20. kolo: Vojvodina-Partizan 1:2

Locked
ice

Post by ice »

Mudzahedinska seljana koja je bila na našoj istočnoj tribini polomila je gomilu stolica,mislim da je to najveća šteta do sada ako izuzmemo onu sa prethodnim stolicama na toj tribini kada smo se gađali sa ciganima.

Ko će za to da odgovara?
Passion

Post by Passion »

ice wrote:Mudzahedinska seljana koja je bila na našoj istočnoj tribini polomila je gomilu stolica,mislim da je to najveća šteta do sada ako izuzmemo onu sa prethodnim stolicama na toj tribini kada smo se gađali sa ciganima.

Ko će za to da odgovara?
E to sam bas hteo da pitam...kakva su pravila?Da li to placamo mi ili odredimo stetu i pravac racun na njihovu adresu?Posto znam da kad su cigani unistili sever na jna,da je zvezda trebala da plati...
Administrator

Post by Владика »

Casual wrote:
Podbara, moguce je opet se culo LOPOVI, LOPOVI
Image
:oops: :oops: :oops:
ice

Post by ice »

Računam da će ovi iz naše uprave ponovo mudro da ćute i da se ne oglašavaju povodom sudijskih grešaka i štete na istoku zarad "prijateljskih" odnosa.Alal nam vera na takvoj upravi.
A zamislite kakva bi se kampanja povela u suprotnoj situaciji,pa njima smeta i komentator kada nešto izjavi,a da im nije po volji? :roll:
ssnigd

Post by ssnigd »

ice wrote:Računam da će ovi iz naše uprave ponovo mudro da ćute i da se ne oglašavaju povodom sudijskih grešaka i štete na istoku zarad "prijateljskih" odnosa.Alal nam vera na takvoj upravi.
A zamislite kakva bi se kampanja povela u suprotnoj situaciji,pa njima smeta i komentator kada nešto izjavi,a da im nije po volji? :roll:
Tek cemo sutra da vidimo sta je uprava izjavila i ako, ne zelim da ulazim u raspravu i da razmisljam da li ce nesto napisati. Ako i dodje do toga, ocekujem neki izvestaj "a la Rabren" :oops: :oops: :oops: A oko stolica koje se polome, uvek se racun ispostavlja klubu ciji su navijaci nacinili stetu. Koliko polomljenih stolica*koliko kosta ugradnja.
Hoce li doci jednom taj dan pa da se partizanu ovako nesto desi, da im se ponisti gol u 90+ minutu, taman kada sam doziveo ekstazu radosti ono sipak, nabijem mu onu palicu u dupe. Ali bez obzira na to, bez muda nemoj ni ulaziti u mec, bili protivnici cigani, grobari ili Cuka. Mogli smo ih na vreme nakantati i da se jos sprdamo sa njima, a ne da sada gledamo milimetarski da li je bio ofsajd ili nije. Po meni je bio, jer je Plec bio u ofsajdu a on je mislim dotakao loptu pre Mrdje koji ju je ubacio u gol. Jbg morao sam da prokomentarisem :roll:
Last edited by ssnigd on Thu Mar 25, 2010 12:31 am, edited 1 time in total.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ristoo7

Post by ristoo7 »

Поново нам партизан забија гол у првих 10 мин. , докле више, сваки пут када играмо са пратизаном увек страхујем од тог њиховог првог гола и скоро увек је и оправдано. Никако да схватимо да се утакмица игра од 1. мин. и тек се у 60. тргнемо и тако увек буде, касно. Нису ништа боље од нас играли али су показали шта хоће, победу, а ми чекамо чудо. Немају ништа бољи тим од нас, ни они, ни они други, а опет су испред нас. Треба нам мало више вере јер то заиста и није неко чудо. Играчи нису били на нивоу, сви су мање-више кренули борбено, сем Ђуровског и Ђуришића, проблем је што су се борили као Давид против Голијата, а потпуно су равноправни. Треба још мало порадити на психолошком нивоу. Брки и даље верујем, Вуле по мени добар, као Тумба. Плеч ми постаје омиљени играч, ставио бих га у напад да имамо штопера и да сам тренер наравно, ипак је он бразилац. Ђуришић још мора да ради на уклапању, можда се и поправи, не бих му дао пролазну оцену. Ђура увек исто, просек. Меда сјајан, имао је доста добрих дуела. Мереба, штета што се повреди, мислим да ће бити главна звезда кад се уколпи. Тадић по мени проесчно одиграо треба му дати до знања да мора много више. Билбија лоше одиграо, ја бих га ставио у средину, а Мрђу са стране, мислим да би тако обојица била убојитија. Стјепановић јако лоше по мени. Ђуровки "мало" одрадио, може много више, зато га и не волим. Новаковић, добро за 10 мин. ко што је неко већ написао.

Да не заборавим, судја по мени одрадио коректно посао, увек су нам они криви. Немојте заборавити оног прошли пут кад је било 0-2, тај је заиста био крив.
limanfkv

Post by limanfkv »

Jel dobio neko od devojaka zuti karton?
0.0625
milos

Post by milos »

Znaci na dve utakmice sa partizanom u godinu dana,ponistena su nam tri gola...
Casual

Post by Casual »

ristoo7 wrote:Да не заборавим, судја по мени одрадио коректно посао, увек су нам они криви. Немојте заборавити оног прошли пут кад је било 0-2, тај је заиста био крив.
Evo posto smo ristoo7 i ja kolege sudije sa Novosadske lige, pojasnicemo vam malo to pravilo fudbalske igre br. 11 - ofsajd.

Ukoliko je Stjepanovic koji je MOZDA bio u ofsajd polozaju na bilo koji nacin ometao golmana (npr pokusao da sutne a promasio, zaklonio itd) to onda JESTE ofsajd. Medjutim ukoliko se on samo nalazio tu i nije ni na kakav nacin ometao golmana i uticao na igru - ofsajda nema! Govorim ovo jer Mrdja, koji je postigao pogodak, ocigledno nije bio u ofsajd polozaju.

Ali i sudije su ljudi, on je to video jednom samo, a mi ovde gledamo po 100 puta pa ne mozemo da kazemo da li je bio ili ne.
Volem Vošu!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

limanfkv wrote:Jel dobio neko od devojaka zuti karton?
medojevic kada je pokosio davidova koji je krenuo u kontru!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Ajd' da i ja podelim svoje utiske sa vama.
Prvo osvrt na tribine. Bio sam na levoj polovini Zapada, do Severa. Dovikivanje nije ispalo po meni bas najbolje, mozda zbog tajminga (malo posle prvog njihovog gola). Ali, ako nase dovikivanje nije bilo najbolje, njihovo je bilo katastrofalno, tj. sasekli smo ga u korenu, sto vec postaje tradicija 8) Sto se tice brojnosti, standardno nas levi deo Zapada, po mojoj proceni 50-50% na celom Zapadu. U pocetku sam mislio da je nas broj katastrofalan, ali kad smo dali gol bas je dosta mase slavilo, a ono "LOPOVI, LOPOVI..."na kraju je jako dobro zvucalo. Firma dobra, (malo losija brojnost, ocekivao sam vise mase tamo), nadjacali su Istok u dobrom delu meca.
Osvrt na teren.
Brkic nesiguran, totalno van forme. Pre svega mislim na ono ispucavanje u prvom i kad je promasio povratnu loptu u drugom poluvremenu, za golove nisam siguran ko je kriv. Dve dobre intervencije u drugom poluvremenu.
Tumbasevic. Ja sam i predlagao njega za mesto levog beka. Malo je bio pogubljen u prvih pola sata, posle mnogo bolji. Naravno i mnogo bolji od Nestorovica, treba ga drzati na toj poziciji da se uigra do kupa, a onda ga vratiti na njegovu poziciju jer zasluzuje mesto u 11 i na svojoj poziciji.
Djurisic- igrao u granicama svojih mogucnosti, slaba tacka naseg tima i dalje, verovatno sukrivac za golove
Plec- bolji od svog kolege, borio se, zadnjih 15 minuta igrao sidrasa u napadu.
Vulicevic, odigrao standardno
Adjuru i Meda odlicni, najvise pretrcali, mislim da partizanova sredina zadnjih 15 minuta nije mogla trkacki da izdrzi tempo koji su najvise ova dvojica nametnuli.
Merebasvili , u prvih pola sata mozda i jedini nesto pokusavao, izasao zbog povrede???
Bilbija se nije video, mislim da je greska sto je igrao desno, bolje je bilo da su on i Mrdja menjali mesta.
Tadic, pokusavao, muljao, imao jednu sansu, ucestvovao kod gola, mora bolje.
Mrdja, imao 2-3 polusanse u kojima je slabo reagovao, jedan dobar sut i gol koji nije priznat
Izmene dobre, bolje od pocetne postavke.
Djurovski nas najbolji igrac danas, povezao redove, mozda bi dobro funkcionisala postava sa njim na kreativcu, Merebom na poluspicu, onda bi morali da igramo sa jednim zadnjim veznim i pitanje je da li bi trkacki izdrzali. Dvoumim se izmedju te varijante i varijante Djurovskog kao dzokera u zadnjih pola sata.
Stjepanovic, uneo zivost, bolji od Bilbije, zna sa loptom, odvlacio je partizanove igrace na sebe.
Novakovic, kratko igrao, mozda je trebalo Adams da udje umesto njega, da pokusamo jos totalniju ofanzivu.
Posle ove utakmice mislim da su nam sanse za prolaz u kupu vece (iako su oni i dalje favoriti) pre svega na osnovu drugog poluvremena u kom smo ih sabili u misju rupu. Do tada obavezno poraditi na skoku u odbrani, uigravati Janka na levom beku i traziti najbolju formulu za ofanzivni deo tima.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
One and only

Post by One and only »

United of Vojvodina
One and only

Post by One and only »

kuzma liman wrote:
limanfkv wrote:Jel dobio neko od devojaka zuti karton?
medojevic kada je pokosio davidova koji je krenuo u kontru!
I Djurovski zato sto je ispucao loptu posle postignutog gola.
United of Vojvodina
ristoo7

Post by ristoo7 »

Casual wrote:
ristoo7 wrote:Да не заборавим, судја по мени одрадио коректно посао, увек су нам они криви. Немојте заборавити оног прошли пут кад је било 0-2, тај је заиста био крив.
Evo posto smo ristoo7 i ja kolege sudije sa Novosadske lige, pojasnicemo vam malo to pravilo fudbalske igre br. 11 - ofsajd.

Ukoliko je Stjepanovic koji je MOZDA bio u ofsajd polozaju na bilo koji nacin ometao golmana (npr pokusao da sutne a promasio, zaklonio itd) to onda JESTE ofsajd. Medjutim ukoliko se on samo nalazio tu i nije ni na kakav nacin ometao golmana i uticao na igru - ofsajda nema! Govorim ovo jer Mrdja, koji je postigao pogodak, ocigledno nije bio u ofsajd polozaju.

Ali i sudije su ljudi, on je to video jednom samo, a mi ovde gledamo po 100 puta pa ne mozemo da kazemo da li je bio ili ne.
Хвала колега. :D
ice

Post by ice »

I Pleč je dobio žuti zbog navodnog simuliranja penala.
Locked