Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

Locked
Pikado

Post by Pikado »

torrente je napisao:
zasto tako misliš ,ako mislimo dda budemo nesto vise od provincijalskog kluba i da imamo sto vise i navijača i tifoza i hugosa ,onda ovakav komentar kakav je tvoj je dno dna!!!

Ja se slazem, ne moze niko da trazi od ljudi koji zele da odgledaju utakmicu , a naravno navijaju za FKV da moraju da budu na jugu. Naravno da ako smo svi na jugu da smo jaci , glasniji, ali opet ima ljudi koji jednostavno vole da sede i gledaju utakmicu , grickju semenke. Dosta znaci i samo aplauz posle neke lepe akcije , ili cak gola ! :D
Pa nek bude sa koje strane god!!
Pikado

Post by Pikado »

Brick Liman wrote:Ljudi koji vode ovaj klub su definitivno idioti kakvih nema u Sunčevom sistemu. Neka crkne svako ko ode na istok ili zapad stadiona JNA. Tog dana MORAMO biti svi ZAJEDNO na istom mestu.

Uopste ti nije na mestu ta recenica ,^da crkne svako^. Kao sto sam vec napisao ,da postoje ljudi, i mladji i stariji koji zele da samo aplauzom podrze Vosu, a i to doprinosi atmosferi. Treba da nas bude svuda !!!!!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Znate sta, ja bih da pevam i skacem ! Zar je ovo momenat da pricamo o podelama i o tome da li pojedini igraci pozdravljaju navijace posle svake utakmice ?

Meni treba samo malo dobrog adrenalina da me odrzi do srede...

http://www.youtube.com/watch?v=Us1aTx03 ... r_embedded#!
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
DUB

Post by DUB »

Какве сулуде расправе пред утакмицу сезоне... Просто те натерају на помисао да постоје "неки" убачени елементи са циљем да "шта већ"...
Небитно... ја знам где идем, када идем, са киме идем, како идем и по шта тамо идем!!!!!

Војводина, Војводина непобедива,
Војводина, Војводина љубав једина,
Војводина, Војводина, моја судбина,
ВОЈВОДИНА ЈЕДНА ЈЕДИНА!!!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Pikado

Post by Pikado »

To i ja hocu da kazem , bitno je samo da smo svi tamo , a ne gde i na kojoj tribini. !!!! KUP JE NAS !!!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

1/16 Vojvodina 4-0 Dinamo Vranje
http://www.youtube.com/watch?v=-EF-MPl2qVs

1/8 Mladost 1-3 Vojvodina 28.10.2009
http://www.youtube.com/watch?v=fKgEf5hmPhU

1/4 Vojvodina-Smederevo 1:0
http://www.youtube.com/watch?v=DEKL4qKYJTk

1/2 partizan 1-3 Vojvodina
http://www.youtube.com/watch?v=fSd8cz1PZsM

Da li je bolja potrebna bolja najava i bolja pozivnica za odlazak u beograd?
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Gledati finale kupa u bg u kom igra Vojvodina protiv cz, a pri tom sedeti na zapadu i istoku je isto kao i gledati finale preko TV-a.
Ustvari, kad malo bolje razmislim lepse je gledati finale preko TV-a. Tu nisi sitna kap u ciganskom moru nego si kod kuce okruzen sebi dragim osobama. Mozes da jedes i pijes sta ti je volja i "uzivas" u prenosu koji je uradjen sa vise kamera. Imas priliku da vidis ponovljene snimke sansi i golova i to iz vise uglova, a sve jos zacinjeno uz "objektivnog" RTS-ovog komentatora.

NE!!! Ne zelim da budem nemi posmatrac!

Ja sam 05. 05. 2010. na JUGU, tamo je moje mesto. Jedino svi zajedno na jugu mozemo pomoci nasoj Vojvodini da osvoji kup.

AJMO, SLANINARI!!!
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Panucci

Post by Panucci »

Svakako da ce nasih navijaca biti i na zapadu/istoku...ono sto je po meni bitno, nije to da se ti ljudi ispljuju, kao sto neki ovde cine...
Mnogo je bitnije da se svi oni, koji ce tog dana biti na stadionu (na zapadu ili istoku) nekako organizuju da budu zajedno, kako bi, em bili jaci, em se lakse branili od provokacija ciganije...
Predlazem da se to nekako organizuje...

A i zamislite samo...u sred beograda, dovikivanje juga i neke druge tribine...
Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
Vojvodinas

Post by Vojvodinas »

Panucci wrote:Svakako da ce nasih navijaca biti i na zapadu/istoku...ono sto je po meni bitno, nije to da se ti ljudi ispljuju, kao sto neki ovde cine...
Mnogo je bitnije da se svi oni, koji ce tog dana biti na stadionu (na zapadu ili istoku) nekako organizuju da budu zajedno, kako bi, em bili jaci, em se lakse branili od provokacija ciganije...
Predlazem da se to nekako organizuje...

A i zamislite samo...u sred beograda, dovikivanje juga i neke druge tribine...
Licno ,mnogo je nesigurnije sedeti na zapadu ili istoku. Ja imam tu nesrecu da cu verovatno voditi nekolicinu ljudi na finale kupa odavde ,dakle iz bg, tako da cu verovatno biti na zapadu ,ali moje misljenje je da nasi navijaci na tim tribinama moraju da se organizuju kako bi i fizicki i glasovno bili tu pri jugu (posto pretpostavljam da cemo tu biti smesteni). Dakle,nikako da ne zauzimamo centrali deo tribina ,vec jugo-istocni deo i jugo- zapadni... neka to bude znak raspoznavanja ,a kazem,jaci smo kad smo zajedno. Pozdrav! :lol:
STO SE RADI
ice

Post by ice »

U Čačku je bilo tačno onako kako se moglo zaključiti na treningu od petka.Djumi je sa prvom postavom uvežbavao varijante za meč sa ciganijom, a pomoćnicima je ostavio da ostale igrače pripreme za meč u Čačku.Jedino se Karan pridružio onoj ekipi što je igrala u Čačku, dobro i Tumba koji je tek malo odigrao.A zato je Brkić i bio u onoj drugoj grupi jer jednostavno pošto je golman, a pred svetsko prvenstvo, njemu trebaju utakmice u kontinuitetu.
Po svemu sudeći, ciganiji će se suprotstaviti sledeći tim:
Brkić,Vulićević,Pleč,Karan,Tumbasević,Medojević,Novaković,Đurovski,Tadić,Bilbija,Mrđa.
Mislim da će i Vuk i Ađuru biti na klupi.
Video sam i šta tačno Djumi uvežbava sa momcima i čega se plaši, ali to ne smem ovde da iznesem, ali raduje me što vidim da se tom meču finala izuzetno ozbiljno i studiozno prilazi.
Ajde neka sve bude tako i neka kup bude naš.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ice wrote:Brkić,Vulićević,Pleč,Karan,Tumbasević,Medojević,Novaković,Đurovski,Tadić,Bilbija,Mrđa
Uf, vrlo ofanzivna formacija!
ice

Post by ice »

Moguće je da ipak Ađuru uleti umesto Bilbije, to je po meni i jedina dilema.

Mada, ne mislim da ćemo igrati previše ofanzivno, videćete uostalom, i istureni igrači će dobiti svoje defanzivne zadatke.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
kinik

Post by kinik »

Ja bi najvise voleo kada bi nasi bili i jug i istok i zapad :lol:
ali bicu zadovoljan i sa solidno popunjenim jugom, a da nas ostale tribine dobro cuju kad zagrmi "Srpski kup je nas, ti to dobro znas, srpski kup je nas ti to dobro znas, pu'i ga zvezdas"
1966...1989...201x
gardista

Post by gardista »

ОВО ЈЕ ПРВЕНСТВЕНО НАМЕЊЕНО НАШИМ МОМЦИМА КОЈИ ЋЕ У СРЕДУ ОБУЋИ НАЈЛЕПШИ ДРЕС НАШЕ ВОЈВОДИНЕ

Драги наши младићи, у среду имате прилику да уђете у историју, а историја није маћеха - она памти и воли победнике.Верујем да сте ових дана у карантинима, да вам је ташко да ослушнете пулс јавности.Е па ево, знам да нас пратите и да читате ове и сличне редове. Град је у стању контролисане еуфорије, позитивна напетост расте, и општи је утисак да ми то можемо. Вас данас нико неће учити да играте фудбал, ви то знате. Ми, носиоци оне енормне енергије и емоције са трибина очекујемо од вас да будете одважни, маштовити, истрајни, упорни, позитивно дрски, да видимо и осетимо жељу у вашим очима, да натопите ту светињу од дреса знојем и вољом јер само тако, заједно можемо бити В О Ј В О Д И Н А, једна једина. Куп се осваја, не добија се на поклон. Ако се осваја онда ту нема никаквих калкулација, пишкићу-какићу варијанти. Бацили смо све на само једну карту, на само тих деведесет минута, учините да они буду паклених деведесет за нашег противника. Зато, главе горе, идемо до краја, идемо да донесемо Куп у наш Нови Сад, идемо-ми то заједно можемо.Ми то заједно ХОЋЕМО!

до нове аритмије - до нове ПОБЕДЕ !!!
Milan

Post by Milan »

Image

Image
POŠTO OBRAZ ???!!!
Locked