21. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina 3:0
21. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina 3:0
U nedelju nas ceka jos jedno gostovanje na kome smo unapred otpisani, bar u medijima. Protivnik je pokazao da se ne libi da otvoreno, pred javnoscu, zavuce ruku u tudj dzep i vice: "nisam kriv". Protiv takvog protivnika ostaje samo da bezobrazno izadjemo na teren i ne prepustamo slucaju nista. Sto neki forumasi vec rekose - moramo biti bolji za tri gola da bi se nadali trilingu bodova. Da li su neke pouke izvucene iz duela u sredu, videcemo vec u uvodnim minutima nedeljne utakmice. Ponovimo igru iz drugih 45 minuta prethodne utakmice u svih 90 minuta one koje sledi, i "nedelja blizanaca" ne mora biti totalni fijasko. Utakmicu mozete ispratiti u Firminom aranzmanu (vozom do BG-a) ili pred kutijama koje su 50-ih godina proslog veka izazvale pravu revoluciju.
Last edited by budababa on Fri Apr 02, 2010 10:51 am, edited 3 times in total.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- novosadjanin
Naisao sam na zanimljivu informaciju na netu: prvo je sudija nedeljne utakmice trebao da bude Stankovic, ali je posle intervencije cigana on zamenjen, a sudice Jovanetic???!!!
RTS nece direktno prenositi utakmicu, bice snimak celog meca od 21h.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Upravo sam to hteo da napisem, ne mogu da verujem...novosadjanin wrote:Naisao sam na zanimljivu informaciju na netu: prvo je sudija nedeljne utakmice trebao da bude Stankovic, ali je posle intervencije cigana on zamenjen, a sudice Jovanetic???!!!

Evo programske seme:
09:57
Играј фудбал, буди срећан
14:30
Клизање-СП: Егзибиције, пренос
16:55
Одбојка - ПС: Раднички - Војводина, пренос
18:55
Кошарка-КС: (ж), финале, пренос
21:00
Фудбал-Јелен супер лига: Ц. звезда-Војводина, снимак
01:17
Клизање-СП: Егзибиције, р.
02:40
Фудбал-Јелен супер лига: Ц. звезда-Војводина, р.
04:30
Кошарка-КС: (ж), финале, р.
- Grof Žekula
- Administrator
- Na konferenciji pred meč, govorili Đumi, Meda i Tumba. Text će biti na naslovnoj strani sajta u toku večeri.
- Upravo najavljena ofanziva od starta meča - mi i nemamo šta da izgubimo.
- Đurovski će igrati od prvog minuta, Mereba nije fit od povrede, tj negde oko 50% se oporavio. Đurovskom posle onakve predstave i gola u sredu se i nameće obaveza da sve ponovi (ako zna, može i hoće). To ćemo tek da vidimo!
- I "Stari Lav" Ilija Pantelić PRUŽIO ogromnu podršku (i savete) Brkiću danas.
- Odrađen je popodnevni trening, sutra se putuje u Bg, gde će se noćiti pred meč.
- Da probamo hrabro, pa šta bude!
- Upravo najavljena ofanziva od starta meča - mi i nemamo šta da izgubimo.
- Đurovski će igrati od prvog minuta, Mereba nije fit od povrede, tj negde oko 50% se oporavio. Đurovskom posle onakve predstave i gola u sredu se i nameće obaveza da sve ponovi (ako zna, može i hoće). To ćemo tek da vidimo!
- I "Stari Lav" Ilija Pantelić PRUŽIO ogromnu podršku (i savete) Brkiću danas.
- Odrađen je popodnevni trening, sutra se putuje u Bg, gde će se noćiti pred meč.
- Da probamo hrabro, pa šta bude!
- novosadjanin
Gde je nestala tema Vojvodina- partizan, ili se ja tripujem?
Hteo sam ovo da stavim tamo, ne znam gde da napisem, prebacite gde mislite da treba. Imam predlog za sledece utakmice koje igramo sa blizancima kuci. Kako spreciti pojavu da njihovi navijaci dodju 2 sata ranije i zauzmu centralni deo Zapada? Evo resenja: ulaze C1 i C2 otvoriti samo za vlasnike pretplatnih karata! Takodje kod ulaza B i D rasporediti obezbedjenje koje nece dozvoljavati onima sa kupljenim kartama da preskacu u ogradjen prostor na Zapadu (takodje ih rasporediti sa donje strane). Time bismo mi sa pretplatnim kartama zauzeli centralni deo koji je najvazniji i uticali bi na celu tribinu a ne samo na levi deo kao do sad!
Hteo sam ovo da stavim tamo, ne znam gde da napisem, prebacite gde mislite da treba. Imam predlog za sledece utakmice koje igramo sa blizancima kuci. Kako spreciti pojavu da njihovi navijaci dodju 2 sata ranije i zauzmu centralni deo Zapada? Evo resenja: ulaze C1 i C2 otvoriti samo za vlasnike pretplatnih karata! Takodje kod ulaza B i D rasporediti obezbedjenje koje nece dozvoljavati onima sa kupljenim kartama da preskacu u ogradjen prostor na Zapadu (takodje ih rasporediti sa donje strane). Time bismo mi sa pretplatnim kartama zauzeli centralni deo koji je najvazniji i uticali bi na celu tribinu a ne samo na levi deo kao do sad!

Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Pesimista sam, zato što je tabela takva kakva jeste, zato što igramo tako kao što igramo, a najviše zbog toga što je ovo, čast izuzecima kukavički tim.Uveren sam da bi ostvarili povoljan rezultat kada bi naš voljni momenat bio isti kao i kod zvezdinih igrača, kada bi imali više Medojevića,Vuličevića i Tumbasovića.
Ne znam da li ste pratili 2. meč između partizana i Makabija, fascinirao me je odnos igrača Makabija prema protivniku, bez respekta i milosti, prosto su ih pregazili, tukli ceo meč, tako nešto bi želeo da vidim i u našoj Vojvodini. Ukoliko odigramo ceo meč kao drugo poluvreme protiv grohbara, kao što je već Budababa napisao u uvodu, mi ćemo odneti sva 3 boda. Ovo je pravi test za Đumijevu četu, da vidimo da li će održati kontinuitet i nastaviti gde su stali. Da li je ono drugo poluvreme samo kratkotrajna inspiracija ili je forumula uspeha? Nadam se da se Brka malo opustio i izduvao posle kiksanja i da neće više praviti gluposti. Vule desno. Problem levog beka je na dobrom putu da bude rešen, jer imamo čoveka sa srca hiljadu Janka. Đurišiću je utakmica sa ciganima „dan D“, jer ako se pokaže kao u prethodnim, onda definitivno treba tražiti novo rešenje u zadnjoj liniji za Kup. Na sredini standardna ekipa, Đura, Meda, Mario. Voleo bi da nam Mario ponovo zapuši usta. Tadić (očekujem partiju kao onomad, 0:3), mora konačno da se opusti i zaigra kako zna. Bilbija i Mrđa napad. Samo mi je krivo što se Mareba povredio, jer svi znamo kakva čuda je pravio protiv petokrake. Samo hrabro i rasterećeno.
Cigani, posle očajnih partija od početka prolećnog dela očekuju da ćemo im mi upravo biti taj zamajac ka tituli, ka izlasku iz krize. Nov trener im nije mnogo šta promenio, nemaju napadačku igru, nemaju kreativca na sredini, tako da su najopasniji po desnom krilu, preko Lazetića i Ninkova i tu se kreće 90% njihovih napada. Lazetić im je glavni šraf i njega treba dobro markirati. Tu treba obratiti pažnju. Takođe Jeftić može da bude nezgodan ako se zaleti u kontri, tako da Medo, Đuro i Mario oprezno sa dodavanjem, nemojte se poigravati na sredini. Greška iz meča sa partizanom se ne sme ponoviti, gol ne smemo primiti u prvih 10 minuta, nipošto, moramo ih prvi načeti kako umemo i znamo. Treba ih pustiti da petljaju na sredini i kontrama samleti. Oni potencijala za preokret nemaju, pogubiće se načisto ako povedemo. U suštini oni su jedna nespremna ekipa. Prolaze kroz očekivani pad forme. U odbrani su jako izgubljeni ovog proleća i očekujem neku grubu grešku, koju moramo rutinski iskorisiti (Vilotić im je najranjiviji). Zreli su za gaženje, ali opet sve zavisi od naših igrača i kao što Somborac kaže mora da proradi inat i prkos, tada im ni sudije ne mogu pomoći. Mada, Jovanetić i nije toliko loš po nas, bar po trendu kada nam je sudio. Sudio nam je kada smo cigane tukli na Karađorđu 2:0 za vreme Bekija, kao i u Jagodini kada je Mrđa postigao debitantski gol (čak su se Jagodinci žalili da je navlačio za nas). Mada ko će ga znati, ne pamtim kada su ovoliko navlačili za blizance kao ove sezone, Babaroga je potpuno odlepio. Očekujem njihovu postavu: Stamenković, Ninkov, Vilotić, Đorđević, Ignjatijević (Reljić), Lazetić, Isah, Bogdanović (Mugoša), Kadu, Jeftić, Lekić.
Cigani, posle očajnih partija od početka prolećnog dela očekuju da ćemo im mi upravo biti taj zamajac ka tituli, ka izlasku iz krize. Nov trener im nije mnogo šta promenio, nemaju napadačku igru, nemaju kreativca na sredini, tako da su najopasniji po desnom krilu, preko Lazetića i Ninkova i tu se kreće 90% njihovih napada. Lazetić im je glavni šraf i njega treba dobro markirati. Tu treba obratiti pažnju. Takođe Jeftić može da bude nezgodan ako se zaleti u kontri, tako da Medo, Đuro i Mario oprezno sa dodavanjem, nemojte se poigravati na sredini. Greška iz meča sa partizanom se ne sme ponoviti, gol ne smemo primiti u prvih 10 minuta, nipošto, moramo ih prvi načeti kako umemo i znamo. Treba ih pustiti da petljaju na sredini i kontrama samleti. Oni potencijala za preokret nemaju, pogubiće se načisto ako povedemo. U suštini oni su jedna nespremna ekipa. Prolaze kroz očekivani pad forme. U odbrani su jako izgubljeni ovog proleća i očekujem neku grubu grešku, koju moramo rutinski iskorisiti (Vilotić im je najranjiviji). Zreli su za gaženje, ali opet sve zavisi od naših igrača i kao što Somborac kaže mora da proradi inat i prkos, tada im ni sudije ne mogu pomoći. Mada, Jovanetić i nije toliko loš po nas, bar po trendu kada nam je sudio. Sudio nam je kada smo cigane tukli na Karađorđu 2:0 za vreme Bekija, kao i u Jagodini kada je Mrđa postigao debitantski gol (čak su se Jagodinci žalili da je navlačio za nas). Mada ko će ga znati, ne pamtim kada su ovoliko navlačili za blizance kao ove sezone, Babaroga je potpuno odlepio. Očekujem njihovu postavu: Stamenković, Ninkov, Vilotić, Đorđević, Ignjatijević (Reljić), Lazetić, Isah, Bogdanović (Mugoša), Kadu, Jeftić, Lekić.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Ni arenosport ne prenosi.A tako su ih zdusno prenosili sve ovo vreme...ovde meni nesto smrdi jako...niko nece javno da prikazuje kradju....ovde ce biti brljavljenja oko sudjenja 99%!Ali opet....njima u inat,treba da udjemo bez respekta,od prvog minuta da ih stisnemo i da prikazu onu igru iz drugog poluvremena protiv drugog blizanca.Da protutnjamo kroz beograd tako da nas ni sudije nemogu zaustaviti

Podarite nam pobedu, kako god znate i umete
Dajte da se jednom i mi poradujemo ove sezone kao ljudi, zasluzili smo valjda.
Inace slazem se sa Zeljom da ce nam njihova desna strana biti najveci problem. Ninkov igra odlicno ove sezone, Lazetic im je najkompletniji igrac na sredini, ali je pod povredom i ne verujem da ce igrati celu utakmicu, sto znaci udri po njemu od prvog minuta. Posebno je opasno kada se Ninkov zaleti u punom trku, jak je u duelu tesko ga je zaustaviti i ima dobar centarsut. Umesto Bogdanovica, kako si naveo Zeljo ocekujem Savia
U napadu bez obzira sto je Lekic van forme, on je po meni opasan igrac i sada je usao u par prilika ali nije dao gol, u skoku odlican. Drugi spic Jevtic im je prava dosada, stalno ga ima i levo i desno odlican je u igri glavom, brz je, a i uvek je dobro igrao protiv Vojvodine. Stamenkovic(bolje je otvorio sezonu od Brke ruku na srce) deluje sigurno u intervencijama, za sada nisam primetio da je napravio neku gresku. Sa Zeljom se ne bih slozio oko Vilotica, mislim da je to dobar stoper posebno kada igra u paru sa Djordjevicem. Uostalom mi nemamo pravo nikome da pricamo o odbrani, prvo svoje dvoriste da pogledamo. Od 8 golova koje smo primili 7 su bile katastrofalne greske odbrane
I pored gore svega navedenog, smatram da zvezda ima smesan tim i da ih mi mozemo dobiti, medjutim poznavajuci nase igrace do sada, sve se moze ocekivati. Ipak, nadam se pobedi

Inace slazem se sa Zeljom da ce nam njihova desna strana biti najveci problem. Ninkov igra odlicno ove sezone, Lazetic im je najkompletniji igrac na sredini, ali je pod povredom i ne verujem da ce igrati celu utakmicu, sto znaci udri po njemu od prvog minuta. Posebno je opasno kada se Ninkov zaleti u punom trku, jak je u duelu tesko ga je zaustaviti i ima dobar centarsut. Umesto Bogdanovica, kako si naveo Zeljo ocekujem Savia

I pored gore svega navedenog, smatram da zvezda ima smesan tim i da ih mi mozemo dobiti, medjutim poznavajuci nase igrace do sada, sve se moze ocekivati. Ipak, nadam se pobedi

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.