Pitajte Đumija
Jeste bio je najbolji strelac,ali koji mu je procenat realizacije,broj kompletnih pasova,setite se meca sa ciganima,pa sa grobljem kada je usao onaj penal sto je napravio se nevidja ni na seoskim utakmicama bolje da ga prodamo posto poto,zar sledece sezone treba da zauzme Djurovicevo mesto ili nekog drugog mladog igraca zeljnog golova i dokazivanja 

-
-
Ta Madjarska liga mora da je mnogo dobra
Tamo bi on garant bio novi Puskas
Realnost je da on navodno ima bolju ponudu iz J.Koreje
,ali sto je jos tragicnije(ili komicnije) jeste da on nama postavlja svoje uslove za svoj ostanak u klubu
Jer kako sam kaze ako ne bude dogovora odlazi u junu!Daj Boze pa da i to docekamo.E sad mene interesuje da li je istina da nas je tuzio mali Spasojevic zbog ne isplacene hranarine i da je dobio sud?Ako jeste dobro je sto se ranije pokazao kako voli Klub i neka se ne vraca ni pod razno!!

DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Milan Djuricic
Koliko ja znam oni su igraci Vojvodine ali jedan menadzer ima pravo njihove prodajeAnonymous wrote:treneru, ako si ovo vec nabrojao,
ajde da cujemo koliko % vojvodina ima u vukelji, kacaru, pekaricu, stepanovu i ciji su oniigraci ??

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Milan Djuricic
Marko je nas igrac i nije drvoAnonymous wrote:djumi ,
ajde iskreno kako marku jovanovicu stoji nadimak "DRVO" ali iskreno?

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Mislim da ti se ovde potkrala greška. Verovatno si hteo da kažeš:Duke wrote:Trbalo je da ga poklonimo Poljacima, za njegovo dobro. Ionako mu nije valjalo u Vojvodini. On jos nije izgleda svestan da je Vojvodina najveci Klub gde je igrao i gde ce igrati, a s obzirom na sve - trebalo ga je dati za dve gajbe sljiva, a ne za 50.000 evra!
"trebalo ga je dati uz dve gajbe sljiva, a ako treba još i 50.000 evra"

JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Re: Milan Djuricic
Da,da je drvo,bar bi neke koristi imali... (mogli bi rostilj potpaliti)Djumi wrote: Marko je nas igrac i nije drvo![]()

Re: Milan Djuricic
Ili bi mogli da ga preradimo u nekoliko paketa cackalica, i zaradimo na tome vise nego sto cemo ikada dobiti za njega kao fudbalera.Voja wrote:Da,da je drvo,bar bi neke koristi imali... (mogli bi rostilj potpaliti)Djumi wrote: Marko je nas igrac i nije drvo![]()
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...