Jel to izaslo u jucerasnjem Dnevniku?Zeljafcv wrote:Poster je lep, zaista. Naravno, ostaje žal i tuga što nije izašao kao "šlag" na "torti" (osvojen kup, prvi u istoriji). Jedan detalj, provalite crno nebo iznad severa, ne znam da li je to bila namera ili slučajnost, autora postera da asocira na sezonu na izmaku i rezultate u njoj?
Marketing kluba
- dapokalypto
Lep marketinski potez izlazak ovog postera, i hvala Dnevniku. Naravno da je tajming promasen, ali da li zaista mozemo ocekivati da nasa marketinska sluzba uradi sve kako treba? Npr. pogledajte marketing zvezde. Oni prodaju VINO FK Crvena Zvezda! Ljudi VINO! A u Novom Sadu ne mozete da kupite DRES Vojvodine. O cemu pricamo?
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
- Lala sa zapada
Mi nemamo marketing, kod nas je na delu anti-marketing.WestSide wrote:Lep marketinski potez izlazak ovog postera, i hvala Dnevniku. Naravno da je tajming promasen, ali da li zaista mozemo ocekivati da nasa marketinska sluzba uradi sve kako treba? Npr. pogledajte marketing zvezde. Oni prodaju VINO FK Crvena Zvezda! Ljudi VINO! A u Novom Sadu ne mozete da kupite DRES Vojvodine. O cemu pricamo?
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Najveći marketinški potez našeg direktora marketinga je bila ova tuča na kraju sa Pantom. U stvari ni to nije smislio sam već mu je Panta pomogao!Lala sa zapada wrote:Mi nemamo marketing, kod nas je na delu anti-marketing.WestSide wrote:Lep marketinski potez izlazak ovog postera, i hvala Dnevniku. Naravno da je tajming promasen, ali da li zaista mozemo ocekivati da nasa marketinska sluzba uradi sve kako treba? Npr. pogledajte marketing zvezde. Oni prodaju VINO FK Crvena Zvezda! Ljudi VINO! A u Novom Sadu ne mozete da kupite DRES Vojvodine. O cemu pricamo?
- kafe bagdad
- Uvek sa tobom
Sto se marketinga tice mislim da bi najvise trebalo raditi na maloj deci,da dete od rodjenja zavoli FK Vojvodinu,jer mi izgleda nikad necemo docekati da neko pocne da navija za Vosu zato sto je ona prvak i osvajac kupa,mi u nasem gradu imamo manifestaciju pod nazivom ''Baby Exit'' vec niz godina i nikad se niko nije setio da oranizuje neki stand gde ce se deci poklanjati bilo kakav mali poklon od FK Vojvodina,gde bi se pojavili igraci obuceni u opremi i zabavljali decu,to bi deci postalo zabavno i ostalo u secanju,kao i taj mali poklon...Mozda nekom zvuci suluda ideja ali na toj istoj manifestaciji je bilo dosta klinaca koji su oko vrata nosili sal titovih blizanaca kupljenih na nasoj Tvrdjavi...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !