Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Dejan

Post by Dejan »

Završen prelazni rok u Vojvodini
B. B. | 27. jul 2010. 20:55 | Vecernje novosti
Planski smo doveli sve igrače i ekipa neće više pretpreti nijednu promenu u tom delu, rekao je sportski direktor “lala” Miodrag Pantelić

MIODRAG Pantelić, sportski direktor Vojvodine, svodeći račune o dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka, ističe da su novosadski crveno-beli doveli sva potrebna pojačanja i da je praktično kompletiran tim koji će nastupiti u sledećoj sezoni.
- Sa sigurnošću mogu da potvrdim da više neće biti nikakvih dolazaka - decidiran je Pantelić. - Planski smo doveli sve igrače i ekipa neće više pretpreti nijednu promenu u tom delu.

Kada je reč o odlascima iz Vojvodine, sportski direktor “lala” naglašava da klub i dalje čeka pismene garancije španskog Erkulesa u vezi sa transferom Dragana Mrđe i dodaje da se čekaju ponude za još trojicu prvotimaca.
- Situacija s Mrđom je nepromenjena, a Brkić, Đurovski i Stjepanović, takođe, imaju slobodu da promene sredinu. Ipak, do sada nije stigla nijedna ozbiljna ponuda i njihov status ostaje otvoren do završetka prelaznog roka, odnosno 31. avgusta.
pedja67

Post by pedja67 »

Mislim da nama fali jedan dobar spic, narocito sto ide Mrdja, jer mislim da smo tu bas tanki... mislim da Ubiparip bi bio dobro resenje.
Generalno sam zadovoljan sa pojacanjima.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Rabba wrote:Znam da sam vec dosadan, jel zna neko sta je sa Lovricem i eventualno Jovanovicem ?
Repost.

Grofe, od tebe neki info ?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Dejan

Post by Dejan »

Đurovski u Grčkoj?
Sportal
Reprezentativac Makedonije i organizator igre Vojvodine, Mario Đurovski je na korak od prelaska u fudbalski klub Kavala iz Grćke.

Vezni fudbaler je izrazita želja novog trenera Kavale Dragana Okuke.

Klub iz "srpske Atine" je Makedoncu dao zeleno svetlo za odlazak u slučaju dobre ponude za igrača i tim. Zanimljivo je da su novi saradnici Okuki u klubu Danilo Dončić i Aleksandar Kocić, bivši golman Vojvodine i reprezentacije Jugoslavije.
Vladimir Šoškić
Darko Lovric je u Maccabi Petah Tikva, dok je Aleksandar Jovanovic na pozajmici u Novom Sadu...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Da vidimo koliko vrede reč i obraz!

Večernje novosti:
Mrđa od petka Partizanov?

Napadača Vojvodine, po svim informacijama, samo papir deli od potpisa za crno-bele. U Humskoj spremni da za golgetera plate 1,5 milion evra.

Ostao je još samo potpis da se prelazak Dragana Mrđe iz Vojvodine u Partizan ozvaniči. Tako tvrde brojni izvori, iako su u oba kluba i dalje izričiti u stavu da od tog posla nema ništa. Novosađani poručuju da neće prodati svog igrača Beograđanima, a iz Humske 1 ponavljaju da su prelazni rok završili. Bez obzira što se čelnici klubova svakog dana sastaju...

Kako se priča, promocija Dragana Mrđe na Topčiderskom brdu trebalo bi da se desi u petak. Poslednja prepreka koja je delila njegov definitivan prelazak u Partizan je bila, utakmica između crno-belih i Helsinkija.

Naime, kao što su čekali epilog revanša sa Pjunikom da potvrde dogovore sa Ilievom i Smiljanićem, u taboru srpskog prvaka su bili rešeni da se “isprse” za dovođenje Mrđe samo ako protiv šampiona Finske dođu do rezultata koji im otvara vrata prolaska u četvrto kolo kvalifikacija. U suprotnom, tako krupan transfer Partizanu ne bi bio potreban.

Postojale su dve informacije, dve vrste dogovora oko kojeg su se crno-beli i Vojvodina usaglašavali. Po jednom, Partizan bi platio 1,5 miliona evra i dobio “celog” Mrđu, dok bi po drugom, koji deluje realnije, “parni valjak” dao Novosađanima oko 700.000 evra i procenat od sledeće prodaje napadača u inostranstvo.

Čelnici Vojvodine, koliko god im ne bilo drago da fudbalera prodaju Partizanu, očigledno su prinuđeni da razmišljaju tržišno. Mrđi sledećeg leta ističe ugovor i mogao bi na zimu da pregovara kao slobodan igrač, nevezano za klub. A, kako ponuda iz inostranstva u ovom momentu ima premalo, logično je rešenje da “lale” daju zeleno svetlo i uzmu novce od crno-belih, a Mrđi požele sreću u Beogradu.
Modernista

Post by Modernista »

Nema tu logike imaju Klea doveli su Ilijeva i sad Mrdju - sva trojca ne mogu zajedno igrati .Da dovedu Mrdju samo da bi sedeo na klupi :roll: Sa druge strane 1. 500 000 E teško da će toliko da daju, otkuda im lova kad nisu nikog prodali . Živi bili pa videli .
Samo Borbeno !
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Modernista wrote:Nema tu logike imaju Klea doveli su Ilijeva i sad Mrdju - sva trojca ne mogu zajedno igrati .Da dovedu Mrdju samo da bi sedeo na klupi :roll: Sa druge strane 1. 500 000 E teško da će toliko da daju, otkuda im lova kad nisu nikog prodali . Živi bili pa videli .
Ima logike, Mrdja bi im igrao vise po krilu, na drugom krilu bi bio Ilijev, Kleo ostaje u centru.

Ovo sve vise smrdi na to da je partizan cekao da vidi da li ce se plasirati u poslednje kolo kvalifikacija za LS. Imali su srecu da nalete na finske amatere, tako da je sada veoma moguce da se isprse za Mrdju. Jasno im je da u poslednjem kolu kvalifikacija nemaju sta da traze sa onim cirkusantom Tomicem, momak me mnogo podseca na naseg Slavena.

Plus, verovatno ce sada prodati Petrovica, pa ce se naci i lova za Mrdju.

Da ne duzim vise, nije mi prijatno kada puno pricam o partizanu.

Sto rece Grof, da vidimo kakav je obraz.

Bojim se da ce biti ona stara prica o obrazu i djonu. :oops:
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

U svakom slucaju za koji dan ce neko zapevati

http://www.youtube.com/watch?v=3rOfoK9ow_U 8)

Pobedila je... al prema cemu :wink:
Image
ice

Post by ice »

Ma nema logike, i Ilić je skoro napadač, a i Moreira ne voli da učestvuje ni malo u defanzivi.Jednostavno ne mogu igrati sa toliko ofanzivnih igrača, pogotovo što im je odbrana ionako veoma slaba i kikserska.A i puno je to para za njih.
Jednostavno, odlična tema da se razne novine dobro prodaju.
MotleyCrue

Post by MotleyCrue »

Dejan wrote:
Đurovski u Grčkoj?
Sportal
Reprezentativac Makedonije i organizator igre Vojvodine, Mario Đurovski je na korak od prelaska u fudbalski klub Kavala iz Grćke.

Vezni fudbaler je izrazita želja novog trenera Kavale Dragana Okuke.

Klub iz "srpske Atine" je Makedoncu dao zeleno svetlo za odlazak u slučaju dobre ponude za igrača i tim. Zanimljivo je da su novi saradnici Okuki u klubu Danilo Dončić i Aleksandar Kocić, bivši golman Vojvodine i reprezentacije Jugoslavije.
Vladimir Šoškić
Darko Lovric je u Maccabi Petah Tikva, dok je Aleksandar Jovanovic na pozajmici u Novom Sadu...
ako je ikako moguce da se ova vest dopuni i sta se desava sa sekulic danilom gde ce on igrati i da li je on uopste jos uvek pod ugovorom

unapred hvala
šumar

Post by šumar »

Daj bože da prodamo Mrđu, makar i Partizanu.Svuda se nudio, kao i Kizito i na kraju,strašni centarfor strašne nam lige pravac BG....
Inače, nameću se neka pitanja.
Da li to što u klubu nisu primili plate od februara/provereno na više strana/ i što nemaju ni za kiselu znači da ne samo što nisu dobili pare za Aleksića već je to isto slučaj i sa Tadićem?Da li su to što su prodavali igrače bez para neznanje i šarlatanstvo ili nešto drugo/možda je lova negde i zalutala od Italije i Holandije do NS/.
Opet sa druge strane, odakle nam pare za ove igrače što su došli? Koliko smo ih i da li smo ih uopšte platili?Ko je i da li je uopšte neko predložio da se dovedu baš oni ili je neko okrenuo crveni telefon i rekao Bato, ne zajebavaj, uzmi ove dobri su.
Uostalom, ko u stvari i može znati u toj opštoj mutljavini šta je laž a šta istina/sem predšjednika, od danas se ja za sve pitam/.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

MotleyCrue piše:
ako je ikako moguce da se ova vest dopuni i sta se desava sa sekulic danilom gde ce on igrati i da li je on uopste jos uvek pod ugovorom

unapred hvala
Sekulić je u Proleteru sa Slane bare, na dvojnoj registraciji.
Načuo sam i da je postojala mogućnost da ide u USA, ali se to nešto izjalovilo, tako da i dalje ostaje u Novovm Sadu.
ice

Post by ice »

šumar wrote:Daj bože da prodamo Mrđu, makar i Partizanu.Svuda se nudio, kao i Kizito i na kraju,strašni centarfor strašne nam lige pravac BG....
Inače, nameću se neka pitanja.
Da li to što u klubu nisu primili plate od februara/provereno na više strana/ i što nemaju ni za kiselu znači da ne samo što nisu dobili pare za Aleksića već je to isto slučaj i sa Tadićem?Da li su to što su prodavali igrače bez para neznanje i šarlatanstvo ili nešto drugo/možda je lova negde i zalutala od Italije i Holandije do NS/.
Opet sa druge strane, odakle nam pare za ove igrače što su došli? Koliko smo ih i da li smo ih uopšte platili?Ko je i da li je uopšte neko predložio da se dovedu baš oni ili je neko okrenuo crveni telefon i rekao Bato, ne zajebavaj, uzmi ove dobri su.
Uostalom, ko u stvari i može znati u toj opštoj mutljavini šta je laž a šta istina/sem predšjednika, od danas se ja za sve pitam/.
Dobro napisano, a u suštini sve se svodi na priču Vojvodina=predsednik.I on jedini izgleda zna neke stvari.
Mislim da nam se ne piše dobro kao klubu, na stranu to ako se eventualno i dese neki kratkoročni pozitivni rezultati.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

ice wrote:Ma nema logike, i Ilić je skoro napadač, a i Moreira ne voli da učestvuje ni malo u defanzivi.Jednostavno ne mogu igrati sa toliko ofanzivnih igrača, pogotovo što im je odbrana ionako veoma slaba i kikserska.A i puno je to para za njih.
Jednostavno, odlična tema da se razne novine dobro prodaju.
Ice, gresis. Oni trenutno i igraju sa 3 napadaca, dva na boku i centarforom u vidu Klea. Ja kada god sam gledao Moreiru u evropskim utakmicama, covek je odradjivao maksimalno defanzivne zadatke u veznom redu. Lik je igrao za partizan i u momentu kada mu je majka preminula, za mene je on najbolji strani igrac koji je zaigrao u nasoj ligi.

Slazem se sa tvojom konstatacijom da im je odbrana izuzetno tanka. Nadam se da ce sve mane izaci na svetlost dana u poslednjem kolu kvalifikacija kada Krstajic nece biti u stanju da pokrije sve rupe u odbrani, a protivnik ce biti mnogo ozbiljniji od amatera sa kojima su do sada igrali.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Dejan

Post by Dejan »

Posle nekoliko (bezuspesnih) upozorenja, bio sam primoran da obrisem nekoliko postova koji nemaju veze sa ovom temom... Hvala na razumevanju!
Post Reply