Evo ja cu prvi da stanem za vas da zajedno pljujemo Batu.
Samo recite mi ko je taj madjionicar o kojem vi pricate

uporan wrote:Čitam dosta postova i mnogo toga mi nije jasno. Hoćemo li rezultate? Naravno, titula, kup, makar igranje u Evropi? Kad rezultata nema onda nam je kriva mafija, 60 godina komunizma, Tole Karadžić, Dragan Džajić, Mitar Mirić nemam pojma ko sve ne. U ovoj jbn. državi i još jbnijem fudbalu da bi nešto uradio moraš da muljaš i to je kraj svake priče. Ako hoćemo rezultat moramo da muljamo, što se pokazalo u prethodnim godinama, jer ako ćemo iskreno muljamo kao i svi bez obzira ko nam je na čelu. Ako se ja pitam bolje da muljamo za 2. - 3. mesto nego za opstanak, kao pre nekoliko godina. Bolje da prodajemo igrače po Evropi za miliona evra, nego za 100 hiljada ciganiji i grobljima, no hajde. Bolje da se namešta da naši igrači igraju u reprezentaciji (neki zasluženo, a neki i ne baš), nego da poziv dobiju kad odu u partizane i zvijezde. Ako mene pitate, ja sam pre za varijantu ako treba da kupimo 30 utakmica da bi uzeli titulu, da ih kupimo, pa neka pričaju o nama da kradimo, lažemo i sl, a jedino koji to mogu da nam prebacuju su isti oni koji to rade od 45. na ovamo, a takvi mogu da ga puš... Živo me interesuje koliko smo ove sezone odirali nameštenih utakmica?!
Priča o gospodskom klubu?! Koji bre gospodski klub?! Mnogo se toga promenilo, niti nam je država gospodska, a nažalost ni grad. U takvom odnosu snaga nije teško shvatiti ko pobeđuje.
Najgora stvar koju čitam je "bolje 100 pravih nego 1000". Ljudi, šta smo mi? Provincija? U principu jesmo postali, ali hajde da se ne lažemo, ovo juče sa blizu 2 hiljadarke na jugu je mnooooogoooo bolje od onog polufinala sa 600ak duša. Tu razliku su nam doneli rezultati i to je suština. Ja više volim pun stadion nego 100 pravih (kao što smo imali nekad), a broj su nam doneli rezultati.
Mislim da bi promena rukovodstva mogla samo da nas još više sroza.
Ako ćemo iskreno duša me boli kad vidim ko sve nosi dres Voše i ko ga je nosio u poslednje 2-3 sezone (pre svega mislim na Ž. Lazetića, harmonikaševog sina, Đurišića, Nestorovića, Mrđu, Rista Lakića, "malog" sa reklame za Coca Colu,...), ali ako je to cena nekog uspeha, jbg. Naravno, ne mislim da je uspeh rezultat ovih navedenih kvazi fudbalera, ali ako moramo i njih da trpimo, šta sad.
Mislim da mi previše očekujemo, a da nam jedino ovi sadašnji mogu dati išta. Samo definitivno treba promeniti način dovođenja igrača i videti ko vrši tu divnu selekciju....
Vidi se da si uporan, ali ne bas i da si pametan, jer nisi ti bas najbolje shvatio kontekst u kom je to napisano.uporan wrote:Najgora stvar koju čitam je "bolje 100 pravih nego 1000". Ljudi, šta smo mi? Provincija? U principu jesmo postali, ali hajde da se ne lažemo, ovo juče sa blizu 2 hiljadarke na jugu je mnooooogoooo bolje od onog polufinala sa 600ak duša. Tu razliku su nam doneli rezultati i to je suština. Ja više volim pun stadion nego 100 pravih (kao što smo imali nekad), a broj su nam doneli rezultati.
Нереални ликови?! Освајамо куп, а квота на нас око 6!? Најпаметнији директори па оћеш да ми кажеш да је тешко од ових наших бити паметнији? Несторовић? Да ли је једна зграда вредна тога да Алексић или Качар оду првом приликом? Истраумиран јесам, како не бих био кад ме третирају као стоку чак и они на терену, а ти паметнији од нас што седе у ложи такође. Да ли ми треба да будемо верно стадо керова за те паметњаковиће, да их бранимо у јавности и сл.? Е па Сомборац та управа која је паметнија од нас(реално која има паре за разлику од нас јер смо ми глупи) није могла да искористи можда и најгору сезону црвене звезде у историји, а није ни партизан далеко, како мислиш да се носимо са њима када се опораве? Знамо какав је био фудбал 66. и 89. знамо колико људи је и гледало такав фудбал, где смо сада? Да ли смо од 89. уопште имали неки папредак? Видим да цениш да су ти у управи клуба бољи економисти од нас, ја мислим да међу нама навијачима нема лопова, барем тако добрих да могу да купују зграде возе мецедесе и сл. Какви су по теби економисти Аркан и сл. "хероји" нашег народа, бољи од нас сигурно? Свака им част, људи нису ухваћени, нас треба да буде срамота што нас хапсе и туку због "хулиганства". Најбоље знамо ко је крив и шта треба мењати, не треба бити паметан да би сконтао. Бата је преузео сву одговорност мада су по мени сви одговорни који се нису мењали сада већ више година, 2007. смо били исто у финалу купа, јуче је играла потпуно другачија екипа, тренера смо променили колико хоћеш само још управу нисмо променили. Управа је и од наших играча и тренера направила стоку е па време је да и ми од њих направимо стоку што и јесу па да ми њих терамо. Народ трпи али када буде био гладан устаће или у нашем случају неки ће чак бити и срећни пошто ће на стадиону остатни нас 100 али то ће бити 100 правих навијача, правих будала који су дозволили да му други упропасте његово слободно време које је годинама трошио вереујући паметнинијим људима играћемо сваке године квалификације за лигу европе, штедећемо за егзотична гостовања, у Пожаревац ће нас ићи шака јада и ми ћемо бити велики клуб са великом историјом.Somborac wrote:Sta pisete gluposti, svi ste najpametniji direktori, treneri sve vrsni ekonomski i fudbalski strucnjaciUsput ste svi veoma realni i imate resenja za njihove naslednike. Pretvarate ovaj forum u komentare b92/sport kao istripovani i istraumirani klinci ste!
Par nerealnih likova koji su samo na forumu dokazani i imaju svoje JA su poveli jos nekolicinu kojima su idoli i preko tastature se bore za svoju ljubav i SVE NAJBOLJE ZNAJU! Zasto ne igra ovaj, ko treba da igra, koja taktika je trebala da bude, ko je kriv, sta treba menjati...
Svaka cast pojedincima koji su zasluzni za uspeh ovog foruma, ali ovi sada su istraumirani i lece komplekse preko foruma!