Lav Kup Srbije - sezona 2009/10
-
- Lala sa zapada
Svaka cast !ogi wrote:Djumi, poruci igracima da se zbog njih dolazi cak iz dalekog Vankuvera!!! Vidimo se na finalu kupa!!!
Super bi bilo da Dnevnik uradi intervju sa Ogijem. Naslov teksta ( recimo Okean nije prepreka ili nesto poput toga) bi mogao dosta da utice na one koji se jos neckaju.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
- novosadjanin
To je bar lako. Novakovića ćemo prebaciti na levu stranu.Junior FCV wrote:Pribojavam se jedino njihove desne strane.Tu imaju Ninkova i Lazetica,trebace nam jaki i borbeni igraci da ih zatvore,a mi tu imamo Tadica i Nestora (Tumbu). Ako nekako to uspemo da regulisemo,ne vidim apsolutno ni jednu prepreku za osvajanje toliko zeljenog trofeja!

E kakve su ti glasine...sve koje sam danas sreo kazu mi u fazonu:''Jesu cuo da ce se mozda finale igrati na Karadjordju''?I jos mi dodje keva,s posla dosla, i kaze mi kao da li sam cuo da se mozda igra u Novom Sadu...jel zna neko vise o tome...jel tu ima neke istine ili samo glasine...?
U izjavi za Sportski žurnal posle utakmice sa Jagodinom, Medojević je posebno apostrofirao i pohvalio igru Vuka Mitoševića.Svaka čast za ovog momka koji misli na godinu dana mlađeg saigrača i verovatno dobrog druga.Pravi kapiten za sledeću sezonu (ako ga ovi iz uprave na leto ne prodaju i naprave veliku brljotinu) .
Bato majstore vodi nas do titule 

Iskreno, od svih nasih mladih igraca meni se trenutno najvise "svidja" Vuk (doduse u stopu ga prati Smiljanic
)! Oduvek sam bio slab na taj tip igraca, kao sto je on:
oseca igru, odigrava jednostavno-korisno, odlicno koristi obe noge i poseduje zavidnu kreativnost, a cini mi se da decko ima i srce (pored te fudbalske inteligencije)!
Rekao bih i da se dosta lakse uklopio u seniorski fudbal u poredjenju sa Medom (secate se bacanja Mede u vatru za vreme Radojicica)?! Mozda je razlog tome Djumi i nesto duze (strucnije) pripremanje Vuka za seniorski fudbal, al kako god odusevljen sam sa onnim sto Vuk pruza, pravo osvezenje za nas, jos malo da ojaca u fizickom smislu i bice pravi!
Smiljanic-nadam se da ovo ukazivanje sanse njemu od strane Djumija znaci da je ovaj momak konacno poceo da se ponasa onako kako jedan mladi sportista treba da se ponasa, pogotovo sportista sa takvim talentom! Bila bi velika steta da ovaj momak ne uspe! Tako nesto sa takvim fizickim predispozicijama, i sa onim jos bitnijim- fudbalskim talentom se retko radja, ali zaista! Nemojte biti razocarani ukoliko momak na pocetku bude pruzao nesto slabije partije, jer on je jednostavno takav karakter (vatra) ako mu ne krene na "prvu" onda ga hvata nervoza sto povlaci tj. smanjuje i samopouzdanje itd. itd. al uz pravi odnos i pravog trenera-pedagoga (kog trentno ima) pitanje je vremena kad ce ovaj momak eksplodirati, al kao sto sam rekao, samo uz pravi odnos prema sportu!
Ja cesto najvise kritikujem one na koje sam najslabiji i one cije kvalitete najvise cenim, zato toliko kudim malog Smiljanica kad vidim kako se glupira (sve iz neke nade da ce to neko procitati i pomoci mu da preraste te buntovnicke i mangupske faze u zivotu)!

oseca igru, odigrava jednostavno-korisno, odlicno koristi obe noge i poseduje zavidnu kreativnost, a cini mi se da decko ima i srce (pored te fudbalske inteligencije)!
Rekao bih i da se dosta lakse uklopio u seniorski fudbal u poredjenju sa Medom (secate se bacanja Mede u vatru za vreme Radojicica)?! Mozda je razlog tome Djumi i nesto duze (strucnije) pripremanje Vuka za seniorski fudbal, al kako god odusevljen sam sa onnim sto Vuk pruza, pravo osvezenje za nas, jos malo da ojaca u fizickom smislu i bice pravi!
Smiljanic-nadam se da ovo ukazivanje sanse njemu od strane Djumija znaci da je ovaj momak konacno poceo da se ponasa onako kako jedan mladi sportista treba da se ponasa, pogotovo sportista sa takvim talentom! Bila bi velika steta da ovaj momak ne uspe! Tako nesto sa takvim fizickim predispozicijama, i sa onim jos bitnijim- fudbalskim talentom se retko radja, ali zaista! Nemojte biti razocarani ukoliko momak na pocetku bude pruzao nesto slabije partije, jer on je jednostavno takav karakter (vatra) ako mu ne krene na "prvu" onda ga hvata nervoza sto povlaci tj. smanjuje i samopouzdanje itd. itd. al uz pravi odnos i pravog trenera-pedagoga (kog trentno ima) pitanje je vremena kad ce ovaj momak eksplodirati, al kao sto sam rekao, samo uz pravi odnos prema sportu!
Ja cesto najvise kritikujem one na koje sam najslabiji i one cije kvalitete najvise cenim, zato toliko kudim malog Smiljanica kad vidim kako se glupira (sve iz neke nade da ce to neko procitati i pomoci mu da preraste te buntovnicke i mangupske faze u zivotu)!
-
A sta cemo sa Ducom?021 wrote:To je bar lako. Novakovića ćemo prebaciti na levu stranu.Junior FCV wrote:Pribojavam se jedino njihove desne strane.Tu imaju Ninkova i Lazetica,trebace nam jaki i borbeni igraci da ih zatvore,a mi tu imamo Tadica i Nestora (Tumbu). Ako nekako to uspemo da regulisemo,ne vidim apsolutno ni jednu prepreku za osvajanje toliko zeljenog trofeja!

- One and only
- novosadjanin
Izgleda da ce i Klub i Firma u pravu kampanju krenuti posle utakmice u Cacku. Nedelja bi trebalo da bude prvi udarni dan, kada ce se znati sve informacije o putu, a ocekujem i da klub zavrsi spot do tada i da se on zavrti na tv i radio stanicama.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".