24. kolo JSL: Vojvodina-Spartak

ssnigd

Post by ssnigd »

Stjepanovic - 3 boda
Tumbasevic - 2 boda
Vulicevic - 1 bod
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
dulajlo

Post by dulajlo »

voleo bih da postoje i negativni bodovi.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Da li da glasamo ili svima po minus 1 poen?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
kapri

Post by kapri »

3 djurovski - jedini nesto pokusao...
2 vule - standardan
1 tumba - -II-
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

novosadjanin wrote:Da li da glasamo ili svima po minus 1 poen?
Mozemo i ovo metnuti na glasanje ako bude jos zainteresovanih za ovakvu varijantu.
dulajlo wrote:voleo bih da postoje i negativni bodovi.
Za ovu sezonu je definitivno kasno da se menja sistem glasanja (koji se, moram priznati, do sada pokazao kao odlican - a zasto menjati nesto sto valja) ali mozda za dogodine.

Ja licno verujem u demokratiju i cak ako se licno ne slazem sa varijantama gde bi se dodeljivali negativni poeni, ako je to ono sto vecina ljudi na forumu trazi - to cete i dobiti.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

3 - Vule
2 - Meda
1 - Mario
1892

Post by 1892 »

Radoye wrote:
Mozemo i ovo metnuti na glasanje ako bude jos zainteresovanih za ovakvu varijantu.
Za ovu sezonu je definitivno kasno da se menja sistem glasanja (koji se, moram priznati, do sada pokazao kao odlican - a zasto menjati nesto sto valja) ali mozda za dogodine.

Ja licno verujem u demokratiju i cak ako se licno ne slazem sa varijantama gde bi se dodeljivali negativni poeni, ako je to ono sto vecina ljudi na forumu trazi - to cete i dobiti.
Interesantno bi bilo da smo i za ovu sezonu uveli negativne bodove, lako bi se moglo desiti na kraju sezone da, recimo Mrdja pobedi u obe konkurencije, tj da bude i najbolje ocenjen igrac i igrac sa najvisim brojem negativnih poena :D
Come on you Reds!
ssnigd

Post by ssnigd »

Radoye wrote:

Ma glasa se normalno, kao i do sada. Necemo valjda da menjamo 5, 6 utakmica pred kraj. Bilo je i gorih utakmica kada smo glasali,...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Mare

Post by Mare »

Đurovski - 3 boda - Voja je sve rekao!
Tumba - 2 boda - šteta što ne igra na svojoj poziciji nego ispade jedina žrtva, ali momak ćuti i radi!
Tadić - 1 bod - ne znam kome bi drugom dao
Zadnji bod stvarno nisam znao kome da dam. Prvo sam pomislio na Vuleta, dobar u defanzivi, dođe i napred i onda ne ubode ni jedan jedini centaršut kako treba. Drugi kandidat za bod je bio Meda, dečko se trudi, ima želju, ali realno učinak jako, jako mršav, on pored zadataka u defanzivi mora češće da priđe protivničkom šesnaestercu. Ne mogu i on i Đura samo da seku napade i na tome da se završi njihova uloga, dosta je jedan drvoseča u ekipi (Đura). Meda mora da što više traži loptu, da pomogne u kreiranju naših akcija, što bi neko rekao igra u oba pravca, ne samo u defanzivi, ovako se on ne vidi na terenu (setite se Kačara, sa te pozicije stizao je često i da trese mreže i da zatvori sve rupe u sredini). Mrđa se nije ni video, ruku na srce možda je dobio 1 ili 2 korisne lopte, ali opet je morao više. Stjepanović je odlično igrao kad je ušao, prodrmao ekipu ali suviše kratak period da bi mu dao bodove, kad god je ušao u sredinu i kroz nju probijao bio je opasniji nego kad je skroz po strani. Sa neverovatnom lakoćom prelazi protivnike, još samo kad bi imao pravi tajming za predaju lopte saigraču bio bi to pun pogodak. Ostali, pa ne znam koga bi tu još mogao da navedem, možda Karan? Ali, maltene svaka njegova intervencija je nekako panična, loptu gleda da šutne samo što pre i što dalje od sebe, dok sa druge strane želja mu se ne može osporiti. Mereba, sve lošiji i lošiji, ako sam za Medu rekao da se nije toliko primetio na terenu, onda šta reći za Gruzijca, niti on koga dira, niti njega diraju, totalno ne primetan. Pleč u ovoj utakmici loš, izleće bez rezona, pravi pometnju u zadnjoj liniji sa neptorebnim komplikovanjem (dodavanje Pleč-Brka). Kad smo već kod Brke, pa brate vidi koliki si, kad je lopta u 5m mora da je tvoja, razgrni sve pred sobom i bar jednom idi do kraja. Već par golova je palo tako, kreni-stani, oće kaki-neće kaki! Ako si krenuo, piči do kraja pa kud puklo da puklo, u suprotnom zbunjuješ i tvoje saigrače koji kad vide da si krenuo samo stanu! Tadić, pa na kraju sam se morao za njega odlučiti, zato što je imao bolji učinak od gore navedenih. Iznudio dosta prekršaja, imao par upotrebljivih centaršuteva, vraćao se nazad, uklizavao, po koji put i probio po toj strani, mislim i da su dva žuta bila nakon prekršaja nad njim, danas me kod njega najviše iznerviralo što ni jedan korner nije izveo kako treba, a posle njega po istom je nastavio i Mario što se tiče kornera!
the Gari

Post by the Gari »

3 boda - Medojević - Leđa i nos nisu izdržali, ali je još jednom pokazao da nosi SRCE pravog kapitena Vojvodine.

2 boda - Đurovski - Imao je nekih spektakularnih gluposti, ali mi se činilo da se oko njega nešto dešava, za razliku od većina igrača. A i jedina dva ozbiljna šuta je on uputio.

1 bod - Vulićević - I on je bio ispod svog nivoa, ali dobija bod za održavanje standarda u istrčanim kilometrima.

PS Sad sam tek skontao da sam glasao da se normalno glasa za utakmicu s Partizanom, pa da ondaK nisam ni glasao :oops:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dejan

Post by Dejan »

1. Meda
2. Vule
3. Tumba
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

3 Djurovski
2 Vule
1 Meda
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
ice

Post by ice »

1.Smiljanić
2.Vulićević
3.Medojević
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
pera

Post by pera »

3 Medojevic
2 Vulicevic
1 Tumbasevic