Bravo! Bravo! Bravo! Za slogan ,za ideju!Lala sa zapada wrote:Ceka nas finale kupa. Ciganija ce navaliti na stadion partizana. Siguran sam da ce ih biti u vecem broju nego u proslom finalu koje smo izgubili 2-0.
Posle pucnjave na marakani, usledice neka blaga kazna fudbalske organizacije. ( mec ili dva suzpenzije stadiona je moja prognoza) Cigani ce jos jednom iskoristiti medijsku artiljeriju da sebe predstave kao zrtvu iako bi u normalnoj zemlji zbog pomenute pucnjave bili prebaceni u nizi rang takmicenja. Sada ce se jos vise mobilisati.
Mi moramo da polozimo ispit 5. maja, pogotovo mi koji nismo bili na mecu protiv partizana. Od ogromne je vaznosti da shvatimo da vec danas pocinjemo polaganje tog ispita. Pohvalili smo igrace i gospodina Djumija, tu treba da je kraj nasem slavlju i uljuljkanosti. Od danas moramo da iskoristimo svaku sekundu kako bi mobilisali ceo Novi Sad i okolinu. Imamo svega 19 dana. Apelujem na upravu kluba da vec na mecu protiv Spartaka pusti dzingl sa najavom finala kupa. Pustati takvu najavu pre meca, u popluvremenu i posle meca. Klub mora odraditi maksimalnu medijsku ofanzivu u ove nepune 3 nedelje. Igraci i trener moraju biti prisutni svuda. Od jutarnjeg programa, preko razglednica, sve do izvestaja sa treninga u vecernjem vojvodjanskom dnevniku. Mislim da bi i svaki navijac Vose trebao da izdvoji odredjeni novcani iznos za izradu plakata i flajera, naravno, svako prema svojim finansijskim mogucnostima. Izlepiti ceo grad plakatima, od Petrovaradina do ulaza u Veternik! Ubaciti flajere u skoro svako postansko sanduce, plus, podeliti flajere na frekventnim lokacijama grada. Svako od nas bi mogao da izdvoji makar par sati u obavljanju ove duznosti.
Za kraj bi ostavio nesto sto smatram prelepim, samo kada bi neko iz kluba osecao isto. Mogli bi se kontaktirati Gojko, Krasa i Lane. U elektronskoj eri, njima ne bi bilo tesko da se obrate svim Novosadjanima ( i svim Vojvodjanima) putem video zapisa. Moja ideja je da tim obracanjem pozovu sve ljude da dodju na finale 5. maja. Gojko, Krasa i Lane su na vrhuncu popularnosti pred pocetak svetskog. Koliko bi samo neodlucnih ljudi odlucilo da ode na finale 5. maja nakon ovakve akcije!
Slogan moze biti nesto poput sledeceg - Ja sam ------- ( Gojko, Krasa ili Lane, u zavisnosti ko se obraca) i verujem da cemo 5. maja osvojiti prvi kup u istoriji. Ako i ti verujes, budi 5. maja u Beogradu!
Takav video zapis bi preplavio sve domace sajtove, plus, njegova poruka bi bila pogodna i za poruku plakata.

Ako je pameti,nek te odmah ovi iz marketing sluzbe kontaktiraju radi razradjivanja iste i da se ona odmah realizuje,makar za podrucje vojvodine (radio,Tv, dnevnik...)
To nije skupo a moze puno da znaci.