Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ssnigd

Post by ssnigd »

Voja wrote:
Brane wrote:Cinjenica da mi ne mozemo prodati prvog strelca lige je porazavajuca.
Mislim da ti je na tu tvoju cinjenicu,odgovor dao onaj poljak,jos pre nekoliko meseci :wink:
:rolll: :rolll: :rolll: :rolll:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Nemojte biti naivni, nemojte verovati beogradskim novinarima! Bata je rekao da Mrdja nece preci u partizan i tu je kraj price!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Nevernik

Post by Nevernik »

novosadjanin wrote:Nemojte biti naivni, nemojte verovati beogradskim novinarima! Bata je rekao da Mrdja nece preci u partizan i tu je kraj price!
Nemojte biti naivni, nemojte verovati Bati 8)
Pikado

Post by Pikado »

novosadjanin wrote:Nemojte biti naivni, nemojte verovati beogradskim novinarima! Bata je rekao da Mrdja nece preci u partizan i tu je kraj price!
Bato jesi ti ? :lol: :lol: :lol:

Da nije spominjao na kraju sezone da ce biti cistac u upravi ?
Pa ne vidim da je neko otisao . I ne vidim razlog zasto bi mu verovali.
To je bar spominjao nama firmasima na sastanku , ako neko slucajno nije upucen.
toftir

transferi

Post by toftir »

Hose Alfredo je zaprosio Alisiju, Alisija se necka.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=448951
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Provalio si me.
Ja da sam napisao ovakvu "proverenu" informaciju ne bi se od sramote pojavljivao na forumu nekih mesec dana:
Pikado wrote:Ode nam on SEKTU!!!!!! Sve je na papiru i overeno!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Pikado

Post by Pikado »

Jos dve nedelje i necu se pojavljivati. Pocinje prvenstvo pa cu da diskutujem sa navijacima na severu , a forum cu ostaviti ljudima iz uprave i porodicama igraca da se druze. A do tada tu sam , da ti otvorim oci. :lol:
ogi
Administrator

Post by ogi »

Dnevnik, 07.30.
Трајковић и Ненадић чекају договор
Према речима шефа стручног штаба Војводине Зорана Милинковића, новајлије из Хајдука (Трајковић) и Металца (Ненадић) одлично су се уклопиле, али је њихов статус још нерегулисан.
- Још увек не знам хоће ли бити наши играчи. Чекамо исход преговора нашег руководства и представника њихових клубова – каже Милинковић
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Такође из данашњег Дневник:
ИЗ ФК ВОЈВОДИНА: Мрђа може само у иностранство

У ФК Војводина поново су принуђени да демантују бомбардовање београдских медија о “сигурном преласку” капитена црвено-белих и голгетера Јелен суперлиге, А репрезентативца Драгана Мрђе у Партизан.

Тим поводом нашу редакцију јуче је назвао генерални секретар ФК Војводина Радисав Рабреновић.

- Принуђени смо још једном да демантујемо написе о томе да ће Мрђа потписати за Партизан. Данас у Нови Сад стиже делегација једног западноевропског клуба и сва је прилика да ће председник Ратко Буторовић и представник тог клуба постићи споразум о преласку Драгана Мрђе. За сада име клуба не могу да кажем, али ћемо, уколико посао буде завршен, одмах обавестити јавност – истакао је Рабреновић.

Поновићемо да је председник ФК Војводина Буторовић и пре две седмице, када су такође поједини медији “бомбардовали” јавност о Мрђином преласку у Партизан, категорично рекао:

- Ниједан наш играч који је под уговор неће моћи да пређе ни у Партизан, ни у Црвену звезду. Мрђа не може у Партизан ни за 55 милиона евра – истакао је тада Буторовић.
Passion

Post by Passion »

Grof Žekula wrote:
- Ниједан наш играч који је под уговор неће моћи да пређе ни у Партизан, ни у Црвену звезду. Мрђа не може у Партизан ни за 55 милиона евра – истакао је тада Буторовић.
Moram priznati,da mi je jako drago da je Bata ostao dosledan svojoj izjavi da necemo pojacavati Bg blizance.A za ovu izjavu,kapa dole :!:
Jeste da jos nije sigurno gde ce,ali ja sam gotovo 100% siguran da ne ide medju patlidzane...
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Exluziva, kao i uvek na ovom mestu:

DRAGAN MRĐA JE NOVI ČLAN BORDOA!!!

Veliki klub i veliki korak u karijeri.
lesa

Post by lesa »

jel se zna koliko novaca?
...ti si nasa prva ljubav...
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

Grof Žekula wrote:Exluziva, kao i uvek na ovom mestu:

Mene je ovo veoma obradovalo,ako je 100% sve zavrseno.. :D

Puno srece Draganu u daljoj karijeri!!!

P.S. Da li nasa transparentna uprava ima nameru da saopsti koja se cena postigla ili je sve "poslovna tajna"? 8)
Passion

Post by Passion »

Grof Žekula wrote:Exluziva, kao i uvek na ovom mestu:

Ja nemogu da dodjem sebi :lol:

Dragane,srecno u nastavku karijere i da nam osvetlis obraz dobrim parijama!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
the Gari

Post by the Gari »

Uh, kakva fotka na naslovnoj strani sajta. Jedan bivši kapiten u duelu sa drugom bivšim kapitenom! Sreća pa su obojica bivši...
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply