SP u fudbalu - Juzna Afrika 2010
Cekam jedno 80. minut pa da otprilike svedem racune za taj mecuporan wrote:Deder, reci šta će biti na Urugvaj - Gana, da trknem do kladionice...ssnigd wrote:Vodice Brazil na poluvremenu, a onda ce Holandija preokrenuti e sad kako ce se zavrsiti to ne znam.

Ovaj mec zbog navijackog opredeljenja ne mogu nikako da ocenim. Mislim da je Urugvaj bolji, ali opet tu je Rajevac koji zna da procita protivnika. U svakom slucaju trebao bi da bude tvrd mec, a ako rezultat negativno krene po Ganu onda ce veroatno biti i golova, ovako 0-2

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Red Marquis
- Moderator
Eh, sta reci a ne zaplakati. Vise sam se iznervirao dok sam gledao ovu utakmicu nego one nase bedake. Sudija jednostavno nije bio na visini zadatka. Van Bomel je brazilce tukao celu utakmicu. Uvek perfidno na ivici zutog kartona. Ako nije on sam napravio 20 prekrsaja nije ni jedan. Protiv zabara bi popio crveni do 15-tog minuta. Prosto neshvatljivo kako nikome da padne na pamet da isforsira zuti karton na njemu.
A tek onaj padavicar Roben...
Sad treba da gledam one roze i debele holandjane u narandzastim majicama po gradu narednih 5 dana. E zivote lutalico.
Sad treba da gledam one roze i debele holandjane u narandzastim majicama po gradu narednih 5 dana. E zivote lutalico.
- Red Marquis
- Moderator
To je samo jedna strana price. A na drugoj mesari Gilberto Silva i Melo. I Robinho koji je pricao sa sudijom non stop. No za to je Japanac sve kriv, koji nije od starta pokazao autoritet.Brane wrote:Eh, sta reci a ne zaplakati. Vise sam se iznervirao dok sam gledao ovu utakmicu nego one nase bedake. Sudija jednostavno nije bio na visini zadatka. Van Bomel je brazilce tukao celu utakmicu. Uvek perfidno na ivici zutog kartona. Ako nije on sam napravio 20 prekrsaja nije ni jedan. Protiv zabara bi popio crveni do 15-tog minuta. Prosto neshvatljivo kako nikome da padne na pamet da isforsira zuti karton na njemu.
Io odio Belgrado
- Red Marquis
- Moderator
- Lala sa zapada
SP u fudbalu
Meni ovaj mec nesto "smrdi". Mislim, u odlucujucem trenutku toliko
glupo izvesti penal, a zatim toliko providno
su sutirali
Ganci treci i cetvrti, da je Merebasvili branio na golu Urugvaja,
i on bi to skinuo.
Nista, sada bar mogu da se zaludjujem da ce Vosha da osvoji
titulu, jer "kao" nije namesteno.
glupo izvesti penal, a zatim toliko providno

Ganci treci i cetvrti, da je Merebasvili branio na golu Urugvaja,
i on bi to skinuo.
Nista, sada bar mogu da se zaludjujem da ce Vosha da osvoji
titulu, jer "kao" nije namesteno.
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."