Ultra slanina wrote:ЕДИТ: За оне који постују и на форуму фкв, пошто не могу да се региструјем тамо пренесите да момак који је јуче пао у несвест има проблема, кад год га стрефи мало јачи адреналин позли му. Неће ићи сутра са нама нажалост.
Lav Kup Srbije - sezona 2009/10
-
- Grof Žekula
- Administrator
Junior FCV wrote:A glavni sudija i jedan pomocnik iz bg-a...
Судијска комисија ФСС је на састанку одржаном 4. маја 2010. године, са почетком у 11,30 часова у просторијама Фудбалског савеза Србије одредила службена лица за утакмицу финала ЛАВ купа Србије ФК Војводина - ФК Црвена Звезда, која се игра 5. маја 2010. године са почетком у 20,30 часова на стадиону ФК Партизан.
Судија: Станковић Драгомир, Београд
Судија помоћник 1: Радојчић Игор, Београд
Судија помоћник 2: Томичић Никола, Сремски Карловци
Четврти судија: Глођовић Владо, Врбас
Посматрач суђења: Жутић Ђорђе, Петроварадин
Делегат: Марковић Драган, Београд
A sever, navodno, rasprodat?! Živ je Gebels, umro nije...Stexman wrote:Malo pre mi rece kolega da u Univerexportu ALBA, za 5 kupljenih piva daju kartu za sever za finale kupa! Zar je moguce u nasem gradu da se to radi?!
Malopre sam bio u tom marketu i vidim da neke dve promoterke startuju čovu koji je bio ispred mene u redu za kasu, i spominjaše nešto utakmicu i karte, ali nisam čuo ceo divan. Dakle, dima ima, a vatre će biti sutra kako god okrenemo. Bitni smo mi koji ćemo biti na južnoj tribini...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
-
Ovu informaciju trebalo bi preneti u sve staračke i penzionerske klubove, pa neka im oni napune sever.budababa wrote:A sever, navodno, rasprodat?! Živ je Gebels, umro nije...Stexman wrote:Malo pre mi rece kolega da u Univerexportu ALBA, za 5 kupljenih piva daju kartu za sever za finale kupa! Zar je moguce u nasem gradu da se to radi?!
Malopre sam bio u tom marketu i vidim da neke dve promoterke startuju čovu koji je bio ispred mene u redu za kasu, i spominjaše nešto utakmicu i karte, ali nisam čuo ceo divan. Dakle, dima ima, a vatre će biti sutra kako god okrenemo. Bitni smo mi koji ćemo biti na južnoj tribini...
DAJ GOL!!!
Eto šta sve ljude može da strefi zbog naše Voše.Stoik wrote:Ultra slanina wrote:ЕДИТ: За оне који постују и на форуму фкв, пошто не могу да се региструјем тамо пренесите да момак који је јуче пао у несвест има проблема, кад год га стрефи мало јачи адреналин позли му. Неће ићи сутра са нама нажалост.
Nadam se da će momak biti dobro, a mi ćemo dati sve od sebe i za njega.
Bato majstore vodi nas do titule 

-
A sta bi sa ovim? hocemo i dalje biti odvojeni od ciganije mi na istoku? ja ponesen ovom vescu, a sve u nameri da dovedem sto vise ljudi, uzeo istok...grof zekula wrote:ISTOČNA TRIBINA, BLIŽE JUGU, biće sektor na kome će sedeti oni koji budu išli u Klupskoj varijanti (autobusi kreću u 17h).
Kako i kuda god, kupite karte (za istok, jug...) na vreme, pa da pohrlimo u Bg.

Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
Stexman, video sam da su otkazani autobusi, zato sam i pitao da li cemo mi koji idemo u privatnoj reziji ipak biti odvojeni od gamadi...zna li neko? ide li neko na istok, da idemo grupisano?Stexman wrote:Panucci wrote:A sta bi sa ovim? hocemo i dalje biti odvojeni od ciganije mi na istoku? ja ponesen ovom vescu, a sve u nameri da dovedem sto vise ljudi, uzeo istok...Stara Garda wrote:AUTOBUSI OTKAZANI, OSTAJE SAMO VOZ I PRIVATNA REZIJA!!!
Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti