Djurovski 3
Plec 2
Tumbasevic 1
20. kolo JSL: Vojvodina-Partizan
Đurovski - 3 boda (postigao gol i svojim ulaskom nas pokrenuo, puno smo bili opasniji i konkretniji od njegovog ulaska)
Tumbasević - 2 boda (asistirao kod gola i odigrao odlično s obzirom da prvi put igra na poziciji levog beka, eto kako nije bitna ni pozicija kad imaš srce, kad hoćeš, kad se boriš, istisnski profesionalac)
Medojević - 1 bod (slično kao i kod Tumbe, jednostavno se kod njih vidi da igraju srcem, Meda je kalibar za kapitena, ne samo zbog učinka na terenu, on i nije bio neki od početka drugog dela sezone, nego celokupan utisak koji ostavlja pokazuje odlike jednog kapitena)
Po bod su još zaslužili Pleč, Vule, Ađuru i Mrđa, ostali ipak ispod i onih minimalnih očekivanja. Ubeđen sam da kod Tadića nije problem da on neće i da ne želi, više mislim da je neka psiha u pitanju, neki pritisak, on ne igra rasterećeno nego nekako pod grčem. Konstatacija nekih forumaša da se Duća nije vraćao nazad i da nije trčao, jednostavno nije tačna, ono što se od njega očekivalo u defanzivi je i odradio, više je falilo malo njegove lucidnosti napred!
Tumbasević - 2 boda (asistirao kod gola i odigrao odlično s obzirom da prvi put igra na poziciji levog beka, eto kako nije bitna ni pozicija kad imaš srce, kad hoćeš, kad se boriš, istisnski profesionalac)
Medojević - 1 bod (slično kao i kod Tumbe, jednostavno se kod njih vidi da igraju srcem, Meda je kalibar za kapitena, ne samo zbog učinka na terenu, on i nije bio neki od početka drugog dela sezone, nego celokupan utisak koji ostavlja pokazuje odlike jednog kapitena)
Po bod su još zaslužili Pleč, Vule, Ađuru i Mrđa, ostali ipak ispod i onih minimalnih očekivanja. Ubeđen sam da kod Tadića nije problem da on neće i da ne želi, više mislim da je neka psiha u pitanju, neki pritisak, on ne igra rasterećeno nego nekako pod grčem. Konstatacija nekih forumaša da se Duća nije vraćao nazad i da nije trčao, jednostavno nije tačna, ono što se od njega očekivalo u defanzivi je i odradio, više je falilo malo njegove lucidnosti napred!
Ne bih iskoristio pravo, da na osnovu odgledanog izveštaja sosa, ocenim ,,najbolje".
Previše je bilo individualnih ( i timskih) grešaka i oscilacija, bednih perioda i reakcija, da bi se moglo, na osnovu nekoliko detalja sa utakmice, skupljenih u par minuta efektive, dati ocene najboljima (ili najmanje slabim).
Previše je bilo individualnih ( i timskih) grešaka i oscilacija, bednih perioda i reakcija, da bi se moglo, na osnovu nekoliko detalja sa utakmice, skupljenih u par minuta efektive, dati ocene najboljima (ili najmanje slabim).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Glasalo 34, glasovi rasporedjeni ovako:
Tumbasevic 59 (3 boda)
Medojevic 55 (2 boda)
Djurovski 43 (1 bod)
Plec 24
Adjuru 12
Vulicevic 5
Tadic 3
Mrdja, Stjepanovic, Novakovic po 1
Na celu tabele mrtvu trku vode Vule i Komandant Plec - iako nisu upisali bodove u ovom kolu sa glasovima koje je osvojio Plec se vraca na prvu poziciju:
1. Marcelo Pletsch 17
= Miroslav Vulićević 17
3. Dragan Mrđa 16
= Slobodan Medojević 16
5. Dušan Tadić 14
6. Danijel Aleksić 13
7. Janko Tumbasević 10
= Željko Brkić 10
9. Mario Đurovski 8
= Nnaemeka Ajuru 8
11. Slaven Stjepanović 4
12. Aleksandar Kesić 3
= Mitar Peković 3
14. Joseph Nestroy Kizito 2
= Giorgi Merebashvili 2
16. Vlatko Grozdanoski 1
Tumbasevic 59 (3 boda)
Medojevic 55 (2 boda)
Djurovski 43 (1 bod)
Plec 24
Adjuru 12
Vulicevic 5
Tadic 3
Mrdja, Stjepanovic, Novakovic po 1
Na celu tabele mrtvu trku vode Vule i Komandant Plec - iako nisu upisali bodove u ovom kolu sa glasovima koje je osvojio Plec se vraca na prvu poziciju:
1. Marcelo Pletsch 17
= Miroslav Vulićević 17
3. Dragan Mrđa 16
= Slobodan Medojević 16
5. Dušan Tadić 14
6. Danijel Aleksić 13
7. Janko Tumbasević 10
= Željko Brkić 10
9. Mario Đurovski 8
= Nnaemeka Ajuru 8
11. Slaven Stjepanović 4
12. Aleksandar Kesić 3