23. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 2:2
Ne branim nikog, vec pre svega realno pokusavam da pricam o svemu, sto ti nikako ne radis jer su ti UVEK glavni krivci Mrdja i Tadic (osudio sam i njegovo telefoniranje i rekao da je to nedopustivo)! Ja recimo postujem kad ti tako nesto napises za utakmicu koju si gledao ALI TI SI NJEGA ISPLJUVAO I PRE NEGO STO SI VIDEO I JEDAN DETALJ SA UTAKMICE! E to je nesto sto me nervira i zato sam reagovao! Nadji i jedan post gde ja hvalim mrdju osim onog gde sam komentarisao rezultate sa njegovih testiranja! Pogledaj i u igraca sezone i videces koliko sam mu bodova dodelio, a branio sam ga samo onda kad sam mislio da je zaista bez osnova pljuvan kao npr. kad su u pitanju utakmice u gostima sa kojih nisi video ni detalj, a vec si osipao drvlje i kamenje po njemu! Npr. i posle utakmice u Smederevu si to uradio! Procitaj i moj komentar o njegovoj igru na utakmici protiv Bsk!
Za mene prosto ne postoje igraci sa strane, deca kluba, vec samo oni koji se trude i koji se ponasaju profesionalno i za takve cu se uvek zalagati, a svaku neprofesionalnost cu kritikovati makar je i moj rodjeni brat napravio ako igra u Vojvodini (Mrdja, Mudrinski ko god, meni svejedno)!
A sto se tice mog zivotnog poziva, da tacno je da gledam stvari i kroz tu prizmu, al umem i da razdvojim fizicke kvalitete od fudbalskih, ali moras da znas da ne mozes biti vrhunski igrac bez vrhunski fizickih predispozicija!
edit:
Kad pogledam snimak utakmice sa Ofk-om i ako vidim da je Mrdja stvarno lose igrao pa i ja cu ga kritkovati bre, samo necu unapred da govorim da je lose igrao ako nisam video!
Za mene prosto ne postoje igraci sa strane, deca kluba, vec samo oni koji se trude i koji se ponasaju profesionalno i za takve cu se uvek zalagati, a svaku neprofesionalnost cu kritikovati makar je i moj rodjeni brat napravio ako igra u Vojvodini (Mrdja, Mudrinski ko god, meni svejedno)!
A sto se tice mog zivotnog poziva, da tacno je da gledam stvari i kroz tu prizmu, al umem i da razdvojim fizicke kvalitete od fudbalskih, ali moras da znas da ne mozes biti vrhunski igrac bez vrhunski fizickih predispozicija!
edit:
Kad pogledam snimak utakmice sa Ofk-om i ako vidim da je Mrdja stvarno lose igrao pa i ja cu ga kritkovati bre, samo necu unapred da govorim da je lose igrao ako nisam video!
- Red Marquis
- Moderator
Ja sam uverenja da za našu ligu vrhunske fizičke predispozicije nisu ni potrebne.Grba_NS wrote: A sto se tice mog zivotnog poziva, da tacno je da gledam stvari i kroz tu prizmu, al umem i da razdvojim fizicke kvalitete od fudbalskih, ali moras da znas da ne mozes biti vrhunski igrac bez vrhunski fizickih predispozicija!
Da se vratimo na meč, zadovoljan sam rezultatom. 2 gola smo dali. To što ih i primamo je neminovnost i biće tako sve do kraja ove sezone pa se i ne iznenađujem.
Io odio Belgrado
Ni meni nije jasno kako neko moze da kritikuje i da uopste spominje bilo kog igraca i da komentarise neciji ucinak na terenu a da nije odgledao ni jedan sekund utakmice . Ice , ako zaisti nisi sada kritikovao Mrdju kako kazes , zasto onda OPET spominjes njegovu statistiku a ne nekog drugog igraca nego stalno i uvek Mrdja , Tadic , Mrdja , Tadic , povremeno Nestor , Stjepa , Marijo ????? Ja ne kazem da Mrdja i Duca uvek igraju dobro , cak sta vise mislim da igraju ispod svojih mogucnosti , pogotovu Tadic , ali nisu oni pozvani DZABE u nacionalni tim . Valjda i taj Antic nesto zna .... Ah pa da , nezna on nista , neko mu je rekao da MORA da ih pozove da bi se prodali (teorija zavere opet)
Meni je utisak utakmice da je Mudrinski dao gol glavom! Jbt, glavom, posle cele sezone i mi da ga metnemo celom. S druge strane, sudeci po prenosu, Novakovic je uneo preko potrebnu zivost i htenje, a evidentno je da smo s dva napadaca kudikamo opasniji po protivnike, a i rasterecujemo ovu nasu nesigurnu odbranu. Merebasvili imao precku, Mudrinski u tri minuta u cetiri 100% sanse, jedan gol.
Samo me zanima, u cemu je bio problem u prvom poluvremenu? Ako ne ide, jel treba cekati sa izmenama do 60. minuta? Nasi napadaci nikako ne mogu golovima da isprate kikseve odbrane (dali su nam valjda dva gola kroz sredinu) i tu nam lezi razlog ovakvih rezultata. A sad, na polufinale.
Samo me zanima, u cemu je bio problem u prvom poluvremenu? Ako ne ide, jel treba cekati sa izmenama do 60. minuta? Nasi napadaci nikako ne mogu golovima da isprate kikseve odbrane (dali su nam valjda dva gola kroz sredinu) i tu nam lezi razlog ovakvih rezultata. A sad, na polufinale.
Evo pogledah izveštaj.
Zaista se vidi napredak u ofanzivnom delu igre, ali u odbrani i dalje ista priča, promaja duva na istim pozicijama gde je i ranije duvala.
Karan je napravio veliki kiks kod drugog gola i direktni je krivac, a mogao je bolje da reaguje i kod prvog.Za prvi je kriv i Ađuru koji nije pokrivao sredinu, već je izleteo u jednom duelu van poprišta zbivanja.Ađuru je imao još jedan kiks, a dobio je i žuti karton gde je mogao biti srećan što to nije bio i crveni.
Karan je dobio žuti karton nakon jednog duela gde ga je gadno prevario igrač OFK-a.
Nažalost, ko god igrao, Karan ili Đurišić, ne piše nam se dobro protiv Partizana.I Nestorović takođe ne blista, s tim da se on više trudi da bude neprimetan.
Dobre izmene Djumija, jer je Novaković odmah na startu drugog dela igre menjao indisponiranog Stjepanovića, a Merebašvili sličnog Ađurua.
Ulazak Mudrinskog je bio pun pogodak, jer je dao golčinu glavom posle nebeskog skoka (eto sada imamo i ono što nam je na tom polju falilo) , a imao je još dva pokušaja glavom iz teških pozicija.
Đurovski je inače izvanredno namestio prvi gol i koliko sam video, on i Tadić su bili dosta dobri.Novaković je pokazao da ima dobar centaršut.Mrđa se nije ništa posebno istakao, osim što je imao jedan dobar centaršut i što je upropastio jednu izglednu priliku.
Šta očekivati pred kup?Zaista ne znam, najgore je to što smo gosti.
Zaista se vidi napredak u ofanzivnom delu igre, ali u odbrani i dalje ista priča, promaja duva na istim pozicijama gde je i ranije duvala.
Karan je napravio veliki kiks kod drugog gola i direktni je krivac, a mogao je bolje da reaguje i kod prvog.Za prvi je kriv i Ađuru koji nije pokrivao sredinu, već je izleteo u jednom duelu van poprišta zbivanja.Ađuru je imao još jedan kiks, a dobio je i žuti karton gde je mogao biti srećan što to nije bio i crveni.
Karan je dobio žuti karton nakon jednog duela gde ga je gadno prevario igrač OFK-a.
Nažalost, ko god igrao, Karan ili Đurišić, ne piše nam se dobro protiv Partizana.I Nestorović takođe ne blista, s tim da se on više trudi da bude neprimetan.
Dobre izmene Djumija, jer je Novaković odmah na startu drugog dela igre menjao indisponiranog Stjepanovića, a Merebašvili sličnog Ađurua.
Ulazak Mudrinskog je bio pun pogodak, jer je dao golčinu glavom posle nebeskog skoka (eto sada imamo i ono što nam je na tom polju falilo) , a imao je još dva pokušaja glavom iz teških pozicija.
Đurovski je inače izvanredno namestio prvi gol i koliko sam video, on i Tadić su bili dosta dobri.Novaković je pokazao da ima dobar centaršut.Mrđa se nije ništa posebno istakao, osim što je imao jedan dobar centaršut i što je upropastio jednu izglednu priliku.
Šta očekivati pred kup?Zaista ne znam, najgore je to što smo gosti.
Dobra igra, bod sa gostovanja. I dalje smo peti, ali ne mari. Verovatno cemo tu i ostati, mada ukoliko savladamo Spartak, vratice nam se vera u pobede... I privescemo prvenstvo kraju....
Gol Mudrinskog obecava bolje dane, kao i igra Djurovskog...
Sta mozemo da ocekujemo u Kupu? Samo da odigramo k'o Jagodinci i bice dobro. Jer groblje je kiksalo dole, a mi opet imamo sad veliku priliku, da udjemo u susret rastereceno...
Gol Mudrinskog obecava bolje dane, kao i igra Djurovskog...
Sta mozemo da ocekujemo u Kupu? Samo da odigramo k'o Jagodinci i bice dobro. Jer groblje je kiksalo dole, a mi opet imamo sad veliku priliku, da udjemo u susret rastereceno...
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Mene je na ovoj utakmici najviše obradovao ulazak Novakovića juniora.
Nažalost, najviše energije i reči se uvek potroši na neke mangupe, a čestita deca ostaju u njihovoj mračnoj senci ( u našem društvu, to već poodavno).
Nisam gledao Branetovog sina (do sad nijedanput), ali mislim da Vojvodina neće moći bez njega, kao što nekad nije mogla bez njegovog oca.
Hoću reći, Brane nikad nije bio medijski miljenik, baš zato što je takav: marljiv, radan i skroman.Međutim, bio je od neprocenjivog značaja za ondašnji Tim Vojvodine.
Uvek sam smatrao da je veći, bolji, i važniji igrač za Vojvodinu, od recimo, medijski mnogo poznatijeg svog generacijskog saigrača Džimija Marića. Pa eto, i posle igračke karijere, Džimi je bio nekoliko puta Šef Stručnog štaba Voše, a Brane nijedanput (osim kad je bilo stani-pani - pomagaj).I čim bi se izvukli iz bede, na trenersku klupu su sedali neki drugi sumnjivi likovi
Nadam se, da će Djumi prepoznati te igračke i ljudske vrline mladog Novakovića (genetika je i ovde ,,najtvrdoglavija" činjenica).Mala digresija: verujem da će se po ovom pitanju uspeti složiti i Grba i Ice
. (iz ličnog iskustva mi je to poznato. Jer, Grba i ja smo vodili slične diskusije, sve dok nismo shvatili u čemu je nesporazum.A nesporazum je bio u početnoj pretpostavci, a ne činjenici).
E sad najvažnije:
dolazi na red utakmice Sezone. Nadam se da su i u Klubu (za ovu nepunu godinu neuspelih eksperimenata sa aktuelnim igračkim sastavom) uspeli izvući objektivne zaključke o sveobuhvatnim vrednostima naših igrača - i da će na sledećoj utakmici čast Kluba braniti trenutno najspremniji i najbolji (?)
Nažalost, najviše energije i reči se uvek potroši na neke mangupe, a čestita deca ostaju u njihovoj mračnoj senci ( u našem društvu, to već poodavno).
Nisam gledao Branetovog sina (do sad nijedanput), ali mislim da Vojvodina neće moći bez njega, kao što nekad nije mogla bez njegovog oca.
Hoću reći, Brane nikad nije bio medijski miljenik, baš zato što je takav: marljiv, radan i skroman.Međutim, bio je od neprocenjivog značaja za ondašnji Tim Vojvodine.
Uvek sam smatrao da je veći, bolji, i važniji igrač za Vojvodinu, od recimo, medijski mnogo poznatijeg svog generacijskog saigrača Džimija Marića. Pa eto, i posle igračke karijere, Džimi je bio nekoliko puta Šef Stručnog štaba Voše, a Brane nijedanput (osim kad je bilo stani-pani - pomagaj).I čim bi se izvukli iz bede, na trenersku klupu su sedali neki drugi sumnjivi likovi

Nadam se, da će Djumi prepoznati te igračke i ljudske vrline mladog Novakovića (genetika je i ovde ,,najtvrdoglavija" činjenica).Mala digresija: verujem da će se po ovom pitanju uspeti složiti i Grba i Ice

E sad najvažnije:
dolazi na red utakmice Sezone. Nadam se da su i u Klubu (za ovu nepunu godinu neuspelih eksperimenata sa aktuelnim igračkim sastavom) uspeli izvući objektivne zaključke o sveobuhvatnim vrednostima naših igrača - i da će na sledećoj utakmici čast Kluba braniti trenutno najspremniji i najbolji (?)
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Trece mesto realno nije daleko. Medjutim pre nego sto se okrenemo Spartaku i dalje tvrdim da moramo da savladamo Partizan. Mislim, da mi to mozemo. Nasa snaga lezi u klupi. Djumi je za Stevanovica izmislio fudbalsku igru.
Uz par izmena, forsiranja nase dece smatram da ce doci do izmena i da cemo videti i mi finale Kupa, sa kim nebitno(ja prizeljkujem OFK)
Uz par izmena, forsiranja nase dece smatram da ce doci do izmena i da cemo videti i mi finale Kupa, sa kim nebitno(ja prizeljkujem OFK)

Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...