Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

Locked
ice

Post by ice »

Ево и овде сличних информација:

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=428535

За клинце није проблем, свако може да нађе неког старијег који ће му глумити ћалета или брата.
Него, сад ми маторци морамо да се гњавимо са ношењем личних карата.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Milan

Post by Milan »

ssnigd wrote:
E tako se radi promotivni klip za utakmicu. Sve pohvale autoru ili autorima, prava muzika, odlican propratni tekst. Fantasticno :!:
DODJI I TI :!:
Klip je radio jedan čovek, autor svih Firminih klipova i svaka mu čast! Pohvale treba da idu i na adresu našeg člana @dulajla, čija ideja sa ovog Foruma je preuzeta za prvi deo klipa!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Go west

Post by Go west »

Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

С. Савић wrote:Хоће ли се Воши најзад посрећити?
Nema sta da se posrecuje, treba otici i razbucati tu boraniju, dobiti ih na znanje, volju, zelju i borbenost. Kakva sreca, ako se u srecu samo uzdamo bolje ni ne polaziti za Beograd!
Milan

Post by Milan »

VAŽNO OBAVEŠTENJE:

Nemojte ljudi širiti dezinformacije. Svako ko se uputi prekosutra za beograd, ući će na stadion! Nema potrebe da se bilo ko, a pogotovo maloletnici, plaše za (ne)ulazak na utakmicu!

SVI NA JNA!!!

KUP JE DEFINITIVNO NAŠ!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Dejan

Post by Dejan »

Slobodan Medojevic wrote: Pozvao bih sve koji su u mogucnosti da dodju u sredu da nas bodre, kao sto su to i do sad radili, i da pokusamo da zajedno ispisemo novu stranicu u istoriji Vojvodine...
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Bilo je odlicno na treningu. :D

Jednom mladom Firmasu je pozlilo, nadam se da je sa momkom sve ok i da ce biti spreman za sredu.

Kup je nas :!:
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
budababa

Post by budababa »

Slike sa vecerašnjeg treninga (malo lošijeg kvaliteta zbog lošeg aparata i prokletog noćnog moda, ali vidi se ponešto):

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Video klipovi sutra u toku dana...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
budababa

Post by budababa »

budababa wrote:Video klipovi sutra u toku dana...
'Ajde, jedan večeras za one nestrpljive...

http://www.youtube.com/watch?v=b_IyS1PdsH4
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
shecky

Post by shecky »

Budababa ne zezaj slike su dojajne :) samo steta sto nisu vece rezolucije.. aaaaa reflektori :)
Nego sta bi sa tim malim firmasem??
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Iskreno,jos od vremena Jesenje titule nisam bio veci optimista pred neki od meceva sa Zvezdom.Pravi je momenat,za upravu,za igrace,za navijace,ali mislim ponajvise za Djumija,da verifikuje svu tu ljubav i ovekoveci je i nadolazecim monografijama.Treba li veci motiv!!!!

Nadam se,da ce posle srede (sto se nas tice) najveci gubitnik biti kladionice :wink:
Image
ice

Post by ice »

Na treningu je bilo dobro, naši igrači su me ponašanjem oduševili kao retko do sada i to svi odreda.A što se tiče finesa treninga, šutirani su i penali.
Masa se zagrevala za sredu, a bilo je puno i običnih ljudi koji su došli da posmatraju trening, pripadnica lepšeg pola i uopšte je bilo neuobičajeno živo.

Ali mogu reći da sam razočaran vožnjom kroz grad.U stvari to je bio samo put od stadiona do Veternika bez neke pesme, samo uz trubljenje, pa su se verovatno neki neupućeniji sugrađani pitali ko su ovi što prolaze?A trebalo je da bude kao onomad pre tri godine.
No, šta je tu je, ljudi u gradu ionako znaju za finale, ipak je marketinška kampanja bila dosta solidna.Imamo još jedan dan, ne smemo stati, treba sva mesta i grad preplaviti plakatima i nalepnicama.

Inače, svi ponesite lične karte u sredu, može da zatreba, nikad se ne zna.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Za nase ljude koji ce biti na zapadu i istoku.

Pazite gde cete sesti. Sever je vec planuo i sljam ce nagrnuti i na zapad i istok.

Izneo sam vec svoj stav da je najbolje kada bi svi bili jedinstveni na jugu, ali ako vec idete na zapad ili istok, budite sto blizi juznoj tribini.
Friend

Post by Friend »

Dugo već razmišljam šta bih napisao ovde,a da drugi pre mene to već nisu uradili.Bliži nam se još jedna utakmica i šansa da uđemo u istoriju,tj. da je pišemo i mi navijači i vi igrači,od nas samih sve zavisi.Da li u sredu postajemo junaci ili pokojnici,odlučujemo mi i niko drugi,ni proklete sudije,a ni jebeni turci,već isključivo SAMO MI!

Onim igračima koji još nisu shvatili šta znači ova utakmica svima nama,želim nešto da napišem.Da li znate koliko je ovde ljudi koji skoro ceo svoj život sanjaju i maštaju da se na ovakvoj istoriskoj utakmici nađu u najdražim crveno belim dresovima i zaigraju umesto vas u njima?Da istrče na megdan tzv. brendu, i ostave srce,znoj i život na terenu ako bude trebalo,da li znate?Ja sam sigurno jedan od tih koji bi sve dao na ovom svetu da mogu 5-og maja da istrčim na teren i dam svoj život ako treba da moja Vojvodina pobedi,ali neću moći na moju veliku žalost jer je to vaša privilegija igrači moji(naravno još uvek se nadam Djumijevom pozivu,makar odigrao 5 minuta).Da li znate koju čast i obavezu imate u sredu,prema meni i svima kojima je Vojvodina u srcu,prema generacijama ljudi koji više nisu među nama,koji nisu uspeli da dosanjaju i dočekaju taj san?Zbog njih moramo učiniti sve da se u sredu 5-og maja vratimo u najlepši i najdraži grad na svetu podignute glave sa peharom u rukama i pesmom tamburaša.
Dok pišem ovo udaraju emocije,kao i proteklih desetak dana i onaj čudni osećaj u stomaku mi se javlja svakih frtalj sata,kao dete sam koje ne može da dočeka poklon pred novu godinu,ma teško je to objasniti to samo deca i mi možemo da shvatimo.
Vreme je da slavimo,spremni smo i uveren sam da u sredu slavimo jer
KUP JE NAŠ!!!

Tambura...
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Friend, svaka cast na postu !
Locked