26. kolo: Vojvodina-Jagodina 4:1

budababa

26. kolo: Vojvodina-Jagodina 4:1

Post by budababa »

Ko je ovo očekivao na startu šampionata? Umesto da pet kola pred kraj merkamo titulu i analiziramo raspored i ozbiljnost protivnika na putu do pehara, došli smo u situaciju da branimo peto mesto protiv Jagodine. Ali avaj, iz ove kože (ovog dresa) se ne može, pa u subotu od pola pet na "Karađorđu" treba da dokažemo da nam je mesto barem u prvih pet. Utakmicu ipak treba shvatiti maksimalno ozbiljno, kao jednu od poslednjih pred utakmicu sezone, gde će se davati poslednji štimung svim linijama tima. Pošto odavno nismo spojili dve pobede zaredom, red je da igrači podsete nas koji ćemo u subotu biti na tribinama kako to izgleda. Već nakon meča sa Jagodinom kreće the final countdown - 10, 9, 8... pa je red da se pojavimo u što većem broju i podržimo igrače da budu puni samopouzdanja pred "veliki prasak". Da ne ostane sve samo na teoriji.
Last edited by budababa on Sat Apr 24, 2010 8:33 pm, edited 1 time in total.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Vratih se sa konferencije, pored Đumija bili Smiljanić i Mitošević. Detaljnije o tome, na naslovnoj strani sajta.

Tumba čisti kartone, Ađuru odrađuje drugu (od tri, koliko je dobio zbog crvenog kartona) utakmicu suspenzije.
Nestor će verovatno na mesto levog beka, Vuk će, a i zaslužio je na prethodnom meču, od starta na teren. Momčino, da i sutra pokažeš svoj raskošni talenat!
Bilbija još nije 100% fit.

Biće teška utakmica, Jagodinci su dobar rival, pa se nadam i takvoj utakmici. Svi na stadion, da pomognemo momcima u poslednjoj utakmici, pred finale Kupa, na domaćem terenu.
Last edited by Grof Žekula on Fri Apr 23, 2010 5:38 pm, edited 1 time in total.
Pikado

Post by Pikado »

Svi na stadion po novu pobedu !!!!! Samo da nam Trelos ne ubije moral sa njegovim pretpostavkama. :D
the Gari

Post by the Gari »

Pikado wrote:Svi na stadion po novu pobedu !!!!! Samo da nam Trelos ne ubije moral sa njegovim pretpostavkama. :D
:D

I ja imam 100% proverenu informaciju od Trelosa, da igramo iz 2 u 1, s tim što Perica Ognjenović daje gol u 37. minutu, a njihova dva štopera su se obavezala da ne pipnu Mrđu. Palma i Bata uplaćuju tiket u četiri ruke, a od dobijenih novaca Palma gradi južnu tribinu na Karađorđu, a Dalton kupuje slona, kapibaru i pticu dodo za zoološki vrt u Jagodini. Dalje, naš tim sastavlja Tadićev ćale, a danas pada dogovor (u hotelu kod Gajića) da li će njihov tim sastavljati Zogovićeva strina ili jetrva od rođake Dragoslava Stepanovića. Sudija je isto o svemu obavešten: dogovoreno je da na utakmici padne 23 faula, 36 auta i 6 ofsajda! Raka Đurović aminovao!

Od ostatka novaca (ofsajdi 5+) ide se u kod Sose Babića i Kizita i dogovara finale kupa. Zato molim sve forumaše da ne skupljaju pare i ne uzimaju slobodne dane 5. maja (ja sam uzeo, al' ću da ga vratim) jer će i tamo pasti scenario nekoliko dana ranije! Al' da ne bude providno, ovog puta će biti paran broj faulova, a neparan auta. Mi ćemo igrati u pink, a Zvezda u narandžastim dresovima. Čuo ja od Ađuruovog druga iz razreda!

I da, sad ozbiljno. Ko neće da dolazi na Karađorđe i neće da navija za ovu našu izmučenu Vošu i deli kolektivno jo-jo raspoloženje - ne mora, al' nek' nas ne zamajava sa svojim fantazmagorijama!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
dulajlo

Post by dulajlo »

:)
Dejan

Post by Dejan »

Jagodina ima veoma dobar i kvalitetan tim, barem za ovdasnje prilike... Skup iskusnih i mladih-talentovanih igraca.
Odbranu im predvode Sasa Cilinsek i Danijel Mihajlovic, dok u ostatku odbrane i golmanu Janosevicu(u poslednje vreme ima prednost u odnosu na Zecevica) vidim nasu najvecu sansu!
Igru im kreiraju iskusni Ognjenovic i Novkovic koji su veoma dobri tehnicari, znaju da naprave visak i salju lopte ka efikasnom, Milanu Bojovicu. Tu su jos Djilas, Spasojevic, Marjanovic, Vusjanin na koje treba posebno obratiti paznju ukoliko dobiju sansu.

Nadam se da ce Vosa zaigrati od pocetka kako zna i moze i da cemo uz lepu fudbalsku predstavu uknjiziti nova tri boda i dodatno podici samopouzdanje pred utakmicu sezone!
021

Post by 021 »

Već dugo vremena mi je ako ne jedini, onda sigurno glavni motiv da dođem na stadion bio nada da bi neko od naših mlađih igrača mogao dobiti šansu. Sada je to možda postalo stvarnost, i veoma sam zadovoljan što ćemo sutra od prvog minuta gledati Vuka. Posebno će biti zanimljivo videti kako Meda i on funkcionišu kao tandem u veznom redu. Tvrdim da je to savršena kombinacija, njih dvojica se uklapaju kao slagalica. Još kad bi Runi zaigrao, mojoj sreći ne bi bilo kraja... U svakom slučaju, sutra mi jedino neki veći pljusak može pokvariti raspoloženje. Veliko hvala Ađuruu što je dobio crveni karton.
tulip

Post by tulip »

Ako su uprskali protiv Spartaka, kada se na stadionu okupilo oko 5000 slaninara, sada im je ovo prilika da se iskupe atraktivnom igrom i pobedničkim rezulatatom.
Nema tog marketinga: najave, plakati, reklame, video-spotovi... nego tri komada u mreži jagodinaca uz par peti i lažnjaka, i da im se zavrti u glavi kao na ringišpilu. Ako uspemo tako da odigramo, lako će biti animirati svakog slaninara da se 5. maja pojavi na jna.
DAJ GOL!!!
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Pikado wrote:Svi na stadion po novu pobedu !!!!! Samo da nam Trelos ne ubije moral sa njegovim pretpostavkama. :D
Eeee, moj pikado, kada tebi trelos ubije moral sa predpostavkama (čita se i izgovara pretpostavkama :wink: ) :!: :!: :!:

Zamisli šta tek radim igračima koji su redovni učesnici ovog sajta.
Možda sam ja od samog početka sve zajebao...možda Đumi i kompanija dođu pre utakmice da pročitaju šta je trelos predpostavio pa nemaju volju nizačim...

...Ajmo da probamo ovako...

Sutra lagano 2:0 :wink:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Pikado

Post by Pikado »

Najzad si dosao na nasu stranu :D
Marcello

Post by Marcello »

E, sad ću ja trelos-a da ispravim!

Piše se: "ni za čim"! :wink:

Kontam da su Jagodinci zreli za 3 komada. Mislim da polako moramo da dižemo tenziju pred 05.05, a do tog dana ima još samo 10 dana i 2 utakmice. Kontam, da će čika Đumi to objasniti igračima i da se danas nećemo preterano sekirati mi, koji ćemo doći na utakmicu, dakle, nas, standardnih 1500 duša.

Ovi fenseri sa Spartaka nam ne trebaju :mrgreen:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Turija

Post by Turija »

Marcello wrote:E, sad ću ja trelos-a da ispravim!
Piše se: "ni za čim"! :wink:
i pretpostavka, umesto predpostavka - jednačenje suglasnika po zvučnosti (osim kod nekih izuzetaka, kao npr predsednik, predstava ...), kad već obnavljamo gradivo iz srpskog jezika :wink: Naravno, ako se, u međuvremenu, nešto nije izmenilo (jer mi smo nekad učili srpskohrvatski (i pridevi, od vlastitih imenica, pisali su se malim slovom; možda se sad i to izmenilo, pa je kao English).Ne znam, ja sam davno učio ruski, danas ga znam kao i da nisam ( posledica stvari koliko mi je trebao u praksi :wink: :lol: ).
Međutim,, ono što danas očekujem je dobra igra naših ,,klinaca" i ,,uknjižba" nova 3 boda :!: Možda i kiša golova na našem Stadionu, ali je, kanda, prava kiša mnogo izvesnija :?: :lol:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
dulajlo

Post by dulajlo »

Mrdju je 5x preletela lopta u vazdusnim duelima

edit: to je bilo na poluvremenu
Passion

Post by Passion »

Po meni,momci su odigrali dobru utakmicu.Na vremen naceli protivnika i kontrolisali igru.Danas ubedljivo najbolji na terenu Mitosevic i Novakovic.Svaka im cast,samo nek tako nastave,borbeno i bez straha i naravno hladne glave.Sta vise mogu reci da je danas i ova nasa bekcina Nesterovic solidno odigrao.Po meni najveca zamerka je to sto su nakon treceg gola stali,kao da im je to bilo dosta,a mogli su lepo da ih isprate sa 6 komada.Ali dobro,sve je dobro kad se dobro svrsi.Samo meni nije jasno sta se desava sa Brkicem?Danas je bio ubedljivo nas najgovri igrac na terenu.Njega pod hitno na klupu da on malo ohladi glavu.Inace ako ovako nastavi,nece biti dobro ni po njega ni po nas.Dobro je da se danas niko nije povredio jer kako su oni tukli to je bilo strasno....
Moderator

Post by Grba_NS »

Pocecu direktno!

Da li ste tek sada svesni koliko je Adjuru los igrac i koliko je ustvari kocio nasu igru?! Mali Mitosevic ce biti strasan igrac, odusevio me danas sa svojim jednostavnim i tacnim rezonima (i naravno borbenoscu)... Igra kao da je u najmanju ruku par godina stariji, on je nasa buducnost (scena kada je izlazio i kada ceo zapad ustaje na noge zbog njega me je dirnula, zaista)! Bravo Vucino!!!
Druga stvar koja me danas iznenadila je Nestorovic, iznenadjujuce solidan, da ne kazem cak dobar! Nije bilo onog grca, samim tim ni gresaka, sasvim solidna njegova partija!
Tadicev i gol Djurovskog su me apsolutno odusevili, majstorstvo, nista drugo, ako nista makar zbog toga je vredelo danas biti na stadionu!
Sasvim solidna partija Vose (mogli smo dati jos par golova), digli smo formu u pravom trenutku, vezali dve pobede i u odlicnom raspolozenju cekamo zvezdu!
Locked