Па ти онда навијај за Спартак.shecky wrote:Ne znam za vas ali mene je stvarno ponekad blam sto navijam za Vojvodinu...
Pa zar je moguce da eto gledamo partizan sad na TV zvezdu iz Slovenije pa Spartask u NS.. a od naseg velikog kluba ,najbogatijeg u ligi nemamo cak ni pisljivu sliku sa neke pripremne utakmice a da ne kazemo neki izvestaj ili snimak nekog meca...!!!!
Zaista bruka i za klub i za grad! Zar je moguce da u NS nema bar JEDNA TV stanica koja je na nasoj starni pa da gledamo neke izvestaje?
Jel moguce da klub ne moze da napravi internet TV samo za navijace clanove da se sta znam..placa mesecno ili po utakmici neka lova pa da mozemo gledati Vosu i kad je na strani ili negde na pripremama uzivo ,zar je to TOLIKO komplikovano?
Stvarno smo smesni..msm ako mi sebe ne smatramo velikim..drugi nas nece sigurno.
У Новом Саду не постоји ни једна озбиљна телевизија као прво,осим РТВ али то је државна телевизија значи не може.А шта би ти гледао сад?Војводина-ОФК Бар?Спартак и београдска жгадија играју евро-купове па је и логично да их преносе на ТВ-у баш као и Вошу против Аустрије.А што се тиче извештаја са припрема и боље да не говоре ништа,јер што мање о Војводини причају на СОС каналу то боље.Фокс је београдска телевизија и боли ме туки што преносе цигане ја их гледати нећу,као што ме заболе шта о мени или клубу за који навијам мисле близанци,ја о њима ипак имам горе мишљење него они о мени.Ти причаш као да у Србији има подједнако навијача близанаца и Војводине,па ето као ми увек извисимо за нешто.Којој би то телевизији ишло у прилог да преноси Вошине утакмице,као имали би профит од тога?Једино да ФКВ једног дана добије сопствену ТВ,али то је већ типа Аладинове чаробне лампе.