27. kolo: Borac-Vojvodina 0:0
27. kolo: Borac-Vojvodina 0:0
Iako smo mislima svi okrenuti predstojećem prazniku rada (tj. prazniku punog trbuha), ne treba zaboraviti ni iskušenje koje nas očekuje u Čačku. Potrefilo se, baš kao i prošle godine (čini mi se), da gostovanje u ovom gradu pada u termin dvodnevne gozbe. Za pretpostaviti je da će Đumi šansu dati mlađim snagama, a da će odmarati one koji će istrčati na teren 5. maja. Eto dobre prilike da vidimo kako se Vošina mladost nosi sa izazovima zvanične utakmice. Nekima ovo može biti karta za prvi tim, tako da ne treba sumnjati da će jedanaestorica koji budu zaigrali u subotu dati sve od sebe da finale kupa dočekamo u još boljem raspoloženju i još optimističnije.
Last edited by budababa on Sat May 01, 2010 7:44 pm, edited 1 time in total.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
-
- Grof Žekula
- Administrator
Posmatrao sam deo današnjeg treninga naših momaka i mogu reći da je izgleda sve podređeno kupu.
Djumi je uvežbavao razne varijante sa našom prvom postavom, to jest sa onim timom koji će verovatno igrati protiv Zvezde.Ostali igrači su bili u drugoj grupi.
I bogami sa Djumijem nema šale, u par navrata nije bio zadovoljan sa onim što igrači pružaju, pa im je to jasno i pomalo glasno i saopštio (kako kaže on im govori jedno,a oni teraju po svome) .Svaka čast Djumi!
Igrači su u trening ušli veoma veseli i opušteni (što je takođe dobro jer dobro izgleda podnose pritisak) , ali kada je krenuo rad sa Djumijem brzo im je nestao osmeh sa lica već su se ozbiljno dali u ispunjavanje zadataka.
Kesića je na treningu zamenio Đorđe Lazović (golman omladinaca) i on je čak radio sa tim igračima iz prve postave i Djumijem.
Video sam na šta je Djumi stavio akcenat tokom treninga, ali to ne bih iznosio ovde, bolje je tako.
Puna podrška Djumiju i našim momcima i svi im želimo puno sreće u Čačku i Beogradu pa da zajedno posle slavimo!
Inače onaj Adams se mnogo zeza na treningu i to mi se baš ne sviđa, mada ako daje sve od sebe, neka mu.Samo što podbada jadnog Ristu Lakića?
Djumi je uvežbavao razne varijante sa našom prvom postavom, to jest sa onim timom koji će verovatno igrati protiv Zvezde.Ostali igrači su bili u drugoj grupi.
I bogami sa Djumijem nema šale, u par navrata nije bio zadovoljan sa onim što igrači pružaju, pa im je to jasno i pomalo glasno i saopštio (kako kaže on im govori jedno,a oni teraju po svome) .Svaka čast Djumi!
Igrači su u trening ušli veoma veseli i opušteni (što je takođe dobro jer dobro izgleda podnose pritisak) , ali kada je krenuo rad sa Djumijem brzo im je nestao osmeh sa lica već su se ozbiljno dali u ispunjavanje zadataka.
Kesića je na treningu zamenio Đorđe Lazović (golman omladinaca) i on je čak radio sa tim igračima iz prve postave i Djumijem.
Video sam na šta je Djumi stavio akcenat tokom treninga, ali to ne bih iznosio ovde, bolje je tako.
Puna podrška Djumiju i našim momcima i svi im želimo puno sreće u Čačku i Beogradu pa da zajedno posle slavimo!
Inače onaj Adams se mnogo zeza na treningu i to mi se baš ne sviđa, mada ako daje sve od sebe, neka mu.Samo što podbada jadnog Ristu Lakića?

Bato majstore vodi nas do titule 

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 19855.html
I po našim izjavama očigledno je da smo apsolutno okrenuti finalu kupa, to je valjda i prirodno. Tako da od Čačka ne očekujem ništa, jedino da još neki mladić iz našeg tabora pokaže da ravnopravno može da konkuriše za prvi tim u narednoj sezoni!
I po našim izjavama očigledno je da smo apsolutno okrenuti finalu kupa, to je valjda i prirodno. Tako da od Čačka ne očekujem ništa, jedino da još neki mladić iz našeg tabora pokaže da ravnopravno može da konkuriše za prvi tim u narednoj sezoni!
- Grof Žekula
- Administrator
Ovo je takvo lupetanje gluposti, od strane pisca ovih redova. Naravno, ne mislim na Mareta, već nekog ko je ovo IZMISLIO, za ovaj-nazovi sportski sajt, pa to postavio kao vest.Mare wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 19855.html
Na današnjoj konferencji su bili Đumi, Mudrinski i Bilbija (o tome na naslovnoj strani sajta). Istina je da će na teren "kombinovani" (sam Đumi rekao da ne voli ovu reč i da svi igrači koji na sebe navlače dres FKV, moraju da igraju najbolje što mogu i daju sve od sebe), što je po svemu OK, s obzirom šta nas čeka u sredu, ali u tome može biti i neka draž, jer će "deca" i neki iz "drugog" plana imati priliku da se pokažu-dokažu.
Da ćemo u Čačku pobediti, ne mogu da tvrdim, ali na pobedu moramo da idemo (igramo). "Borbene snage" koje ćemo spremiti za to, svakako su kadre da se nadmeću. Prilika je da pokažu šta znaju i koliko mogu.
Pobedicemo Borac, nema razloga da to ne ucinimo. Prvenstvo je vec zavrseno, peti smo- znam da svi zivimo za sredu i za prvi kup u istoriji kluba, ali prvo da pobedimo Borac, pa cemo onda razmisljati o zvezdi.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Како је дуел са Чачанима изгледао јесенас-
http://www.youtube.com/watch?v=hxAlVWaYuVg
+
Грофов извештај
http://fkvojvodina.com/vest.php?n=474
+
Мињине слике
http://fkvojvodina.com/galerija.php?n=36
http://www.youtube.com/watch?v=hxAlVWaYuVg
+
Грофов извештај
http://fkvojvodina.com/vest.php?n=474
+
Мињине слике
http://fkvojvodina.com/galerija.php?n=36
Da li se neko od forumaša kojim slučajem bavi hipnozom? Želim jedan tretman brisanja pamćenja...
Sve mi je jasno, čuvamo se pred Kup, ovo-ono, ali zbog čega naš trener ne vrši izmene, nikada neću odgonetnuti. Valjda je čovek zadovoljan sa 0-0. Pa gde je taj Adams, majku mu, Mudrinski se celo II poluvreme vuče po terenu, presisao, a treće izmene nigde. Ili, recimo, Smiljanić protiv Jagodine nije pauzirao zbog kartona, a odigrao je tek nekih petnaestak minuta. Da je tu utakmicu preskočio, danas bi bio na raspolaganju, a njegovo bi igranje svakako napravilo veliku razliku u odnosu na postavu koja je pošteno izmučila malobrojni auditorijum. Sve u svemu, puno loših stvari, jako malo dobrih... Zanimljivo je još da su i Vuk i Ađuru odigrali ceo meč, što će reći da Đumi još uvek nije odlučio ko će od njih dvojice u sredu biti u startnoj postavi.
P.S. Slaven zaslužuje titulu retarda sezone (džaba ti driblinzi, nauči da dodaš loptu!), a Merebašvili zlatnu bukagiju (za najveću promašenu investiciju).
Sve mi je jasno, čuvamo se pred Kup, ovo-ono, ali zbog čega naš trener ne vrši izmene, nikada neću odgonetnuti. Valjda je čovek zadovoljan sa 0-0. Pa gde je taj Adams, majku mu, Mudrinski se celo II poluvreme vuče po terenu, presisao, a treće izmene nigde. Ili, recimo, Smiljanić protiv Jagodine nije pauzirao zbog kartona, a odigrao je tek nekih petnaestak minuta. Da je tu utakmicu preskočio, danas bi bio na raspolaganju, a njegovo bi igranje svakako napravilo veliku razliku u odnosu na postavu koja je pošteno izmučila malobrojni auditorijum. Sve u svemu, puno loših stvari, jako malo dobrih... Zanimljivo je još da su i Vuk i Ađuru odigrali ceo meč, što će reći da Đumi još uvek nije odlučio ko će od njih dvojice u sredu biti u startnoj postavi.
P.S. Slaven zaslužuje titulu retarda sezone (džaba ti driblinzi, nauči da dodaš loptu!), a Merebašvili zlatnu bukagiju (za najveću promašenu investiciju).
- novosadjanin
E ovako bi izgledao nas tim sledece sezone, ako prodamo Mrdju, Tadica, Vulicevica, Djurovskog... A neki se zalazu za to i jos govore da nam nisu potrebna pojacanja umesto njih i onda jos sigurno osvajamo duplu krunu
Zona sumraka...

Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Mislim da nije bio toliki problem do sastava, već postavljenih zahteva pred njega (osvajanje boda). Ali ono što ne mogu da razumem to je izostanak motiva kod igrača U21 , a pogotovo U19 i svih rezervista, za igranjem fudbala na jednoj prvenstvenoj utakmici, na idealnoj temperaturi, i još pred TV gledalištem.To je ono što zabrinjava.Dakle, ni rezervisti nisu odmakli dalje od kolega nemotivisanih standardnih prvotimaca (i mogu pretpostaviti kako će se tek ponašati, kad postanu starteri
).Bez obzira na osvajanje boda, danas su u velikoj meri pokvarili sebi posao, a navijačima predfinalnu atmosferu.
Jedina naša svetla tačka u timu bio je A Reprezentativac Srbije, danas i Kapiten FK Vojvodine, ŽELJKO BRKIĆ
i solidni Vuk Mitošević.Ostali, nedopustivo sivilo - za Klub kakav je FK Vojvodina. Međutim, čak su i TV komentatori bili začuđujuće blagonakloni prema nama, sve u stilu: u Voši je sve podređeno Finalu Kupa, pa iz tog razloga gledamo ovakav (slab) fudbal i neangažovanje igrača ( dok za mene, ipak, veliko
)

Jedina naša svetla tačka u timu bio je A Reprezentativac Srbije, danas i Kapiten FK Vojvodine, ŽELJKO BRKIĆ

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ni izbliza nisi u pravu. Danas nisu igrali ni Medojević, Novaković, Smiljanić, a upravo oni će, uz Mitoševića i Bilbiju (bar kada su u pitanju "prvotimci" iz današnje utakmice) činiti okosnicu ekipe za sledeću sezonu, a nikako Stjepanović, Risto Lakić, Đurišić i ostali.novosadjanin wrote:E ovako bi izgledao nas tim sledece sezone, ako prodamo Mrdju, Tadica, Vulicevica, Djurovskog...