Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Vojvodinas

Post by Vojvodinas »

Lala sa zapada wrote:Ceka nas finale kupa. Ciganija ce navaliti na stadion partizana. Siguran sam da ce ih biti u vecem broju nego u proslom finalu koje smo izgubili 2-0.
Posle pucnjave na marakani, usledice neka blaga kazna fudbalske organizacije. ( mec ili dva suzpenzije stadiona je moja prognoza) Cigani ce jos jednom iskoristiti medijsku artiljeriju da sebe predstave kao zrtvu iako bi u normalnoj zemlji zbog pomenute pucnjave bili prebaceni u nizi rang takmicenja. Sada ce se jos vise mobilisati.

Mi moramo da polozimo ispit 5. maja, pogotovo mi koji nismo bili na mecu protiv partizana. Od ogromne je vaznosti da shvatimo da vec danas pocinjemo polaganje tog ispita. Pohvalili smo igrace i gospodina Djumija, tu treba da je kraj nasem slavlju i uljuljkanosti. Od danas moramo da iskoristimo svaku sekundu kako bi mobilisali ceo Novi Sad i okolinu. Imamo svega 19 dana. Apelujem na upravu kluba da vec na mecu protiv Spartaka pusti dzingl sa najavom finala kupa. Pustati takvu najavu pre meca, u popluvremenu i posle meca. Klub mora odraditi maksimalnu medijsku ofanzivu u ove nepune 3 nedelje. Igraci i trener moraju biti prisutni svuda. Od jutarnjeg programa, preko razglednica, sve do izvestaja sa treninga u vecernjem vojvodjanskom dnevniku. Mislim da bi i svaki navijac Vose trebao da izdvoji odredjeni novcani iznos za izradu plakata i flajera, naravno, svako prema svojim finansijskim mogucnostima. Izlepiti ceo grad plakatima, od Petrovaradina do ulaza u Veternik! Ubaciti flajere u skoro svako postansko sanduce, plus, podeliti flajere na frekventnim lokacijama grada. Svako od nas bi mogao da izdvoji makar par sati u obavljanju ove duznosti.

Za kraj bi ostavio nesto sto smatram prelepim, samo kada bi neko iz kluba osecao isto. Mogli bi se kontaktirati Gojko, Krasa i Lane. U elektronskoj eri, njima ne bi bilo tesko da se obrate svim Novosadjanima ( i svim Vojvodjanima) putem video zapisa. Moja ideja je da tim obracanjem pozovu sve ljude da dodju na finale 5. maja. Gojko, Krasa i Lane su na vrhuncu popularnosti pred pocetak svetskog. Koliko bi samo neodlucnih ljudi odlucilo da ode na finale 5. maja nakon ovakve akcije!

Slogan moze biti nesto poput sledeceg - Ja sam ------- ( Gojko, Krasa ili Lane, u zavisnosti ko se obraca) i verujem da cemo 5. maja osvojiti prvi kup u istoriji. Ako i ti verujes, budi 5. maja u Beogradu!

Takav video zapis bi preplavio sve domace sajtove, plus, njegova poruka bi bila pogodna i za poruku plakata.
Bravo! Bravo! Bravo! Za slogan ,za ideju!
8)

Ako je pameti,nek te odmah ovi iz marketing sluzbe kontaktiraju radi razradjivanja iste i da se ona odmah realizuje,makar za podrucje vojvodine (radio,Tv, dnevnik...)

To nije skupo a moze puno da znaci.
STO SE RADI
WestSide

Post by WestSide »

Odlicna ideja, i pre svega vise nego izvodljiva!
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Ja video jutros na SOS-u reklamni spot u kom se navijaci pozivaju na utakmicu protiv Spartaka
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
the Gari

Post by the Gari »

Gradonačelnik Pavličić u ponedeljak u 10.30 svečano prima fudbalere i rukovodstvo FK Vojvodina.
Ne bih da kvarim atmosferu, al' meni se čini kao da smo se svi kolektivno natripovali da je Kup već osvojen.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mare

Post by Mare »

the Gari wrote:Gradonačelnik Pavličić u ponedeljak u 10.30 svečano prima fudbalere i rukovodstvo FK Vojvodina.
Ne bih da kvarim atmosferu, al' meni se čini kao da smo se svi kolektivno natripovali da je Kup već osvojen.
Da znaš da si u pravu, meni se nisu svidele ni one Đumijeve izjave da ćemo sigurno pobediti i Zvezdu i osvojiti kup (mislim da ni Murinjo ne daje takve komentare)! Ovakva euforija je samo posledica naše velike želje da se uzme neki trofej posle dugog posta, evo mene i danas drži onaj osećaj od juče. Prosto smo gladni nekog značajnijeg rezultata! Mislim da svi sad treba polako da spustimo loptu na zemlju, pogotovo trener i igrači da više ne daju takve izjave u novinama do finala, a onda brale ako Bog da i konačno uzmemo taj kup izjavljujte šta god hoćete!
Modernista

Post by Modernista »

Jedno pitanje za clanove Stare Garde : Da li su gotove nove nalepnice
koje ste najavljivali zimus ? Ako jesu da li bi mogli da se dogovorimo
da se nadjem sa nekim od clanova pre utakmice sa spartakom da mi date nekoliko komada ukoliko ih niste sve vec podelili ? U vezi daljeg dogovora kontaktirajte me preko privatne poruke .
Pozdrav i hvala unapred .
Samo Borbeno !
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mare wrote:Da znaš da si u pravu, meni se nisu svidele ni one Đumijeve izjave da ćemo sigurno pobediti i Zvezdu i osvojiti kup (mislim da ni Murinjo ne daje takve komentare)!
To Djumi "lozi" igrace i dize tenziju. Ocigledno je postojao problem samopouzdanja u ekipi koji je na ovoj utakmici prevazidjen, i sada po svaku cenu treba odrzati nivo adrenalina do finala. Nasi igraci kvalitetom ne zaostaji nista za igrazima zlezde i patlidzana, problem je u psiholoskoj spremi i zbog toga smo i patili od sindroma "kompleks mosta kod Beske" i gubili utakmice unapred cim krenemo put Beograda. Da bismo pobedili i u finalu pre svega nasi igraci moraju da veruju da je ta pobeda realno moguca, da veruju u svoju superiornost kao jedne ukomponovane celine koja ce da istrci na teren i pregazi ciganiju kao plitak potok. Bude li postojalo i malo sumnje u njima opet ce nam se ponoviti stari poznati scenario utapanja u sivilo i opet cemo ostati bez trofeja.

Nadam se da ce taj pobednicki mentalitet, sada kad smo ga konacno "napipali", o(p)stati i da cemo do kraja sezone demontirati sve preostale protivnike, pocevsi vec za vikend sa subotickim Golubovima.
KDA

Post by KDA »

Mare wrote: Da znaš da si u pravu, meni se nisu svidele ni one Đumijeve izjave da ćemo sigurno pobediti i Zvezdu i osvojiti kup (mislim da ni Murinjo ne daje takve komentare)! Ovakva euforija je samo posledica naše velike želje da se uzme neki trofej posle dugog posta, evo mene i danas drži onaj osećaj od juče. Prosto smo gladni nekog značajnijeg rezultata! Mislim da svi sad treba polako da spustimo loptu na zemlju, pogotovo trener i igrači da više ne daju takve izjave u novinama do finala, a onda brale ako Bog da i konačno uzmemo taj kup izjavljujte šta god hoćete!
Apsolutno se ne slažem.
Dokle više sa izjavama "Zvezda je Zvezda, mi ćemo dati sve od sebe...".? Treba reći jasno i glasno "Mi dolazimo po trofej u Beograd, nosimo ga u Novi Sad i ništa nas u tome neće sprečiti".
limanfkv

Post by limanfkv »

the Gari wrote:Gradonačelnik Pavličić u ponedeljak u 10.30 svečano prima fudbalere i rukovodstvo FK Vojvodina.
`Oce biti docek pod reflektorima?
0.0625
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Djumi bi morao da pomene reflektore na tom prijemu!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
kinik

Post by kinik »

KDA wrote:
Mare wrote: Da znaš da si u pravu, meni se nisu svidele ni one Đumijeve izjave da ćemo sigurno pobediti i Zvezdu i osvojiti kup (mislim da ni Murinjo ne daje takve komentare)! Ovakva euforija je samo posledica naše velike želje da se uzme neki trofej posle dugog posta, evo mene i danas drži onaj osećaj od juče. Prosto smo gladni nekog značajnijeg rezultata! Mislim da svi sad treba polako da spustimo loptu na zemlju, pogotovo trener i igrači da više ne daju takve izjave u novinama do finala, a onda brale ako Bog da i konačno uzmemo taj kup izjavljujte šta god hoćete!
Apsolutno se ne slažem.
Dokle više sa izjavama "Zvezda je Zvezda, mi ćemo dati sve od sebe...".? Treba reći jasno i glasno "Mi dolazimo po trofej u Beograd, nosimo ga u Novi Sad i ništa nas u tome neće sprečiti".
Potpisujem ovo! Samo ostro i bez saginjanja, da ih guzimo i po terenu i van njega!
1966...1989...201x
ristoo7

Post by ristoo7 »

kinik wrote:
KDA wrote:
Apsolutno se ne slažem.
Potpisujem ovo! Samo ostro i bez saginjanja, da ih guzimo i po terenu i van njega!
Испали смо смешни због неких глупости тако да ове изјаве не могу нарушити углед клуба као неке друге пошто су за разлику од тих других реалне, звезда по мени има и лошији тим од партизана.
ice

Post by ice »

Pa kako tog čoveka nije sramota da tako nešto sada uradi nakon svog nemara pa čak i kontrapoteza koje je pokazao prema našem klubu?I on i njegovi saradnici.
I sada bi da se slikaju da se dodvore navijačima Vojvodine pošto su primetili da IH IPAK IMA?
E PA NEĆE MOĆI!
Baš me briga i za pristojnost i za sve ostalo, ali bando lopovska (a znaju oni dobro šta su za ove 2 godine sve uradili) dalje šape od našega kluba!Kada nam do sada niste pomogli, a i ne nameravate ni ubuduće, nemojte ni da se slikate sa našim igračima i trenerom.
Kako ih samo nije sramota, a donedavno su nudili pomoć blizanačkim klubovima i spajali ih sa novosadskim firmama.Usput i javno izjavljuju da su njihovi navijači.
A šta je gospodo sa našim stadionom " Karađorđe " ?Hoće li dočekati dan da bude obnovljen na zadovoljstvo svih Novosađana?Gde ćemo igrati evropske utakmice, da nas nećete možda opet terati zbog nekog juniorskog atletskog takmičenja?
Ma muka mi je od svega ovoga, znam sada da će me mnogi popljuvati što sam ovo napisao i stati u odbranu ovih glavonja, ALI BAŠ ME BRIGA!

Znam i kakav je taj čovek i svi oko njega, imam informacije iz prve ruke i mogu vam reći da će nas ovo odvesti u propast, videćete!
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Krle

Post by Krle »

E, baš si me iznenadio Ajs :wink:
Nego, ne treba o politici, ali kad nam grad vode političari, treba i o tome malo prodiskutovati. Elem, konačno, FK Vojvodina zvanično u Gradskoj kući. Konačno gradski klub kod gradskih otaca(i majki). Možda, ali samo možda, nešto će se pokrenuti s mrtve tačke, ali kako stvari stoje s gradskim finansijama ove godine, biće jaaako teško. Ipak, dobro je da su neki prepoznali, posle celog života provedenog u Novom Sadu, šta znači Vojvodina za isti i da bi malo i da se ogrebu o svetlo ime. Neka ih, ali se to može i naplatiti. Jbg, takva nam država.
tulip

Post by tulip »

ice wrote:kod gradonačelnika...
Znam samo da će gradonačelnik morati kad-tad da nam vrati preoteti stadion Karađorđe, kako ga oni sad nazivaju gradskim.
Možda već sada idemo da utanačimo detalje primo-predaje.
DAJ GOL!!!
Post Reply