Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
toftir

transferi

Post by toftir »

Kada potpisuje Trajkovic? Potreban nam je ko lebac. Ako ostanemo samo sa Milovicem i Mojsovom, onda ce nas puniti ko stigne kada budu ulazili Karan i Novakovic.
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Večernje novosti pišu:
Mrđa nije za Partizan i Zvezdu

Predsednik Vojvodine Ratko Butorović ugostio delegaciju španskog Herkulesa i ponovio stav da njegovi igrači neće pojačavati „večite“ rivale.

Ratko Butorović, predsednik Vojvodine, svakodnevno dobija ponude za golgetera Dragana Mrđu. Javljaju se domaći i strani menadžeri i predstavnici više evropskih klubova.

- Mrđa je veliki magnet – priznaje predsednik Butorović.

Traže ga sa svih strana?

- Ne pamtim da je bila veća potražnja za jednim igračem Vojvodine, kao što je sada za Mrđom. Dokazao se igrama i golovima i rejting mu je veliki. Evo sada pregovaram sa delegacijom jednog španskog prvoligaša.

O kom klubu je reč?

- Nemam običaj da otrivam karte sa kim pregovaram. Međutim, prekršiću pravilo. Kod mene su predstavnici Herkulesa iz Alikantea. Ponovo su članovi Primere i traže dobra pojačanja.

Hoće li Mrđa na Pirineje?

- Vrlo je moguće.

Hoće li Španci ispuniti vaše uslove?

- Blizu su. Međutim, još ništa nije završeno.

Veliki je bio pritisak iz Partizana i Crvene zvezde da Mrđa ode u Humsku ili na Marakanu?

- Jeste. Već mesec dana to traje. Međutim, ja sam, kada sam dolazio za predsednika, rekao da nijedan moj igrač neće preći u vodeće beogradske klubove. I toga se i sada držim. Što obećam, to i ostvarim – kategoričan je Ratko Butorović.

BURSA NA PREGOVORIMA

Poznati menadžer Joško Roko iz svoje kancelarije u Beču juče je pozvao predsednika Vojvodine.

- Roko zastupa turskog šampiona Bursu, koja je vrlo zainteresovana za Mrđu. I oni danas stižu na pregovore u Novi Sad – otkriva Butorović.

Sportski žurnal piše:
Буторовић: Нисам се видео са Ђурићем

Но­ви­нар­ска бом­ба уси­ја­ла је те­ле­фо­не. Сви би да до­би­ју ин­фор­ма­ци­ју из пр­ве ру­ке: Да ли је тач­но да су се чел­ни љу­ди Вој­во­ди­не и Пар­ти­за­на, Рат­ко Бу­то­ро­вић и Дра­ган Ђу­рић, тај­но сре­ли у су­бо­ту уве­че и на­вод­но по­сти­гли спо­ра­зум око пре­ла­ска ка­пи­те­на Но­во­са­ђа­на и нај­бо­љег стрел­ца Дра­га­на Мр­ђе у ре­до­ве цр­но-бе­лих!?

Пр­ви чо­век Вој­во­ди­не, ко­ји се на­шао у епи­цен­тру, ка­ко не­ки ка­жу, бри­жљи­во чу­ва­не а ипак про­ва­ље­не сен­за­ци­је, не мо­же чу­ду да се на­чу­ди:

-Ђу­рић и ја тај­но о Мр­ђи? Ма­шта ствар­но ра­ди сва­шта. Ђу­ри­ћа по­шту­јем, али мо­рам да ка­жем оно што је исти­на – ни­сам га ни чуо ни ви­део. Не знам ко и због че­га пла­си­ра та­кве из­ми­шљо­ти­не. И шта хо­ће ти­ме да се по­стиг­не? Да се уне­се не­мир у Вој­во­ди­ни? Да мо­ји са­рад­ни­ци поч­ну да сум­ња­ју да јед­но при­чам, а да дру­го ра­дим иза њи­хо­вих ле­ђа? Ка­кав год да им је план, мо­рам да ка­жем да се кре­а­то­ри но­ви­нар­ских из­ми­шљо­ти­на на овој вру­ћи­ни ба­ве уза­луд­ним по­слом. По­но­ви­ћу оно што сам већ ре­као – не­ма ни­шта од пре­ла­ска Дра­га­на Мр­ђе у Пар­ти­зан или Цр­ве­ну зве­зду.
Brane

Post by Brane »

Kakva je milina ovo cuti. Pa meni je to skoro vaznije od titule. Ozbiljno.
Od kad znam za sebe pa do pre par godina, svaki igrac koji i malo odskoci od proseka zavrsavao bi u BG. Uvek je pocinjalo sa "interesovanjem" nekog od blizanaca, pa onda nejaki demanti iz kluba i onda prvog dana prelaznog roka bomba. Pun mi je qrac bio tih bombi. Vise sam se plasio prelaznih rokova nego sezone.

U poslednje vreme bar imam taj osecaj ravnopravnosti, a ponekad i superiornosti. Ovi pokazu interesovanje, Bata kaze "povuci me za tuki" :-) Neprocenjivo :-)

A to sto nismo osvojili jos nista, i to je po meni pomak. Sada smo na korak-dva daleko od trofeja a pre toga je to bilo samo u snovima.

Bravo Bato :cheers: Ne bi ja njima ni tople vode dao za tusiranje kad dodju.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Brane wrote:Kakva je milina ovo cuti. Pa meni je to skoro vaznije od titule. Ozbiljno.
Od kad znam za sebe pa do pre par godina, svaki igrac koji i malo odskoci od proseka zavrsavao bi u BG. Uvek je pocinjalo sa "interesovanjem" nekog od blizanaca, pa onda nejaki demanti iz kluba i onda prvog dana prelaznog roka bomba. Pun mi je qrac bio tih bombi. Vise sam se plasio prelaznih rokova nego sezone.

U poslednje vreme bar imam taj osecaj ravnopravnosti, a ponekad i superiornosti. Ovi pokazu interesovanje, Bata kaze "povuci me za tuki" :-) Neprocenjivo :-)

A to sto nismo osvojili jos nista, i to je po meni pomak. Sada smo na korak-dva daleko od trofeja a pre toga je to bilo samo u snovima.

Bravo Bato :cheers: Ne bi ja njima ni tople vode dao za tusiranje kad dodju.

"Dzomba stil" :lol:
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Владика
Administrator

Post by Владика »

Brane wrote:Kakva je milina ovo cuti. Pa meni je to skoro vaznije od titule. Ozbiljno..
Што би рекао наш народ- Мрш џукеле!
Pikado

Post by Pikado »

Prijatelji , nema tu miline. Igrace Mrdja ligu sampiona ili mozda samo kvalifikacije. Dogovor je pao popodne .
U potpisu SVEDOK SARADNIK
igoork

Post by igoork »

Pikado wrote:Prijatelji , nema tu miline. Igrace Mrdja ligu sampiona ili mozda samo kvalifikacije. Dogovor je pao popodne .
U potpisu SVEDOK SARADNIK
Ako je istina... odma svi u veternik na protest :!: :!: :!:

Da se razumemo, ako mu je recimo realna cena 2 miliona (lupio sam nije bitno) a da je bata rekao moze ali vi kao rival 3,5 mil. (kao sto je u svakoj normalnoj ligi) ne bi rec rekao.
Znaci da je lupio cenu jel necemo njima da ga prodamo pa ako su ludi nek plate...

Ali ovako da nas pravi budalama? Da laje na sve strane kako dok je on tu nema prodaje titovim blizancima i na kraju...

Sto je mnogo mnogo je. :evil:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Image
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Radoye cemu ta slika? Da li si spreman da se javno izvinis predsedniku ako Mrdja ne predje u partizan?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
etxeberria

Post by etxeberria »

ako je istina...jezik ko usrana lopata....
sam svoj najveci neprijatelj
novosadjanin

Post by novosadjanin »

...
Last edited by novosadjanin on Tue Jul 20, 2010 10:29 am, edited 1 time in total.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Mrđa još nije nigde otišao, a dok se to ne desi, nema potrebe da "nagađamo".

Evo šta predsednik govori u medijima - možemo verovati ili ne, ali ćemo naknadno SUDITI o potezima. Dobro čitajte naslov texta!

SPORTAL piše:
Butorović: Mogu da me oteraju, ali Mrđu ne dam

Predsednik Vojvodine Ratko Butorović ostaje čvrst pri stavu da fudbaleri našeg najstarijeg superligaša ne mogu da idu u Partizan i Crvenu zvezdu. Iako se u čaršiji sve više priča o mogućem dolasku najboljeg strelca prošlogodišnjeg prvenstva Dragana Mrđe u Partizan, Butorović je kategoričan pri odluci da to neće dopustiti.

- Rekao sam ranije, a sada to ponavljam. Dok sam predsednik Vojvodine ne postoji ni teoretska šansa da se dogodi da Mrđa ode u Partizan ili Zvezdu. Mogu da me smene, oteraju, rade šta im je volja, ali dok sam ja na čelu tima, Voša neće biti filijala beogradskih klubova - rekao je Butorović za Press.

Agilni predsednik "stare dame" srpskog fudbala otkriva da je i Crvena zvezda kontaktirala sa Mrđom u vezi sa njegovim povratkom u Ljutice Bogdana.

- Crveno-beli su ponudili našem kapitenu veću platu od Partizana. Međutim, ponavljam, on neće potpisati ugovor ni sa jednom od te dve ekipe. Prošlo je vreme kada smo bili njihova filijala. Nećemo da pojačavamo direktne konkurente za titulu.

Buturović kaže da nije još nijednom pogazio svoje pravilo, međutim, ovoga leta je Džozef Kizito otišao u Humsku.

- To je nešto sasvim drugo. Kizito je otišao u Partizan kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa nama. Ta situacija i ova oko Mrđe ne mogu da se porede.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

novosadjanin wrote:Radoye cemu ta slika?
Zato sto je to sto se dogadja zadnjih par godina sa i oko voljenog nam kluba postalo pravi cirkus.
novosadjanin wrote:Da li si spreman da se javno izvinis predsedniku ako Mrdja ne predje u partizan?
Sta si ti, njegov advokat mozda? Koliko si placen?
aNS

Post by aNS »

novosadjanin wrote:Radoye cemu ta slika? Da li si spreman da se javno izvinis predsedniku ako Mrdja ne predje u partizan?
Да ли је председник спреман да се извини за сва лажна обећана?
Титула, куп, Сонг, три играча Херте............
Brane

Post by Brane »

Sportski uspeh se ne moze obecati niti planirati unapred. I da je liga najpostenija (sto nasa dakako nije) uspeh zavisi i od igre drugih klubova, sportske srece itd.
Igracki kadar je za nase uslove prilicno dobar. Nisu dosli Song i brazilci iz Herte ali su dosli Vule, Djura, Bilbija... da spomenem samo neke za koje je definitivno trebalo tuci se. Blizancima nisu dati Stepi, Despot, Kacar, Aleksic, Tadic... a nadam se nece niko ni u buducnosti.

Ja mu samo zameram mikromenadzment. Tu pre svega mislim na struku sto je dovodilo do promene trenera svakih 5 kola. To mora da prestane. Ovog "najboljeg" trenera treba ostaviti minimalno do kraja sezone.
Post Reply