SP u fudbalu - Juzna Afrika 2010
- etxeberria
- Red Marquis
- Moderator
- etxeberria
Na Fifinom sajtu je isuvise lagano po meniRed Marquis wrote:Meni je onaj na Fifinom sajtu najbolji...etxeberria wrote:Preporucio bih onaj na mondu, po meni daleko najbolji fantasy za Sp u ponudi
Nego...gde su ti kodovi danas?

evo ti kod BC6CE9XU

sam svoj najveci neprijatelj
Ni za qrac! Kvaliteta je kao onaj tv dodatak a što se tiče sadržaja totalno siromašan i nezanimljiv. Mnoge kladionice imaju bolje specijale od ovoga.Milan wrote:Upravo vidim da u petak, 11.juna u Dnevniku izlazi besplatan dodatak na 32 strane o SP...
Evo i jedan interesantan kalendar pride:
http://www.marca.com/deporte/futbol/mun ... glish.html
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
- Lala sa zapada
Ajde da kvalitet papira i tolerisem, ali sadrzaj je sramotan. Zar je moguce da nisu mogli da stave brojeve igraca pored imena.DUB wrote:Ni za qrac! Kvaliteta je kao onaj tv dodatak a što se tiče sadržaja totalno siromašan i nezanimljiv. Mnoge kladionice imaju bolje specijale od ovoga.Milan wrote:Upravo vidim da u petak, 11.juna u Dnevniku izlazi besplatan dodatak na 32 strane o SP...
edit: Moji favoriti za osvajanje titule

Argentina
Holandija
Engleska
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Moji favoriti su Holandija i Španija. Možda neće osvojiti SP, ali to su definitivno dve ekipe koje igraju najbolji fudbal. Bilo bi dobro za fudbal da se bar jedna od njih nađe u finalu. Što se ostalih tiče, prognoziram krah Italijana, trijumf Obale Slonovače nad Portugalcima, za koje mislim da neće proći grupu (osim ako ne izmuvaju nešto sa Brazilcima), te da će Argentinci napuniti Grke k'o nas pre četiri godine. Za danas mi se javlja lagana pobeda Meksika protiv Bafane i remi Francuske i Urugvaja, uz gol Forlana. 

- Lala sa zapada
Ne mogu da duzim, samo ukratko.021 wrote:Moji favoriti su Holandija i Španija. Možda neće osvojiti SP, ali to su definitivno dve ekipe koje igraju najbolji fudbal. Bilo bi dobro za fudbal da se bar jedna od njih nađe u finalu. Što se ostalih tiče, prognoziram krah Italijana, trijumf Obale Slonovače nad Portugalcima, za koje mislim da neće proći grupu (osim ako ne izmuvaju nešto sa Brazilcima), te da će Argentinci napuniti Grke k'o nas pre četiri godine. Za danas mi se javlja lagana pobeda Meksika protiv Bafane i remi Francuske i Urugvaja, uz gol Forlana.

Mislim da Bafana skoro sigurno prolazi grupu, takodje, ne gube danas od Meksika. FUFA ce uvek progurati domacina ako on nije u stanju sam da prodje grupnu fazu. Slazem se, Obala mi deluje bolje nego Portugal.
Favoriti
Spanija
Brazil
Argentina
Iznenadio bih se ako neko cetvrti bude prvak.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
-
forlan nece igrati zbog povrede ...021 wrote:Moji favoriti su Holandija i Španija. Možda neće osvojiti SP, ali to su definitivno dve ekipe koje igraju najbolji fudbal. Bilo bi dobro za fudbal da se bar jedna od njih nađe u finalu. Što se ostalih tiče, prognoziram krah Italijana, trijumf Obale Slonovače nad Portugalcima, za koje mislim da neće proći grupu (osim ako ne izmuvaju nešto sa Brazilcima), te da će Argentinci napuniti Grke k'o nas pre četiri godine. Za danas mi se javlja lagana pobeda Meksika protiv Bafane i remi Francuske i Urugvaja, uz gol Forlana.
- etxeberria