Uostalom, doveli smo Jaoa,po meni najboljeg špica lige, i baš bih voleo da se on u našem dresu odmeri sa Mrđom u crno-belom dresu, pa da vidimo ko će na kraju biti najbolji stelac lige

Ova statistiku je presmesna!Mare wrote:Prema nekim izveštajima Mrđa je postigao 35 golova na 56 utakmica za FK Vojvodinu.
Nisam je ja pravio pa neću ni da je branim, a ni ti nisi naveo razloge zašto? Samo nemoj one priče kako su ga svi puštali da daje golove i kako je davao golove samo nekim slabim klubovima.igoork wrote:Ova statistiku je presmesna!Mare wrote:Prema nekim izveštajima Mrđa je postigao 35 golova na 56 utakmica za FK Vojvodinu.![]()
Prvo, da ih je sve dao ne bi igrao u Srbiji i za FK Vojvodina, drugo ne postoji igrač koji u kontinuitetu ima 100% učinak i treće i taj učinak od 50% (ako je isto toliko promašio) je odličan.igoork wrote:Da pocnem od toga da je isto toliko promasio,sto za spica ne sme da se dogadja.
Da li si siguran u to, mislim da je više penala od njega izveo Tadić, ako nije više onda su sigurno tu negde, što znači da nije 99%!Što se tiče forsiranja, svi su ga treneri stavljali u prvi tim jer mi boljeg u tom trenutku nismo imali, a i Antara ga na kraju odvede u JAR, verovatno mu Mrđa platio ili je u stvari FK Vojvodina toliko uticajna i u dobrim odnosima sa savezom i Toletom pa namestili preko njega.igoork wrote:Da dodam da je izvodio 99% penala i da je bio maksimalno forsiran kako bi bio prvi strelac lige pa da se proda.
Ja sam rekao da je on klasa za našu ligu i nisam ga nazivao igračinom!igoork wrote:Daleko od toga da je los,ali daleko od toga i da je igracina.
Kao i Medi koji je bio direktan krivac za njihov gol, kao i Đurovskom koji je promašio prazan gol sa 5 metara i na kraju pitanje - Da li možeš da mu oprostiš onu u BG kad smo dobili 1-0 i kad je bio jedini strelac i najbolji igrač na sred Marakane?igoork wrote:Onu utakmicu sa zvednom u NS cu mu tesko oprostiti.
Tačno tako! Šta mislite za koliko bi ga oni musavi ili čerga i onaj "nisu mi svi lončići na broju" Lukić na čelu sa njima uvaljali? Tri milke minimum, ali minimum! I ne samo njega, jednostavno prodaju lošije igrače pod boljim uslovima i lakše od nas!Brane wrote: Cinjenica da mi ne mozemo prodati prvog strelca lige je porazavajuca.
Postoji jedan problem, Mrdja je vec dva puta igrao u stranim ligama i to zna svaki potencijalni strani kupac. U prosecnom klubu u slaboj ligi Belgije i u prosecnom klubu tada slabe ruske lige. Mrdja je u tim klubovima imao veoma los ucinak, uostalom, svima je jasno zasto se vratio u nasu ligu...Mare wrote:Tačno tako! Šta mislite za koliko bi ga oni musavi ili čerga i onaj "nisu mi svi lončići na broju" Lukić na čelu sa njima uvaljali? Tri milke minimum, ali minimum! I ne samo njega, jednostavno prodaju lošije igrače pod boljim uslovima i lakše od nas!Brane wrote: Cinjenica da mi ne mozemo prodati prvog strelca lige je porazavajuca.
Mislim da se treba vise voditi racuna o tacnosti informacija koje pojedini clanovi foruma donose ovde bez neke vece osnove!Time bacamo fleku na forum koji je u velikom broju slucajeva prvi objavljivao nove i tacne vesti u vezi naseg kluba...ukoliko je informacija stvarno tacna,prvi sam koji ce se izvinitiBuca wrote:Ti video ?Pikado wrote:Ode nam on SEKTU!!!!!! Sve je na papiru i overeno!