Lista zelja igraca od strane navijaca...

Locked
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Evo mene.Citam da je trener obavio razgovor sa Urosom Milisavljevicem i da je voljan da dodje.Pa dokle ljudi?Pa decko vise nije bio ni na klupi nego sto je igrao i u Ukrajini mu je zahvaljeno na saradnji.Pa ako je tesko naci na netu njegovu statistiku zar se nije bolje zapitati zasto se vraca iz Ukrajine gde je zaradjivao 50000 usd godisnje i dolazi u Vojvodinu bez para.Samo jos da cujem da mu je zivotna zelja da zaigra kod nas i bice kompletan ugodjaj.I onda ce mo opet kukati kako nema mesta za nase klince.Vaskovic je u pregovorima sa Apatincima a Dundjerski se vratio iz Italije i nije nasao nista.Najverovatnije ce mo novu sezonu poceti sa starim snagama jer niko za sada nije nasao nista i bez obzira sto mnogi prete da nece doci na pripreme ako ne bude para nemaju nista drugo.Cvetko je organizovao dve pripremne utakmice u Madjarskoj,odmah na pocetku priprema i pokusace da proda nekoga,sta ce biti videcemo.Pohvalno je za jedan klub da mu navijaci (citaj vodje) obilaze gradonacelnicu,traze pomoc od grada,prave kombinacije sa Igorom Mirovicem i javnim preduzecima a nesposobni direktor dembelise i sakriva se od igraca.Treba mu jednom za svagda zahvaliti i poslati ga na biro rada da trazi posao i zaposliti nekoga ko stvarno ima volje i zelje da pokusa nesto da ucini za ovaj klub.Zamolio bi vodje da priupitaju Cvetka da li je spreman da nadoknadi 50000e klubu,ako ne proda nigde M.Jovanovica i ako on ode iz kluba dzabe na isteku ugovora i da ga pitaju kakva je to ekonomska politika da odbijes pare za obestecenje a posle toga pocnes da uzimas kredit na koji ide kamata.Da li je na pomolu novi zavrsni finansijski udarac klubu.Pozdrav.
Djumi

Post by Djumi »

PRIJATELJ wrote:I onda ce mo opet kukati kako nema mesta za nase klince.
Jel ti to od mene branis decu Vojvodine :?: Da nije tuzno bilo bi smesno :!: Ali dobro evo saljem ti jos jednu vezbu i nemoj vise da ocekujes,moras malo i ti da ucis.
Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Treneru ne razumem sta sam lose rekao i sta si ti tu video kao napad na tebe.Samo sam izneo misljenje da ne treba dovoditi neke igrace koji su igrali neuspesno u nekom klubu i pokusavati ih razigravati ovde a samim tim uskracivati igru nekom klincu zbog obaveze davanja sanse tom igracu.Sto se tice ove slicice dole,jel to sudija dodaje loptu igracu pa on daje gol.Pa opet si u zabludi,ko sam.Ja ti brate,nemam veze sa tim.Pa ne bi bio trener za neznam sta.Da me menja ko hoce,da me sikanira,da sam stalno ni na nebu ni na zemlji,da ne mogu da odem na more ili skijanje zato sto mi ne daju moju zaradu?Sacuvaj boze i hvala lepo.Imam ja svoj posao,solidnu zaradu koja zavisi samo od mene i lepo mi je.I nije mi potrebna F.K.Vojvodina da bih video inostranstvo.I sto napadas tog coveka za koga mislis da sam.Pa mozda i njemu dodje sretan spoj okolnosti u zivotu da vidi kao trener drugu ili prvu ligu kao ti.Da tebe slucajno nisu rezultati doveli u Vojvodinu?I sta se sekiras, vec ces u Madjarskoj razuveriti nas neverne Tome u tvoju strucnost i startovati sa dve pobede.Ili ce opet biti:tek smo poceli pripreme(a oni nisu),igraci ne zadovoljni,bice bolje od petog kola jer si ti poznat kao trener ciji se igraci razigraju u drugom delu polusezone i odigraju odlicno kao protiv Hajduk-Lemica,Smedereva,Radnickog iz Beograda ovog proleca.Tad su najbolje prikazali uticaj treceg coveka u definisanom prostoru.Ajd zdravo.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

E ovo je poslednja vezba, stvarno, i mnogo to nevesto odbijas :!: Treci covek je mnogo bitan ili ti mislis da je drugi bitniji :!: :?: Vidim da si dobro uocio da neko baca loptu :!:
Image
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Pa dobro ,,kolega" evo priznajem da sam taj.Al jeb..ga ja sam jos nizerazredni trener i neznam ni deo tvog bogatog taktickog programa.Jesi li njega koristio protiv Obolona i Gruzijaca(obadvoje ispali iz jakih liga) na pripremama.I sta mislis da sam te poslusao,kada si me savetovao da igram na kladionici Terek iz Groznog.Pa bankrotirao bi covece.A pogledaj sta sam ti napisao gde ce biti na tabeli.Znaci da polako napredujem u procenama ekipa.Pozdrav ,,kolegi".
Djumi

Svaka cast dobar si kladionicar!

Post by Djumi »

"Kolega" drago mi je da si priznao i sada ti zbog toga oprastam sve sto si pisao do sada :!: Iskreno se nadam da cemo bolje saradjivati :!:
p.s.Nisam znao da Terek igra sve utakmice na gosstujucim terenima :!:
Stara Garda

Post by Stara Garda »

PRIJATELJ wrote:Pa dobro ,,kolega" evo priznajem da sam taj.Al jeb..ga ja sam jos nizerazredni trener i neznam ni deo tvog bogatog taktickog programa.Jesi li njega koristio protiv Obolona i Gruzijaca(obadvoje ispali iz jakih liga) na pripremama.I sta mislis da sam te poslusao,kada si me savetovao da igram na kladionici Terek iz Groznog.Pa bankrotirao bi covece.A pogledaj sta sam ti napisao gde ce biti na tabeli.Znaci da polako napredujem u procenama ekipa.Pozdrav ,,kolegi".
Znaci padaju maske?Prijatelju tvrdis li i dalje da nemas "pik" na trenersko mesto u Vojvodini kao sto si rekao pre par meseci?
upss!

Post by upss! »

:idea: NEk FK Vojvodini pomogne JKP preduzeće u cijem ti UO sediš prijatelju :!:
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Ne igra sve.Kada je domacin, igra u nekom gradicu na Crnom moru jer nije zgodno igrati u Groznom.Ali tamo igra vec dve godine.P.S.Stara Gardo ,dobro sam raspolozen za salu.Gore sam napisao zasto nikad(i da znam nesto od fudbala)ne bi bio trener.One slicice ne razumem a fraze o definisanom prostoru sam cuo od poznanika igraca kada su dosli iz Turske.Kakav crni trener brate.Pozdrav i laku noc sutra se radi(kod mene nema pauze trenira se stalno).
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Bravo upss.Napokon si provalio da sam Igor Mirovic.Svaka cast.Da ti nisi lepio onaj bilbord kod ,,Vremeplova" kada sam ti iscepao plakate.Pozdrav.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Prijatelju ajde dosta smo se salili ali reci mi molimte jednu stvar,bas me interesuje.Koga si do sada trenirao :?:
Djumi

Post by Djumi »

PRIJATELJ wrote:Gore sam napisao zasto nikad(i da znam nesto od fudbala)ne bi bio trener..
Pa sto onda pricas o fudbalu kad i sam priznajes da se nerazumes u fudbal.Napisacu ti jednom kad budem raspolozen sta znaci definisani prostor!
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Treneru,nemoj da me razocaravas.Ne mislis stvarno da sam trener?Pozdrav.
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Treneru,ja sam navijac i sam znas da smo mi svi najpametniji ali na zapadu,istoku ili severu.Svi volimo fudbal i komentarisemo ga.A u 99% nas,fudbalsko znanje je oskudno.Ja volim pobede i da si pobedjivao ja bi prvi pisao ode radosti i ushicenja o tebi.Al jeb..ga Karlsberg ode.Pozdrav.
upss!

Post by upss! »

Ajde nama neinformisanima dovoljno,napiši PRIJATELJU detalje sastanka kod gradonačelnice?Imamo li se čemu nadati?
Locked