30. kolo: Vojvodina-Napredak 7:0

dulajlo

Post by dulajlo »

etxeberria wrote:Plec umesto Nestora
Plec je svoju epizodu u Vojvodini, na zalost, zavrsio. A i ja sam danas prijatno iznenadjen Nestorovicem. Igrao je sa mnogo vise samopouzdanja, skinuo je 2 lopte sa noge napadacima Napretka u gol sansi, vise je imao loptu danas i od Vuleta cak.
etxeberria

Post by etxeberria »

dulajlo wrote:
Plec je svoju epizodu u Vojvodini, na zalost, zavrsio. A i ja sam danas prijatno iznenadjen Nestorovicem. Igrao je sa mnogo vise samopouzdanja, skinuo je 2 lopte sa noge napadacima Napretka u gol sansi, vise je imao loptu danas i od Vuleta cak.
Vreme mu je bilo ;) Ja inace dosada nisam rekao nijednu losu rec o njemu, licno imam utisak da se trudi i sto je jos vaznije da moze. Sto za Medu i Novakovica ne mogu da kazem za sada (neka mi oproste), sve je to lepo sto su oni nasi navijaci ali zna se gde je mesto navijacima a gde fudbalerima u vreme utakmice. Ja bih najvise voleo da me oni demantuju pa da pojedem svoje "reci". Vulicevic sta reci vidim da je veliki miljenik ovde, cenim njegov ucinak i odnos prema klubu do sada, ali objektivno nista posebno.
sam svoj najveci neprijatelj
ice

Post by ice »

etxeberria wrote:
dulajlo wrote:
Vreme mu je bilo ;) Ja inace dosada nisam rekao nijednu losu rec o njemu, licno imam utisak da se trudi i sto je jos vaznije da moze. Sto za Medu i Novakovica ne mogu da kazem za sada (neka mi oproste), sve je to lepo sto su oni nasi navijaci ali zna se gde je mesto navijacima a gde fudbalerima u vreme utakmice. Ja bih najvise voleo da me oni demantuju pa da pojedem svoje "reci". Vulicevic sta reci vidim da je veliki miljenik ovde, cenim njegov ucinak i odnos prema klubu do sada, ali objektivno nista posebno.
Poštujem svačije mišljenje, ali te zaista ne razumem kada tvrdiš da Nestorović ima znanje, a Meda, Novaković nemaju, pa čak i i Vuleta približavaš tome?Čak ideš i toliko daleko da ukazuješ da je Medi i Novakoviću mesto na tribinama?
Na stranu ova trojica, ali Nestorović je bio naša ogromna rupa od kada je došao.Pa nećemo valjda da zbog ove utakmice, gde je Napredak već kod penala bio demoralisan, da Nestorovića proglašavamo za nekog super igrača?Koliko smo samo golova primili njegovom krivicom?Koliko je golova on namestio ili učestvovao u akcijama iz kojih su postignuti?Setimo se onih proturanja lopti njemu kroz noge još protiv Metalca.
I na kraju, nećemo ga valjda smatrati i nekim mladim talentom, pa on ima već pune 24 godine, a navodno treba da ga čekamo da se dokazuje.Dokle da se vežba i dokazuje?
Njega " mladog " treba da čekamo, a Medu ne.Ajde još i Đurišića da vratimo i malo da ga sačekamo, još su godine igranja pred njim.Da vratimo i Lazetića i Liliku.
Ja ne mogu da verujem, pa šta je ovo ljudi, Zona sumraka ili šta drugo? :roll:
Mare

Post by Mare »

Pljuštalo u Novom Sadu sa svih strana, Kruševljanima poželesmo srećan put u drugu ligu sa punom mrežom. Utakmica je praktično rešena nakon pola sata igre. Posle našeg drugog gola kome je prethodio penal i isključenje njihovog igrača Gašića, Kruševljani polažu oružje i u glavama im već odzvanja druga liga, mada mislim da su se i pre puta u NS pomirili sa činjenciom da će se sledeće sezone takmičiti u nižem rangu. Ostatak igre je protekao u nagađanju koliko golova ćemo postići, čak su i njihovi malobrojni navijači počeli da skandiraju druga liga. Totalna nezainteresovanost gostujuće ekipe omogućila je našim igračima da u preostalih sat vremena pokažu šta sve znaju sa loptom, a neki od njih su se tek sad oslobodili grča koji ih je pratio cele sezone, kao npr. Nestorović, kasno Nestore, kasno! Mario, Katai i Duća su nas zabavljali svojim "štiklama", lucidnim pasovima i driblinzima u stilu ubacite žetone krećemo, dok je kapiten nemilosrdno rešetao gostujuću mrežu iz svih pozicija. Brka je čvrsto rešio da u poslednjem kolu sačuva svoju mrežu i sezonu završi kako reprezentativnom golmanu i dolikuje bez i jedne lopte u svojoj mreži u poslednjih 90 min. Otuda i po koji povik na svoje saigrače iz poslednje linije. Da li je i njemu ovo bila poslednja utakmica u dresu koji nam je svima tako drag da se zbog njega i ovde ne tako retko međusobno uhvatimo za gušu onako preko tastature, videćemo nakon po svemu sudeći za Vošu varljivog leta.
the Gari

Post by the Gari »

Mene je ova utakmica jako podsetila na poslednje kolo čini mi se sezone 2000/2001 kada smo igrali s Budućnošću iz Podgorice. Njima je trebala pobeda da bi ostali u ligi, gradom kružila pričaja da je utakmica nameštena, naš prešjednik bio iz bratske republike, a na stadionu pljuštala kišurina... Na kraju smo pobedili 4:0!
Jedina razlika jeste ta što sam tada ja bio jedan od onih koji su se skidali goli, a juče sam sedeo na duploj dozi novina i pokuđšavao da se zgrejem :? Tek je pivo posle utakmice uspelo u tome!

Svi detalji koji su forumaši ranije nabrojali su stvarno za pamćenje. Sedam golova, veslanje, dva voleja, Brkina "bravura", siroti Kruševljani, kraj u 88. minutu, the Ker...

Sad malo ozbiljno. Kada pogledam na tabelu, još mi više nije jasna teza da nam je lakše bilo da do Evrope dođemo kroz Kup. Od utakmica koje smo poslednjih nedelja odigrali ofrlje (Spartak, Rad, Borac, Javor) bila nam je dovoljna jedna pobeda i bili bismo na Spartakovom mestu! Po meni je to mnogo realnije nego pobediti oba blizanca u Beogradu i to u utakmicama koje su i njima bitne. Al' šta sad, posle ... nema kajanja. Vidimo se u septembru, nadajmo se posle leta bez Songa i Olembea :roll:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Locked