Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

Locked
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Verovatno i najbolja partija u sezoni,ali opet bih rekao da treba i mora bolje!!! Partizan je juce odigrao najlosiju utakmicu u poslednjih nekoliko godina,delovali su kao da su direktno dosli sa splava ili kao da su skupljeni sa ulice.Protiv cigana cemo morati jos bolje da odigramo.Tadic je velemajstorski odigrao,sta je njemu bilo dosad ne znam.Mrdja je dva puta reagovao onako kako pravi golgeter treba da reaguje,Brkic je atraktivnom intervencijom posle suta Klea odlucio utakmicu.Cela defanzivna linija je dobro stojala,ali izmedju ostalog i zbog kriminalnog Partizana!!! Ostali nisu igrali,ali i nije bilo potrebe sa obzirom na indisponiranost protivnika.Djurovski je dao taj jedan lep gol i to je to.Veci deo vremena provedenih na terenu se valjao po zemlji!!!Kako god pozitivni utisci su mnogo jaci od negativnih,i nadam se da ce ekipa u narednom periodu igrati jos bolje!!!
stormer

Post by stormer »

Krle

Post by Krle »

Ma najlepše je što su oni odigrali koliko smo im mi dozvolili i što smo još jednog od trenera blizanaca poslali kući s klupe. A sad treba da Đumi ispuni obećanje i otrese i drugog monstruma i utiša one što se naslađuju nameštenim pobedama.
kinik

Post by kinik »

sta reci osim svaka cast momcima i naravno Djumiju! Idemo dalje i samo borbeno...
1966...1989...201x
the Gari

Post by the Gari »

Ajde da posle (ne)prespavane noći i ja kažem koju.

Posle ove utakmice videlo se kako se u njima ustvari pobeđuje. Možemo mi ovde smatrati i ukazivati o taktikama, trenerima, transferima, upravama, kapitenima, formacijama, ali sve se na kraju svodi na jedno: ZA POBEDU TI TREBAJU M..A! To se juče dokazalo na (u svakom smislu) najbolji način.

Kada na terenu imaš 11 igrača koji utakmicu shvataju kao što to uvek čine Meda ili Vule, ništa nije teško. Uz Bobu i Janka i kolektivni motiv, ni Mrđa nije neprimetan, Tadić jalov, a Karan nesiguran, nego je sve apsolutno suprotno.

Kada su u pitanju dvojic fudbalera koji su teme najvećeg broja debata na forumu (dakle Mrđa i Tadić), samo ću reći da ih, ukoliko u nedelju protiv Spartaka ili još važnije u finalu ne budu igrali i trčali kao juče, treba kod Miletića javno silovati i kamenovati, jer se na JNA (kad je Mrđa u pitanju i u Japanu) videlo da znaju, nego da problem leži u onome što je i Grof u najavi spominjao govoreći o onome šta bi svi muškarci trebalo da imaju međ' nogama! (Co to maš :D )

Sve čestitke svim momcima i oni na terenu i onim na tribinama!

Next twin, please!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
torrente

Post by torrente »

jeeeeeee kakva tekma....jos mi nije dobro!!!
jeeeeebo ma.u... :shock: 8)
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Djumi

Post by Djumi »

Sta reci ?
Hvala svima na velikoj podrsci i ovu pobedu posvecujemo Vama i samo Vama :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
KoKanidja

Post by KoKanidja »

ИМА НЕКО КО ТО ОД ГОРЕ ВИДИ СВЕ....И ИМА ИХ ДВОЈИЦА.

ХВАЛА ВАМ !!!

:!: :!: :!:
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
1892

Post by 1892 »

ne znam da li je neko u mogucnosti, ali bih zamolio forumase ako ikako ima sanse da se postavi onaj Tadicev dribling iz drugog poluvremena, koji je prethodio drugom golu! Uzivo je delovalo magicno :!:
Come on you Reds!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

novosadjanin

Post by novosadjanin »

novosadjanin wrote:Levu stranu bi trebalo lako da drze Tumbasevic i Tadic protiv Tomica i Kamberovica, tu nam je i sansa za napad. Na nasoj desnoj imamo Vulicevica, ako ispred njega bude bio Stjepanovic mogli bi da imamo problema sa Lomicem koji se cesto ubacuje. Mozda bi bolje bilo da i na toj poziciji imamo jednog trkaca npr. Novakovic? Jos jednom izdvajam trojicu od kojih nam preti najveca opasnost: Lomic, Moreira i Kleo. Moreiru bi trebalo da amortizuju Medojevic i Adjuru, a Klea Karan.

:twisted:
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Brane

Post by Brane »

novosadjanin wrote:
novosadjanin wrote:Levu stranu bi trebalo lako da drze Tumbasevic i Tadic protiv Tomica i Kamberovica, tu nam je i sansa za napad. Na nasoj desnoj imamo Vulicevica, ako ispred njega bude bio Stjepanovic mogli bi da imamo problema sa Lomicem koji se cesto ubacuje. Mozda bi bolje bilo da i na toj poziciji imamo jednog trkaca npr. Novakovic? Jos jednom izdvajam trojicu od kojih nam preti najveca opasnost: Lomic, Moreira i Kleo. Moreiru bi trebalo da amortizuju Medojevic i Adjuru, a Klea Karan.

:twisted:
Sedi, pet.
limanfkv

Post by limanfkv »

podbara wrote:Најава за полуфинале купа Србије
http://www.youtube.com/watch?v=dQ_RPyHsvYY

аутор многопоштовани господин НБОЈА!!!
http://www.mondo.rs/s166746/Sport/Fudba ... analu.html

Na 2:30 Djurovski bez dresa kod ograde kao na kraju klipa nboye 8)
0.0625
1892

Post by 1892 »

hvala Radoye !
svaka cast Duci za ovaj potez, retko se to vidja na nasim stadionima :!:
Come on you Reds!
ristoo7

Post by ristoo7 »

Бићу кратак, ОДЛИЧНА утакмица.
Ал ај ипак још нешто да напишем.
Сви су били одлични, можда само Меребашвили мало испод просека али добро, уколпиће се и он ускоро.
Сви говоре како су Мрђа и Тадић запушили свима уста, лепо заиста, али мени нису. За Мрђу сам већ рекао да се његова игра против Јапана и за нас јако разликује, лепо од њега што је играо као против Јапана јуче, човек је показао да може али исто тако и да неће увек да игра или можда има неки проблем. Тадић лепо одиграо, још мало да се поради на психолошком плану али сад је већ касно, човек вероватно иде на крају сезоне и он је показао да може али и да је јако осетљив на дешавања у клубу. Неки су критиковали и Брку по мени без правог разлога, надам се да им је сада запушио уста!!!
Тренер одлично поставио игру и играчи дали све од себе на терену.
Неко је спомињао да је партизан лоше играо, нисам сигуран сад али свеједно, ја мислим да није лоше играо, то јест није играо ништа лошије него кад нас је претходни пут побеђивао на јна већ смо ми играли боље.
Лепо је вратити се јна као победник, не знам за старије али мени је ово прво славље на јна. :D
Locked