Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
pedja67

Post by pedja67 »

Grof Žekula wrote:
pedja67 wrote:imam jedno pitanje, trenutno nisam u SRB, vracam se pocetkom septembra, i hteo sam da pitam da li cu jos moci da kupim sezonsku ??? Hvala unapred ;)
Moći ćeš. Da li samo u Veterniku, ili pre početka neke utakmice i na "Karađorđu", to ćeš saznati kad se vratiš..
ok.
Hvala ;)
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Puno mi srce kada vidim ovako nesto:
http://www.tvojstav.com/input/38XQ7N41J7Xfc7S3Uz1p
Obratite paznju na 7. pitanje!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
budababa

Post by budababa »

Sudeći po rednom broju godišnje karte koju sam danas pazario, tri dana pred start prvenstva, čini se da bi i erotske fotografije Ruške Jakić izazvale veće interesovanje Novosađana. Kanda će i ove godine moći da se pljuckaju semenke bez bojazni da ćete pogoditi osobu koja sedi najbliže vama :oops:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Passion

Post by Passion »

budababa wrote:Sudeći po rednom broju godišnje karte koju sam danas pazario, tri dana pred start prvenstva, čini se da bi i erotske fotografije Ruške Jakić izazvale veće interesovanje Novosađana. Kanda će i ove godine moći da se pljuckaju semenke bez bojazni da ćete pogoditi osobu koja sedi najbliže vama :oops:
Bas tako....ja sam 26...a neki sto sede iznad mene su 50 i nesto :oops: neverujem da se broj znacajnije povecao od utakmice sa BASKom :oops:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
dulajlo

Post by dulajlo »

polako. ja jos nisam sigao da odem po kartu. :)
021

Post by 021 »

Dovoljno je videti na čega liči prostor na stadionu gde se prodaju karte. Poluraspala, smrdljiva, prljava prostorija, u ćošku nagurana gomiletina đubreta, na sredini jedna klimava stolica i na njoj ona spravica što služi za plastificiranje karata... :oops: Čudi me da su uopšte našli nekoga ko je pristao da tu pola dana sedi.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

novosadjanin wrote:Puno mi srce kada vidim ovako nesto:
http://www.tvojstav.com/input/38XQ7N41J7Xfc7S3Uz1p
Obratite paznju na 7. pitanje!

Evo i rezultata 7.pitanja na uzorku od 2.386 ispitanika :)
"U anketi je učestvovalo 31,01% ljubitelja sporta, 17,23% ljubitelja fudbala, 13,03% navijača Partizana, 28,54% navijača Zvezde, 2,73% navijača Vojvodine i 7,19% nekih drugih."
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Milan

Post by Milan »

Ne možemo to uzeti kao reprezentativni uzorak, ali proporcionalno broju stanovnika Srbije, ispada da za Vošu navija nekih 200 hiljada...

Malo li je za otvaranje klupskog butika? :roll:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Passion

Post by Passion »

Milan wrote:Ne možemo to uzeti kao reprezentativni uzorak, ali proporcionalno broju stanovnika Srbije, ispada da za Vošu navija nekih 200 hiljada...

Pa zar ti nisi obavesten da je kriza :?: :mrgreen:
Mora i uprava da zivi od neceg :lol:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
etxeberria

Post by etxeberria »

Milan wrote:Ne možemo to uzeti kao reprezentativni uzorak, ali proporcionalno broju stanovnika Srbije, ispada da za Vošu navija nekih 200 hiljada...

Po meni rezultat je takav zato sto su anketirani uglavnom ljudi koji aktivno prate sport, gde imamo "solidan" udeo...najveca snaga blizanaca je u onim ljudima koji ne znaju verovatno ni koji su na tabeli ali bitno da su "delije" i "grobari"... to je samo moje misljenje
sam svoj najveci neprijatelj
Casual

Post by Casual »

Ceka se potez uprave po pitanju Mrdje, pa se tek onda ide po godisnju.
Volem Vošu!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Samo da uvedu zabranu za vuvuzele ovo sad na jna je odvratno ...
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

budababa wrote:Sudeći po rednom broju godišnje karte koju sam danas pazario, tri dana pred start prvenstva, čini se da bi i erotske fotografije Ruške Jakić izazvale veće interesovanje Novosađana. Kanda će i ove godine moći da se pljuckaju semenke bez bojazni da ćete pogoditi osobu koja sedi najbliže vama :oops:
Ja uzeo pre sat vremena, broj 162, prosle sezone u isto vreme sam uzimao sezonsku (pred sam start) i bio sam broj 240...
dulajlo

Post by dulajlo »

Pratite http://twitter.com/FKVojvodina i u novoj sezoni i preporucite nas prijateljima.

Danas proba LIVE prenosa najzanimljivijih detalja sa utakmice preko twittera. :)
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

dulajlo wrote:Pratite http://twitter.com/FKVojvodina i u novoj sezoni i preporucite nas prijateljima.

Danas proba LIVE prenosa najzanimljivijih detalja sa utakmice preko twittera. :)
Sve pohvale!!!
Image
Post Reply