Mislim da je "medju svojima" nas, ali da je imao jednu fazu dodvoravanja navijacima "onih", cak je snimio i pesmu za njih:aNS wrote:Зар није Балашевић звездаш?
http://www.youtube.com/watch?v=1bDKPvw9ATE
Mislim da je "medju svojima" nas, ali da je imao jednu fazu dodvoravanja navijacima "onih", cak je snimio i pesmu za njih:aNS wrote:Зар није Балашевић звездаш?
Управо због те песме сам и питао.Radoye wrote:Mislim da je "medju svojima" nas, ali da je imao jednu fazu dodvoravanja navijacima "onih", cak je snimio i pesmu za njih:aNS wrote:Зар није Балашевић звездаш?
http://www.youtube.com/watch?v=1bDKPvw9ATE
Njega fudbal i te kako zanima posto ga je pre jedno 5-6 godina svakog vikenda pikao na spensu pre mog treninga ...ice wrote:Davao je oprečne izjave, mislim da voli po potrebi (čitaj dodvoravanje fanovima njegove muzike) da sedi na dve stolice.Ali u suštini, njega fudbal ne zanima previše, tu je barem bio jasan.
E, to bi bio pravi potez! Neka se Firma organizuje, sakuplja potpise i po ulici, na stadionu, gde god. Pa onda se to lepo medijima najavi, pa se odnese u Gradsku kucu, pa se uruci, pa nek onda ekipa u vlasti vidi sta ce kad se nadje pred nekoliko hiljada zahteva. Sa sve sloganom "Hocemo Evropu u Novom Sadu!".novosadjanin wrote:Bata kaze da nece da vrsi pritisak na Grad. Ja sam za to, da se saceka sastanak u ponedeljak i ako nista konkretno ne najave, lepo kad budemo nas par hiljada kupovali karte za finale kupa, istovremeno svi damo nase potpise za peticiju za vracanje nasih reflektora i lepo im to predamo! Mislim da bi medijski bilo lepo propraceno.
On je svojevremeno igrao za Zeleznicar. Novosadski, naravno.kuzma liman wrote:Njega fudbal i te kako zanima posto ga je pre jedno 5-6 godina svakog vikenda pikao na spensu pre mog treninga ...ice wrote:Davao je oprečne izjave, mislim da voli po potrebi (čitaj dodvoravanje fanovima njegove muzike) da sedi na dve stolice.Ali u suštini, njega fudbal ne zanima previše, tu je barem bio jasan.
http://www.mondo.rs/s167077/Fudbal/Lale ... pehar.htmlssnigd wrote:Ja od promotera predlazaem LeeMana![]()
Malo ozbilnije sada. Kako prodje razgovor u skupstini grada sa gradonacelnikom. Jel mu je odbrusano par puta oko stadiona ili smo se samo slikali i mirna Backa, a mi navijaci da cupamo kosu po obicaju.
Ukoliko pročitate današnje naslove po medijama kako štampanim tako i elektronskim vidi se zašto ne valjaju one Đumijeve izjave tipa: "Sigurno pobeđujemo Spartak i Zvezdu; Pokazaćemo ko je gazda u Vojvodini"Mare wrote:Pa imali smo mi tih izjava i pre, samo se uvek ispostavljalo da su bez pokrića (nadam se da će ovaj put biti drugačije). Zato smo i ispadali smešni, malo fali pa da u našem sportu pored KK Sledeća sezona dobijemo i FK Sledeća sezona baš zbog ovih izjava. U zadnje tri sezone svaki put smo ulazili sa najavama da je ovo naša sezona i da uzimamo i kup i titulu, na sva zvona smo to najavljivali. Međutim,kako je vreme odmicalo i kako smo u prvenstvu sve više zaostajali usta su nam ostajala puna samo kupa! Uvek sam više za onu varijantu prvo skoči pa reci hop! Najbolji lek za dizanje samopouzdanja igrača jesu baš ovakve pobede i dobri rezultati u kontinuitetu, a ne izjave po novinama! No, najvažnije je da mi uzmemo konačno taj kup na bilo koji način, pa makar svi bili Makijavelisti i stali iza čuvene rečenice "Cilj opradava sredstvo!"kinik wrote:Potpisujem ovo! Samo ostro i bez saginjanja, da ih guzimo i po terenu i van njega!KDA wrote: Apsolutno se ne slažem.
Dokle više sa izjavama "Zvezda je Zvezda, mi ćemo dati sve od sebe...".? Treba reći jasno i glasno "Mi dolazimo po trofej u Beograd, nosimo ga u Novi Sad i ništa nas u tome neće sprečiti".
Pa sta je bre sa tobom, niko ne govori kako treba da pricamo da smo najbolji i da cemo sve redom da pobedjujemo. ali pred utakmice sa blizancima treba reci javno oni su kurton ekipa i mi cemo ih pobediti i to je bio odlican potez pred polufinaleMare wrote:Ukoliko pročitate današnje naslove po medijama kako štampanim tako i elektronskim vidi se zašto ne valjaju one Đumijeve izjave tipa: "Sigurno pobeđujemo Spartak i Zvezdu; Pokazaćemo ko je gazda u Vojvodini"Mare wrote:Pa imali smo mi tih izjava i pre, samo se uvek ispostavljalo da su bez pokrića (nadam se da će ovaj put biti drugačije). Zato smo i ispadali smešni, malo fali pa da u našem sportu pored KK Sledeća sezona dobijemo i FK Sledeća sezona baš zbog ovih izjava. U zadnje tri sezone svaki put smo ulazili sa najavama da je ovo naša sezona i da uzimamo i kup i titulu, na sva zvona smo to najavljivali. Međutim,kako je vreme odmicalo i kako smo u prvenstvu sve više zaostajali usta su nam ostajala puna samo kupa! Uvek sam više za onu varijantu prvo skoči pa reci hop! Najbolji lek za dizanje samopouzdanja igrača jesu baš ovakve pobede i dobri rezultati u kontinuitetu, a ne izjave po novinama! No, najvažnije je da mi uzmemo konačno taj kup na bilo koji način, pa makar svi bili Makijavelisti i stali iza čuvene rečenice "Cilj opradava sredstvo!"kinik wrote: Potpisujem ovo! Samo ostro i bez saginjanja, da ih guzimo i po terenu i van njega!
A danas: Golubovi spustili lale na zmelju, Spartak gazda u Vojvodini, Treneru lala se prepotentnost obila o glavu...
Mislio sam na praćenje ovog nazovi vrhunskog i profesionalnog fudbala.On je sam rekao da kad uzme novine i pogledav sastave timova, nije mu do toga.kuzma liman wrote:Njega fudbal i te kako zanima posto ga je pre jedno 5-6 godina svakog vikenda pikao na spensu pre mog treninga ...ice wrote:Davao je oprečne izjave, mislim da voli po potrebi (čitaj dodvoravanje fanovima njegove muzike) da sedi na dve stolice.Ali u suštini, njega fudbal ne zanima previše, tu je barem bio jasan.