrace da vidimo pre ostalih i brze da reagujemo kasnije ce biti kasno...
Djumi

Post by Djumi »

nboya wrote:Sta mislite o Ivelji.
Ivelju znam jos iz Backe Palanke i zaista je odigrao dobro za Macvu.(gledao sam nekoliko utakmica).Ali on je igrac OFK-a i nemoguce ga je dovesti u Vosu :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Djumi

Post by Djumi »

Dejan wrote:Treneru da li mozete nesto vise da nam kazete o Bojanu Margicu iz Mladosti(L) da li je vec bio na probi u Vosi i da li ste upoznati o kakvom se igracu radi?
Hvala!
Jos jednom napominjem raspitajte se o Banetu Gecicu iz OFK.Kikinde desice se ona prica da moramo igrace da vidimo pre ostalih i brze da reagujemo kasnije ce biti kasno...
Margica neznam jer je igrao u ekipi koja je napustila takmicenje.Ako ga je neko zvao u Vosu videcemo na pripremama.
Sto se tice Gecica mnogo lepih stvari sam cuo o njemu ali on neigra standardno i jos uvek je mnogo mlad.Interesantan igrac iz Kikinede je Milinovic-napadac.
Dejan

Post by Dejan »

Mislim da se preziva Malinovic njemu dodje neki btat Krstajic :DZaista mislim da je Malinovic trenutno uz Knezevica najbolji igrac Ki!Gecic u poslednje vreme neigra standardno ne zbog slabije forme,nego zbog ocajne uprave i celog rukovodstva OFK.Ki!
Koliko sam cuo Gecicu istice ugovor 2006!Treba ga pratiti...
U svakom slucaju hvala!
Dejan

Post by Dejan »

Znam da ste rekli da je Zoran Zukic privatan igrac i da ga je tesko dovesti,ali sa obzirom da je Mladost istupila iz lige jedan napadac takvog kalibra nam je vise nego preko potreban...

Interesantan igrac bi mogao da bude i Slavisa Jeremic takodje igrac Mladosti ako se nevaram...Mlad je dobar brz igra na poziciji poluspica-spica...

Da li ima neke sanse da se dovedu braca Milenkovic i Milosavljevic iz Radnickog(N)?

Ili Zoran Mijailovic mladi napadac Radnickog(O)?
Djumi

Post by Djumi »

Dejan wrote:Znam da ste rekli da je Zoran Zukic privatan igrac i da ga je tesko dovesti,ali sa obzirom da je Mladost istupila iz lige jedan napadac takvog kalibra nam je vise nego preko potreban...
Zukic nemoze nigde da ide bez saglasnosti menadzera :!:

[/quote]
Interesantan igrac bi mogao da bude i Slavisa Jeremic takodje igrac Mladosti ako se nevaram...Mlad je dobar brz igra na poziciji poluspica-spica...[/quote]
On je vec presao u Radnicki JP :!:
[/quote]
Da li ima neke sanse da se dovedu braca Milenkovic i Milosavljevic iz Radnickog(N)?[/quote]
Voleo bih bracu Milenkovic da vidim u Vosi :!:
Dejan

Post by Dejan »

Jos igraci koji mogu biti interesantni za nas u skladu sa nasem trenutnom finansiskom situacijom...

Srdjan Damjanovic Sutjeska veoma dobar i pouzdan odbranbeni igrac moze da igra i po desnom boku...

Milorad krivokapic mladi napadac takodje iz Sutjeske...

Davor Celic mladi igrac sredine terena Radnickog(N) koji je veoma dobar a mi smo prilicno tanki po tom desnom boku...

Dobar igrac sredine terena je i Igor Jovic koji je ponikao u Vlasini a sada nastupa za Radnicki(N)!

Srdjan Radosavljev mladi Zrenjeninac koji igra kao napadac Mladosti(A)!

I igrac za koga mogu da garantujem Marko Malinovic ekstra igrac iz OFK.Kikinde!Igra na poziciji napadaca veoma je brz prodoran,odlican dribling i realizaciju veoma dobro igra glavom...Pokusacu neku statistiku da iskopam u vezi njega ali on bukvalno sam vadi celu postavu OFK.Ki.Inace btat mu je Mladen Krstajic koji je verovali ili ne u Kikindi bio najbolji strelac inace pre odlaska kod groblja bio je napadac...Inace znam da je Marko dao dosta golova ove sezone...Inace igrao je u Mladost(A) ali je zbog nekog nesporazuma se vratio u Ki...
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

dejane stvarno odakle ti sve te informacije :?:
Ti si rodjen za skauting sluzbu :!:
Proveri mi Urosa Milosavljevica igra negde u Ukraijini.(I liga)
Dejan

Post by Dejan »

Saznao sam za sada da je Uros Milosavljevic rodjeni Pancevac igrac sredine terena da je imao neke epizode u Ofk.Beogradu da je negde 82 god ali ne znam trenutno u kom je Ukrajinskom klubu ako saznam javicu...Mada izgleda je dobar igrac...
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Ekipa za koju igra se zove Metalurg Zaporizhzhya i tamo je od 2002.godine
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Dejan wrote:Saznao sam za sada da je Uros Milosavljevic rodjeni Pancevac igrac sredine terena da je imao neke epizode u Ofk.Beogradu da je negde 82 god ali ne znam trenutno u kom je Ukrajinskom klubu ako saznam javicu...Mada izgleda je dobar igrac...
Bravo Dejane jer je sve to tacno i on je bio jedan od najtalentovanijih igraca u zemlji.cuo sam se pre neki dan sa njim i istekao mu je ugovor.kaze da bi voleo da dodje u Vosu :!: (inace je vezni igrac).
Dejan

Post by Dejan »

Evo sada sam cuo za jednog dobrog napadaca...

Misa Petkovic rodjeni Zemunac kasnije odlazi na polusezonu u Becej pa u Radnicki(p) gde bi trebalo da je jos uvek!On je negde oko 83 godiste i zaista "zna da da gol"!

Ima i zanimljivih igraca iz Radnickog(O)Zoran Mijailovic(85)napadac,Zeljko Grujicic(86)vezni igrac!
Guest

Post by Guest »

djumi , lako ces sa ocim scoutima za igrace, nego vidi da zaposlim nekog scouta sto ce ti reci da li ima sanse vojvodina da igra u 1. ligi sledece godine ....
ocekujem neko maslo beogradske fudbal mafije.....
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Nemojte da se brinete igracemo prvu ligu sigurno :!:
Locked