Lav Kup Srbije - sezona 2009/10
- Lala sa zapada
Mene je, Lalo, jako sramota....sto sam sa svojih xx godina, PONOVO ispao magarac...jako me je sramota i stid...ja ne znam kako cu sutra na posao od muke i blama...vec smisljam sta me boli...
I da dodam samo...Mene stadion nece videti neko vreme...ja vise njakati i sa njima se njakati necu...
I da dodam samo...Mene stadion nece videti neko vreme...ja vise njakati i sa njima se njakati necu...
Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
Kapiten Crvene zvezde Nikola Lazetić objasnio je da su upravo Đuričićeve izjave pre utakmice bile najbolja motivacija za beogradski klub.
"On je pre utakmice lupao rukom o sto i govorio da će pehar završiti u Novom Sadu. Na sastanku pre meča ništa nismo rekli jedan drugom, samo smo odgledali snimak njegove izjave. Na terenu smo pokazali da Zvezdi niko nikad ne može da preti", poručio je Lazetić.
Naguzimo se, jer lepo cigani otpevaše... "sex on the..."
POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Opet smo poceli po starom. Svi pljujete, te nismo ovo nismo ono ,te djumi nula,te bilo nas je 800 na tribinama.
Kao prvo ,ne lupajte gluposti i ne budite instant navijaci. Istina je da smo odigrali finale ispod ocekivanja ,ali je isto tako i istina da smo na jedan impresivan nacin dosli do njega i da nije bilo djumija danas bismo gledali jos jedno vestacko derbi -finale.
ODMAH ISPRAVKA ZA PAR KOMENTARA U VEZI BROJNOSTI NA JUGU. NIKAD NAS NIJE BILO VISE NA JNA STO SE TICE BROJNOSTI NA TRIBINI. PROCENA JE DA JE NAS JE BILO OKO 3,000 I TO JE SASVIM BLIZU ISTINE. ISPOD 2,500 NIJE SIGURNO. SA ZAPADA SE LEPO VIDELO TAKO DA...
SVAKA CAST FIRMI!
FINALE KO FINALE.. DOBILI NAS NA FOL, U SUSTINI SU RASPALI ALI SU IMALI VETAR U LEDJA... MNOGO ZNACI KAD TE (SKORO) CEO STADION PODRZAVA. :
Kazem,ne pljujte djumija,ne vredjajte,niste stoka ciganska da se tako pomesate. JA SAM JAKO RAZOCARAN,ali tu smo za VOSU I U DOBRU I U ZLU!!!

Kao prvo ,ne lupajte gluposti i ne budite instant navijaci. Istina je da smo odigrali finale ispod ocekivanja ,ali je isto tako i istina da smo na jedan impresivan nacin dosli do njega i da nije bilo djumija danas bismo gledali jos jedno vestacko derbi -finale.
ODMAH ISPRAVKA ZA PAR KOMENTARA U VEZI BROJNOSTI NA JUGU. NIKAD NAS NIJE BILO VISE NA JNA STO SE TICE BROJNOSTI NA TRIBINI. PROCENA JE DA JE NAS JE BILO OKO 3,000 I TO JE SASVIM BLIZU ISTINE. ISPOD 2,500 NIJE SIGURNO. SA ZAPADA SE LEPO VIDELO TAKO DA...

FINALE KO FINALE.. DOBILI NAS NA FOL, U SUSTINI SU RASPALI ALI SU IMALI VETAR U LEDJA... MNOGO ZNACI KAD TE (SKORO) CEO STADION PODRZAVA. :

Kazem,ne pljujte djumija,ne vredjajte,niste stoka ciganska da se tako pomesate. JA SAM JAKO RAZOCARAN,ali tu smo za VOSU I U DOBRU I U ZLU!!!
STO SE RADI
- Lala sa zapada
Vojvodinas wrote:Opet smo poceli po starom. Svi pljujete, te nismo ovo nismo ono ,te djumi nula,te bilo nas je 800 na tribinama.![]()
ODMAH ISPRAVKA ZA PAR KOMENTARA U VEZI BROJNOSTI NA JUGU. NIKAD NAS NIJE BILO VISE NA JNA STO SE TICE BROJNOSTI NA TRIBINI. PROCENA JE DA JE NAS JE BILO OKO 3,000 I TO JE SASVIM BLIZU ISTINE. ISPOD 2,500 NIJE SIGURNO. SA ZAPADA SE LEPO VIDELO TAKO DA...![]()
![]()
SVAKA CAST FIRMI!
FINALE KO FINALE.. DOBILI NAS NA FOL, U SUSTINI SU RASPALI ALI SU IMALI VETAR U LEDJA... MNOGO ZNACI KAD TE (SKORO) CEO STADION PODRZAVA. :![]()
![]()
Niko ne pljuje gospodina Djumija, samo se iznose cinjenice. Svako je pod nasom lupom, to vazi i za gospodina Djumija.
Cinjenica je da je gospodin Djumi postavio krajnje kukavicku taktiku, takvom taktikom ne bi dobili ni Cuku, da ne govorim o izuzetno motivisanom protivniku koga je bodrilo 20.000 navijaca. Cinjenica je da gospodin Djumi nije umeo da promeni taktiku ni kada su stvari krenule lose da se odvijaju. Ono sto je najgore, htenje i volja nasih igraca na terenu je bila uglavnom katastrofalna. U momentu kada smo primili 1. gol, niko od nasih igraca nije zeleo ni da potrci, dopustali smo zvedinim stoperima da se mirno dodaju.
I samo jos jedna cinjenica. Jedno Smederevo je uspelo da osvoji kup pobedom nad zvedom. Sevojno je ostavilo mnogo bolji utisak u finalu kupa, mnogo bolji u odnosu na nase jucerasnje izdanje.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Upravo takvom istom taktikom smo pobedili partizan u polufinalu.Lala sa zapada wrote:Cinjenica je da je gospodin Djumi postavio krajnje kukavicku taktiku, takvom taktikom ne bi dobili ni Cuku, da ne govorim o izuzetno motivisanom protivniku koga je bodrilo 20.000 navijaca.
Ali, sto rece Voja, ono sto je prvi put protiv partizana bilo iznenadjenje drugi put protiz zvezde je vec postalo procitana knjiga...
- Lala sa zapada
Radoye wrote:Upravo takvom istom taktikom smo pobedili partizan u polufinalu.Lala sa zapada wrote:Cinjenica je da je gospodin Djumi postavio krajnje kukavicku taktiku, takvom taktikom ne bi dobili ni Cuku, da ne govorim o izuzetno motivisanom protivniku koga je bodrilo 20.000 navijaca.
Ali, sto rece Voja, ono sto je prvi put protiv partizana bilo iznenadjenje drugi put protiz zvezde je vec postalo procitana knjiga...
Radoye, znam, ja sam bio protiv takve taktike i pre meca sa Partizanom. Tada je upalilo i ja sam govorio veoma pohvalno na racun gospodina Djumija.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
- kafe bagdad
Jos jedno u nizu razocarenja, ali sta je tu je, zivot ide dalje. Odlicno zezanje i druzenje u busu, verbalno drkanje cigana po okolnim selima i kasnjenje na utakmicu prouzrokovano odlukom murije. Mislim da nas je bilo poprilicno na trbini, sigurno ne manje od 2000. Ni navijanje nije bilo tako lose, ali je i logicno da je ispod ocekivanog kada na ovakve utakmice idu i ljudi koji ne dolaze cesto na stadion. Sto se igraca tice, ne znam sta vise treba da ih motivise od finala kupa, selektora u lozi i menadzera koji su dosli da ih gledaju.
USRALI STE SE KAO p***e!
USRALI STE SE KAO p***e!
- Red Marquis
- Moderator
Ništa danas nemam pozitivno da me uteši kad legnem u krevet. Ništa.
Žandare koji su mogli i sporije da nas puste u voz, pa one "navijače" zbog kojih se i to dodatno oteglo. Pa novih 45 minuta potpuno izgubljenih u životu nakon izlaska iz voza. DOKLE BRE VIŠE? Već umorni i ubijeni u pojam ulazimo u prvom minutu, bukvalno, očekivano manje ljudi no pre 3 godine, ja bih rekao između 1200-1500, preko toga sigurno ne. Ali nije to ni tako mala cifra kad se uzme šta sve čovek(navijač) mora da preživi da bi došao u taj Beograd.
Navijanje loše, i to ne mislim samo kad smo gubili 3-0, već od početka. Gubili smo i izgubili i pre 3 godine, ali je grmelo. Osim igrača ključni krivci su oni koji su vodili to navijanje danas. No, ovde nije mesto za priču o tome.
A fudbal? Rekoh drugu već na 1-0, meč u kome slabiji ima privid i loptu, a bolji rutinski daje golove iz polukontri. Moglo je i gore od 3-0 da bude. Žao mi je što smo i igrali ovo finale, bolje Javor da je bio, on se barem ne bi osramotio. Tadić i Đurovski nule na kub. Ađuru jedini zadovoljio.
KOLIKO ĆEMO PUTA MI DA BUDEMO VETAR CIGANIMA?
Ako je meč protiv Partizana bio renesansa, ovo je bio povratak u mračni srednji vek.
Laku noć svima, i sanjajte da niste mazohisti.
Žandare koji su mogli i sporije da nas puste u voz, pa one "navijače" zbog kojih se i to dodatno oteglo. Pa novih 45 minuta potpuno izgubljenih u životu nakon izlaska iz voza. DOKLE BRE VIŠE? Već umorni i ubijeni u pojam ulazimo u prvom minutu, bukvalno, očekivano manje ljudi no pre 3 godine, ja bih rekao između 1200-1500, preko toga sigurno ne. Ali nije to ni tako mala cifra kad se uzme šta sve čovek(navijač) mora da preživi da bi došao u taj Beograd.
Navijanje loše, i to ne mislim samo kad smo gubili 3-0, već od početka. Gubili smo i izgubili i pre 3 godine, ali je grmelo. Osim igrača ključni krivci su oni koji su vodili to navijanje danas. No, ovde nije mesto za priču o tome.
A fudbal? Rekoh drugu već na 1-0, meč u kome slabiji ima privid i loptu, a bolji rutinski daje golove iz polukontri. Moglo je i gore od 3-0 da bude. Žao mi je što smo i igrali ovo finale, bolje Javor da je bio, on se barem ne bi osramotio. Tadić i Đurovski nule na kub. Ađuru jedini zadovoljio.
KOLIKO ĆEMO PUTA MI DA BUDEMO VETAR CIGANIMA?
Ako je meč protiv Partizana bio renesansa, ovo je bio povratak u mračni srednji vek.
Laku noć svima, i sanjajte da niste mazohisti.
Io odio Belgrado
Druze moj, mazohizam je sastavni deo navijanja za Vojvodinu, to jedno bez drugog ne ide. I to onaj najgori mazohizam, kada ti mucitelj onako pruzi nadu da su se muke zavrsile i da je spasenje na vidiku, pa te onda jos zesce umlati... A ti se stalno vracas po jos...Red Marquis wrote:Laku noć svima, i sanjajte da niste mazohisti.
Jebiga, navikli smo...
- Red Marquis
- Moderator
Jesmo navikli smo. Ali uvek iznova zaboli.Radoye wrote:Druze moj, mazohizam je sastavni deo navijanja za Vojvodinu, to jedno bez drugog ne ide. I to onaj najgori mazohizam, kada ti mucitelj onako pruzi nadu da su se muke zavrsile i da je spasenje na vidiku, pa te onda jos zesce umlati... A ti se stalno vracas po jos...Red Marquis wrote:Laku noć svima, i sanjajte da niste mazohisti.
Jebiga, navikli smo...
Mislim da nije dobro da odemo u Evropu, nek uzme partizan titulu, a mi da imamo 3 meseca za remont, okretanje svojim snagama...i bez ikakvih iluzija u novu sezonu...
Io odio Belgrado
Da ne boli, ne bi bio mazohizam.Red Marquis wrote:Jesmo navikli smo. Ali uvek iznova zaboli.
Pravo da ti kazem, sad me zivo zabole ko ce biti sampion i hocemo li u Evropu ili ne... Pre ove utakmice sam se kao necemu i nadao, ono samo da prodjemo u finale pa da zvezda bude sampion, ali nakon ovog danas... Skroz sam emotivno i psihicki iscrpljen da bi me bilo briga za Evropu!Red Marquis wrote:Mislim da nije dobro da odemo u Evropu, nek uzme partizan titulu, a mi da imamo 3 meseca za remont, okretanje svojim snagama...i bez ikakvih iluzija u novu sezonu...
A nemamo ni stadion na kome da igramo tu Evropu...
Ajde ljudi ne preterujte i ne iznosite neke stvari koje nemaju veze sa istinom.Mesta za kritiku ima itekako, ali nemojmo ići u totalnu krajnjost prema nama samima, a ne prema odgovornim ljudima.Takođe, pokušajte da malo manje ostrašćeno sagledate situaciju, dobro tu je potrebno i vreme.
Nije mi jasno kako neko može da krivi NAVIJAČE (dakle ne način navijanja) za ovaj neuspeh i to pogotovo ljudi koji nisu otišli na utakmicu?
Kako neko može da kaže da smo krivi za kašnjenje kada nema pojma šta nam se sve usput dešavalo?
Inače nas je bilo upravo otprilike kao i pre tri godine, u vozu možda nešto manje ljudi od toga.
Incidenti na stanici su nepotrebno počeli, bilo je tu veoma nestrpljivih ljudi, ali tako nešto su u policiji valjda i mogli da očekuju kada su za 1000 i kusur ljudi otvorili samo JEDAN (ej jedan) ulaz.Pa to je totalno debilno.A kasnije su itekako mogli i drugi da otvore.To je klasičan bezobrazluk i to nije slučajno.Nažalost, pojedinci su dolili ulje na vatru.
No, to sve i nema toliko veze sa utakmicom.Još da se osvrnem malo na navijanje, u prvom poluvremenu je bilo dosta dobro, jedino sa kasnim početkom i dužim pauzama između pesama.Kasnije u pravilnom padu, mada je i na terenu bila tuga pa su se ljudi totalno demoralisali.Ali nemojte da uzimate TV snimak kao neko merilo, pa mnogo je više bilo Zvezdinih navijača i normalno je da će se jače čuti, ipak smo mi GOSTOVALI, a oni igrali kući (jer zaista to im jeste druga kuća) .
U temi vezano za trenera sam napisao neko svoje viđenje utakmice, ovde bih spomenuo i imena, mada su svi podbacili.Najgori su bili Pleč i Karan, totalno katastrofalni (njihova igra čak i vređa) , a uz rame su im bili Mrđa, Tadić, Đurovski i Novaković.Ma svi su podbacili, a jedini su Ađuru, pa i Brkić koji nije kriv za golove (mada prvi nisam dobro video) , bili manje loši.
Sramota je to kako je već pomenuto, da Zvezdini igrači u meč uđu motivisaniji od naših, a trebalo bi da je obratno.Za to krivim delimično i Djumija.Ali ne može on biti jedini krivac.Pa dokle tako?Očigledno da svima redom u klubu neke stvari treba objasniti.
Ostadosmo bez Evrope, ali još davno sam napisao da nam ona ne treba, ali tada su me redom napadali ovde na forumu, a sada pojedinci pišu iste stvari.
I na kraju, u svom tom kritikovanju, da li ste i VI osetili delić krivice?Možda zato što niste otišli na utakmicu, pa da nas bude više i pariramo onoj marvi preko puta i s boka, ili zato što ste se SRAMNO (oni koji su uglavnom sedeli, ali i stojali) pokupili sa tribine dosta pre kraja utakmice?I tvrdite da niko ne voli klub više od vas, a da su ostali navijači krivi za poraz?Prosto neverovatno.Sada se ja sramim, ali ZBOG VAS.Prosipate tu demagogiju, a pojedinci koji pišu ovde (izuzimam one koji su izvan zemlje) nisu kročili već dugo vremena ni na Karađorđe.Radite vi šta hoćete i ne solim vam ja pamet, ali nemojte molim vas da vređate nas ostale koji se lomatamo po stadionima i deremo grlo zarad podrške klubu.A inače, eto vam primer Ogija kojem nije bilo teško da potegne čak iz Vankuvera ovamo, iako i on sigurno nije oduševljen sa onim što se dešava u klubu.
I naravno da svi mi pravimo propuste i greške, pa je naravno toga bilo i što se tiče navijačke grupe i sve to bi nekako moralo da se bar malo promeni.
Svi smo mi krivci, ali baš SVI.
Nije mi jasno kako neko može da krivi NAVIJAČE (dakle ne način navijanja) za ovaj neuspeh i to pogotovo ljudi koji nisu otišli na utakmicu?
Kako neko može da kaže da smo krivi za kašnjenje kada nema pojma šta nam se sve usput dešavalo?
Inače nas je bilo upravo otprilike kao i pre tri godine, u vozu možda nešto manje ljudi od toga.
Incidenti na stanici su nepotrebno počeli, bilo je tu veoma nestrpljivih ljudi, ali tako nešto su u policiji valjda i mogli da očekuju kada su za 1000 i kusur ljudi otvorili samo JEDAN (ej jedan) ulaz.Pa to je totalno debilno.A kasnije su itekako mogli i drugi da otvore.To je klasičan bezobrazluk i to nije slučajno.Nažalost, pojedinci su dolili ulje na vatru.
No, to sve i nema toliko veze sa utakmicom.Još da se osvrnem malo na navijanje, u prvom poluvremenu je bilo dosta dobro, jedino sa kasnim početkom i dužim pauzama između pesama.Kasnije u pravilnom padu, mada je i na terenu bila tuga pa su se ljudi totalno demoralisali.Ali nemojte da uzimate TV snimak kao neko merilo, pa mnogo je više bilo Zvezdinih navijača i normalno je da će se jače čuti, ipak smo mi GOSTOVALI, a oni igrali kući (jer zaista to im jeste druga kuća) .
U temi vezano za trenera sam napisao neko svoje viđenje utakmice, ovde bih spomenuo i imena, mada su svi podbacili.Najgori su bili Pleč i Karan, totalno katastrofalni (njihova igra čak i vređa) , a uz rame su im bili Mrđa, Tadić, Đurovski i Novaković.Ma svi su podbacili, a jedini su Ađuru, pa i Brkić koji nije kriv za golove (mada prvi nisam dobro video) , bili manje loši.
Sramota je to kako je već pomenuto, da Zvezdini igrači u meč uđu motivisaniji od naših, a trebalo bi da je obratno.Za to krivim delimično i Djumija.Ali ne može on biti jedini krivac.Pa dokle tako?Očigledno da svima redom u klubu neke stvari treba objasniti.
Ostadosmo bez Evrope, ali još davno sam napisao da nam ona ne treba, ali tada su me redom napadali ovde na forumu, a sada pojedinci pišu iste stvari.
I na kraju, u svom tom kritikovanju, da li ste i VI osetili delić krivice?Možda zato što niste otišli na utakmicu, pa da nas bude više i pariramo onoj marvi preko puta i s boka, ili zato što ste se SRAMNO (oni koji su uglavnom sedeli, ali i stojali) pokupili sa tribine dosta pre kraja utakmice?I tvrdite da niko ne voli klub više od vas, a da su ostali navijači krivi za poraz?Prosto neverovatno.Sada se ja sramim, ali ZBOG VAS.Prosipate tu demagogiju, a pojedinci koji pišu ovde (izuzimam one koji su izvan zemlje) nisu kročili već dugo vremena ni na Karađorđe.Radite vi šta hoćete i ne solim vam ja pamet, ali nemojte molim vas da vređate nas ostale koji se lomatamo po stadionima i deremo grlo zarad podrške klubu.A inače, eto vam primer Ogija kojem nije bilo teško da potegne čak iz Vankuvera ovamo, iako i on sigurno nije oduševljen sa onim što se dešava u klubu.
I naravno da svi mi pravimo propuste i greške, pa je naravno toga bilo i što se tiče navijačke grupe i sve to bi nekako moralo da se bar malo promeni.
Svi smo mi krivci, ali baš SVI.
Bato majstore vodi nas do titule 

Teci, teci Dunave,
al' ne pričaj nikome...
Sve sam očekivao, ali da nas onako razmontiraju na terenu... Lepo reče neko u vozu: pogledaj tabelu i sve je jasno, nema šta da se lažemo. Ali mater mu, da ti igrači ne mogu u ovakvoj jednoj utakmici da nađu motiv, ne zbog nas ili Vojvodine (značimo im k'o lanjski sneg), ali barem zbog tih premija i menadžera koji su došli da gledaju ovu, ispostavilo se, bruku. Pa igraj za sebe, ako već nećeš za te ljude koji su prevalili put i iscimali se, bežali sa posla i spremili se za sutrašnji dan na poslu sa olovnim kapcima. Pegla mi se baca od vas, j***ni gubitnici!
al' ne pričaj nikome...

Sve sam očekivao, ali da nas onako razmontiraju na terenu... Lepo reče neko u vozu: pogledaj tabelu i sve je jasno, nema šta da se lažemo. Ali mater mu, da ti igrači ne mogu u ovakvoj jednoj utakmici da nađu motiv, ne zbog nas ili Vojvodine (značimo im k'o lanjski sneg), ali barem zbog tih premija i menadžera koji su došli da gledaju ovu, ispostavilo se, bruku. Pa igraj za sebe, ako već nećeš za te ljude koji su prevalili put i iscimali se, bežali sa posla i spremili se za sutrašnji dan na poslu sa olovnim kapcima. Pegla mi se baca od vas, j***ni gubitnici!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...